Altså styr unna!! Ufattelig lang levetingstid på Blomingville korfu stoler. Måtte ring og purre, var heller ikke mye behjelpelig! Da det omsider kom, var det forskjellige farger på trekka, som ik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Drivhuset vi bestillte er i bra kvalitet, forsendelsen kom i flere pakker og det viste seg at taket manglet, men rask service gjorde at det kun tok få dager å få det levert til nordnorge.
Bestilte en lampe 12.06. Tok kontakt med kundeservice to uker etter, siden jeg verken hadde hørt noe eller mottatt noe. Ble fortalt at jeg skulle få lampen uken etter. Ukene har gått, og jeg har prøvd... Mehr ansehen
Som mange her skriver, skylder på varetelling og etterslep av ordrer, men at de etter over en måned etterpå ikke har klart å få varen frem er noe annet. Kundeservice legger skylden på Postnord, men v... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
lamper rosendahl iittala serviser russell hobbs herstal vinglass stelton porsgrund villeroy boch wedgwood riedel kosta boda sagaform
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.glassoginterior.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Det jeg vil gi er frem stjerner ❤️👏
Bra og rask handel og bytte av feil…
Bra og rask handel og bytte av feil bestilt vare.
Kjøper gjerne her igjen!
Leveringen gikk fort og det jeg kjøpte svarte til forventning! Kjøper gjerne her igjen!
Rask levering og veldig hyggelig service
Lang leveringstid
Har ventet i 5 uker på varer som ikke er på lager. Det ble ikke informert om dette ved bestilling, men pengene ble trukket umiddelbart. Ved purring får jeg beskjed om at de ikke vet når de får inn varene. Kommer ikke til å bestille varer her igjen, dessverre.
Strålende fornøyd!
Superrask levering, gode priser og produkt som forventet. Anbefales!
Rask å god levering
Jeg bestilte varene levert til Thulasy…
Jeg bestilte varene levert til Thulasy Dagligvare som er i nabo bygget. Istede blir det levert til en Rema butik som er 2 km unna. Ikke som forventet.

Antwort von Glassoginterior
Kjemperaskt levering!
Helt til forventningene og rask levering
Rask levert og god pris.
Fornøyd
Fornøyd, kjøpt flere ganger fra dere. Fikk raskt svar på spørsmål. Liker mulighet fir faktura. Det siste jeg bestilte tok det tid å få på lager, men jeg blir vel oppdatert.
Veldig fornøyd.Rask levering!
Super service :-)
Trengte en vare levert til en bestemt dato. Snakket med en hyggelig dame som ordnet med forsendelse samme dag og varen kom som estimert
Gikk fort og greitt...veldig fornøyd!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.