Persoonlijk en heel goed meedenken met de klant. De uitleg werd duidelijk gegeven op basis van de kennis van meneer. Alles ook zeer snel en duidelijk geregeld. Voor ons verder weinig werk.
Het werd echt tijd om een review te schrijven. 22-12-2024 Hypotheek Visie Almere In oktober, november hebben wij een aanvullende hypotheek aangevraagd. Het ging niet gladjes...vele instanties... Mehr ansehen
Ek is deur Margreet en haar span so mooi gehelp. Van die begin tot einde het hulle nooit terug gestaan vir my talle vrae nie. Ek sal enige iemand aanraai om by Hypoteek Visie aan te klop as hulle... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Een nieuwe hypotheek aanvragen? Uw bestaande hypotheek oversluiten? Welke vragen u ook heeft, uw wensen en mogelijkheden staan bij Hypotheek Visie voorop.
Niederlande
- www.hypotheekvisie.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Wij zijn heel goed geholpen door Martin van der Bunt in Veenendaal. Goed geluisterd naar onze wensen en op basis daarvan een juiste hypotheekaanvraag voor ons gedaan. Heel persoonlijk gesprek.
Alles ook zeer snel en duidelijk geregeld.
Voor ons verder weinig werk.
Hele goede fijne samenwerking gehad met…
Hele goede fijne samenwerking gehad met Thijs.
Neemt echt de tijd voor je.
Kan het iedereen aanbevelen.
Groetjes Silvie
Vestiging Utrecht
Vestiging Utrecht. Arjan heeft ons erg goed en vlot geholpen. Topper
Erg positief over de vestiging in Veldhoven!
In oktober heb ik mijn eerste woning gekocht met advies van Hypotheek Visie Veldhoven. We zijn hier ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste moment kregen we duidelijke en uitgebreide informatie, waardoor we met vertrouwen keuzes konden maken.
Wat ik vooral erg waardeerde, is dat er echt werd meegedacht vanuit het perspectief van de klant. Zelfs toen de geplande tijd van de afspraak al voorbij was, namen ze rustig de tijd om alles goed uit te leggen en onze vragen te beantwoorden.
Mocht ik in de toekomst opnieuw advies nodig hebben, dan kom ik hier zeker als eerste terug. We zijn ontzettend blij met de hulp van Freddy en Suzan!
Vestiging emmen
Vestiging emmen. Zeer vriendelijk en meedenkend. Onze bestaande hypotheek ( via andere tussenpersoon) kon verhoogd worden. Het werd snel geregeld en goed uitgelegd.
Niet naar ons situatie gekeken en niet beste uit ons situatie gehaald
We hebben van Hypotheekvisie helaas een zeer slecht advies gekregen . We zijn recent achtergekomen dat onse hypotheek niet geschikt is voor ons als jong, groeiend gezin.
Verder zijn tijdens de eerste aanvraag voor een hypotheek bepaalde stappen niet gezet, waardoor wij verder kosten moesten maken om ons verbouwing te kunnen financieren. Hiervoor wilden ze uiteraard ook nog een keer de volledige bedrag voor advies in rekening brengen.
Al in al een duur bedrijf die niet naar ons situatie heeft gekeken.
Vakkundig
Zeer vakkundig, aardig, behulpzaam en bereikbaar buiten kantoor tijden.
Wij zijn geholpen door dhr. Andre Strik
Wij zijn geholpen door dhr. Andre Strik van Hypotheek Visie Oss. Hij was vriendelijk naar ons toe en wij vonden hem een deskundig financieel adviseur. We voelden ons prettig bij hem.
Geen zaken mee doen!!!
GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!!!!!!
Deze review komt voort uit 1 filiaal van hypotheekvisie.
Het hoofdkantoor behandeld geen klachten dus elke
Vestiging van hypotheekvisie is slecht.
De opdracht voor vestiging Dronten was;
-verkoop mijn appartement voor de beste prijs
-doe de aankoop van mijn nieuwe kluswoning
-reserveer uit de overwaarde een pot voor de materialen te kopen
t.b.v. Het klushuis...
Hoe moeilijk kan het zijn denk je?... Gewoon een ja of nee op deze opdracht zou je denken.
Ten eerste; Hypotheekvisie Dronten is gewoon niet bereikbaar.
Als Hypotheekvisie Dronten eindelijk eens terugbelt MOET je hem te woord staan;
Want terugbellen of een ander moment kan gewoon niet.
Hypotheekvisie Dronten dicteert hiermee de agenda van mij als klein ondernemer.
Bakken aan mailtjes met allerlei diverse ondoorgrondelijke formulieren dienen
Digitaal getekend te worden op de meest onmogelijke tijdstippen...
Ook hiervoor; bedrijf stil leggen en naar huis, ik heb raar genoeg geen mobiel kantoor.
Dat dit klanten kost blijft nog even buiten beschouwing.
Dan de aankoop van het klushuis gaat natuurlijk over de tekendatum heen.
Dus de 10% boete hangt heel dreigend boven je hoofd en bij de
Verkoopmakelaar is het feest want je hebt het huis gekocht.
Hypotheekvisie Dronten verteld echter dat het nog niet rond is; MAAAARRRR... het komt goed.
Afijn, het kwam goed; de hypotheek kan getekend worden bij Hypotheekvisie Dronten op kantoor.
Bij tekenen valt de hypotheek goedkoper uit dan berekend.. klopt dit..??
Ja dat klopt... en er blijft bij overdracht van het appartement genoeg over om aan het klushuis te besteden.
Goed, we kunnen erin... prima.
Dan verkoop appartement; De koper overkomt hetzelfde;
Geen tot nauwelijks contact met Hypotheekvisie Dronten mogelijk.
Uiteraard ook hier traditiegetrouw gaat de bankgarantie te laat en word de overdracht tot mijn protest toch uitgesteld.
HELAAS belt de notaris... NIET HYPOTHEEKVISIE DRONTEN…. DE NOTARIS BELT... Met
Een vrij aarzelende toon dat er op de overdracht geen 10/15.000 euro loskomt maar er 32,500 euro moet worden meegebracht.
Ook hierin in Hypotheekvisie traditiegetrouw onbereikbaar maar uiteindelijk blijkt dat
Hypotheekvisie Dronten een hypotheek deel niet heeft dichtgegooid.
U raadt het al; Dat mag ik zelf doen. WEER 2 bedrijven noodgedwongen sluiten!!!
Dit kost een hele dag bellen met een bank en notaris waar de bank mij als klant gewoon echt
Arrogant genoeg niet te woord wil staan, want je bent maar een simpel figuur.
Uiteindelijk na 6 uur heen en weer bellen en blijven zeiken wordt het deel dichtgegooid.
De overdracht duurt natuurlijk veel langer en ik betaal de kosten door van 2 hypotheken.
Terugkijkend in de administratie leert het volgende; Hypotheekvisie Dronten is betaald voor zijn diensten op het moment VOORDAT het laatste deel van de hypotheek is geregeld.
BETAALD BETEKEND DUS DAT ER NIKS MEER GEDAAN WORD!!
DEZE IS HET BELANGRIJKSTE TE ONTHOUDEN!
Dan zegt de makelaar ook nog even; Je kan eigenlijk het appartement niet overdragen;
Voor die 10% boete te ontwijken moet je de koper erin laten MAAR dat is verhuur!!
En dat mag niet!.
Even voor de onwetende; de makelaar is Hypotheekvisie Dronten zijn vrouw! Belangenverstrengeling praten we over!!
Afijn; toch het risico genomen want betalen moeten we toch.
32.500 euro afrekenen is toch beter dan 62.500 euro afrekenen.
Later nog een gesprek gehad met Hyptheekvisie Dronten, Sanne makelaardij,
Het ligt toch dan wel aan de klant want actie of enig gebaar is er niet bij.
Kortom; Als gewone man als je een leuk huisje wilt; moet je genoegen nemen met deze gang van zaken.
Dit heeft bakken aan extra kosten opgeleverd en Hypotheekvisie Dronten lacht zich gewoon verder eruit. Die harkt z,n rekening vol.
EINDCONCLUSIE; het hoofdkantoor doet ook niks.
Als er iets misgaat is dit voor eigen rekening!
ADVIES; GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!! GEEN ENKELE VESTIGING!!!
Hypotheek Visie Doetinchem bedankt!
Wij zijn echt superblij met Hypotheek Visie Doetinchem! We hadden nooit gedacht dat we onze huurwoning in Nijmegen konden kopen, maar dankzij Miro is het gewoon gelukt.
Vanaf moment 1 was Miro super duidelijk en eerlijk. Geen ingewikkeld termen, maar gewoon in Jip-en-Janneke-taal uitleggen wat de opties waren. Ik wist echt precies waar ik aan toe was qua kosten en mogelijkheden. Dat gaf zoveel rust!
Tevreden klant.
Zeer goed geholpen en meerdere opties samen bekeken. Ik beveel hypotheekvisie Breda aan.
ik wil in het bijzonder Ryan Visser bedanken
Uitstekende begeleiding bij mijn eerste woning – dank aan het hele team van Hypotheek Visie Veenendaal, en in het bijzonder Ryan Visser
Als alleenstaande starter op de woningmarkt was het kopen van mijn eerste huis een spannend en intensief traject. Gelukkig kwam ik terecht bij Hypotheek Visie Veenendaal, waar ik vanaf het eerste contactmoment professioneel en vriendelijk ben geholpen. Het hele team verdient een compliment voor hun betrokkenheid en duidelijke communicatie, maar ik wil in het bijzonder Ryan Visser bedanken.
Ryan heeft mij gedurende het hele proces begeleid met een uitzonderlijke mate van geduld, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Geen vraag was te veel, geen situatie te complex. Hij nam de tijd om alles helder uit te leggen, dacht actief mee over mijn mogelijkheden en gaf eerlijk advies dat echt op mijn situatie was afgestemd. Dankzij zijn expertise voelde ik me zeker in mijn keuzes en wist ik dat ik financieel goed zat.
Wat ik vooral waardeerde was dat Ryan niet alleen de cijfers en regels kende, maar ook begreep wat het emotioneel betekent om je eerste woning te kopen. Hij was bereikbaar, betrokken en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om deze grote stap te zetten.
Ik kan Hypotheek Visie Veenendaal van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en persoonlijke hypotheekadviseur. En als je de kans krijgt om met Ryan Visser samen te werken – grijp die kans!
Let goed op voor wat je tekent
Let goed op voor wat je tekent! Als je uit het contract wilt stappen (bijv omdat je in een andere stad gaat zoeken), ook al is er eenmalig advies/hulp geweest voor de (mogelijke) aankoop van één woning, dan moet je een boete betalen van ruim 1600 euro.
Prettige begeleiding en maatwerk
Wij zijn begeleid door Thijs Spierenburg van Hypotheek Visie Breda bij het regelen van onze hypotheek. Hij heeft ons geholpen een constructie op te zetten die perfect aansluit bij onze situatie en wensen. Dat heeft hij, naar onze mening, uitstekend gedaan.
Ook het contact met Hypotheek Visie Breda verliep erg prettig en soepel. De dienstverlening is misschien iets aan de prijzige kant, maar daar staat tegenover dat je een compleet en persoonlijk plan krijgt, van A tot Z uitgewerkt en volledig op maat.
Al met al zijn wij erg tevreden en zouden wij Hypotheek Visie Breda zeker aanraden aan anderen.
Ryan heeft mij fantastisch geholpen
Ryan heeft mij fantastisch geholpen. Het was een ingewikkelde case maar daar heeft hij ons vaardig doorheen geloodst. Echt een compliment aan kantoor Veenendaal.
Hypotheek Visie zoekt mogelijkheden voor jou
Eerst zelf bank 3 maal benaderd : geen mogelijkheden!!
Medewerker Hypotheek Visie heeft ons ontzettend goed geholpen en weet ook waar hij over praat!! Klasse!! Zeer zeer tevreden!!
Locatie Lelystad zijn wij helemaal…
Locatie Lelystad zijn wij helemaal tevreden over.
Vriendelijk personeel en ze hebben ons goed geholpen met het ophogen van onze hypotheek.
Zeker aan te raden!
Vestiging Hoofddorp/Jeff Bolte is een…
Vestiging Hoofddorp/Jeff Bolte is een grote oplichter. Doe het niet. Hij regelt niks terwijl hij zegt dat hij bezig is. Ik ben ternauwernood onder het betalen van 10% van de aankoopsom onderuit gekomen, omdat op het laatste moment bleek dat hij niks (werkelijk niks!) had gedaan. Door welwillende verkopers van mijn huis en een andere hypotheekadviseur (die alles binnen 2 dagen had geregeld) ben ik hier onderuit gekomen. De datum van overhandiging van mijn huis hebben wij bij de notaris moeten verschuiven met 1 maand. Als ik Jeff Bolte was, kan ik mijzelf niet meer in de spiegel aankijken. Dit was werkelijk een nachtmerrie.
Een aanrader!
Het werd echt tijd om een review te schrijven. 22-12-2024
Hypotheek Visie Almere
In oktober, november hebben wij een aanvullende hypotheek aangevraagd.
Het ging niet gladjes...vele instanties hebben lang op zich laten wachten.
Dat heeft heel wat stress en geduld voor ons en de Hypotheek Visie meegebracht.
Met veel geduld en toewijding hebben zij hun werk gedaan
UITEINDELIJK is alles eind november in order gekomen.
Mijn dank gaat uit naar de medewerkster en de adviseur Rene Post.
Onze dank hiervoor.
Ongelofelijk slecht door Bram Jaeger behandeld
Ongelofelijk slecht behandeld. Afspraak stond om 18.00 uur gepland, maar werd ruim voor die tijd al vier keer door een invaller gebeld. Vervolgens rond 18.00 uur contact met ene Bram Jaeger, maar hij zat tijdens de call in de auto en had geen zin in een Teams-call zoals die stond ingepland. Hij vond het verspilling van zijn tijd om mij te helpen. Bram reageerde enorm denigrerend op mijn financiële capaciteit. Intern is er ook slecht gecommuniceerd wat mijn vraagstelling is/was. Ga hier geen hypotheek afsluiten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.