Lynæs Surfcenter Bewertungen 80

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejlig udsigt, god cockktail,serviceminded personale.. og ringe mad! Entrecote stegt grå.. menukort sagde "medium"?! Pizza i dyreste kategori var en lunken, sej plade surdej, hvor fyldet nærmest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig et skønt ophold på Lynæs Surfcenter. Min kæreste og jeg ankom tidlig eftermiddag til en saunagus. Fantastisk gus hos Mark. Derefter indtjekning til.vores bungalow som virkelig var hygg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man bliver mødt af det sødeste personale, en ro, hjemlig hygge og afslappethed. Vi havde booket en surfshack, og det var intet mindre end vidunderligt. Mega hyggeligt og fantastisk udsigt. Sau... Mehr ansehen

1. Surfschule

Vom Unternehmen geschrieben

Surfskole, strandbar, madbar, shop, outdoor hotel, events og meget mere - kun i Lynæs 🏝️

3,1

1 Stern

Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Madbaren i havnen

Madbaren i havnen. Hyggelig beliggenhed og indretning, men lever overhovedet op til det prisniveau der er. Først ventede vi 45 min på mad, som var en meny med primært prefabrikerede små retter kaldet lidt af det hele. Det var meget tydeligt at der ikke var styr på betjeningen, der var ingen der havde ansvar for vores bord. Vi måtte selv henvende os gang på gang for at få betjening. Så havde de glemt vores forret som vi selv kom i tanke til sidst som vi så fik til dessert(oliven). Maden var ikke noget at råbe hurra for, taget prisen i betragtning. Der var pizza med i menuen som vi også måtte bede om at få, men en pizza som koster ala carte 150,-skal altså være noget særligt, hvilket det på ingen måde var. Da vi elsker pizza var det noget af en skuffelse. Så fik vi en dessert, istedet for 2, så måtte vi igen henvende os vi er altså der har bestilt menuen. Med al respekt for de søde unge mennesker med god energi og intention , så var det en rodet omgang, med ungt og utrænet personale, og mad der ikke svarede til prisen 1000,- for 2. Derudover 40,- for en lille kande vand og 40,- for den næste, det er lige i overkanten 80,- for lidt vand det burde være gratis.

1. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fatter ik I har en telefon

Fatter ik I har en telefon når i aldrig tar den om jeg trykker for reception strand bar el madbar er det komplet umuligt at komme igennem.
Skulle ellers bestille bord til min 60 års fødselsdag til ca 50 personer men må nok finde et andet sted 😫😫😫

13. August 2025

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted - kommer der hvert år. Der er den fedeste stemning. Var der i går til koncert og alt spillede. Kan varmt anbefale deres fredags koncerter og baren laver gode drinks.

18. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hyggeligt sted men maden er ikke en god oplevelse

Hyggeligt sted, men maden er ikke noget at prale om. Min kyllingerburger var undertilberedt og manglede smag. Drinks var virkelig flade og manglede hovedingredienser. En Dark and stormy uden lime og en mojito uden smag og med visnede mynteblade. Jeg kunne godt havde brugt min 80kr bedre. Lidt trist og ærgerligt, for det er ellers et hyggeligt sted som tiltrækker mange mennesker til lynæs og godt kan noget.

8. Juli 2025
Lynæs Surfcenter-Logo

Antwort von Lynæs Surfcenter

Hej :-) Vi beklager hvis du ikke synes om drinksne - du kan prøve vores cocktailbar på Madbaren i stedet, her er gjort ekstra ud af sammensætningerne. En strandbar er en strandbar og det er et simpelt koncept. Vores kyllingekød er sous vided og kan derfor ikke være undertilberedt. Det er et underlår så den er dejlig saftig og har mere smag end et bryststykke. VH

Svag oplevelse ved sankt Hans

Svag oplevelse ved sankt Hans, vi overnattede, det var et ok sted, men prisen er ‘Way over’ hvad er fair. Det er et dejligt sted, service og format er dog under middel og der kan let findes andre steder der over matcher dette…

23. Juni 2025
Lynæs Surfcenter-Logo

Antwort von Lynæs Surfcenter

Hej Rasmus, vi er kede af at du har en oplevelse af at det er 'way over' hvad der er fair. Jeg har prøvet at finde din ordre frem for at gennemgå din booking, men jeg kan ikke finde dit navn på den dag du angiver. Kan du oplyse et ordrenummer?

Til ledelsen hos Lynæs Madbar

Til ledelsen hos Lynæs Madbar

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med vores besøg hos jer tirsdag den 17. juni 2025, hvor vi havde reserveret bord til aftensmad.

Allerede ved ankomst blev vi mødt af en bemærkelsesværdig mangel på imødekommenhed. Ingen tog imod os, og den eneste person, vi så, var en pige bag baren, som blot sagde "hej" uden yderligere kontakt eller information. Efter nogle minutters ventetid blev vi endelig anvist et bord og fik menukort.

Der gik dog over 20 minutter, uden at nogen tog imod vores bestilling – til trods for, at der var rigeligt personale til stede. Jeg måtte selv gå op i baren, hvor to ansatte stod og snakkede privat, uden at tage notits af ventende gæster. Da jeg spurgte, om vi kunne få lov at bestille, blev det accepteret uden videre engagement.

Vi fik vores forret efter ca. 15 minutter, men havde stadig ikke modtaget de drikkevarer, vi havde bestilt. Jeg måtte igen gå op i baren – denne gang gennem en halvtom restaurant og et køkken, hvor der var højlydt og præget af pjat frem for arbejde. Personalet virkede forvirret, og det var tydeligt, at der manglede både overblik og ansvar. Først efter min tredje henvendelse fik vi vores drikkevarer – med en undskyldning og besked om, at de ville være gratis.

Det burde have været en mulighed for jer at rette op på oplevelsen – men i stedet blev jeg mødt med en opsang om at holde "en god tone", selvom jeg blot havde udtrykt min frustration over den manglende service. Det er chokerende, at en gæst bliver irettesat for at påpege, at helt basale ting som betjening og timing af servering ikke fungerer. At undskylde med, at personalet er "unge mennesker", holder ikke – det er ledelsens ansvar at oplære og føre tilsyn.

Som kulmination endte jeg i en diskussion midt i restauranten, fordi en af jeres ansatte valgte at diskutere frem for at beklage og finde en løsning. Da jeg påpegede, at fjordrejerne smagte dårligt, blev det blot affejet som "en smagssag", hvilket i øvrigt er en uheldig tilgang, hvis der potentielt er tale om madvarer, der ikke er friske.

Under hele middagen var servicen under al kritik: Forretstallerkener blev ikke fjernet før hovedretten, vi måtte selv hente brød, og ingen kom forbi for at høre, om alt var i orden. Da vi til sidst betalte (1300 kr.), spurgte jeg efter en e-mail til en ansvarlig person. Det fik jeg afvist med henvisning til, at "det er mig, der svarer" og "jeg må ikke udlevere kontakt til ejerne".

Jeg må ærligt sige, at vi fortryder, vi ikke læste anmeldelserne på Trustpilot inden – vores oplevelse ligner desværre mange andres. Som fastboende i Halsnæs ville vi gerne støtte det lokale, men det bliver desværre ikke hos jer fremover.

At besøge en restaurant handler ikke kun om mad – det handler i høj grad om service, atmosfære og professionalisme. Når man betaler restaurantpriser, forventer man også en vis standard. Det fik vi langt fra hos jer.

Vi håber, I tager denne klage alvorligt, både af hensyn til fremtidige gæster – og jeres eget renommé.

17. Juni 2025

Dejligt ophold

Overnatning i surfshack - Dejligt ophold, sødt personale, god mad og drikke, fin morgenmad inden afrejse. 5-stjerner! Kommer gerne igen ☀️

22. Juni 2025

Dårlige Pizzaer

Var i går aftes på
Lynæs madbar - hvilket ikke var særligt godt, havde bestilt pizza, kr 145,00 , bunden var så
Tynd at man næsten kunne kigge igennem, slatten og ikke sprød men brændt, ikke varm under lunken - os 3 der spiste pizza havde samme oplevelse - udover min svigersøns kant ikke var bagt - så der var rå dej indeni, de 3 andre syntes deres pastaretter var fine.

14. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lynæs Madbar i dag til frokost kl.13.

Lynæs Madbar i dag til frokost kl.13.
Maden som bestod af pizza kom først kl.14.30..!!
Kan desværre ikke give nul stjerne, ellers havde vi gjort det.
Pizza kvaliteten var absolut ikke værd at skrive hjem om. Prisen var ellers i den dyre ende. Dejen, måske surdej.?.. lidt tvivlsomt?… var tyndere end papir og fyldet ligeså. Kanterne på pizzaen var til gengæld puffet op men alt for hårde og en anelse tørre. Dårlig kvalitet af fyld med skinke a la bovskinke blot i skiver…
Pizzaerne var nærmest kolde da de blev serveret. Absolut ikke anbefalelsesværdigt at spise pizza her.

8. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig et skønt ophold på Lynæs…

Virkelig et skønt ophold på Lynæs Surfcenter.

Min kæreste og jeg ankom tidlig eftermiddag til en saunagus. Fantastisk gus hos Mark. Derefter indtjekning til.vores bungalow som virkelig var hyggelig indrettet.
Kl 18.30 var der middag på Madbaren, som også varmt kan anbefales. Vinkortet er dog ikke prangende. Dejlig pizza, lokal øl og søde tjenere.
Morgenmaden dagen efter spillede også - selvom de glemte theen.

Alt i alt et herligt ophold, som godt kunne forlænges.

9. Februar 2025

Dine & Stay pakke…

Købte en Dine & Stay pakke (oktober 2024) for at overrake min mand.

Vi har haft den dejligste tur. Sød og venlig check-in og check-ud. Rene og pæne faciliteter, og selvom man ikke har sit eget toilet, så har man det lidt alligevel - går man lidt ned af stien kan man låse sig ind i et "badeværelse" med egen bruser, toilet, vask, sæber og stik til hårtørre eller barbermaskine.

I surfschaken er der allerede redt op med dyner og puder, dejligt man slipper for at have både sengetøj og håndklæder med.

Hyggeligt med lys på stierne. På området er der en skøn lille butik, en bar, udendørs plads, bål område, stor sauna (som skal bookes så man har den for sig selv) med udendørs brusere eller en kort sprint til havet - det var en skøn oplevelse.

Forplejningen blev serveret hos Lynæs Madbar, virkelig hyggelig stemning - fantastisk med udsigt til havnen og klitterne. God mad, godt servicemindet personale (alle sammen meget unge men friske og opmærksomme) Brunchen dagen efter var vildt lækker, nok den bedste jeg har smagt og når man efterfølgende kan gå en dejlig tur på havnen, hoppe i havet eller slændre på stranden, så var det en perfekt afslutning på et dejligt måltid.

Vi prøvede ikke nogle aktiviteter udover sauna, men der var nok at tage sig til
Og ellers var roen bare virkelig velkommen.

18. Oktober 2024

fik en lang næse….igen!

Var lige forbi Lynæs Surfcenter😊 beliggenheden er jo fantastisk og vejret var godt…..og en dårlig oplevelse for nogle år siden skal ikke ødelægge muligheden for at nyde dagen med et par gode venninder 👯‍♀️, -desværre ser det ud til at butikken drives lige så skidt som sidst. - tror jeg efterhånden har lært at hvis man vil have noget at spise og drikke, og samtidig en ordentlig service, så skal man selv medbringe en madkurv, eller besøge grillen på havnen, - sikke en trist oplevelse……igen igen🤥 jeg lærer det nok een dag🙄

31. August 2024

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Dyr mad og ringe udvalg megen ventetid og denne lørdag kunne vi ikke få et bord kl.15 til frokost da de skulle gøre klar til aftensgæster. Frokost gæster er åbenbart ikke lige så vigtige som aftensgæster. 🫢

7. September 2024

Dårlig dårlig service

Dårlig dårlig service - alt for unge piger der er tjenere, der ikke kan forstå eller erkende hvis de laver fejl men i stedet Beder en om at gå - vi var ikke de eneste som var utilfredse - et par havde samme oplevelse og som også sprang dessert over pga dårlig og manglende service.

28. August 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejlig udsigt.. kedelig mad.

Dejlig udsigt, god cockktail,serviceminded personale.. og ringe mad!
Entrecote stegt grå.. menukort sagde "medium"?!
Pizza i dyreste kategori var en lunken, sej plade surdej, hvor fyldet nærmest var trukket henover dejen fremfor lagt på. Dyr dej!
På forunderlig vis dukkede en ukendt og aldrig serveret øl op på regningen?! Andre gæster før os havde også en skæv regning.. hmmm.
Udsigten var smuk!

6. August 2024

Halsnæs bedste pizza

Lækker pizza på deres madbar. Nok Halsnæs bedste pizza. Ville ønske der var lidt flere udgaver at vælge imellem.

27. Juli 2024

Perfekto👌🏼

Alt er total gennemført😃

Mig og min familie havde booket en overnatning i et telt, det var vildt fedt☺️

Der er det sødeste personale, maden er top, og stemningen er så god!

Helt klart 10/10 oplevelse. 🥗☺️

10. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville gerne ha anmeldt madbaren

Ville gerne ha anmeldt madbaren. Var der til brunch idag. Skønneste sted!! Dejligste mad!!! Sødeste personale!!!
Var også på surfcenteret🙂ligeså skønt!!!!
Glæder mig til næste gang og det blir ikke sidste gang!!! Og det gælder begge steder👍🙂

8. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr