Herwers - Deventer Bewertungen 11

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Solingenstraat 3, 7421 ZN Deventer, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijn bedrijf. Heb mijn Hyundai Tucson hier in onderhoud gehad. Ik kom er al jaren naar tevredenheid. Vriendelijk personeel achter de balie. Nemen contact met je op als er extra kosten zijn.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 Maanden geleden een electrische Hyundai kona gekocht uit 2021.Airco doet het niet. Moet wachten tot september voor er naar gekeken word.Heb dan wel garantie maar dit is toch geen service.Als mense... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

De Herwers Groep is een dealerorganisatie die voornamelijk gevestigd is in Oost-Nederland. Wij zijn officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault. Daarnaast hebben wij een eigen leasemaatschappij, een autoruitschade- en een autoschadebedrijf. Herwers streeft ernaar om op duurzame wijze het beste en breedste pakket te bieden op het gebied van mobiliteit. Onze mensen zijn de belangrijkste schakel in ons bedrijf. Zij zorgen ervoor dat het u, als klant, aan niets ontbreekt en dat u de service krijgt die u van ons verwacht. En liever nog iets meer dan dat. Want bij Herwers helpen wij onze klanten zoals we zelf ook graag geholpen willen worden, laagdrempelig en transparant.

• Solingenstraat 3, 7421 ZN, Deventer, Niederlande

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer bijzondere ervarig na afspraak…

Zeer bijzondere ervarig na afspraak voor een proefrit met een Hyundai i10.
Bij aankomst bleken de verkopers even afwezig op zoek naar een auto en stond de Chauffeur die de auto mee zou moeten nemen daar voor de deur. Deze meneer begroette ons keurig en gaf uitleg omtrent de afwezigheid en wie hij was.
Al snel kamen beide verkopers aan rijden. Wij werden begroet en naar de betreffende auto begeleid. De verkoper vroeg hoeveel mijn Budget was en ik gaf aan dat ik niet van plan was geweest om meer dan €5000 uit te geven maar dat ik als ik tevreden was ook bereid zou zijn daar boven te gaan. ( de auto stond te koop voor €6950).
Auto zag er in eerste instantie netjes uit en de verkoper gaf ons nader uitleg.
De auto was niet nieuw en dat was natuurlijk zichtbaar iets wat voor mij ook begrijpelijk was voor een auto uit 2016. Ook vertelde de verkoper dat de vorige eigenaar naar zijn zeggen wel wat beurtjes overgeslagen had. Dat vond ik wel wat zorgwekkend Maar ik besloot wel om de proefrit te maken. De verkoper reed de auto naar buiten en we stapten in. Hier gaf de verkoper ook nog aan dat de auto aan een beurt toe was. De auto gaf al een melding. Ik heb aangegeven eerst even te willen rijden en daarna als het me zou bevallen over de prijs te praten.
De proefrit heb ik kort gehouden en ik was zeer tevreden over hoe de auto reed.
Weer aangekomen bij de garage nog even de auto grondiger bekeken.
Er bleek een lelijke roestplek te zitten op de boven binnenstijl van de linker achterdeur iets wat volgens de verkoper niet door hun gerepareerd zou worden omdat de kosten daarvan veel te hoog waren (deur uit nemen afplakken, rubbers vervangen en overspuiten) voor de waarde van de auto die volgens de verkoper veel te duur was ingekocht. Ik heb hierbij aangegeven dat dit niet mijn probleem was.
Vervolgens heb ik de verkoper naar de banden gevraagd. Ik had graag all seasons banden gehad. De verkoper gaf na lang zoeken aan dat dit zomer banden waren maar met nog wel een heel mooi profiel. Toen we naar de remmen vroegen is hij met de auto naar de werk plaats gereden om de nog net aanwezige monteur daar naar te laten kijken. De remblokken bleken nog ok maar de schijven zouden wel binnenkort vervangen moeten worden.
Ik gaf aan ook een nieuwe apk te willen hebben en toen begon de verkoper over verschillende aflever paketten.
We gingen naar binnen en kregen een kopje thee. Hierbij gaf ik aan niet happy te zijn met de prijs in combinatie met de dingen die ik omtdekt en of gehoord had en dus echt wel wat met de prijs naar beneden zou willen.
De verkoper ging aan het rekenen en kwam toen terug om het te bespreken.
Conclusie was dat de auto duur ingekocht was en dus niet naar beneden kon in prijs zoals aangegeven niet mijn probleem.
Er werd ter compensatie niks aangeboden of tegemoed gekomen. De paketten waren gereduceerd tot 1 pakket dat bovenop de ongewijzigde vraagprijs kwam. (een pakket van bijna €900)
Ik gaf aan dit echt te veel te vinden.
Dat ik eventueel bereid zou zijn om de vraagprijs te betalen mits zei dat pakket op hun kosten zouden aanbieden. Noemde daarbij ook de roest, de overgeslagen onderhoudsbeurten, de remschijven, de onderhoudsbeurt die nu nodig was en de apk.
De verkoper zou met zijn op vakantie zijnde collega bellen.
Na dit gesprek kwam de verkoper terug om te vertellen dat zijn collega had gezegd; wie heeft deze auto uberhaupt voor deze prijs online gezet? Hij zou veel duurder moeten zijn.....dit heb ik nog nooit mee gemaakt!! Heel bizar. Ik zou nog steeds graag een Hyundai i10 kopen maar dat ga ik hier zeker niet meer doen!

2. Mai 2026

Antwort von Herwers - Deventer

Dank u wel voor uw uitgebreide review. Wij begrijpen dat u uw bezoek als teleurstellend heeft ervaren.
Wij hebben geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen om uw ervaring nader te bespreken, maar helaas nog zonder succes. Mocht u hiervoor openstaan, dan komen wij graag alsnog met u in contact. Zou u ons kunnen bellen of mailen via 0570-519360 of deventer@herwers.nl

Slechte service!!!

We hebben een 4 jaar oude Hyundai tucson gekocht bij Herwers Deventer. We werden prima geholpen, kan niet anders zeggen. De jonge verkoper was echt een fijne verkoper, niet opdringerig en glad zoals de meeste verkopers. We zagen in de showroom een dakkoffer met dragers op een showroom auto. We hebben dit setje erbij gedaan, omdat we voor de vakantie nog een koffer nodig hadden. 2 maand na aankoop gingen we met de auto op vakantie naar Italië. Onderweg slecht weer gehad, regen en wind. Bij aankomst was de inhoud van de koffer wat vochtig. Ok, dat kan condens zijn. Op de terugweg wederom slecht weer, maar bij aankomst in Nederland was de koffer van binnen drijfnat. In de schoenen lag water en op de bodem van de koffer ook. We hebben die avond direct foto’s gemaakt en deze naar Herwers opgestuurd. De koffer was absoluut niet waterdicht. Let wel: het was geen goedkope koffer, hij was over de 500 euro! We hebben de koffer op een zaterdag teruggebracht en Herwers zei een test te gaan doen met de koffer. Echter op maandag kregen we al bericht dat de koffer niet lek was en dat dit normaal was bij een koffer. Uiteraard zijn wij hier niet mee akkoord gegaan en hebben onze rechtsbijstand ingeschakeld nadat ze een voorstel deden om slechts een deel van het aankoopbedrag van de koffer terug te betalen. Uiteindelijk hebben we via rechtsbijstand nagenoeg het hele bedrag terug gekregen. Wat een slechte service van dit bedrijf. De verkoopdirecteur krijg je niet te spreken, hij laat andere medewerkers alles doen, een arrogant mannetje. Uiteraard gaan wij hier nooit meer naar toe. Ik had reviews over dit bedrijf eerder moeten lezen blijkt achteraf, want als het op service aankomt zijn ze helaas niet thuis! We gaan nu naar de concurrent waar we uitstekend geholpen worden. Een wereld van verschil. Dus Herwers, leer hiervan en neem je verantwoordelijkheid als het moet en ben niet alleen aardig als je een vette auto kunt verkopen!

15. September 2025

Erg fijn bedrijf.

Erg fijn bedrijf.
Heb mijn Hyundai Tucson hier in onderhoud gehad.
Ik kom er al jaren naar tevredenheid.
Vriendelijk personeel achter de balie.
Nemen contact met je op als er extra kosten zijn.
Als huurauto een Hyundai Kona meegekregen.
Herwers bedankt en tot volgend jaar.

11. Februar 2026

Antwort von Herwers - Deventer

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en uw jarenlange vertrouwen! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verloopt. We zien u graag volgend jaar weer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze houding als het gaat om…

Waardeloze houding als het gaat om klantenservice. Mijn drie jaar oude ionic 5 is APK afgekeurd vanwege een defect onderdeel van het SOS systeem (de auto zelf rijdt dus prima, maar ik mag er niet de weg mee op). Het onderdeel is al ZES weken niet op voorraad…, en het is onbekend hoe lang het nog gaat duren. Ik kan hier zelf niets aan doen en het enige wat ze uiteindelijk aanbieden is een huurauto a 30 euro per dag… en dat zou “coulant zijn”. Ik zou dus nu al 1260 euro hieraan kwijt zijn. En misschien nog duizenden euro’s meer… Ook het feit dat ik een kind met een hersentumor in huis heb, maakt blijkbaar niets uit. Echt waanzinnig niet klantgericht.

18. Februar 2026

Schandalig

Teleurstellende ervaring – gebrek aan transparantie en service

Op zaterdag 19 april 2025 ben ik naar dit autobedrijf afgereisd voor een bezichtiging van een witte Peugeot 3008 die ik op Marktplaats had gezien. Via de website had ik me aangemeld voor een proefrit en werd vervolgens telefonisch benaderd om een afspraak te maken. Tijdens dat gesprek heb ik duidelijk aangegeven dat ik uit Rotterdam zou komen en specifiek gevraagd of er bijzonderheden aan de auto waren. Volgens de verkoper was dat niet het geval – ik kon met een gerust hart langskomen.

We zijn vervolgens op onze motoren gestapt en naar het bedrijf gereden. Bij aankomst stond de auto keurig klaar. Helaas begon daar de teleurstelling. Het eerste wat me opviel waren meerdere deukjes in het rechter achterportier. Daarnaast was de lak aan de linkerzijde duidelijk anders dan op het voorportier – een teken dat er gespoten was. Het was overduidelijk dat deze auto schade had gehad.

Toen ik dit aangaf, was de reactie: “Dat is bij ons niet bekend.” Opmerkelijk, aangezien de verkoper vlak daarvoor nog had verteld dat ze de auto eerder zelf aan de vorige eigenaar hadden geleverd, en nu weer hadden teruggekocht. Hoe kan schade dan ‘niet bekend’ zijn?

Daarbij kwam nog dat de auto geadverteerd werd met opties zoals stoelmassage, elektrische stoelen en geheugenfunctie – die allemaal ontbraken. Toen ik hiernaar vroeg, werd er gezegd: “Ik ga het even aan mijn collega vragen.” Even later volgde: “Klopt, die opties zitten er niet op.” Iets wat ik zelf natuurlijk ook direct kon zien. Dit had gewoon niet op de advertentie mogen staan.

Ik heb aangegeven dat ik het erg kwalijk vind dat er zo onzorgvuldig met informatie wordt omgegaan. Ik had speciaal een vrije dag genomen en ben in totaal 620 kilometer (310km per motor) op de motor heen en weer gereden, met bijna €70 aan brandstofkosten. Als men eerlijk was geweest over de staat van de auto, had dit me bespaard kunnen blijven.

Na thuiskomst heb ik hierover een nette e-mail gestuurd aan de directie. Ik stelde voor om op zijn minst de brandstofkosten te vergoeden, als vorm van coulance. Helaas kreeg ik telefonisch te horen: “Nee, daar doen wij niets mee.” Geen enkel begrip of tegemoetkoming.

Toen ik aangaf dat ik mijn ervaring openbaar zou delen in een review, werd dit als “vreemd” bestempeld.

Bij deze dus mijn ervaring. Jullie weten wie ik ben, en ik sta nog steeds open voor contact om deze vervelende kennismaking alsnog een positieve wending te geven

19. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In februari moest mijn Hyundai I20…

In februari moest mijn Hyundai I20 gekeurd worden maar is helaas afgekeurd. Ik moest een keuze maken wat ik ging doen. Ik werd goed geholpen door Ayse de verkoopster. Zij gaf mij goed advies. Uit eindelijk heb ik gekozen om een auto te gaan leasen en ik kreeg en mooie Hyundai electric Kona als voorloop auto mee daar heb ik 6mnd erin gereden. Eindelijk met goed nieuws te horen dat ik mijn nieuwe auto Hyundai I20 kon ophalen. 15 August heb ik samen met mijn dochter de nieuwe auto opgehaald. Daar werden we door Ayse geholpen we kregen drinken aangeboden. Alle papieren werden doorgenomen daarna
vroeg Ayse of wij mee wilde lopen naar de auto. De auto was mooi ingepakt met daarop een grote rode strik. Ik ben zo blij met de kleur die ik had uitgekozen voor mijn nieuwe Hyundai I20 bouwjaar 2023.
Het is wel weer wennen van een elektrisch auto naar benzine auto te rijden maar zeer tevreden. Ik ben al 11 a12 jr vaste klant bij Herwers in Deventer zeer tevreden altijd klantvriendelijk geholpen.

16. Februar 2024

Beste Jordana,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met de service van Ayse en uw nieuwe Hyundai i20. We waarderen uw loyaliteit aan ons en wensen u veel rijplezier met uw nieuwe auto!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen empathie (reactie gewijzigd!)

Herwers Deventer, niet klantvriendelijk, vanaf woonplaats 2 uur rijden om een auto te bezichtigen in Deventer, heb het er voor over daar niet van maar als je dan de auto wel wilt kopen wordt er gezegd dat er al een offerte loopt voor dezelfde auto dus onderhandelen is niet meer mogelijk! Bel dan even Herwers zodat we de auto om kunnen keren om vervolgens weer naar huis te kunnen gaan in plaats van onnodig 4 uur laten rijden. En vroeger kreeg je de BOVAG garantie bij de auto, bij Herwers betaal je er minimaal 700 euro voor. Geen tot ziens Herwers, geen onderhandelen, geen service en geen klantvriendelijkheid!

3 juli telefonisch kontakt gehad met de verkoopleider Henri, goed gesprek gehad, ster erbij gedaan! Herwers Deventer gaat er aan werken deze fout te voorkomen aldus de verkoopleider. Misschien dan toch maar weer een keer op de site van Herwers kijken, Henri heeft het in ieders geval positief afgehandeld, dank je Henri!

1. Juli 2024

Update 3-7-24

Wat geweldig om te horen dat uw gesprek met Henry zo positief was! Bedankt voor uw vertrouwen en de extra ster.

----------------------------------------------------------------------

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Onze verkoopleider heeft geprobeerd contact met u op te nemen om uw beoordeling te bespreken, maar dit is helaas nog niet gelukt. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen? U kunt ons bereiken via deventer@herwers.nl of telefonisch op 0570-519 360. Alvast bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Duurt veel te lang voor airco gerepareerd kan worden.

Moet wachten tot september voor er naar gekeken word.Heb dan wel garantie maar dit is toch geen service.Als mensen vragen hoe het met de auto gaat of even mee willen voor een proefrit moet ik zeggen dat de airco het niet doet.
Verder rijd de auto prima maar zo lang dit niet is opgelost een dikke min voor Herwers.

11. Juli 2023

Beste heer Meuleman,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wat vervelend om te lezen dat u ontevreden bent. Nadat wij uw bericht lazen hebben de direct contact gehad met de desbetreffende collega's.

We hebben van de service manager vernomen dat er inmiddels telefonisch contact is geweest met u. We willen u bedanken voor dit gesprek en mochten we u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Perfecte Fiat 500 2016 voor mijn dochter

Vandaag voor mijn dochter een tweedehands Fiat 500 in filiaal Deventer gekocht. Ze heeft de hele terugweg geglunderd in de auto! Aardige verkoopster en goede service èn prijs

29. März 2023

Beste Donald,
Wat leuk dat uw dochter is geslaagd voor een Fiat 500 bij onze vestiging in Deventer. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze collega, service en de prijs. Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling en we wensen uw dochter veel veilige kilometers toe!

Reactie Herwers op mijn review van 12-7-2022 over airco-reparatie

Er was een lekkage in de airco. Die werd gerepareerd. Zo werd mij door een medewerker van Herwers verteld. En omdat de auto nog in de garantie zat was die reparatie gratis. Toch kreeg ik later een rekening. Toen ik daarover contact opnam kreeg ik te horen dat er geen sprake was geweest van reparatie maar van regulier onderhoud en dus moest ik toch betalen. Op 12-7-2022 schreef ik over deze vervelende ervaring een review.
Een servicemanager van Herwers, Deventer nam naar aanleiding van mijn review contact met mij op. Het resultaat van het gesprek met hem, waarin hij verantwoordelijkheid nam voor mijn ergernis, was dat het bedrag van de rekening werd terugbetaald en om er zeker van te zijn dat het aircosysteem dicht is, bood hij me aan de airco kosteloos nog eens te laten controleren.
Ik ben tevreden met deze reactie en zal een afspraak maken voor de airco-check.

23. Juli 2022

Beste Johan,

Wat goed om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling.

Team Herwers

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr