Ett riktigt opålitligt blufföretag. Tar betalt, skickar orderbekräftelse till kund men skickar ingen vara. När man kontaktar per mail och undrar var skivan är så får man till svar att den är sl... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag beställde två varor 21 februari en cd och en bok, fick mejl att boken fanns på ett lager och skulle komma efter 14 dagar. Då kontaktade jag kundtjänst 2 mars , som berättade att 14 dagar nu blivi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Väldigt dåligt lager. Man beställer produkter, en del finns, annat inte. Det kommer mail om att leveransen är försenad. Till slut mail om att varan är slutsåld. Ange inte på er hemsida att produkt... Mehr ansehen
Blev förvånad att det var så många negativa omdömen, då det enda som stör mig lite är att man kan beställa någon vara och efter en tid få meddelande att dom är slutsålda(utgått ur sortimentet). Ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Så här sköter man inte ett företag.
Riktigt dåligt. Jag har inte beställt från Ginza på många år men när jag såg att dem hade saker i lager som jag skulle vilja ha, som även fanns på CDON så bestämde jag mig för att testa Ginza ännu en gång. Detta visade sig vara ett stort misstag då efter ca två veckor efter att jag beställt, betalat och fått orderbekräftelse, inte fått hem något av de tre produkter som jag hade beställt.
Jag ringer till dem och dem säger då att en av varorna kan dem inte få tag i för att den är slut hos leverantören, fast det stod att den fanns i lager vid beställning. Då bad jag personen i luren att avbeställa allt som inte fanns i lager och skicka det som fanns och då säger personen att en till av produkterna inte finns. Så dem skickar alltså en av tre produkter som jag beställt.
När jag sedan går in på CDON för att köpa sakerna som jag gick miste om från Ginza så har de produkterna tagit slut, då det gått ca två veckor och jag får köpa från utlandet, för mer pengar än vad sakerna kostade i Sverige. Absolut sista gången som jag förlitar mig på Ginza, rekommenderar att ni gör det samma.
Stor varning för ginza köpte ett stort…
Stor varning för ginza köpte ett stort antal NYA filmer och fick massa oplastade hyrex filmer även visa trasiga fodral helt oseriöst företag som lurar sina kunder
Otroligt snabb leverans
Detta är ett företag som är för…
Detta är ett företag som är för kunderna. För det allra mesta så är leveransen supersnabb. Visst kan det ta ett tag för vissa varor, men det står om det är beställningsvaror, då vet man vid beställningtillfället. Kundservicen är verkligen vad det låter. Detta är verkligen ett företag att rekommendera.
Får vänta extremt länge på varan.
Ska ni köpa dvd film så undvik Ginza. Beställ ifrån någon annan mer seriös och kundvänligt företag. Jag beställde alla säsonger av serien Supernatural. Efter ca 10dagar fick jag 12 säsonger av 14 trots att alla säsonger skulle finnas på lager enligt deras hemsida.
Säsong 2 och 5 fanns ej och jag väntar fortfarande på dessa två säsonger. Har varit i kontakt med företaget som har mellan 20-30mn väntetid i telefonkö. De beklagar det som har hänt men de har inte dessa säsonger inne och de väntar leverans ifrån leverantören
Uselt att inte uppdatera sin hemsida och att inte leverera det som man har beställt.
Rekommenderar inte Ginza och kommer inte att beställa ifrån dem i framtiden.
Mycket besviken kund. Har nu gått ca 20 dagar och kan fortfarande inte se det som jag beställt då säsonger saknas.
rekommenderas
Vännerna på Ginza är verkliga vänner…
Vännerna på Ginza är verkliga vänner som alltid ställer upp för kunderna på bästa sätt.
Utvidga sortimentet
Kunde ha ett större utbud av filmer och serier. Väldigt snabb leverans.
Bra och snabbleverans!
Aldrig haft problem med Ginza
Aldrig haft problem med Ginza, billig frakt och finns mycket billiga filmer!
Dålig service
Dålig service! Ber inte om ursäkt för att de fakturerat dubbelt p.g.a.att de inte beaktat en tidigare betald faktura.
Be aware! They don’t necessarily have the records you order even though it says so on the website.
I ordered two records and after two months of delay they just wrote, without warning, that they couldn’t get hold of one of them but have sent the other. So I ended up paying through the roof in shipping costs. And when I wrote that they should have contacted me first, they couldn’t care less. Terrible service and bad business ethics.
Superbra!
Bra utbud till rimliga priser och pålitlig service! 👍
Bra priser och utbud samt är tydliga…
Bra priser och utbud samt är tydliga med hur lång tid leveransen kommer ta beroende på om varan är i lager eller inte etc.
Fick dock en liten rivskada på en bok jag beställde eftersom den inte var inslagen i bubbelplast, endast kartong.
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Bra priser. Har oftast det jag letar efter (film, musik).
Fick fel storlek hoppas på deras respons efter att ha mailat
Beställde ett par flamingo mystofflor till barn, det gick att välja bara storlek 31-36 men har fått storlek 31-32 vilket inte passar. Har nu skrivit till kundservice och väntar på svar. Hoppas jag får respons och rätt vara annars får de sämsta betyg och inga fler köp.
Det blev en misslyckad nyårspresent till min besvikna dotter :(
Väntar och hoppas på Ginzas respons
Mycket sura miner men jag är mycket…
Mycket sura miner men jag är mycket nöjd! Fick snabbt svar på mina frågor och paketet dök upp fort efter beställning!
Ginza.se sålde mig en produkt som inte…
Ginza.se sålde mig en produkt som inte fungerade som den skulle. Produkten var ett moderkort. Problemet med produkten var att den behövde få sitt bios uppdaterat, vilket jag ej kunde på grund av hårdvarubrist.
Jag berättade detta för Ginza.se, och efterfrågade att få problemet åtgärdat. De skickade en fraktsedel till mig, men inget emballage. Jag blev tvungen att själv betala för frakten, av en produkt som de sålt, och som ej fungerar. Värt att nämna är att vid kontakt med andra företag för liknande situationer, så har jag erhållit fraktsedel samt emballage. Någonting som indikerar att man tar ansvar för de produkter man säljer.
Vid kontakt med Ginza för att redogöra om rådande omständigheter, fick jag endast kommentaren "det är inte vårt fel att du valde att göra på det viset". Med andra ord, ville de klargöra att "detta är ditt fel". Hur kan det vara mitt fel att de säljer en produkt som inte fungerar? Att de sedan inte tar ansvar för det är bara anskrämligt.
Jag har aldrig stött på så dålig service tidigare, eller ett företag som sparkar ifrån sig ansvar, över en produkt som de sålt som inte fungerar.
Jag rekommenderar verkligen inte Ginza.se till någon, utan ber er isåfall vända er till seriösa företag, såsom Komplett.se, Inet eller Webhallen. Här är inte bara priserna ofta bra, utan du får även den hjälp och service som du förtjänar! Om priserna däremot råkar vara lite högre än hos Ginza, så är det fortfarande värt varenda öre!
Mikrovågsugn
Mikrovågsugn
Efter ett halvårs användning upptäcker jag brännmärken och när jag torkar rent dem får jag ut en sotig trasa.
Jag får omedelbums en retursedel till Ginza, går genom besväret att packa och skicka in den för att få den tillbaka dagar senare.
Ginza skriver att den "Ser ut som att lacken är avskrapad / skavd".
"...brännmärken vilket också är uteslutet vid normal användning."
Självklart har jag (den enda som använt den) inte stått och skrapat sönder den på tre olika ställen.
De har skickat tillbaka en mikrovågsugn utan att ens ta hänsyn till eller testa elektriska fel och de har heller inte garanterar att den är säker att använda.
Beställ från en riktigt vitvaruleverantör istället.
Varför tar dom betalt för medlemskap…
Varför tar dom betalt för medlemskap 299 kr för att dom ska skicka fritt när andra har fri frakt ????
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.