Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fruitmand op tijd. Is in buitenbak bezorgd. Maildasrover kwam ochtendllater binnen. Tomaten gescheurd. Misschien was er vanwege prijsstijging minder in dan fruitmand op foto bij bestelling beloofde.
Unternehmen hat geantwortet
Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Perfecte levering dwz tijd en hoe het verpakt is, nog belangrijker verse en goede producten niet te vergelijken met groenten uit de supermarkt.

Antwort von Groentebroer.nl
Netjes thuisbezorgd en de kwaliteit is ook erg goed. Het is mijn eerste keer maar ga vaker bestellen.

Antwort von Groentebroer.nl
Mijn eerste bestelling gedaan!
Fruit en groenten boven mijn verwachtingen en met veel zorg verpakt!
Een echte aanrader!

Antwort von Groentebroer.nl
Alle groente en fruit zat weer netjes verpakt, soort bij soort. Zal er een volgend keer een foto van maken. Alles is van goede kwaliteit en lekker van smaak. Alle boodschappen zijn tegenwoordig niet goedkoop maar ik besteed mijn geld dan liever bij Groentebroer dan de supermarkt.

Antwort von Groentebroer.nl
Grote keuze ... netjes verpakt ..... snelle levering .... lekker verse producten .... ik ben fan !!

Antwort von Groentebroer.nl
Mijn eerste bestelling ziet er super uit.

Antwort von Groentebroer.nl
goede service vriendelijke bezorger en zijn op tijd kan altijd zijn dat ze het druk hebben dan krijg je altijd een bericht van hen

Betrouwbaar.
Had gekookte kastanjes nodig voor een recept. In de winkel niet te krijgen.
Hier besteld en binnen anderhalve dag geleverd. ( Had ze laat in de avond besteld, anders binnen 24 uur )

Antwort von Groentebroer.nl
Ik was weer eens teleurgesteld voor de zoveelste keer bij het kopen van fruit in de supermarkt, droge mandarijnen peren zonder smaak en droog, appels die nog geen twee dagen vers lijken, maar na een paar tellen op een rozijn lijken.
Nadat ik Dujenne de comice peren naast elkaar proefde vandaag was het wel duidelijk, veel meer smaak sappiger…
Gaan we vaker doen!

Antwort von Groentebroer.nl
Wat een nette afhandeling nadat ik zo teleurgesteld was over de bezorgde gevlogen mango's van 8 euro's per stuk(3 stuks) .Direkt de volgende dag 3 nwe super mango.s bezorgd.
Kortom klasse voor deze nette afhandeling.

Antwort von Groentebroer.nl
Als je de inhoud van de heerlijke fruitdoos van Groentebroers wilt verbeteren moet je van goede huize komen. Ik heb hem al voor diverse mensen besteld, en die waren allemaal zeer tevreden over de kwaliteit van het fruit. Ook bij mijn man viel hij erg in de smaak. Bestellen bij Groentebroers : ik zeg: doen!

Antwort von Groentebroer.nl
Onze eerste keer bij Groentebroer en zeker niet de laatste keer, alleen vanwege het feit dat alle fruit en groente apart van elkaar in een papieren zak verpakt zit in een doos die middels schotjes verdeeld is in meerdere vakken waar alle groente en fruit in zit. Alles ziet er netjes uit en het is een leuke manier om kennis te maken met fruitsoorten die je nergens in Nl kan kopen. Een blijvertje.

Antwort von Groentebroer.nl
Dit was mijn allereerste bestelling en wat ben ik tevreden. De Goodies waren goed en met zorg verpakt. Mijn bestelde fruit en groeten zagen er mooi ui, smaakte lekker en de bezorging was zoals afgesproken. Vriendelijk chauffeur. Hij heeft op het raam geklopt zoals ik dat in de korte vragenlijst aangaf Mijn volgende bestelling volgt snel!

Antwort von Groentebroer.nl
heerlijk verse producten, heel netjes verpakt en snel geleverd.
ga zeker weer opnieuw bestellen
blij mee

Antwort von Groentebroer.nl
Wat een goede service, bestelling perfect geleverd en vandaag heerlijke friet van de Bintjes gemaakt!
Ik zal zeker mijn frietaardappelen vaker bij jullie bestellen.

Antwort von Groentebroer.nl
Was aangenaam verrast. Alles prima kwaliteit.

Antwort von Groentebroer.nl
Echt, dit bedrijf levert door heel Nederland. Witlof is nog de echte witlof, zonder dat er zo’n dikke harde kern in zit wat men bij de supermarkt kan kopen(vroeger heette dat snijlof, dus van een minder kwaliteit). Alles is vers en prima in papieren zakken verpakt. Bestellen kan van ma tm vrijd. Afgeleverd of overdag of avond. Helaas is overdag bezorgen wel extra duurder, dat zal wel te maken hebben met de drukte op de wegen. Ik heb nu voor de 3e keer besteld, en we zijn tot nu toe best wel tevreden.

Antwort von Groentebroer.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.