HeelHollandFotografeert Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitleg heel duidelijk. De wetenschap dat ik altijd mag bellen of langskomen voor vragen waar ik tegen aanloop is erg fijn.

1. Fotografieschule
  2. Community College
  3. Bildungseinrichtung
  4. Hobbygeschäft
  5. Fotokurs

Vom Unternehmen geschrieben

HeelHollandFotografeert voor de beste fotografieprojecten, fotocursuscursussen en fotografie workshops. HeelHollandFotografeert is dé plaats voor leerzame fotografie artikelen en natuurlijk de fotografie podcast. En wat dacht je van de gratis fotografie evenementen zoals de Foto7daagse? Haal de camera van de automaat af en leer om die echt mooie foto's te maken tijdens een cursus of workshop op locatie of tijdens een online fotocursus. Want ook jij maakt het perfecte plaatje. Een foto die de magie van een moment vastlegt en die dat moment laat herleven, dat is de perfecte foto. Vaak denken mensen dat fotografie gaat over techniek. En eerlijk is eerlijk, een goede beheersing van de techniek helpt je zeker wel. Maar een technisch perfecte foto is niet perse een perfecte foto. HeelHollandFotografeert helpt jou om de magie van een moment vast te legen in die perfecte foto.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Uitleg heel duidelijk

22. Juni 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel Marleen, veel plezier met de fotografie en voortaan goed bewerken met Lightroom Classic

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was totaal vastgelopen in Lightroom…

Ik was totaal vastgelopen in Lightroom en kon in feite niets meer. Niet alleen heeft Mischa dit opgelost, de deskundigheid waarmee maakt indruk. Bovendien uiterst vriendelijk en stipt met de afspraken. Ik vond de uiteindelijke prijs meevallen voor het werk dat hij gedan heeft.

4. Juli 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Fijn dat we de problemen op hebben kunnen lossen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een zeer leerzame en leuke cursus

Het was een zeer leerzame en leuke cursus. Super duidelijk en de hele duur interessant. En een helder naslagwerk voor na de cursus dmv de online cursus waar je toegang voor krijg. Een aanrader voor iedere hobby en professionele fotograaf.

15. Juni 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel Pim voor je mooie woorden en je enthousiasme tijdens de cursus.

Internet cursus…

Internet cursus 'HeelHollandFotografeert'geeft voldoende hulp bij het uitvoeren van Lightroom.

18. Juni 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel Cor voor je mooie review

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leerzaam

Goede uitleg aan de hand van realistische voorbeelden en tips ter verbetering

8. Mai 2026

dankjewel, veel fotoplezier gewenst

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

'Een redder in nood' na problemen met…

'Een redder in nood' na problemen met Lightroom. Snel, vriendelijk en duidelijk alles uitgelegd gekregen en tips voor het inrichten en backups maken op de goede manier loopt het weer als een trein.

22. Mai 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

dankjewel, fijn dat ik je redde in nood mocht zijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Roofvogel fotografie workshop bij Micha…

Roofvogel fotografie workshop bij Micha gevolgd
Micha geeft goede info en uitleg zeer goede tips en feedback
Deze workshop met de roofvogels en uilen was echt heel gaaf.
In alle rust, gaf Micha iedereen aandacht.
Zeker niet de laatste workshop bij Micha
Bedankt voor de zeer leerzame workshop

9. Mai 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel voor je mooie review

Catalogus koppelen aan foto's

Als je met een Ligthroom probleem zit en niet weet wat je goed of fout doet dan ga je zoeken naar en oplossing. Na speurwerk op het internet heb ik HeelHollandFotografeert gevonden. Na wat heen en weer gemaild te hebben ban ik op 130 mei naar Mischa gereden en hebben we een prima gesprek gehad. Nadat Mischa gevonden had wat er niet juist was heeft hij de catalogus gevonden en op een juist plaats gezet zodat de al aangepaste foto's weer kan gebruiken. Ik was positief verrast over de snelheid en de professionele handelingen die Mischa uitvoerde. Ook heeft hij niet nuttige bestanden verwijderd Super bedankt en hopelijk toto ziens.
Groet, Ger

13. Mai 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Super, bedankt voor je mooie review

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel blij met de zeer deskundige…

Ik ben heel blij met de zeer deskundige vriendelijke en geduldige hulp van Mischa. De hoofdcatalogus van mijn Lightroom Classic was gecrasht en volledig onbruikbaar. Na mijn verzoek om hulp had hij al meteen tijd voor het herstel. Heel geconcentreerd was hij een tijdlang bezig om de juiste oplossing te vinden. Vervolgens heeft hij ook nog mijn rommelige opslag van catalogi verbeterend. Dat alles met duidelijke uitleg over de structuur van Lightroom. En mijn hoofdcatalogus was na zijn interventie weer volledig hersteld en bruikbaar. Ik ben daar zeer tevreden over en kan zijn hulp zeer zeker aanbevelen. Tenslotte nog: een transparante en bescheiden factuur.

29. April 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel Jaap voor je mooie review. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en dat alles weer in orde is.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel, kundig en heel prettig!

Mischa weet enorm veel en weet ook precies wat ik nodig heb. Duidelijke uitleg, efficiënt in z’n aanpak en heel deskundig. Ik ben blij met z’n hulp, al langere tijd!

28. April 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

dankjewel Judith voor je mooie woorden

Alles supersnel opgelost

Stipt op tijd, grote kennis van Lightroom, er ging weinig tijd verloren met inloggen. Mischa kent alle problemen en hoeft niets te gaan uitzoeken: een grote parate kennis. De afspraak maken ging soepel en alle benodigde info om op de computer alvast het programmaatje voor het overnemen van het beeldscherm was aanwezig, met glasheldere instructies. Veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel. Wij zijn supertevreden, want ons probleem was binnen 1 uur helemaal opgelost.

23. April 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Fijn dat ik jullie problemen met Lightroom Classic op heb kunnen lossen. Bedankt voor je mooie review

Hulp bij catalogus

Mischa heeft me prima geholpen bij de problemen die ik had met de catalogus. Alles werkt weer en er is niets verloren gegaan. Daarnaast had ik wat vragen die allemaal naar tevredenheid konden worden beantwoord. Ik kan nu weer vol vertrouwen en enthousiasme verder met Lightroom !

17. April 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Fijn dat ik de problemen met Lightroom Classic op heb kunnen lossen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mischa heeft de chaos op mijn 3 Mac’s…

Mischa heeft de chaos op mijn 3 Mac’s zo gereorganiseerd dat Lightroom Classic voor mij weer werkt op een manier die bij gebruikers hoort. Gezien de vele menu’s en systemen waar Mischa doorheen “flitste” was ik hier zelf nooit uitgekomen. Zijn grondige kennis van de technische kant van Lightroom Classic respectievelijk hoe Apple machines werkt verdient deze persoon alle lof en hulde. Tot slot, de presentatie van Mischa is vriendelijk en geeft een goede uitleg wat er speelt en hoe hij dit oplost!

19. März 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel Jan, fijn dat we de organisatie van Lightroom Classic nu neer hebben kunnen zetten.

Duidelijke uitleg ..

Duidelijke uitleg ..

4. März 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel Ruud, veel plezier met het vervolg van de online cursus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lightroom problemen bij catalogus op externe schijf

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen door Mischa de Munyck om mijn Lightroom weer operationeel te krijgen. Vertrouwd en duidelijke vriendelijke hulp die ik echt nodig had.
En nog zeer bruikbare tips en info gekregen over Lightroom gebruik. Ik kan weer verder en ben daar ontzettend blij mee. Zeker aan te raden als je professionele hulp hebt en zeer betrouwbaar.

27. Februar 2026

Dankjewel Erik, Fijn dat ik je heb kunnen helpen met Lightroom Classic

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel en effectief digitaal afspraak…

Snel en effectief digitaal afspraak gemaakt. Flexibel m.b.t. tijdstip afspraak. Vertrouwend wekkende afhandeling van het LRC probleem.

23. Februar 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

fijn dat alles is opgelost Hans. Dank voor je review

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Your guide when lost in Lightroom

This company is what you need when you messed up your Lightroom Classic from Adobe. He solved the mess I worked myself in in just half n hour. The man who helped was kind and patient. Took all the time and not only solved my problems but also cleaned up stupidities of mine. He retraced lost foto’s and streamlined the whole thing. I recommend him to all who thought they could work with Lightroom and got hopelessly lost.

18. Februar 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Thanks! It's nice to hear I've solved your problems with Lightroom Classic. Thanks for the kind words and nice review

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gun jezelf de beste hulp bij Lightroom problemen

Als je het even niet meer weet in Lightroom ga niet zelf prutsen een aanklooien met het risico dat je je foto's kwijt bent maar gun jezelf de deskundige hulp van Mischa, scheel meteen een hoop stress bij je
De eerste keer kon ik mijn foto's niet meer openen dus paniek, gelukkig kwam ik bij HeelHollandFotografeert terecht en was alles weer snel in orde gemaakt en onlangs dacht ik zelf even LRC van mijn oude naar mijn nieuwe pc te migreren maar toen ik vraagtekens achter mijn mappen zag wist Lightroom blijkbaar niet meer wat ik aan het doen was en ikzelf ook niet meer. Mischa heeft mij echt uitstekend begeleid met het overzetten van LRC van de oude naar de nieuwe pc met uitleg erbij van wat hij doet en waarom dat zo is dus je leert er ook meteen van en over leren gesproken, ik heb me nu ook maar meteen voor zijn online cursussen Lightroom en Photoshop ingeschreven want wie kan het me beter leren dan de expert bij uitstek op deze gebieden

12. Februar 2026

Antwort von HeelHollandFotografeert

Dankjewel voor je mooie woorden Johan, veel plezier met de cursus en ik ben blij dat ik je zo goed heb kunnen helpen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr