Halsbryg Bewertungen 19

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Det bliver desværre kun til 3 stjerner

Det bliver desværre kun til 3 stjerner. Brunchbuffen var der intet at udsætte på. Vi blev mødt at en sød ung pige, som gjorde os opmærksom at afspritte hænder samt tage handske på, når vi tog af buffen. Jeg tænkte lettede at her er der styr på det. Men desværre. Nogle blev vejledt og andre ikke. Resultatet blev at nogle havde handske på og andre ikke. Og når man så ser hel almindelige menneskelig adfærd som at klør sig i øret, lade en finger løbe langs næsten, ja så giver det ikke meningen, at man ikke har mere styr på at sikre alle bærer handsker.

16. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ventede 45min på en fisketallerken og…

Ventede 45min på en fisketallerken og en burger.
Kun 2 ultra tynde små skiver hellefisk på fisketallerknen.
Tjenerne bude have forklæde der kan dække hele måsen når de har lårkorte cykelbukser på af den type hvor de skiller ballerne af.
Men ellers dejligt velsmagende mad.

18. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig stemning på havnen

Dejlig stemning på havnen. Vi spiste pandestegte fiskefileter med lidt salat. Det smagte skønt og var rigeligt til en frokost. God og venlig betjening.

1. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi kom 4 Pers og skulle have en sen…

Vi kom 4 Pers og skulle have en sen frokost - kl.15.15 - 2 pulled pork burger 1 traditionel burger og 1 fiske suppe i kokos mælk. Pulled pork var utrolig sød i smagen som om sukkerskålen var tabt i retten. Fiske suppen i kokosmælk ingefær og chili med fiskefilet og waname rejer - som bestilleren havde fået 2 gange ved tidligere besøg - var underlig, den var hel klart ikke lavet på kokos mælk den smagte præcis som en dåse tomat suppe, hvor suppen tidligere havde været lidt spicy var den fuldkommen neutral denne gang, fisken var fin rejerne var som frosne rejer nuer når de lyn optøes og dumbes ned i var suppe. Halsnæs bryghus i er simpelthen blevet for ringe...

18. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Var til comedy 1.4.25 det skulle starte…

Var til comedy 1.4.25 det skulle starte kl 20. Var først igang 20.30.
Hvilket var lidt irriterende og skulle sidde og vente.
Fik en halsnæs burger med stegte kartofler. Kartoflerne var halv lunken og bøffen var så salt at den var svær at komme igennem.ikke den bedste oplevelse jeg har haft på bryghuset.

1. April 2025

Gode øl

Gode øl, men mindre god betjening. Jeg ønskede mig at få øl planken 4 forskellige øl. Jeg måtte minde mig ekspedienten om at jeg selv måtte vælge øl, for det stod på tavlen, det blev ikke modtaget særligt positivt, det var hun ikke vandt til. Hun var hverken smilende eller positiv desværre.

21. September 2024

Dårlig mad

Dårlig mad, anrettet af 10 årig, nachos med kylling var glemt i ovnen, brændt og minimal kylling, tør laks, der støvede, drikkevare kommer først sammen med maden efter 30 minutter. Sørgeligt, da det tidligere har været ok. Mvh. jp

10. August 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hygge på Halsnæs Bryghus,ja der er…

Hygge på Halsnæs Bryghus,ja der er dejligt hyggeligt,men deres menu kort er ringe,det er det samme de har haft siden de åbnede,og deres fiskefileter ,tror man skal have 2 dejlige fileter men får 1 fiskefilet der er skåret i 3 stk og deres tavler det samme hver 3 uge ,prøv dog noget nyt

20. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

"Ølgryde"....."Henkogte gulerødder i kødsovs"

Igår var vi 2 der valgte "Ølgryde" - kød der har stået og langtidsboblet i i bl.a. Røde Ran. Det smagte såmænd udmærket, men "Henkogte gulerødder i kødsovs" havde været en mere retvisende betegnelse. Lusede 2 små stykker kød.
Det er ikke noget jeg kommer til at anbefale til nogen og heller ikke noget jeg skal prøve igen.
Man må undre sig over hvorfor bryghuset vælger at sætte sit gode rygte over styr, med sådan noget fedtspilleri.

17. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Puha der er et stykke vej til Halsnæs…

Puha der er et stykke vej til Halsnæs bryghus men vi har prøvet det før og hmm det er lækkert😋 vi er på hop i Nordsjællands caféer og spiser kun brunch og helst som platte, hvis det kan lade sig gøre. Desværre for os har de kun buffet😢 Men når men har kommet sig over det og har selvfølgelig husket at bestille bord🤪, for der er godt fyldt op. Så kan det ellers varmt anbefales. Hyggelig omgivelser og dejlig mad hvor næsten alle ting i buffet er hjemmelavet eller tilberedt på en smagfuld måde. Idag 3 slags hjemmelavet brød, mums😋 hjemmelavet øllebrød med flødeskum, 2 slag hjem…mysli og skyr og lækker laks, osv. inkl. juice og dejlig kaffe med en kande opskummet varmet mælk, lækkert😁 alt inkl. 169kr jeg håber at de kan holde kvaliteten og de hjemmelavet ting, ellers heller lidt dyre en laver kvalitet.
Tak for dejlig mad, dette var vores 3. Besøg men vi kommer igen🙏

18. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tørre og seje smørstegte rødspættefileter

Besøgte Bryghuset med gæster fra Tyskland. De skulle opleve, hvor godt en frisk smørstegt rødspættefilet kan smage, så vi bestilte huset smørstegte rødspættefileter. Vi fik hver 4 meget små stykker fisk, der alle var utroligt tørre og seje. Meget skuffende.

29. Mai 2022

En øvoplevelse

RØDSPÆTTEFILETERNE
119,-
Tre smørstegte rødspættefileter med sommersalat og remoulade. Serveres med rugbrød.
Dette var hvad jeg bestilte og glædede mig til. Serveret blev derimod 1 rødspættefilet delt i 3 samt en lille ekstra gnalling. Da jeg tog tallerknen med op til køkkenet for at udtrykke min utilfredshed, var beskeden at jeg da havde fået 3 fileter og endda en ekstra da de andre var lidt små! Da jeg på ingen måde var enig i det regnestykke blev jeg tilbudt en ekstra. Jeg fik så 2 meget små fiskeender, men ok vi nærmede os de lovede 3!
Da vi skulle betale var vi ikke opmærksomme på beløbet før efter vi havde betalt - der var opkrævet 25kr for meget. Min mand reklamerede men fik den besked at det var betaling for de ekstra fiskefileter!!!! Servitricen var ubehøvlet og vi gik derfra i dårligt humør, ærgerlige over at det der skulle have været en god og hyggelig oplevelse blev til en øvoplevelse.

20. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid superhurtig servering.

Altid superhurtig servering.
Deres nachos findes ikke bedre, dobbelt lag ost, mums.
Meget imødekommende og serviceminded personale.
Vi har været her masser af gange og altid gået mægtigt tilfredse derfra.

25. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mødt af ligegyldighed og ventetid

Min mand og jeg valgte på en dejlig sommersøndag Halsnæs Bryghus med dens dejlige maritime beliggenhed til frokost. Vi satte os ved bordet og afgav bestilling omkring 14.00. Det vil sige en sen frokost. Min mand bestilte en almindelig burger og jeg en salat med gedeost. Øllen kom hurtigt. Ved de fleste borde var folk enten i gang med at spise eller ved at være færdige. Vi tænkte: God timing, der kan ikke være den store travlhed i køkkenet. Vi skulle blive klogere. Det vil sige, vi ved ikke, om det skyldtes travlhed, men vi ventede en stiv time før en pige, der måske lige var færdig med gymnasiet bevægede sig sløvt hen til bordet med en burger og en salat med gedeost. Ingen forklaring eller undskyldning på ventetiden. Kun et ligegyldigt blik, der aldrig mødte vores. Burgeren var en helt standard cafeburger, dog kold og med meget få kartofler. Salaten smagte helt udmærket men fyldte ikke meget på tallerkenen. De to skiver gedeost var kastet skødesløst på et meget lille stykke tørt hvidt brød. Vi er begge fra provinsen og vant til at vurdere sammenhæng mellem pris, kvalitet og mængde. Her må vi sige, at kvaliteten ikke hævede sig over gennemsnittet, og anretningen var sjusket. Nogen sammenhæng mellem pris og mængde kunne vi selv med vores bedste vilje heller ikke se. Her er på ingen måde tale om en gourmetrestaurant i en stor by men et lille lokalt bryghus med en gennemsnitlig cafemenu, hvor man er nødt til at levere varen, hvis folk skal have lyst til at komme igen. Særligt ventetiden og det ligegyldige møde med unge piger, der måske hellere ville ligge på stranden samt i mindre grad de meget beskedne mængder mad ødelagde en potentielt hyggelig oplevelse. Vi har ikke lyst til at spilde vores tid her en anden gang.

30. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr