Altså styr unna!! Ufattelig lang levetingstid på Blomingville korfu stoler. Måtte ring og purre, var heller ikke mye behjelpelig! Da det omsider kom, var det forskjellige farger på trekka, som ik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Drivhuset vi bestillte er i bra kvalitet, forsendelsen kom i flere pakker og det viste seg at taket manglet, men rask service gjorde at det kun tok få dager å få det levert til nordnorge.
Bestilte en lampe 12.06. Tok kontakt med kundeservice to uker etter, siden jeg verken hadde hørt noe eller mottatt noe. Ble fortalt at jeg skulle få lampen uken etter. Ukene har gått, og jeg har prøvd... Mehr ansehen
Som mange her skriver, skylder på varetelling og etterslep av ordrer, men at de etter over en måned etterpå ikke har klart å få varen frem er noe annet. Kundeservice legger skylden på Postnord, men v... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
lamper rosendahl iittala serviser russell hobbs herstal vinglass stelton porsgrund villeroy boch wedgwood riedel kosta boda sagaform
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.glassoginterior.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra nettside og veldig kjapp levering.
ordren gikk raskt og var det jeg hadde…
ordren gikk raskt og var det jeg hadde bestilt
Superrask levering 🤗
ingenting å klage på.
Rask og god levering !
Useriøst / og dårlig service
Venter fortsatt på pengene tilbake for varen jeg bestilte i påsken 2020, men som jeg aldri fikk. Det er fortsatt helt stille fra deres side. Utrolig useriøst, og jeg ble 1500kr fattigere
For å svare på deres påstander: Alt over er ikke bygget på påstander.
Det bør heller ses på som en advarsel til alle som vurderer å benytte dere.
Alt over støttes av granskningsavdelingen til postnord, og de stiller seg uforstående til at dere ikke tar ansvar. Igjen, dette er til advarsel for alle fremtidige kjøpere - ingen påstand.

Bestilte bestikk raskt levert
Bestilte bestikk. Varen kom innen 3 dager. Bra!. Kan ikke gi 5 stjerner da vi ikke spretter pakken før julaften.

Varene på Under 24 Timer
Jeg bestilte varene, så fikk jeg beskjed om at det ville ta 2-3 dager. Etter under 24 timer fikk jeg SMS om at pakken kunne hentes på butikken!
Tusen takk glassoginterior.no

Fikk varene raskt
Fikk varene raskt, alt gikk smertefritt!

Useriøs kundebehandling
Jeg bestilte to varer i god tid før jul 2020. Dagen etter får jeg mail om at de er tomme for noe av det jeg bestilte med forventet levering om 1-2 uker. Begrunnelsen de brukte er at vareleveringen er forsinket og går tregere grunnet Coronasituasjonen.
Det er etter min mening ikke akseptabelt at selskapet ikke har løpende oppdatering av lagerstatus like før jul og at nettsidene ikke opplyser at varene ikke er på lager. Det er - etter at jeg mottok mail fra Glassoginterior -fremdeles mulig å bestille de samme vare uten at de oppgir at varene ikke er på lager og først er forventet om 1-2 uker!
Det er for dårlig. Dette har ikke noe med Coronaviruset å gjøre. Dette har med kundebehandling og god forretningsskikk gjøre.
Man må opplyse status slik at vi kan ta et valg om å bestille selv om det er ventetid. Er man tomme (uansett årsak) og selskapet vet om dette som i dette tilfellet skal jeg som forbruker opplyses om status før jeg bestiller.
I tillegg er varene blitt belastet mitt kredittkort selv om kjøpet og leveransen ikke er gjennomførbar. Dette er veldig uvanlig i dagens nettbutikker.
Jeg anbefaler ikke å kjøpe fra dette selskapet.

Fikk knustevarer
Fikk knustevarer, når det ble sendt ny pakke var det knust i den også

Luremus-bedrift
Luremus-bedrift. På prisjakt.no og på nettsiden deres fremstår det som at de har produktet på lager og har en fordelaktig pris. Heldigvis leste jeg tilbakemeldinger her og spurte de om de hadde produktet jeg skulle ha på lager. Det hadde de ikke, selv om det fremstår som at de har det. Handler ikke hos bedrifter som dette av prinsipp når det er sånn det er.
Edit: Svaret fra bedriften endrer ikke min anmeldelse. Det er bare unnskyldninger. Enten har man noe på lager, eller så er det ikke der. Andre bedrifter merker ting med på vei inn og en forventet dato. Disse gjør ikke det, det fremstår som at de har varen NÅ klar til utsending. Det blir for useriøst.

Antwort von Glassoginterior
Godt pakket og rask levering👍
Ekstremt useriøs virksomhet
Som annen anmelder skriver, de har ikke varer på lager. Enda verre er at de trekker penger fra kortet ved bestilling. Etter en måned fikk jeg e-post om at de kansellerte ordren min, fordi de ikke kunne få tak i varen. Pengene har jeg ikke fått tilbake.
Edit:
Hei Henrik. Takk for svar. Jeg tviler ikke på det du skriver. Men det dere burde gjort for å bedre kundeopplevelsen skulle etter min mening vært:
1. Merk tydelig i butikken at varen ikke er på lager
2. Ikke trekk penger fra kundens kort ved bestilling, men når varen sendes. Dette er slik alle andre nettbutikker jeg bruker opererer
3. Når dere sender mail om at ordren er kansellert skulle dere opplyst at pengene blir refundert i e-posten
Håper dere kan ta til dere feedback fra kundene for å gjøre tjeenstene deres bedre. Lykke til videre.

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.