Glassoginterior Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Altså styr unna!! Ufattelig lang levetingstid på Blomingville korfu stoler. Måtte ring og purre, var heller ikke mye behjelpelig! Da det omsider kom, var det forskjellige farger på trekka, som ik... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Drivhuset vi bestillte er i bra kvalitet, forsendelsen kom i flere pakker og det viste seg at taket manglet, men rask service gjorde at det kun tok få dager å få det levert til nordnorge.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som mange her skriver, skylder på varetelling og etterslep av ordrer, men at de etter over en måned etterpå ikke har klart å få varen frem er noe annet. Kundeservice legger skylden på Postnord, men v... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Haus & Garten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

lamper rosendahl iittala serviser russell hobbs herstal vinglass stelton porsgrund villeroy boch wedgwood riedel kosta boda sagaform

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Selger varer dem ikke har

Handlet julegaver herfra, i god tid før jul. Valgte da kun produkter hvor det i nettbutikken sto de hadde dem på lager. To uker før jul får jeg en mail og at den ene delen av serviset ikke blir levert før i februar 2025. Utrolig uprofesjonell og useriøst nettside. Anbefaler å handle ett annet sted.

13. Dezember 2024

Styr unna grunnet kundeservicen

Lei opplevelse med «L» på kundeservice, og dette er dessverre 2.gang. Nettbutikken er flott med godt utvalg og gode priser.
Det er ved pakkingen av varene de feiler, og når det oppstår feil må man som kunde forholde seg til «L» på kundeservice.
Det er ikke noe stas.
Første dårlige opplevelse var feilsendt sengetøy, som ble feilsendt 2 ganger før det ble rett, ikke noen beklagelse, eller annen vennlighet/kompensasjon for bryet jeg fikk. Andre opplevelse var særdeles dårlig pakket service som jeg dermed mottok ødelagt og knust. Grunnet sykdom tok det tid før jeg gjorde et forsøk med henvendelse til kundeservice og «L» igjen. Bilder av innpakning og knust servise. Der er ingen beklagelse eller innrømmelse av feil. Fokuset var at jeg var for sent ute til å klage. De hadde dermed intet ansvar.
Uproft og uansvarlig mener jeg.
Jeg anbefaler ikke denne nettbutikken, om du ikke kan hente varene dine selv. Det vil jeg gjøre neste gang.

11. September 2024

Ikke til å stole på

De sender ikke ut varer som er betalt. De kansellerer ordrer uten å kompensere kunder. Kanselleringene skjer flere uker etter kundene har betalt og kundene får ikke beskjed om dette før de selv tar kontakt.Jeg ville holdt meg langt unna og kjøpt varene et annet sted.

12. Juli 2024

Boikott disse folkene

Bestilte en lampe 12.06. Tok kontakt med kundeservice to uker etter, siden jeg verken hadde hørt noe eller mottatt noe. Ble fortalt at jeg skulle få lampen uken etter. Ukene har gått, og jeg har prøvd å kontakte dem gjennom email uten svar. Idag (11.07) får jeg mail om at et nytt firma har tatt over, og at ordren min blir kansellert...bare å styre unna her, makan til elendig kundeservice og informasjon skal man lete lenge etter.

11. Juli 2024

Styr unna!

Bestilte en kaffemaskin, 2-3 uker ble lovet. 3 uker uten nytt, ringte og ble lovet maskinen innen 1 uke. Fikk melding om at den var på vei, neste dag var den kansellert.
Hyggelig om du liker korrespondanse og løgn
Styr unna hvis du liker bedrifter som holder avtaler.

3. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en Ooni pizzaovn pakke…

Bestilte en Ooni pizzaovn pakke 08.03.24. Den har nå blitt utsatt flere ganger og nå til uke 28. mellom 8-14 juli. Makan til rot. Ser at andre butikker har både ovnen og tilbehøret. De selger den billigere, men jeg betaler hekker fullpris og får glede av å lage pizza før sommeren er over. Kommer ikke til å kjøpe eller anbefale denne butikken til noen.

24. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kjøpte en Moo Lampe fra Glass og…

Oppdatering:
Etter en del frem og tilbake er saken på vei til å bli fikset og lampen blir erstattet.

*********************************************""**
Kjøpte en Moo Lampe fra Glass og Interiør når den var på tilbud på slutten av 2023, som var tiltenkt en 50 års gave i juni 2024. Pakken kom, jeg pakket den inn og jubilanten åpnet den på bursdagen. Skuffelsen var stor når det visste seg at lampen hadde synlig gul misfarging. Jeg tok kontakt med kundeservice som da tok kontakt med selskapet som står for design av lampen. Nå nærmer det seg 2 uker med ingen tilbakemelding annet enn at selskapet har ikke svart de. I forhold til Forbrukerrådet står det tydelig at jeg som kjøper har rett til erstatning eller penger tilbake, og jeg har ingenting å gjøre med kommunikasjon mellom selger og produsenten. Jeg spurte om jeg kunne sende lampen tilbake og det ble helt stille fra Glass og Interiør. Utrolig skuffende når det brukes så mye penger på et design produkt. Neste steg blir dessverre å bruke Forbrukertilsynet om ikke Glass og Interiør trår til og følger loven.

15. Juni 2024

Supernöjd

Kunde inte vara mer nöjd! Hittade jättefina produkter till halva priset jämfört med de flesta andra större svenska nätbutikerna. Produkterna dök upp efter någon vecka, precis som de skulle enligt instruktionerna på hemsidan. Kundtjänsten är bland det bästa jag har upplevt, med supersnabba svar (ofta inom fem minuter) och väldigt tillmötesgående med bra lösningar. Det blev en härlig nordisk upplevelse med läcker dansk design levererad från Norge till Sverige. :)

1. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Grusom kjøpsopplevelse

Selger ofte varer som ikke er på lager og må ventes på, uten å opplyse om det før etter kjøp. I dag er 3. gang jeg opplever dette, og det er mer enn irriterende. Har i tillegg en konsekvent lite hyggelig kundeservice, som jeg i dag må innrømme at jeg gruet meg litt for å ringe til. Er likevel glad jeg ringte, ellers hadde jeg jo ikke fått vite at bestillingen min "overhodet ikke" var på lager. Fine varer + fine priser + grusom kjøpsopplevelse = 2 stjerner :)

22. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var litt skeptisk etter å ha lest…

Var litt skeptisk etter å ha lest anmeldelsene, men prisene var så bra at jeg prøvde allikevel. Veldig positivt overrasket! Fikk riktige varer innen rimelig tid☺️

22. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anbefaler å unngå kjøp her

Kontaktet kundeservice i midten av februar angående varer de på nettsiden skrev at skulle komme på lager i mars. Bestilte etter å ha fått en bekreftelse per epost om at dette stemte.

Etterlyste ordren min i midten av mars da ordren min ikke ble sendt idet de endret nettsiden sin til at varene var på lager og alle andre nettsider med samme varer med samme (norske produsent) hadde fått de på lager. Jeg fikk beskjed om at de skulle komme om en uke. Etter det har jeg fått mange eposter om at ordren min dessverre er forsinket pga både leveranseproblemer og produksjonsproblemer.

Jeg bestilte heldigvis med faktura, så nå er ordren kansellert og jeg har bestilt fra tilbords.no i stedet for til samme tilbudspris.

9. April 2024
Glassoginterior-Logo

Antwort von Glassoginterior

Hei, kan du sende ordre nummeret, så skal vi se på dette. MVH Henrik

Dette er den dårligste…

Dette er den dårligste kunde oppfølgende jeg har hatt . svarer ikke på Mail tilbake etter 3 henvendelser . Det er er tydelig at å selge ikke betyr så mye for dem. Damen L… som sitter på Kundeservise var kort og sur. Så der gikk de klipp av en handel fra meg.
Så styr unna.

20. Februar 2024

Svindell og bedrag

Varetelling, sen levering, etc har ennå ikke mottat varen som er betalt for, dårlige unnskyldninger er det ikke mangel på hos disse. Hjelper ikke om varene er rabattert, hold dere langt unna dette nettstedet, svindel og bedrag!!!

3. Februar 2024

Har väntat i över 2 månader och fortfarande ingen leverans

Placerad beställning 28.11.2023, skulle ta 2-3 veckor pga beställningsvara som är helt ok. Idag, 31.01.2024 har jag fortfarande inte fått min beställning. Efter en månads väntetid, i slutet av december 23, skyllde kundtjänsten på tillverkaren och lovade hantering så fort det går. Sedan 26.01.2024 ska beställningen ha skickats enligt uppdateringen hos företaget, tracking numret fungerar dock inte eftersom paketet inte överlämnats till posten ännu.

Aldrig igen.

31. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt utrolig service og priser!

Helt utrolig service og priser!

Må si at levering kan ta noen dager, men alt fra hvordan det er pakket til hvor mange forskjellige varer de har OG priser?!

Med andre ord = helt fantastisk opplevelse, igjen og igjen!

24. Januar 2024

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr