IJsland Tours Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net terug van een 14 daagse rondreis door Ijsland die was samengesteld door Ijsland Tours met de wensen van ons. Ben zeer tevreden over hoe deze vakantie is ingericht, waar je een iets langer verblijf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn, behulpzaam, meedenkend, tijd voor je makend, team die alles weten over IJsland. Voor ons waren de vliegreis, huurauto en voor 3 weken de accommodaties, in uitgebreid overleg met Linde geregeld;... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op een beurs in contact gekomen met IJsland Tours. Hebben gekozen voor IJsland in een Notendop met 1 extra dag in Reykjavik van 4 tot en met 12 mei ‘26 Door jullie zeer uitgebreide route gids die la... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vooraf een mooie duidelijke offerte met leuke tips en ideeën. Goed geregelde reis, met betrouwbare partners (Iceland air, Hertz, vaste hotelketens, waarvan wij alleen Fosshotel Nupar tegen vonde... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Als echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, van individuele reizen tot groepsreizen IJsland in zomer en winter.

Hervorragend

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uitstekende service

Kundig, oplossingsgericht en uitstekende service.

20. November 2023

Antwort von IJsland Tours

Wat fijn om te horend dat u onze service heeft gewaardeerd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische familie reis naar Ijsland.

Alle wensen, die wij hadden zijn door Ijsland Tours in het reisplan verwerkt. Ijsland Tours heeft voor de reis de vluchten, accommodaties, huurauto's en enkele excursies naar vo;;e tevredenheid verzorgd. Daarnaast hebben zij allerlei suggesties gedaan mbt bezienswaardigheden, die wij afhankelijk van het weer zelf hebben gebruikt. Gezien de tijd van het jaar (Oktober) was het weer wispelturig, maar ondanks dat hebben we ons ontzettend vermaakt en hebben we veel kunnen zien.

26. Oktober 2023

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw reis naar tevredenheid is geweest en dat u zich enorm vermaakt heeft op IJsland!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een reis om nooit te vergeten.

Het was een reis om nooit te vergeten. Goed geregeld door IJslandtours. Leuk contact. Goede ideeën. Snelle communicatie. Perfect.

23. Oktober 2023

Antwort von IJsland Tours

Wat leuk dat u terugkijkt op zo'n onvergetelijke reis met zijn allen. Bedankt voor uw mooie review!

Een fantastische ervaring!

We hebben een fantastische ervaring met het boeken van onze reis naar IJsland. Alles was zorgvuldig gedaan en heel professioneel. Alle vragen en verzoeken van ons werden op tijd en goed beantwoord.
Onze verblijf op FossHotel Raudara was heel goed en onze excursies waren fantastisch. Alles voldeed aan onze verwachting.
We zijn helemaal tevreden! We zullen zeker IJsland Tours aanbevelen aan onze vrienden.
Dank voor alle goede zorg!

12. Oktober 2023

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te zien dat u genoten heeft van uw reis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IJsland Tours: kennis van zaken en betrouwbaar

Vanaf het eerste telefonische contact tot en met touch-down op Schiphol was het een uitstekende ervaring. Ik heb op mijn verzoek één keer het kantoor bezocht, omdat ik in een persoonlijk gesprek mijn wensen wilde duidelijk maken. Daarna ontving ik snel een goede opzet van de reis met een duidelijke prijsopgave. Ook toen in de loop van de tijd toch nog zaken wijzigden, heeft IJsland Tours daarop snel en adequaat gereageerd.
Ik beveel IJsland Tours van harte aan.
Anita

2. Oktober 2023

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor deze positieve woorden! Fijn om te horen dat u onze service heeft gewaardeerd en een mooie reis heeft gemaakt.

Prima geregeld

Onze IJsland tour was prima geregeld, aardige hotels, tijdschema goed te doen en veel informatie vooraf

2. Oktober 2023

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Genoten van IJsland mede dankzij de complete informatie

Informatie over hotels is uitstekend en inclusief routebeschrijving. De uitgeschreven dagprogramma’s werden op prijs gesteld al was er soms sprake van “copy-paste” zodat links en rechts niet juist waren.

28. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Bedankt voor uw beoordeling!

Ijsland compleet

Vooraf de omschrijving van de reisetappes heeft geholpen om keuzes te maken bij de te bezoeken plekken. Compliment voor deze "reisbescheiden".

25. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Dank voor uw mooie beoordeling en het prettig telefonisch contact over uw reiservaringen!

Onze 15 daagse reis naar Ijsland ism Ijsland tours

In Soest bij hun op lokatie geweest en daar onze wensen mbt ons bezoek aan Ijsland neergelegd. Zij zijn met onze wensen aan de slag gegaan en hebben een mooie reis aan ons voorgesteld, welke de overnachtings lokaties en excursies/doe activiteiten bevatten. Op basis van hun kennis van Ijsland waren de excursies/doe activiteiten op een zodanig moment van de dag ingepland, zodat ze mooi in een dag pasten en je genoeg tijd had om er te komen en er tijd achteraf was om de dag af te maken. Wij kijken dus terug op een hele mooie vakantie waarin we veel meegemaakt hebben en een tas vol herinneringen over gehouden hebben. Bij deze willen wij Ijsland Tours in Soest bedanken voor het samenstellen van een onvergetelijke vakantie (3sep tm 17sep2023)

18. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review! Wat leuk om te lezen dat u een fijne reis heeft gehad :) Geniet van de prachtige herinneringen!

snelle boeking

snelle boeking, snelle reacties op mail en altijd uitgebreide antwoorden.
een reisgids gratis en tips voor de reis.

14. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u onze service heeft gewaardeerd!

Zeer professioneel

Zeer professioneel, aandacht voor de klant en reis wordt op maat gemaakt naar de wensen van de klant . In één woord geweldig!!!

11. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Wat een mooie beoordeling :-), hartelijk dank namens ons hele team!

indrukwekkend IJsland

Geweldig mooi eiland voor de natuurliefhebber. Mooie routes door IJsland Tours erbij gegeven. Niet altijd compleet, bijv. geen tijd genoemd bij aanbevolen activiteiten. Verder alles duidelijk beschreven, wij hebben genoten van deze reis.

10. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Fijn dat u van de reis genoten heeft, bedankt voor uw mooie beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ijsland verkennen begint met goede voorbereiding van de reis

Belangrijkste is dat alles heel soepel is verlopen dankzij de organisatie : ijsland Tours!
De autorit, de verblijven alles was prima verzorgd.
Natuurlijk zijn er verbeterpunten o.a. bij het hotel Duus de douche was niet heel erg schoon, Het restaurant, wij zaten aan het raam, was rondom de verwarming ook niet schoon. Dan krijg je natuurlijk gevoel hoe zit het met hun keuken ?
Eten was prima.
Herz: de overdracht van de auto was zeer magertjes, totaal niet persoonlijk. We hadden wat vraagjes over de bediening vd auto een medewerker gevonden die hielp ons en vertelde dat er een manual in de auto lag.
Onderweg kregen we waarschuwing ( gevonden dat het te maken heeft met de druk in de banden) op het display in het ijslands. Bij Herz in Akureyri gevraagd en daar was een behulpzame persoon en probeerde ons echt goed te helpen. Hij begreep de boodschap ook niet maar hij checkte de banden en vertelde dat dit een kwaal van de auto is die vaker optrad. Hij zag geen probleem om op de F35 te rijden.
Heel oplossingsgericht !

11. September 2023

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor de uitgebreide en mooie beoordeling :)!

Geweldig rondreis IJsland dankzij IJsland Tours

Hele fijne en goede ervaring met IJsland Tours. Enthousiast team en het opstellen en plannen van de rondreis IJsland was heel prettig en we zijn heel goed geadviseerd. IJsland Tours heeft alles perfect geregeld en de documentatie en vooral het routesuggestie document was super!

9. Juli 2023

Antwort von IJsland Tours

Wat fijn om te horen :-), heel erg bedankt voor de mooie beoordeling!

Prima geplande reis.

Alles was van tevoren heel goed geregeld. Niet alleen de hotels en het guesthouse, maar ook de excursies. Fijn om niet ter plekke nog dingen te moeten uitzoeken.

24. August 2023

Antwort von IJsland Tours

Dank u wel voor de mooie beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakwerk! Dit is meerwaarde voor je vakantie.

Vriendelijk, kundig, goede tips en denken met je mee, maatwerk, heel persoonlijk. Dit geeft echt meerwaarde t.o.v. alles zelf of online regelen. Ik zou het iedereen aanraden.

5. August 2023

Antwort von IJsland Tours

Wat leuk om te horen, bedankt! Fijn dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad!

Fantastisch verzorgde reis

Fantastische reis gehad, goed verzorgd, goede ondersteuning toen het nodig was, goed bereikbaar bij problemen. Reis was zoals beschreven. veel informatie toegezonden.

20. August 2023

Antwort von IJsland Tours

Bedankt voor uw mooie beoordeling, en heel fijn dat u terugkijkt op een mooie reis!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr