Altså styr unna!! Ufattelig lang levetingstid på Blomingville korfu stoler. Måtte ring og purre, var heller ikke mye behjelpelig! Da det omsider kom, var det forskjellige farger på trekka, som ik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Drivhuset vi bestillte er i bra kvalitet, forsendelsen kom i flere pakker og det viste seg at taket manglet, men rask service gjorde at det kun tok få dager å få det levert til nordnorge.
Bestilte en lampe 12.06. Tok kontakt med kundeservice to uker etter, siden jeg verken hadde hørt noe eller mottatt noe. Ble fortalt at jeg skulle få lampen uken etter. Ukene har gått, og jeg har prøvd... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
lamper rosendahl iittala serviser russell hobbs herstal vinglass stelton porsgrund villeroy boch wedgwood riedel kosta boda sagaform
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.glassoginterior.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Må være den lengste leveringstid denne butikken har
La inn bestilling 9 januar, fredag 19 januar får jeg Mail om at bestilling er under behandling. Ikke hørt noe mer etter det. Handler ukentlig å nettbutikker og har gjort dette i flere år men har aldri opplevd så treg leveringstid. Frister ikke å handle her igjen.
Misvisende lagerstatus/leveringstid
Kjøpte nye barstoler til jul hos de da de annonserer med varen på lager, noe som slett ikke stemmer. Dessverre ikke første gang detter skjer, og nå må jeg vente i flere uker på stolene jeg håpte å få til jul.
Katastrofal kundtjänst och trasiga varor
Efter att ha väntat på mina varor i tre veckor (helt ok dock pga beställningsvara) kommer mina varor fram och är trasiga, i ett söndrigt paket från PostNord. Istället för att försöka skynda på en lösning och beställa nya (hela) varor från sin underleverantör sätter de mitt ärende på paus i väntan på återkoppling från PostNord. Med all respekt för att de vill gå till botten med vad som hänt med PostNord - men Glas och Interiör måste ändå parallellt jobba vidare med att komma till en lösning för mig som konsument. Förslagsvis beställa nya varor från sin leverantör så att jag som konsument inte ska behöva vänta flera månader på mina varor.
Åh, och om du vill ha kontakt med deras kundtjänst kan du förvänta dig en 48h paus mellan varje mail från dem. Försöker du nå dem via telefon är det ingen som svarar.
Det ska tilläggas att jag handlat av dem tidigare, för flera år sedan och då med liknande upplevelse. Flera månaders försening av varorna även då och jag hade hoppats att det skulle ha förbättrats nu eller varit en engångsföreteelse, men detta verkar vara systematiskt.
Sammanfattat: beställ bara av Glas och interiör om du inte har något behov av att få dina varor på några månader.
Bestilte varer fra Glassoginterior for…
Bestilte varer fra Glassoginterior for 3 uker siden. Ikke fått noe ordrebekreftelse og ikke hørt noe siden. Pengene er trekt fra konto. Har nok blitt svindlet…

Antwort von Glassoginterior
Aller, aller verste og useriøse nettbutikken jeg noen gang har vært borti
Aller, aller verste og useriøse nettbutikken jeg noen gang har vært borti.
Hold dere langt, langt unna denne hatefulle, kundefientlige nettbutikken med mindre dere ikke er ute etter å skape trøbbel og problemer for dere selv.
Fortsatt ikke mottatt pakken min, og har bedt gang på gang at denne nettbutikken fjerner frakten for hjemlevering fra min faktura slik at jeg får hentet pakken fra hentestedet selv, men en kvinne på kundeservice svarer ikke på dette i det hele tatt.
Sier hele tiden at hun har vært i kontakt med PostNord og at hun vil holde meg underrettet når hun hører fra PostNord, men så hører jeg ingenting ifra henne.
Hun kommer kun med tomme lovnader om at pakken min skal leveres til den og den tid.
Bestillingen ble utført den 21. september, men fortsatt har jeg ikke fått pakken min.
Har bestilt hjemlevering, og jeg må dermed betale for dette også. Derfor har jeg gang på gang sendt mail til denne kvinnen Lin på kundeservice om at hun må fjerne frakten jeg må betale for hjemlevering, slik at jeg får hentet pakken selv fra hjemlevering, men denne nettbutikken er såpass useriøs, grisk og gjerrig at hun ikke vil fjerne frakten fra min faktura, samt kundefientlig - at hun bare unnlater å svare på dette.
Når jeg igjen sender mail om dette til kundeservice samt at jeg etterlyser min pakke som fortsatt ikke er levert hjem til meg, men som fortsatt er på hentestedet, da PostNord, som alltid uten mitt samtykke har levert pakken på hentested, får jeg ikke svar i det hele tatt.
Så kontakter jeg kundeservice på telefon, og da møter jeg en uhøflig, frekk, arrogant, skrikende, hylende, ustabil og ustødig kvinne, som helt uten grunn begynner og hyle og skrike når jeg kun ber om å få levert pakken min hjem til meg.
Jeg har også pr mail bedt denne kvinnen Lin, på kundeservice om at nettbutikken må bruke Bring eller Posten, men aldri PostNord som leveringstjeneste, men får heller ingen svar på dette.
Har også flere ganger minnet denne kvinnen på at dersom jeg ikke mottar pakken min snart, så vil den gå i retur til avsender, og da tar det enda lengre tid til at jeg eventuelt får en ny forsendelse levert hjem til meg, samt at det ikke er meg som skal dekke kostnaden ved en retur, men heller ikke her har jeg fått noe svar.
Har i tillegg bedt om å tilsendt ny forsendelse med Bring eller Posten, eller at bestillingen min i verste fall må bli annullert og slettes, dersom PostNord ikke får levert pakken hjem til meg, samt at denne blant annet griske, gjerrige, hatefulle og kundefientlige nettbutikken ikke vil fjerne frakten for hjemlevering fra min faktura.
Har også vært i kontakt med PostNord utallige ganger hittil, hvor de kontinuerlig bare sier at pakken din vil bli levert hjem til deg snart, i tillegg til at de hadde rotet bort pakken min i flere dager.
Dersom jeg heller ikke hører noe nå fra denne nettbutikken, samt at pakken min ikke blir levert hjem eller at de ikke fjerner frakten for hjemlevering som jeg må betale for, ser jeg meg helt nødt til å gå videre med saken.
Må da kontakte Forbrukerrådet, Forbrukertilsynet, media og politi anmelde saken.
Lang leveringstid som ikke oppgis ved bestilling
Synes det er dumt at leveringstiden ikke oppgis før etter man har bestilt varen. Vi bestilte vitrineskap slutten av september, og mottar ikke dette før slutten av november. Det er en ekstremt lang leveringstid… hadde vi fått dette opplyst før kjøp hadde vi revurdert hele bestillingen.

Antwort von Glassoginterior
Kjøpte en Hexaclad 30 cm Hybrid Griddle…
Kjøpte en Hexaclad 30 cm Hybrid Griddle Pan, og da jeg fikk den viste det seg at bunnen ikke var flat. Den bulte opp på midten slik at alt flytende rant ut til kanten.
Hei Henrik,
Sendt deg mail med opplysningene du ba om.
Hei igjen Henrik,
Takker for kjapp oppfølging og forklaring på manglende svar. Setter stor pris på at dere ordnet opp, og har forståelse for at dette er ett hendelig uhell.
Endrer min vurdering tilbake til det som var førsteinntrykket mitt ved bestilling/henvendelse. Denne butikken kan trygt anbefales.

veldig fornøyd med kjøp
2 uker ventetid, men det fikk jeg beskjed om per mail. Veldig fornøyd med kjøp ellers. anbefaler jeg.
Tipp topp, tommel opp
Rask levering, godt pakket inn og alt som var bestilt ble levert :) Super butikk!
Forferdelig kundeservice
Forferdelig kundeservice. Prisen var OK, men ikke verdt det når det kun er problemer. Stort varsko.
Två veckor senare än utlovat med…
Två veckor senare än utlovat med leverans pga de inte hade alla varor hemma. Kundtjänsten var dock tillmötesgående och svarade efter två dagar vid mailkontakt.
Delleveransen var hela och rena så jag ska nog beställa igen och ha i åtanke att de inte är så snabba. Viktiga är att de har bra kundtjänst och att de levererar enligt överenskommelse.
Flere ukers langt leveringstid
Bra pris i kampanjen, men leveringstid lengre enn å få vare fra Kina.
De skulle opplyse om det før man bestiller varer.
Fikk varene etter kun få dager!(oslo)…
Fikk varene etter kun få dager!(oslo) Mye lavere pris enn det samme produktet i butikk.
Anbefales ikke
Som mange her skriver, skylder på varetelling og etterslep av ordrer, men at de etter over en måned etterpå ikke har klart å få varen frem er noe annet. Kundeservice legger skylden på Postnord, men ved kontakt med Postnord opplyses det at det er avsenderen som ikke har merket riktig. Min erfaring med Postnord er meget god, men slett ikke med dette firmaet. Velger noen andre heretter.
Kjapp utsendelse og god kundeservice
Kjøpte tre fine tepper med gavekort, som ble sendt ut med en gang og var hos meg innen en uke. Setter pris på at nettsiden og bestillingen er enkel og at de ikke har skjulte kostnader eller lokketilbud.
Handlet nylig nye møbler til hjemmet
Handlet nylig nye møbler til hjemmet, varene ankom innen angitt leveringstid. Flotte møbler, kan anbefales!
Sent svar og utsolgt vare
Bestilte for over en uke siden. Ringt i går for å få en oppdatering og de ga grunn at de ligger bak og at jeg hører fra de snart. I dag tidlig fikk jeg mail om at bestillingen sendes senest denne uken.
Nå for en time siden fikk jeg mail om at varen er utsolgt. Skuffende, men ikke overraskende etter at jeg leste Trustpilot.
Bestilt varer, vare ikkje sendt. Svarer ikkje på hendvendelser.
Bestilt varer, pengene trekt fra konto, ordrebekreftelse på e-post.Så langt virker alt ok- men så blir det stilt.
Prøvd å få eit svar på e-post om når varene sendes men de svarer ikkje.
Fikk i dag 8 dager etter bestilling ein Standar Mail som alle får…
«Oppdatering» av bestillingen din: Bestillingen din er «under behandling».
Og som eit varsel på «oppdateringa»;
Kjære kunde. Takk for din ordre. Grunnet varetelling nå i starten av januar, samt redusert kapasitet grunnet sykdom, så vil vår ordre behandlings- og leveringstid dessverre være noe lenger enn normalt. Forventet leveringstid er ca 1-2 uker.
Dette var ikkje varslet ved bestilling! Då hadde eg valgt ein annen butikk fordi det er ei gåva.
I ein e-post i går sendte eg e-post der det står at eg ønsker å heve kjøpet fordi dei ikkje sender varen som forventet. Fortsatt ikkje svar.
Synn eg ikkje sjekka erfaringene før eg bestilte, for her er eg ikkje aleine.
Anbefaler IKKJE glassogintereior.no til NOKON! SVINDEL lukter dette.
Jeg er veldig fornøyd med informasjon
Jeg er veldig fornøyd med informasjon, leveringstid og kvalitet på produktene. Anbefales på det varmeste!
Bestillte varer i romjula 2022
Bestillte varer i romjula 2022. Fikk ordrebekreftelse kjapt, men nå, nesten 2 uker senere er varene fortsatt ikke sendt. Har sendt mail til kundeservice 3ganger uten respons.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.