Ginza.se Bewertungen 274

TrustScore 2 von 5

2,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett riktigt opålitligt blufföretag. Tar betalt, skickar orderbekräftelse till kund men skickar ingen vara. När man kontaktar per mail och undrar var skivan är så får man till svar att den är sl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde två varor 21 februari en cd och en bok, fick mejl att boken fanns på ett lager och skulle komma efter 14 dagar. Då kontaktade jag kundtjänst 2 mars , som berättade att 14 dagar nu blivi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt dåligt lager. Man beställer produkter, en del finns, annat inte. Det kommer mail om att leveransen är försenad. Till slut mail om att varan är slutsåld. Ange inte på er hemsida att produkt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev förvånad att det var så många negativa omdömen, då det enda som stör mig lite är att man kan beställa någon vara och efter en tid få meddelande att dom är slutsålda(utgått ur sortimentet). Ha... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Välj inte Ginza, välj något annat.

Var beredd på att vänta LÄNGE om du beställer från detta företag. Har 2 aktiva ordrar på Ginza. Har väntat i över 2 månader nu och har ännu inte fått vad jag beställt. Förbannad kan jag inte säga att jag inte är.

14. August 2021

Ja vad ska man säga?

Ja vad ska man säga?! Överallt står det beställt hos leverantör, alltsåbyt leverantör för det kan ju inte säljas mycket där.... Tack men min shopping upplevelser får jag finna nån annanstans

10. August 2021

Fulspel och falsk marknadsföring

Jag har nog 4-5 olika ordrar aktiva hos Ginza just nu där jag har beställt varor som de sedan inte levererar. Under tiden som de håller min order som gisslan är det ingen idé att hitta produkterna på andra ställen. Efter ett tag slutar de skicka mejl om "försenad order" och skrotar den bara utan att säga något. Får inte ens hälften av vad jag beställer.
Värdelöst.

27. Mai 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har handlat mycket av Ginza i många år…

Har handlat mycket av Ginza i många år och aldrig haft några som helst problem med dem,tvärtom. Ofta snabba leveranser och när det dröjt har det varit mer svårfunna produkter (skivor i mitt fall) och då brukar de alltid hålla mig uppdaterad om försenad leverans. Är en mycket nöjd kund

6. Mai 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har handlat hos Ginza i perioder i…

Har handlat hos Ginza i perioder i flera år och det har alltid varit bra. Men de senaste gångerna är jag så besviken på leveranstiden. Jag fick fråga två gånger innan och vänta totalt 1 1/2 månad på mina varor.
Kommer att tänka en extra gång innan jag väljer Ginza igen 😞😞

25. März 2021

Beställde sju filmer

Beställde sju filmer, jag fick först tre av sju filmer i tre olika paket, jag mailade och pratade med dem i telefon, fyra olika ursäkter och förklaringar. Men jag saknar i slutändan tre av sju filmer. Jag betalade frakt och de säger att de har skickat filmerna. När jag ber om kollinummer, har de inget. Då har de skickat det som brev, säger de. Nu har de raderat mitt konto. Deras beteende faller under bedrägeri

20. März 2021

Besviken

Besviken, inte fått mina grejer som jag beställde för 2!!! månader sen. Mejlar men inget svar. Uselt!!!

24. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har handlat hos ginza i årtionden…

Jag har handlat hos ginza i årtionden och alltid varit nöjd med deras varor och service dom har ett härligt musikutbud och bra priser. Kommer alltid att handla hos dom. Hjälpsamma och gör verkligen sitt bästa om något skulle bli fel ibland har det alltid gått att rätta till jag kan inte annat änn att stort rekommendera dom

21. Februar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mm är man beställer så står det…

Mm är man beställer så står det beställningsverk och obekräftade leveranstid.men det märkliga är att man tar betalt ändå vida paypal.
Egentligen är detta ett bedrägeri om du betalar något som du inte vet när du får.
Kenth

14. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig info om leverans, lång svarstid

Dålig info om leverans, korta öppettider på kundservice. 7 dagar efter beställning har det fortfarande inte skickats något trots att leveranstid angavs 1-3 dagar. Efter 2 dagar svarade de att de väntar in (en skiva) som inte funnits på deras lager.
Inte bra att beställa många saker samtidigt från Ginza de struntar i att skicka, kanske av ren snålhet.
Hade gärna betalt 29kr extra o frakt, men kommer inte handla mer därifrån.

6. Februar 2021

STOR VARNING FÖR GINZA

STOR VARNING FÖR GINZA! De svarar inte på mail. Mailade flera gånger under 3 månader men de valde att bara ignorera mig och aldrig svara. Så dryga är de. När jag då chattade med dem om att man inte kan komma in på sitt konto så chattade jag med en Magnus i flera timmar som låtsades att han hjälpte mig att komma in på mitt gamla konto. När han lurat mig i flera timmar så skrev han "Om du nu gör ett nytt inlogg så ska allt funka". Äh va!? Hade jag velat ha ett nytt konto så hade jag ordnat det själv. Varför skulle jag då suttit och chattat med honom i flera timmar om jag ville ha ett nytt konto? Det kunde jag väl gjort på egen hand direkt om jag velat ha det. Vilken komplett idiot som inte fattade att det var mitt gamla konto jag ville komma in på. När jag frågade varför han lurat mig var han super kaxig och jag skrev då att så beter man sig inte, det tålde inte han, då sprang han och grät till sin chef som skrev till mig att han gråtit i flera timmar och tyckte synd om sig själv för att han lurat mig i flera timmar! Och hon skrev "Jag kan inte se att Magnus gjort något fel" Äh va? Han lurade mig i flera timmar att han hjälpte mig att komma in på mitt gamla konto vilket var enda anledningen att jag chattade med honom och skrev det tydligt gång på gång och när han efter flera timmar var klar skriver han "Nu ska allt funka om du gör ett nytt inlogg" Äh va!? Det är väl självklart att allt funkar om man vill ha ett nytt konto och varför skulle jag då sitta och chatta med honom i flera timmar? Det hade jag ju kunnat göra direkt i så fall om jag velat det. Men det ville jag ju inte. Jag ville ju ha mitt gamla konto. Satt i en kvart och gjorde ett nytt konto eftersom han lurat i mig att mitt gamla konto skulle hoppa fram om jag gjorde ett nytt. Han hade lurat mig. Så klart hoppade inte mitt gamla konto fram när jag gjort ett nytt som han lurat i mig. När jag frågade varför han lurat mig i flera timmar så kunde han ha bett om ursäkt och förklarat sig men istället skrev han kaxigt "Oj vad du hetsar upp dig. Tar GÄRNA bort dig som kund! FIXAT!" Jag blev helt chockad. Trodde han skulle förklara sig men det var viktigare för honom att vara kaxig och elak. Och Oj vad rädd jag blir. Varför skulle nån vilja stå med i deras kundregister!? Beställa därifrån kan man göra ändå så det var ju ett hot jag blev jätterädd för! Vilken komplett idiot. Han kan inte ha många hjärnceller. Ingen bad mig nånsin om ursäkt utan istället skrev hans chef hur synd det var om Magnus som lurat mig i flera timmar! Har varnat alla om hur de beter sig och vi kommer aldrig beställa från dessa psykopater igen.

5. Februar 2021

Uselt

Har beställt mycket filmer genom åren, men senaste två beställningarna har jag fått begagnade filmer. Alltså uppenbart begagnade, oinplastade och slitna fodral.

Kundservice svarar bara att de inte säljer begagnat... Sjukt oseriöst och känns som på gränsen till bluff. De ville veta vilka filmer det gällde, sen har jag inte hört mer på över två månader.

5. Januar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väntat 1.5 månad på en vara som…

Väntat 1.5 månad på en vara som tydligen är slut i lagret. Blev lovad varan före jul men har fortfarande ej härt något. Väldigt dåligt att de står att varan finns i lager när den är slut. Kommer inte handla därifrån en gång till. Ginza är inte var dem varit längre.

5. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr