Har brugt firmaet 2 gange og haft god telefon kontakt og let at lave aftaler med - 1 gang blot en radiatorventil skiftet alt ok 2. gang skift af toilet - helt fint, samtidig skift af brusearmatur st... Mehr ansehen
Super oplevelse! God kommunikation gennem hele forløbet. Aftalerne blev overholdt, og montøren var løsningsorienteret - tak for det! Desuden var prisen den bedste, blandt i alt tre tilbud vi f... Mehr ansehen
Flinke og kompetente håndværkere. Søde og hjælpsomme lige fra første kontakt med kontoret til udførsel af opgaven. Den endelig pris var inden for overslaget. Hvad kunne være bedre? - Mere nøjagtig... Mehr ansehen
Stor ros kom til aftalt tid ved budgivning dette var der mange andre erhvervsdrivende der kunne tage lære af. Arbejdet blev udført til 100% tilfredsstillende, i havde fået 5 stjerner hvis tidsforbru... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Har du brug for en autoriseret VVS-installatør? Hos K. Holmgreen & Søn udfører vi alt inden for vand, varme og sanitet. Vi kan derfor hjælpe dig, uanset om du har brug for installation eller reparation af vand-, varme eller afløbsinstallationer, udskiftning af blandingsbatteriet eller montering af enten vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine. K. Holmgreen & Søn udfører bl.a.: VVS- & Gasarbejde Badeværelser Fjernvarme Blikkenslagerarbejde Skal vi udføre VVS- eller blikarbejde for dig? Så ring til os på telefon 38 33 11 96 eller send en mail til info@holmgreen-vvs.dk. Så udformer vi et uforpligtende tilbud til dig. Med venlig hilsen Anders Holmgreen // K. Holmgreen & Søn
H. C. Ørsteds Vej 10A, 1879, Frederiksberg, Dänemark
- info@holmgreen-vvs.dk
- www.holmgreen-vvs.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Nedtagning af gasmåler
Jeg var super tilfreds,han var rigtig dygtig,og meget venlig,en rigtig god oplevelse. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen
Proffesionelt veludført arbejde
Proffesionelt veludført arbejde
Fantastisk god service, flot resultat.
Vi er meget tilfredse.
Holmgreen 5 stjerner
Holmgreen leverer altid 1) en førsteklasses service 2) dygtige og behagelige medarbejdere 3) det udførte arbejde er af høj kvalitet 4) prisen er rimelig.
Overholder alle aftaler
Ankommer til aftalt tid - ikke så meget bøvl - opgaven bliver udført og leveret som aftalt - længere er den ikke!
Når jeg tilkalder Holmgreen kommer de…
Når jeg tilkalder Holmgreen kommer de altid hurtig. Montørerne er kompetente, søde og venlige.
Der er mange ting man ikke kan selv - brug en god håndværker
Der er mange ting man ikke kan selv. Hvad gør man så? Man håber at man finder den rigtige håndværker. Jeg var heldig.
Skulle have en ekstra hane i badeværelset til vaskemaskine. Ringede til holmgreen og det eneste de ønskede var et billede af stedet, hvor jeg ville have den. Top arbejde. Holmgreen vil jeg bruge igen
Altid ordentligt og imødekommende
Altid ordentligt og imødekommende
God vvs arbejde
Fin service og godt arbejde, er ovenud tilfreds, og kan anbefale og bruge K. Holmgreen, fint vvs arbejde.
Masser af roser herfra
Masser af roser herfra. Vh Annie Marott
Præcise aftaler
Præcise aftaler, dygtig montør og fint udført arbejde.

Antwort von K. Holmgreen & Søn
Jeg har fået udført et supergodt…
Jeg har fået udført et supergodt arbejde af K. Holmgreen & Søn. Top professionelt, fagligt helt i top og enormt venlig behandling - både i telefon ved min henvendelse og ved selve arbejdet, som bare er flot udført. Jeg kan fuldt ud anbefale dem. Og så er det endda til en rimelig pris for godt arbejde.
Alle aftaler og tidspunkter holdt til punkt og prikke, og ved selve arbejdet gik montøren endda en ekstra mil og med godt humør! Man kan godt forstå hvorfor de får så mange gode anmeldelser.
Jeg er meget tilfreds og vil klart bruge dem næste gang jeg har brug for det.
Fem stjerner!
Særdeles vel udført montering af ny…
Særdeles vel udført montering af ny vandhane i køkken.
Veludført stykke arbejde
Jeg var ikke tidligere kunde hos K. Holmgreen & Søn, men det var ikke et problem. Det var ikke en hasteopgave, og de havde travlt, så jeg måtte vente lidt for at få en VVSer ud. De to håndværkere der kom forbi var søde, imødekommende og løste opgaven til fuld tilfredshed.
Flinke og kompetente folk
Hvad kunne være bedre?
- Mere nøjagtig information om ankomsttidspunkt, f.eks. hvis ankomst er skubbet en time.
- Mere kommunikation om hvad der skulle skiftes, så reservedele kunne medbringes fra start og ikke skaffes undervejs.
- Hurtigere fremsendelse af faktura. Fakturaen ville være bedre, hvis den havde en kodelinje, så den blot kunne scannes og betales.
Fantastisk arbejde !
I forbindelse med at vi skal have skiftet faldstammer og vandrør i ejendommen, har vi været så heldige, at det er Holmgreen & Søn som har fået opgaven. Jeg kan sige heldige, da de lige er færdige i vores lejlighed til aftalt tid. Det er et superflot arbejde,- rørføring, bruseniche og nyt toilet,- de har tydeligvis kælet for detaljen , og afleveret et fantastisk resultat ! TUSIND TAK FOR DET !!! Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at du bruger Holmgreen & Søn ! Mvh. Mads.
Overholdte aftaler og kvalitet
I forbindelse med salg af andelsbolig, skulle der tilsluttes nyt gas komfur. Gammel instalation viste sig at være utæt. Hvor instalatør var up front med bekymringer og vi fik en god løsning. Tog en ekstra dag, selv med dette problem, blev aftaler overholdt til punkt og prikke. Derfor er vi meget tilfredse med forløbet.
Første håndsindtryk.
Jeg vil bruge en anden vvs.
Havet fornøjelse i morges at en deres ladvogner kørte bag mig.
Bilisten/ansatte var ved at kører op i min bil flere gange. SMS og kiggede på telefon og lignet flere gange at han var ved at falde i søvn. Dertil flere gange hvor at en hånd klør på ryggen mens den anden sms, det vil sige flere gange at rette var ubemandet. Jeg ved godt trafikken var langsom men det er Ingen undskyldning, for at kører halv sovende.
Hvis almen færdselsregler og det at holde sig vågne er svært, at overholde vil jeg nødig satte folk til at lave mit vvs arbejde…
En helt igennem positiv oplevelse – både professionelt og menneskeligt
Jeg kontaktede K. Holmgreen & Søn på vegne af min mor, der har Alzheimer, fordi der var opstået en utæthed under hendes køkkenvask. Allerede fra første opkald blev jeg mødt af en meget venlig og hjælpsom dame, som tog sig tid til at lytte og forstå situationen. Jeg forklarede, at min mor kan være forvirret og måske ikke ville huske, at der kom en håndværker, og hun lovede at sende den første ledige medarbejder.
Kort efter ringede håndværkeren til mig for at fortælle, at han var kommet ind til min mor, havde talt med hende, og at hun nu sad trygt med en kop kaffe og så tv, mens han undersøgte problemet. Han fandt hurtigt fejlen – en utæt vandlås – og gjorde mig samtidig opmærksom på, at vandhanen også var utæt. Han gav et overslag, som lød rimeligt, og jeg takkede ja til at få begge dele ordnet med det samme.
Da arbejdet var udført, ringede han igen for at fortælle, at alt var i orden, at min mor var glad og havde det godt. Han nævnte, at hans egen bedstemor havde haft demens, og at han derfor selv ville have sat pris på at blive opdateret, hvis hun havde haft besøg af en håndværker – derfor ringede han til mig. Den omsorgsfulde og betænksomme tilgang gjorde stort indtryk.
Alt i alt en usædvanligt god oplevelse. Arbejdet blev udført hurtigt, professionelt og til en fair pris – og kommunikationen var helt i top fra start til slut. Jeg giver K. Holmgreen & Søn mine varmeste anbefalinger og stor ros til både kontordamen og håndværkeren for deres faglighed, empati og menneskelighed.
God og hurtig service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.