Virkelig sød dyrlæge som var omsorgsfuld og interesseret i min kat. Hun forklarede også tingene godt. Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kører lige til døren. Ventevære... Mehr ansehen
5 - Meget tilfreds Vi har fået en rigtig god vurdering på begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op på vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der fo... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, Dänemark
- www.hjoernegaardens.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Glade og smilende personale
Glade og smilende personale, bakket op af en god service. God kommunikation igennem forløbet.
ALtid prof behandling og god tryg…
ALtid prof behandling og god tryg service
Super
5 - Meget tilfreds
Vi har fået en rigtig god vurdering på begge vores katte og en super behandling Der er blevet fulgt op på vores problemer og behandling. Meget professionelt personale der er der for dyrene.
Best clinic in Copenhagen
Best clinic in Copenhagen! If you have a sighthound and are looking for a vet who truly understands the specific needs of this breed, I highly recommend this place. The staff are extremely kind and clearly very skilled at what they do.
Our dog is usually very scared of vets, but the teeth cleaning and extraction went as gently and smoothly as possible - both for us as owners and for our anxious pet. We felt supported and well taken care of throughout the whole process.
Highly recommended.
Virkelig sød dyrlæge som var…
Nemt at komme dertil. Der er parkeringspladser bagved og bussen kører lige til døren. Venteværelset er også rart, og dejligt at hunde og katte kan sidde adskilt.
Kæmpe ros til Sif
Kæmpe ros til Sif, et af de mest empatiske mennesker jeg har mødt. Efter et sygdomsforløb hos min kat på 16 år, måtte jeg tage den svære beslutning at lade hende få fred. Sif gjorde en rigtig hård dag en lille smule bedre med sin måde at håndtere det hele under konsultationen. Der var ro, medfølelse, forklaring og hensyn til mig og min familie hele vejen igennem ❤️ Tak til Sif og resten af holdet 🙏🏻
Altid sød, professionel og imødekommende betjening
Altid sød, professionel og imødekommende betjening og omsorg for dyrene samt forståelse for ejerens eventuelle bekymringer. God tid i klinikken, man føler sig ikke smidt ud uden afklaring på eventuelle spørgsmål.
Gode, søde, professionelle og dygtige dyrlæger
Gode, søde, professionelle og dygtige dyrlæger, der tager sig godt af både dyr og deres ejere ☺️.
Vi føler os altid i trygge hænder når…
Vi føler os altid i trygge hænder når vi afleverer vores hund hos hjørnegårdens dyreklinik

Antwort von Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Vi skifter aldrig dyrelæge!
Ildsjæl, passion for dyr, stor professionalisme, privatejede dyrlæge der har meget dygtige dyrlæger ansat i deres klinik.
Vores hund har været syg i over en måned, aldrig har jeg oplevede, et højt serviceniveau, forståelsesniveau og imødekommenhed.
Vores hund er blevet behandlet gradvist med udelukkelsesmetoden, hvilket har ført til en diagnose, og et videre behandlingsforløb. Midt i behandlingsforløbet ringede jeg fortvivlede da der var et tilbagefald, efter lukketid kørte en af dyrlægerne ud med medicin til vores hund.. jeg har aldrig oplevet noget lignende! Det har væretså fantastisk, at blive mødt med forståelse for alle planer lige fra administrativ medarbejder i telefonen til dyrlæge til besøg.
Det er det bedste dyrlæge team jeg nogensinde har haft.
Min hund er svært at få hjem fra klinikken efter et besøg, og det fortæller bare lidt om besøget, men bestemt også om at ejeren er rolig og føler sig talt til talt med og forstået.
Bonus, de er nogle af de billigste i byen. Jeg kan varmt anbefale hele teamet!

Meget positiv oplevelse
Jeg og min hund blev mødt af venlige og omsorgsfulde personer i receptionen. Jeg var lidt nervøs, da dette var første besøg hos ny dyrlæge, da Lasse er stoppet. Dyrlæge Louise var så positiv, venlig og omsorgsfuld, at jeg følte mig mødt på den bedste måde. Hun tog sig tid til at tale med mig og hun ringede tilbage med prøvesvar som aftalt.

Trygt og godt 🐾🐾❤️
Altid søde dygtige og kærligt personale der giver sig godt tid til dyr og ejer.
Vi kommer som altid igen igen til de søde på Hjørnegårdens Dyreklinik
🐾❤️

Antwort von Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Mine dyr elsker at være der:)
Jeg bruger Hjørnegården til med både min kat og min hund. De elsker begge to at være der, selv min kat, som ellers var utryg før vi gik til Hjørnegården. Jeg er altid blevet mødt af meget kompetente og venlige dyrlæger. Jeg oplever dem som meget grundige og professionelle, og det er tydeligt at de forstår dyrenes kropssprog. Jeg kan også rigtig godt lide at der er opdelte venteværelser for hunde og katte! Kan helt klar anbefale!

Sif var super sød
Sif var super sød , og tyson blev hurtig forelsket i hendes godbidder, så alt gik som en leg.

Skottegårdens dyreklinik
5 - Meget tilfreds
Virkelig sødt personale. Min hund følte sig tryg. Alt i alt en meget positiv oplevelse og vi kommer helt sikkert tilbage.

Trygt og godt
5 - Meget tilfreds
I har altid til os og giver jer god tid, når vi er kommet.

Antwort von Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Faglig dygtighed og god kommunikation…
Faglig dygtighed og god kommunikation samt hurtig diagnosticering giver 5 stjerner

POTERNES PARADIS
BEMÆRK: ikke dyreklinikken men derimod deres hundefrisør POTERNES PARADIS skottegården.
Ejeren er den samme.
Meget utilfredsstillende oplevelse hos denne hundefrisør.
Jeg afleverede min hund med en helt tydelig besked om et sommerklip – uden at den skulle blive for korthåret og stadig med respekt for racens naturlige klip. Alligevel fik jeg en hund tilbage, der var klippet ekstremt kort med maskine, hvilket på ingen måde stemte overens med det aftalte.
Det mest opsigtsvækkende er, at hundefrisøren efterfølgende selv indrømmede, at man normalt ville klippe denne race med saks – men valgte alligevel at bruge maskine (endda på højeste længde). Det virker både uprofessionelt og som en klar tilsidesættelse af både faglig standard og kundens ønsker.
Kvaliteten af arbejdet var desuden direkte sjusket. Min hund virkede tydeligt utilpas i flere dage efter, den var ikke blevet klippet ordentligt omkring testiklerne, og der var ujævne pletter på maven, hvor der slet ikke var klippet ordentligt.
Efter flere beskeder frem og tilbage med ejeren var den eneste løsning, de ville tilbyde, at refundere halvdelen af beløbet. Det står slet ikke mål med fejlen, og det er svært at forstå, hvordan de mener, det er en rimelig løsning på en så markant fejl.
Resultatet er langt fra acceptabelt, og jeg står tilbage med en følelse af, at der hverken er blevet lyttet eller taget ansvar.
Kan på ingen måde anbefales.
Super dyrlægeklinik
5 - Meget tilfreds
I er altid søde og imødekommende, og det er kompetent og forståelig hjælpe vi får fra jer altid.
Vores ene hund er desværre bange for dyrlæger generelt, men den anden elsker at komme hos jer, uanset hvad den stakkels fyr faktisk har været igennem :-)

Antwort von Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Kompetent og omsorgsfuld behandling af…
Kompetent og omsorgsfuld behandling af vores syge hvalp.

Antwort von Hjørnegårdens Dyreklinik Aps
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.