Groentebroer.nl Bewertungen

1.274
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen

1. Obst- und Gemüsehandel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1.274)

313 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooie producten

Mooie producten, lekker fruit en zeer ruime keus. En als er dan toch een keer iets mis gaat wordt dat meteen opgelost 😀

Antwort von Groentebroer.nl

En zo is het inderdaad. We doen onze uiterste best en als er ergens iets mis loopt proberen we dat zo snel en adequaat mogelijk op te lossen. Dank voor deze positieve recensie!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wordt er altijd weer blij van als ik…

Ik wordt er altijd weer blij van als ik zie met hoeveel zorg de mooie groenten en fruit en overige producten verpakt zijn. Ook het telefoontje dat ik kreeg omdat ik aardbeien besteld had die erg kwetsbaar zijn, vonden jullie het beter dat deze persoonlijk door jullie eigen bezorger gebracht moesten worden, waardeer ik enorm. Bedankt!!

Antwort von Groentebroer.nl

Vanwege de kerst drukte hebben we alles op alles gezet om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heel blij dat dit zo gewaardeerd werd, dank daarvoor!

Hele verse heerlijke producten

Vriendelijke mensen, heerlijke verse producten, prima levering

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze fantastische 5 sterren recensie, daar worden we met z'n allen heel blij van!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke mensen en alles geleverd…

Vriendelijke mensen en alles geleverd volgens afspraak. Kwaliteit van de producten is goed.

Antwort von Groentebroer.nl

Wat ontzettend aardig dit op deze manier zo terug te lezen, het compliment wordt aan het hele team door gegeven! Dank voor deze mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super op tijd en superprodukt!

24. Dezember 2025

Antwort von Groentebroer.nl

Top dat uw ervaring zo positief is geweest, dank voor deze positieve review.

Hadden (gedroogd)eekhoornbrood op…

Hadden (gedroogd)eekhoornbrood op voorraad, wat bij geen grote super te vinden was.
Vriendelijke en snelle levering.

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor uw mooie review!

Uitstekend

Mooie producten, prima communicatie en op tijd geleverd. Ik ben heel tevreden!

Antwort von Groentebroer.nl

Wat goed dat u zo tevreden bent over de door u ontvangen producten, dank voor deze positieve review!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor bijna € 50 besteld aan asperges 3 bossen krijg zo dik als een potlood geleverd schandelijk…

3 bossen in toraal 1,5 kilo aan Asperges voor heel veel geld ( bijna €14 per bos)besteld. Krijg geleverd hele dunne asperges wel een aantal bosjes meer om aan het gewicht te komen. Heb gebeld dat ik hier niets mee kan want na het schoonmaken blijft er niets van over. Krijg gewoon te horen dat ze niet groter zijn op dit moment en ik heb ook nog eens heel vroeg besteld. Dus ze hebben tijd genoeg gehad.
Heb uw reactie gelezen. Deze slaat nergens op. U geeft zelf aan dat u de asperges geleverd niet geleverd heeft zoals is afgesproken. Ik heb niet gescholden of niet netjes gedaan maar u duidelijk gemaakt dat ik hier niets mee kan en met het antwoord van dan moet je de asperges in het bosje tellen en kijken wat u nu heeft ontvangen. Slaat helemaal nergens op. U wilde niet naar een oplossing kijken want uw antwoord was duidelijk . Ik heb meer bosjes asperges gekregen dus het gewicht van 1.5 kilo heeft u aan voldaan. Uw reactie Slaat helemaal nergens op.
U probeert recht te praten wat krom is. Ik denk dat niemand 1,5 kilo van deze kwaliteit asperges gaat bestellen voor zoveel geld bijna €50 gaat bestellen als hij weet dat ze niet dikker zijn dan een dikke potlood en u zou dan ook geen extra verpakkingen erbij doen om toch aan het gewicht te komen. Dit heet de boel voor de gek houden. Sommigen gebruiken voor deze praktijken een ander woord. Ik sluit hierbij de discussie en laat het hierbij.

Update:
U ging er vanuit dat ze duimdik zouden zijn, omdat dat vorig jaar ook zo was. Maar dit jaar is het anders. Wij houden onze website echt up to date en op de foto staan echt dunne asperges (van wel 20 in 500 gram). U zegt dat u AA asperges heeft besteld, maar in de tekst staat nergens dat het duimdikke asperges van maat AA zijn. We hebben echt geleverd wat we beloofd hebben.

De asperges zijn inderdaad niet zo dik als in de zomer, maar ze zijn kraakvers en hagelwit. U heeft 1500 gram besteld en we hebben 6x250 gram geleverd.
We willen aan alle kanten meedenken met een oplossing, maar we hebben ze op dit moment niet dikker, dus dat wordt lastig. Extra vroeg bestellen heeft geen invloed, we pakken uw bestelling dagvers in op de dag van bezorging en we moeten het doen met wat er dan op de veiling staat.
We kregen helaas de tijd niet om een oplossing te vinden omdat u boos was, lelijke woorden ging gebruiken en ons ging betichten van allerlei zaken. Als u vervolgens nog gaat dreigen met dat we het wel gaan merken als we dit niet oplossen, dan houdt het echt op.
Advies: kalmeer even, wees hoffelijk tegen de dames van de klantenservice en bel ze nog eens. Dan kunnen we vast een oplossing vinden. Maar we werken hier met mensen die zich 100% inzetten en niet met robots en op deze manier laten we de collega's niet behandelen. - Gert

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Eerste bestelling, heel tevreden!

Voor de eerste keer besteld bij Groentebroer, ik ben zeer tevreden.
Snelle geautomatiseerde verwerking van bestelling en logistieke partner. Heldere communicatie, je weet een paar uur van te voren vrijwel exact hoe laat je bestelling wordt bezorgd.
Groenten heel vers en goed verpakt, zeker kwetsbare groenten.
Kwaliteit groenten, waaronder groene asperges en haricots verts, prima!

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor uw complimenten, we zijn heel blij te lezen dat u zo tevreden bent.
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Tweede bestelling

Tweede bestelling
En terug top! Zelfs het kwetsbare fruit was mooi bezorgd... Alles heel netjes verpakt en de versheid kon je al ruilen als je nog maar de doos opendeed! Jullie hebben er een vaste klant bij! Met een gezin met 4 kids hecht ik veel belang aan versheid, en dat heb ik bij jullie gevonden!

Antwort von Groentebroer.nl

Wat fijn te lezen dat u ook deze keer weer zo tevreden bent met de door u ontvangen producten.
Hartelijk dank voor deze positieve review!
Namens ons hele team wensen we u mooie feestdagen en we verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Dikke 10

Fantastisch georganiseerd, geweldige producten een dikke 10

Antwort von Groentebroer.nl

We zijn u zeer dankbaar voor deze prachtige review!!!
Heel graag tot een volgende keer.

Top Groenteboer

Snelle levering. Zorgvuldige bezorging. Interessante aanbiedingen. Uitstekende kwaliteit/versheid producten.

Antwort von Groentebroer.nl

Veel dank voor deze positieve review!
We verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De 1e doos heb ik gekregen van mijn…

De 1e doos heb ik gekregen van mijn vriendin dat was een geweldig kado. Zoveel vers fruit groenten e.d.
Vandaag mijn bestelling met fruit groenten en een mand van toen ontvangen. Ziet er allemaal super goed uit. Het enige minpunt vind ik het te betalen bezorgkosten. Het verschil is groot van €2,95 naar 7,95.

Antwort von Groentebroer.nl

Bedankt voor het compliment. We rekenen inderdaad bezorgkosten, maar die zijn best wel laag (gezien we met dure snelkoeriers werken die supersnel en supervers leveren).
Alleen van 2,95 naar 7,95 begrijpen we niet, want hoe meer u besteld, hoe goedkoper het juist wordt.
Heeft u een bestelnummer voor ons? Dan kijken we even na wat er mogelijk is is gegaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerste keer besteld en zeer tevreden

Eerste keer besteld en zeer tevreden! 1 grote mooi rijpe papaya! Top! Een grote piel de sapo meloen top! Een grote zelfs cantaloup meloen een echter kleine honing meloen !Top. Goed verpakt zeer snrl verzonden correct afgeleverd. Door hun bedrijf. Top!

Antwort von Groentebroer.nl

Ontzettend bedankt voor uw enthousiaste review, daar worden we in deze drukke periode van feestdagen heel erg blij van.
Laat het u allemaal heerlijk smaken!

Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle, correcte levering. Zeer verse groenten, heel goed ingepakt zodat de groenten niet geblutst werden tijdens transport. Zeker voor herhaling vatbaar !

12. Dezember 2025

Antwort von Groentebroer.nl

Dank voor deze complimenten en positieve aanbeveling!!
We verwelkomen u heel graag terug in onze webshop.

Hallo vangen

Hallo , Ik heb eigenlijk weinig klachten, Alleen wil ik even kwijt dat omdat ze in zo`n mooie stevige doos zitten je er mee kan gooien en smijten, daarmee bedoel ik dat ze door die hele doos rollen en dat is niet de bedoeling.

25. November 2025

Antwort von Groentebroer.nl

Fijn dat u over het algemeen genomen tevreden bent over onze producten. We pakken deze zo zorgvuldig mogelijk in om er zeker van te zijn dat ze het transport goed door komen.
Wanneer hier iets mis gaat horen we dat heel graag. Dan kunnen we de bezorgdienst er op aanspreken en (nog veel belangrijker) samen met u een oplossing zoeken wanneer het fruit of de groente beschadigd is geraakt.

Het was de 1 e keer

Het was de 1 e keer , keurig verzorgd en de smaak perfect . Het fruit hoeft geen weken te rijpen .

10. Dezember 2025

Antwort von Groentebroer.nl

Vriendelijk dank voor deze mooie review. We zijn blij dat de eerste indruk van onze webshop zo positief is. We verwelkomen u heel graag terug!

De sapkuur is heerlijk

De sapkuur is heerlijk. Nu voor een tweede keer besteld. Evenals het theepakket. Zeer goed gevuld en alles is lekker vers.

6. Dezember 2025

Antwort von Groentebroer.nl

De sapkuur is een goed begin van de December maand, zeker met het theepakket als smakelijke aanvulling tijdens de kuur dagen.
Dank voor deze mooie complimenten!
We verwelkomen u graag terug in onze webshop.

Snelle levering! 👍

5. Dezember 2025

Antwort von Groentebroer.nl

Vriendelijk bedankt voor deze positieve review!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon bestellen veel lekkerder en beter als in supermarkt

Perfecte levering dwz tijd en hoe het verpakt is, nog belangrijker verse en goede producten niet te vergelijken met groenten uit de supermarkt.

5. Dezember 2025

Antwort von Groentebroer.nl

Bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling, hier worden we heel blij van!
We werken uitsluitend met top kwaliteit producten, die met zorg en aandacht voor u ingepakt worden.
We verwelkomen u graag terug in onze webshop!
Team Groentebroer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr