Selvom de var lidt forsinket og klinikken derfor lukkede kort tid efter, tog dyrelægen sig god tid og var meget omsorgsfuld omkring aflivningen af min søns hamster. Prisniveauet var også fint og fre... Mehr ansehen
Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kæmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mødt. Efter et sygdomsforløb hos min kat på 16 år, måtte jeg tage den svære beslutning at lade hende få fred. Sif gjorde en rigtig hård dag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig sød dyrlæge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede også tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kører lige til døren. Ventevære... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, Dänemark
- www.hjoernegaardens.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Professionelle, grundige og imødekommende
Professionelle, grundige og imødekommende.
Vores hund har desværre haft problemer med begge hans knæ, således at han har skulle opereres hele 2 gange.
Vi er begge gange blevet mødt af imødekommende og meget professionelle dyrlæger, samt personale! Vi er blevet grundigt vejledt og vi har klart haft opfattelsen af, at vores kæreste eje har været i de bedste hænder.
Hjørnegården får en klar anbefaling herfra og vi benytter den fortsat med stor tilfredshed.
Super god og kompetent service🐶🐶
Suveræn hjælp
Afleverede en kat der var blevet kørt over. De var aldrig i tvivl om jeg måtte komme med den. Tusind tak fordi I ville hjælpe både mig som menneske, men også sørge for at katten fik den hjælp den havde brug for. Virkelige nogle søde mennesker jeg var i kontakt med ❤️
De sødeste dyrlæger.
De sødeste dyrlæger.
Altid god betjening til vores dyr, altid tid til at snakke om problemet og altid med et smil 🙂
Dyrlægerne er altid så søde
Dyrlægerne er altid så søde, behagelige og forstående. Det er et trygt og dejligt sted at komme
Dygtige dyrelæger
I dag har jeg været hos dyrelægen med min hund, som var virkelig dårlig. Det er altid en fantastisk modtagelse, selv om der var meget travlt. Tak for en god behandling.
Meget kompetent og rart personale
Meget kompetent og rart personale. Man føler sig i gode hænder.
Flotte lokale
Ny flot lokale med masser plads til alle besøgende. Sød dyrelæge og god service. Min kat havde meget tilpas og var helt i ro.
Ren professionalisme
Snyder folk
Jeg tog til dyrlægen i dag hvor jeg blev mødt af en meget arrogant dyrlæge - da jeg er fritaget for mundbind siger hun jeg skal gå ud i venteværelset jeg ber om at få en mundbind så jeg kan være ved min hund - min hund skulle tjekkes for smerter jeg ikke vidste hvor kom fra dyrlægen tjekker hende i munden og siger at hun skal have fjernet alle tænder jeg spørg om prisen og hun siger ca. 10.000,- hvis det ikke var hvad jeg ønskede skulle jeg tage til overvejelse om at min hund skulle aflives! Jeg springer hurtigt ud i det og siger hun skal bestille en tid hurtigst muligt da det vigtigste jo er min hund og ikke pengene - jeg havde sammen med min egen hund min papfars hund med som jeg også fik tjekket tænder på her fik jeg samme besked om at alle tænder skulle ud ellers skulle jeg overveje endnu en aflivning jeg fortæller hende jeg bliver nød til at tale med min papfar omkring dette da det jo er ham som skal betale. Jeg kommer ud mega forvirret og skræmt over at hører hende sige de 2 hunde skal tages til overvejelse om aflivning da de ellers er sunde og raske løber rundt har det godt og nyder livet så jeg bryder fuldstændigt sammen i bilen. Det ender med at jeg må ringe min mand op og han fortæller han kender en dyrlæge som er kunde ved ham vi får ringet til den dyrlæge og får tjekket de 2 hunde og her er prisen 5000 ,- for at få fjernet tænder og ingen forståelse for hvorfor den anden dyrlæge siger vi skal tage til overvejelse af hundende skal aflives! Jeg sætter ALDRIG mine hunde der og jeg fraråder bestemt folk at sætte sine ben der de tænker hverken på ejerne eller dyrene det eneste de tænker på er penge! De burde blive meldt til politiet
Fem piller: 700 kroner!
Jeg skulle bruge et par stesolidpiller til min hund i forb. med nyårsaften - og da min normale dyrlæge ikke kunne skaffe, ringer jeg til Hjørnegårdens Dyreklinik. Jo, de havde piller - men de ville forståeligt nok lige se hunden først og beregne honorar for en halv konsultation. Da jeg skulle betale, var der beregnert fuldt honorar - for at lytte og føle på hunden i fem minutter. Det halve honorar gælder åbenbart kun, hvis man i forvejen er i deres system - det havde ingen fortalt, da jeg ringede, selv om jeg tyldeligt sagde, at min normale dyrlæge er en anden. Resultat: 700 kroner for fem piller! Havde de sagt det, ville jeg nok have overvejet igen! Så jeg bliver hos min normale dyrlæge!
Jeg og min familie er evigt taknemmelige
Jeg og min familie er hjørnegårdens dyreklinik evigt taknemmelig.
Vi måtte i mandags sige farvel til vores elskede kat og det var den sværere beslutning vi har truffet i vores liv.
Da han først bliver tilset bliver vi mødt af en rigtig venlig dyrlæge der hedder Marcus, som er rigtig sød og forstående og lytter til os.
Da beslutning bliver truffet er det Marianne der afliver ham og hun var så sød, forstående og ikke mindst ærlig. Hendes ærlighed har været guld værd gennem hele processen.
Hun forklarer os hele forløbet og der er plads til at jeg bliver meget ked af det.
Jeg får endag lov til at få lidt af hans pels med hjem så jeg kan mindes ham og jeg får lov at være alene med ham hvor jeg tudbrøler. Marianne forsikrer mig om at han bliver behandlet med værdighed og kærlighed gennem hele kremerings processen og det gjorde det hele lidt nemmere at bærer.
Efterfølgende laver vores forsikringsselskab (tryg) en masse bøvl og jeg ringer torsdag til dyreklinikken og Beder om hjælp fordi jeg simpelthen ikke ved hvad jeg skal gøre.
Det er en Julie der tager telefonen, som lytter og bekræfter mig at det ikke er okay det de har gang i.
Hun sørger for at fortælle det videre til Marianne, som selv ringer til tryg og Wupti, så lagde de sig ned og betalte det de skulle.
Jeg kan med sikkerhed sige at det er mennesker der føler for dyrene og de har det her arbejde fordi de brænder for at hjælpe dem.
Så tak til det fantastiske team og Marianne. Jeg ved at jeg med trygt hjerte kan ligge mine dyrs liv i jeres hænder.
Super skøn oplevelse!
Jeg var inde med min kanin, for at få hende steriliseret den 21/07. På daværende tidspunkt vidste vi hverken om det var en pige eller dreng, og var også lidt usikker på om hun havde orm. Vi ringede ind til forskellige dyrlæger, og da der ikke findes mange som har styr på kaniner heromkring, så var det en smule udfordrende. De fleste dyrelæger havde kun ledige tid - måneden efter, eller ville have vi skulle bestille 3 forskellige tider. Men så ringede vi til Hjørnegårdens Dyreklinik, og fik en tid ugen efter og fik af vide vi bare skulle bringe kaninen ind og de vil ordne det hele. Efter at have lagt min kanin hos dem, og bliver ringet op når vi kan hente hende igen, så møder vi ind med en detaljeret forklaring på hvordan det gik, hvordan min kanin havde det, alle informationer om medicin + critical care (hvodan det skal bruges) og bare super service. Og jeg kan derefter forlade med en tryghed, og får selvfølglig af vide jeg kan ringe til dem igen hvis jeg har spørgsmål. Dagen efter ringer de til os selv, og spørger endda hvordan min kanin har det, om hun spiser, tisser og om vi har nogle spørgsmål. Så dejlig service, og kunne ikke have været gladere for at have valgt Hjørnegårdens Dyreklinik, og det bliver bestemt her jeg vælger at komme i fremtiden igen! Tusind tak for at være så imødekommende og hjælpsomme med alt!
Meget dårlig oplevelse 15 juni
Meget dårlig oplevelse 15 juni. Vores lille Cocker på 9 måneder har feber og en masse slim ud af munden, hun lugter så fælt, hun kan ikke drikke eller spise. Dyrlægen tager vores hvalp med ind ved siden af for at tage blodprøver, vi måtte ikke være til stede imens, og det rystede mig. Hun havde imens også et overslag over hvad vi skulle betale, trods det vi næsten lige var trådt ind på klinikken. 1 time senere får vi at vide hendes infektionstal er meget høje og de vil beholde hende og give hende væske, de havde allerede lagt et drop efter blodprøven. Jeg har kontakt med en meget dygtig oprætter som har arbejdet med hunde mere end 40 år, hun talte med dyrlæge og bad dem give hende penicillin, for at slå feberen ned, det ville de ikke. Kl ca 17 ringer de at de mener det er en spytkirtel eller byld under tungen, og de giver hende endelig penicillin og smertestillende, vi kan hente hende kl. 19. Da vi ankommer har de intet gjordt for at afhælpe problemet, men bestilt en tid til os på Karlslunde dyrehospital til næste dag. Jeg afslog den nye tid på dyrehospitalet. Jeg spurgte hvorfor de ikke havde lagt hende til at sove så de kunne se hvad problemet var, men det var for risikabelt hvis hun skulle i narkose 2 gange med få dages mellerum, og de havde ikke kompetance til at operere hvis det var en spytkirtel. Det koste lige 3000 kr. og vi går hjem med en syg hund, som nu trods flere opfordringer endelig fik penicillin og smertestillende. Senere den aften ligger hvalpen på sofaen og hun begynder at bløde ud af munden og der kommer en masse betændelse ud. Dagen efter får vi en tid ved værløsedyreklinik, de tager et røgnten, og ser en skygge langt inde på tungen, de lægger hende til at sove og tager en kikkert og stikker ned i halsen på hende og ser at hun har stukket sig på et eller andet, måske en pind, som så har udløst en byld bagerst på tungen, hun var meget hævet under tungen og det var årsagen til at hun ikke kunne drikke og spise. Vi får lov til at deltage under hele undersøgelsen og får vist og forklaret hvad der er galt, de vækker hvalpen op igen, vi får en ny tid 2 dage efter så vi ikke skulle gå weekenden i møde med en syg hund. Det var så lige en ny regning, som vi selvfølgelig betalte med glæde, hvalpen og vi fik den bedste behandling, og de har bestemt fået nogle nye kunder, og vi kommer aldrig til at anbefale Hjørnegårdens Dyreklinik Aps til nogen tværtimod
Føler altid at min hund bliver…
Føler altid at min hund bliver behandlet med stor indlevelse og grundighed. Der er altid tid til et godt råd og opmuntring 😀
Så klart prof og dygtige og søde…
Så klart prof og dygtige og søde dyrlæger. Og helt klart dedikerede til deres job. Her kommer vi gerne igen.
Dårlig oplevelse for min kat
Vi havde aldrig før Besøgt Hjørnegårdens dyreklinik, og jeg havde også læst de negative anmeldelser, men også de positive. Men havde desværre overset, at man ikke måtte følges med sit dyr til undersøgelse. Det måtte man ikke på grund af pladsmangel. Hos andre dyrlæger/dyrehospital er man kun dyrlæge og en selv, og dyret selvfølgelig.jeg havde på forhånd sagt, at han var en nervøs kat, og at han ikke tolererede at man “rodede” for meget ved ham.og at det hans ører, der var problemet. Og at han så blev meget vred. Det resulterede også i, at han gik amok, og har forsøgt at komme væk, og er så blevet jagtet rundt i lokalet, man kunne høre, at alt blev væltet rundt, og det var en meget bange kat, der kom ud derfra, med fråde om munden. Det har så resulteret i, at han ikke ville spise og drikke, så dag 2 efter ,måtte vi på dyrehospitalet med ham. Der var han til næste dag, hvor han fik væske. De kunne godt komme til ham, da vi fik lov til at være hos ham imens. Men ikke, da vi var gået.
Det har resulteret i, at han ikke vil være hjemme, vil ud hele tiden, spiser og drikker ingenting næsten, og er nu forsvundet, hvorhen ved jeg ikke. Han vil ikke gå hen til mig, han vil allerhelst væk. Det er han så nu. Jeg tænker ,at han har mistet troen på mennesker.
Sådan kan det gå, når sådan en lille ting, som at man ikke må være hos sit dyr hos dyrlægen. Det har aldrig før været et problem at tage ham til dyrlægen.
I dag måtte jeg desværre sige farvel…
I dag måtte jeg desværre sige farvel til min højt elskede kat Felina 😢 jeg frygtede dagen.....
Jeg kan kun sige: tak dyrlæge Mia fordi du er dig.... du sendte hende godt afsted på en så smuk måde...og tak for din trøst og fordi du gav mig den tid jeg havde brug for til, at få sagt ordentlig farvel 🌹🌹🌹
Kan ikke anbefale klinikken
Kan ikke anbefale klinikken , da jeg i forbindelse med at jeg har en kat med dårlig mave , har haft kontakt med klinikken.
De ringer ikke tilbage efter flere henvendelser ,selv om jeg blev lovet det, da jeg skulle have svar på nogle prøver og da jeg møder personligt op, så får jeg fat i en arrogant dyrlæge.
fantastisk følelse at efterlade sit…
fantastisk følelse at efterlade sit kæledyr hos hjørnegårdens dyreklinik hvor velfærd er første prioritet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.