Ginza.se Bewertungen 274

TrustScore 2 von 5

2,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett riktigt opålitligt blufföretag. Tar betalt, skickar orderbekräftelse till kund men skickar ingen vara. När man kontaktar per mail och undrar var skivan är så får man till svar att den är sl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde två varor 21 februari en cd och en bok, fick mejl att boken fanns på ett lager och skulle komma efter 14 dagar. Då kontaktade jag kundtjänst 2 mars , som berättade att 14 dagar nu blivi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt dåligt lager. Man beställer produkter, en del finns, annat inte. Det kommer mail om att leveransen är försenad. Till slut mail om att varan är slutsåld. Ange inte på er hemsida att produkt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev förvånad att det var så många negativa omdömen, då det enda som stör mig lite är att man kan beställa någon vara och efter en tid få meddelande att dom är slutsålda(utgått ur sortimentet). Ha... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Returnerade två varor

Returnerade två varor. Enligt deras köpvillkor ska man som kund stå för frakt och administration. Det gick på 350kr per paket. Större summa än vad produkterna kostade från början. Så nu har jag betalt mycket mer än produkterna kostade för ingenting. Kommer inte beställa något mer från det företaget.

13. Januar 2025
Ginza.se-Logo

Antwort von Ginza.se

Hej! Och tack för din feedback. Det låter inte som att du returnerade två artiklar. Det ser ut som om du aldrig hämtade ut dina paket. Det är inte så returer går till. Då räknas det som outlösta paket och du får betal 350 kr per paket paket. helt enligt vår köpinformation.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har ringt dem flera ggr nu om en…

Jag har ringt dem flera ggr nu om en julklapp till min son som först EFTER att jag köpt den updagades som "restnoterad". Så min son har nu den 6:e januari, efter 13 dagar fortfarande INTE fått sin julklapp!
Men det går inte att få prata med någon som har hand om själva transaktionen. Man blir bara vidarekopplad till andra platser eller att man vill köpa nåt. Skandal!

6. Januar 2025
Ginza.se-Logo

Antwort von Ginza.se

Hej Tack för din feedback. Jag känner dock inte igen oss alls i det du förklarar. Vi kopplar aldrig någon vidare till andra ställen såvida det inte är faktura frågor vi inte har rätt att hjälpa till med.
men det kanske va en faktura fråga och inte en produktfråga?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har beställt flera gånger och alltid…

Har beställt flera gånger och alltid varit nöjd.
Tills min senaste beställning.. skivorna i en serie jag beställde har inte suttit fast i sina "fodral" under transporten och ser ut att ha blivit repiga. Har kontaktat Ginza 3 ggr, första gången den 3 December för en eventuell reklamation om de inte funkar som de ska men har fortfarande inte fått något svar.
Serien är en julklapp till min mor så jag har inte möjlighet att testa skivorna i förväg.
Jag kommer göra en anmälan på Ginza om de inte hjälper mig med en reklamation framöver om varan inte funkar som den ska. Tråkigt att detta skulle bli min sista beställning.

3. Dezember 2024

Ginza really sucks

Ginza really sucks! Over a year ago i ordered a cd and paid but no cd was delivered. Despite several mails to them requesting my money back they didnt even answer. Now finally did they say that they will pay me back but no money yet so guess I'll have to wait and see. NO goodwill at all! Choose another company.

3. Dezember 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har beställt från Ginza sedan 90-talet

Har beställt från Ginza sedan 90-talet. Jag har alltid fått varorna inom rimlig tid samt välpackat. Undantaget var när jag beställde actionfigurer och de hade pressat ned tre figurer i en för liten förpackning så att förpackningarna skadades.

30. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ginza har inte utvecklats mycket...

Ginza har inte utvecklats mycket från tiden då vi beställde från en tidning. Exempelvis hänvisar de till att lägga separata ordrar om man vill få varor, som inte är släppta, vid release. Som ett felmeddelande? Har jag gjort fel här? Det vill säga betala frakt för varje order även om totalordern är långt över "fri frakt". Exempelvis skulle jag behöva lägga 4 olika ordrar på min tänkta beställning på 4 varor. Då förstår man hur absurt det är. Alla Ginzas konkurrenter borde ta Ginza som inspiration på hur man inte ska göra. Det är på en helt egen nivå av dåligt. Sorliga är att Ginzas sortiment är bra men deras sajt och service är värdelös.

29. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I går skulle jag få en leverans från…

I går skulle jag få en leverans från Ginza. Postnords förare meddelade klockan 18.15 och leverans skulle ske ca 20.00.
De hade meddelat att de inte kunde komma in. Levereras skulle ske till postombud.

Jag ringer ginza och dessa meddelar att detta är helt ok.

Jag kontaktar postnord och de menade att deras chaufför hade agerat fel.

Jag undrar vad ginza's kundtjänst har för kundservice kanske en ny utbildning kundservice?

28. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

will not shop there again

very poor costomerservice dont respont emails ask to cance order 3-4 week no respond and ship em but hard to return no langue options or they claim they have but it does not even work?

5. November 2024

Finns i lager. Leveranstid: från 1 vardag

Ginzas argument; "Finns i lager. Leveranstid: från 1 vardag"....

Har lagt en beställning måndag den 28 okt. 19:48 (för 3 dagar sedan).
Fick e-post "Hej Tack för din order. Vi är glada att du har valt att handla av oss. Vi har funnits sedan 1968 och det är tack vare er.
Vi levererar måndag-fredag och nedan kan du se detaljerad information om de artiklar du har beställt på order G2720000."

Idag (torsdag 31 oktober) frågade jag via Ginza portal om Ginza har postat min order, fick ett snabb svar; "(10:38) .. ..Brevet skickas från oss idag så du kan förvänta dig leverans inom 3 vardagar." .....

Varför Ginza håller inte till "Leveranstid: från 1 vardag"?

31. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit kund på Ginza hela livet känns det som

Jag har varit kund på Ginza så länge jag kan minnas.
Vet att jag beställt och det är väldigt sällan någon vara tagit slut eller saknats under alla år.
Det jag höjer upp Ginza med är också möjligheterna att betala. Man tvingas inte att använda bank-ID och man kan även posta in en beställning samt välja postförskott.
Ginza är verkligen ett företag jag gillar - både vad gäller service och betalning.
Smidigt att lägga en order och så smidigt att betala.
Trogen kund och kommer fortsätta att vara det.

1. Oktober 2024

Ett traditionellt postorderföretag

Säga vad man vill om Ginza,men självt har jag inget negativt att säga.

Till skillnad från andra i samma bransch,så går det att handla utan krav på idiotiska påfund= Mobilt Bank ID.

En stor eloge till företag som inte går privata intressens vägar.
Företag som krånglar,och inte har traditionella betalsätt ex.Direktbetalning bank ( genom Trustly) lär inte få mig som kund.Tyvärr så ligger det i Finnansiell ID tekniks intressen att tvinga gemene man till deras tjänster.

Så visst märks det att det är ett traditionellt postorderföretag.

23. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en vecka senare vara slut i lager

Beställde en vara och betalade, fick veta en vecka senare att varan är slut lager ,och att de ju inte kunde veta det vid beställning, så nu startar en sk återbetalningsprocess eftersom de menar att jag avbrutit ordern-goddag yxskaft. Och skäms på er!

25. September 2024

Uselt

Beställde en vara i lager. Förskottsbetala. Väntade över 4 månader innan ginza meddelade att de betalar tillbaka mina pengar då varan inte fanns i lager och inte kommer in igen. Kompensation för avtalsbrott? (presentkort på något belopp?) Nej det tycker inte ginza.

Inte första nätbutiken som agerar såhär men den som agerat absolut sämst med väntetid och utebliven kompensation därför blir mitt betyg också det sämsta.

Uselt

11. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GINZA är snåla köper ganska ofta dock…

GINZA är snåla köper ganska ofta dock lite mindre nu men förr mycket CDON bjuder på frakten för 1 DVD GINZA vill ha 39:- anser det borde vara fraktfritt.
Sista gången jag handlar här CDOM fraktfritt men såg det för sent!

14. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mycket långsam leverans

Mycket långsam leverans. Beställde tre filmer för drygt en vecka sedan (bl.a. Dune 2 som släpptes dagen efter) med förhoppning om leverans efter 3-4 arbetsdagar. Efter att jag mailat och frågat var min leverans var fick jag besked att filmerna skickas i dag.

28. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlat på Ginza.se i flera år och…

Har handlat på Ginza.se i flera år och aldrig haft problem. Ordrarna kommer alltid i utlovad tid. Reklamerade en vara för första gången på Ginza och levererade dem en felfri bemötande och hantering. Tack för fin service och fortsätt ert gedigna arbete.

21. Mai 2024

Ginza bryter mot konsumentköplagen

Ginza vill ha 350 kronor för en LP skiva som gick automatiskt i retur vilket bryter mot konsumentköplagen.
Jag har dessutom inte blivit återbetalad varans kostnad så nu sitter Ginza med min vara samt vill ha 350 kronor för en påstådd retur kostnad.
Ginza är ett riktigt ruttet företag.

14. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr