Vi blev taget godt imod af en sød kvinde, som viste os hen til vores bord. Dog havde vi bestilt et flag på bordet, hvilket desværre var blevet glemt. Et lille forslag kunne være at overveje et pa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores ophold på Hotel Kirstine var ganske enkelt helt enestående. VI var en vennegruppe på 8 personer, der havde booket en enkelt overnatning med 3 retters menu og morgenmad. ALT var i topklasse. Pers... Mehr ansehen
Vi var op ophold via Traveldeal.dk og havde et fantastisk ophold. Skønt værelse, endda med Hästens seng. Hele hotellet fremstå velholdt og rent. Rigtig lækker mad, vel tilberedt og estetisk smukt... Mehr ansehen
Vi er 6 gamle venner, som for nylig skulle genses efter mange års separation. Vi mødtes på Hotel Kirstine i Næstved og havde alle tiders møde og gensyn. Kirstine er et fint velholdt og klassisk h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hotel Kirstine er et 4- stjernet privatejet hotel beliggende i hjertet af Næstved. Her vil du opleve et hyggeligt og romantisk hotel med en helt særlig atmosfære, hvor de "skæve" stuer danner en charmerende ramme om et besøg på et hotel der er unikt og anderledes. Vi glæder os til at kunne byde velkommen, hvad enten du skal holde fest, kursus/konference eller blot har brug for en overnatning.
Købmagergade 20, 4700, Næstved, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi har aldrig før oplevet så venlig og god betjening. Vi har boet på et smukt og luksuriøst værelse og spist dejlig mad, både morgen og aften, i hotellets restaurant.
Alle vores forespørgsler og særlige behov er blevet imødekommet på bedste og mest rummelige vis! Alt i alt en virkelig god og helt unik weekend på hotel Kirstine med service på højeste niveau 👌🏼
Vi kommer igen!
Var på hotel Kirstine til deres højrebsaften fredag i anledning af min mands fødselsdag. Maden var udmærket, men vi var meget skuffede over vores placering i lokalet. Der var et større selskab som sad i et lokale ved siden af os og døren indtil dem gik op ustandseligt. Det trak enormt fra blæseren bag ved os. Desuden havde personalet glemt et flag til min mand i anledning af hans fødselsdag. Da vi var færdige med at spise kommer ejeren hen til os og spørger om vi vil have et andet bord, men da var det for sent. Vi var jo færdige med at spise ☹️ kommer ikke til at spise fredag mere vil hellere nøjes med en god frokost en hverdag, hvor vi nød en god frokost i pejsestuen.
Er lidt spændt på, om Hotel Kirstine kommenterer min lidt dårlige anmeldelse. Lægger mærke til, at de kunder, der kritiserer deres Brunch aldrig får nogen respons. Det burde være obligatorisk at man kommenterer på kritik, uanset om den er god eller dårlig. Brunch kommer vi aldrig til at nyde
Visited the Restaurant 10.04.2019. The Restaurant was cold (estimate 13-14 degrees) and the food below average. Had some pork steak which was not fully cooked through. It was actually half raw. When politely asking the waitrice to have it cooked some more she was clearly offended and only reluctantly did she comply.
This is clearly the last time I have been at Hotel Kirstine Restaurant - Visit at your own risk.
Ok frokost, dog mega irriterende at de annoncerer een stor frokost anretning på deres website, men når man så ankommer og vil bestille den så er det en helt anden anretning de vil servere!
Fint hotel taget alder i betragtning.
Fin udsigt og beliggenhed!
Dog er kæmpe minus.
2 lags wc papir er total no go!
Køb nu noget lækker blødt papir istedet for det der sandpapir!
Har idag fejret min 70 års fødselsdag ved at invitere fanilie og venner på brunch . Vi havde annekset for os selv, super mad og en fantastisk tjener . Kunne ikke være bedre alt klappede som det skulle !! Tak for en rigtig god oplevelse !!

Antwort von Hotel Kirstine.DK
Meget hyggelig hotel. Dejligt værelse. Hyggeligt sted med lækker middag. Lækker brunch er med i prisen. Utrolig dejlige madrasser, man ligger utrolig godt.

Antwort von Hotel Kirstine.DK
Et hotel, man gerne overnatter på igen. Ville ønske at jeg kunne tage den seng med hjem - Waw
Flot og elskeligt inde som ude og de små hyggekroge, indbyder til drømme.
Maden er virkelig indbydende, og Personalet ( på hele hotellet) er yderst professionelle og deres venlig indgang til mig som gæst er virkelig noget der varmer. Man mærker, at de trives :)
Kan klart rekommandere at prøve - Næstveds perle
Var i den heldige situation at være blevet inviteret på brunch en søndag på Hotel Kirstine. Men det skulle vise sig at være den dårligste oplevelse jeg nogensinde har været ude for. Sikkert for at tjene penge har man besluttet sig for at lukke 100% flere ind som der er kapacitet til. Sikkert for at kunne tjene flere penge. Men som gæst den mest forfærdelige oplevelse. Hverken mad eller service var der nok af. For slet ikke at tale om køen til buffeten som hele tiden var på omkring 20-25 meter. Og da køen et par timer senere var blevet kortere, så lavede man heller ikke mere mad. Aldrig aldrig mere. Og husk lige på at det stadig var til fuld pris.
Ganske forfærdelig oplevelse. Alt for mange mennesker proppet ind. Grådigheden længe leve. Da der kl. 13 var plads ved buffeten, var alle fade tomme.
Min mand og jeg var og spise på hotel Kirstine i fredags, der var højrebs buffet. Virkelig lækker mad og super fin betjening.
De lukker ALT for mange gæster ind.... Det er et virvar og meget utiltalende. Vi konfronterede dem både på dagen og via mail efterfølgende, men de synes alt var som det skulle være ... Vi var "kun" 193 gæster og de havde plads til 200.... til EN buffet i et relativ lille og meget varmt lokale.... Absolut frygteligt.... Tydeligt at indtjening er vigtigere end både gæster, god mad og en god oplevelse, desværre....
Som vært ved et begravelses-arrangement, var det en meget ubehagelig oplevelse, ufrivilligt at blive pålagt hotellets inkompetence.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.