Gents.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min absoluta favorit webbshop när det kommer till exklusiva nishparfymer ! Fantastiskt utbud och utmärkt service och väldigt snabba leveranser. Hos Gents blir man aldrig besviken!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har handlat hos Gents i fem års tid. De har alltid levererat i bra tid, med bra produkter och bjuder ofta på något smakprov dessutom. En butik du kan lita på som skäggig herre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseurbedarf
  2. Geschenkeladen
  3. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  4. Parfümerie
  5. Wellness-Zentrum

Vom Unternehmen geschrieben

OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Registreringsprocessen kräver irrelevant information

Jag skulle registrera mig på sidan för att lämna ett omdöme på parfym jag köpt men man måste ju uppge kön för att registrera sig. Känns enormt fjantigt och helt onödigt. Jag förstår att ni vill ha kön på era kunder eftersom ni lever i tron att ni kan skicka relevant reklam baserat enbart på denna information. Men jag vill inte främst ha reklam, jag vill köpa produkter samt skriva omdömen.
Ta bort det där fåniga mossiga kravet på att era kunder ska passa in i era förutfattade idéer om vad vi vill ha.

20. Oktober 2020

Antwort von Gents.se

Hej Freï, vad tråkigt att denna fråga påverkade hela din köpupplevelse så negativt.
Om du dock redan har handlat så behöver du inte registrera dig. Du får även ett mail två veckor efter köp med direktlänk för att lämna omdöme och då behöver du inte ange några uppgifter om dig själv, vilket gör att du på ett enkelt sätt kan lämna ett omdöme på produkterna i din order.

Men, tack för att du tog dig tid och påpekade detta. Vi kommer inom kort att ta bort kravet om kön vid registrering.

Ha en fin dag,
Hälsningar, Gents

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Toppen

Toppen. Kanon pris och bra service jag kommer och handla fler.

28. Juli 2020

SCAM!

Planerar du att köpa en parfym för 2600kr? Gör det inte på Gents - större scam har jag inte bevittnat sen det engelska möbelföretaget som aldrig levererade kunders varor och försvann från marknaden. Inte en krona fick man tillbaka.

Jag hämtade precis mitt paket, som i stället för min parfym, bestod utav testers på bodylotion och tandkräm.

Har nu reklamerat varan och hoppas att min beställning faktiskt skickas och når mig.
Det verkar som att anställda på Gents lager verkar fylla kunders paket med sk*t och tar produkten åt sig själva.

Det enda positiva med min upplevelse är Marianne på kundservice som lyssnade och hjälpte mig (förhoppningsvis) - tack.

17. April 2020

Hej Mirza,

Vi ser att det har blivit fel när vi packat ditt paket. Det är vårt misstag och ett nytt paket är nu på väg hem till dig och finns nu att hämta ut. Resterande produkter du hänvisar till i ditt paket är gåvor man får av oss när man handlar specifika produkter.

Vi ber återigen om ursäkt och hoppas att du snart får njuta av din nya doft.

Hälsningar,
Sofie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra butik med stort sortiment.

Mycket bra butik med stort sortiment. Snabba leveranser och väl paketerat. Saknar några varumärken på hyvlar, rakblad och tvålar, men det proffsiga bemötandet gör att de får full pott! :)

21. Dezember 2019

Antwort von Gents.se

Hej Ulf! Vilka varumärken är det du saknar? Svara här eller maila mig på jenny@gents.se så ska jag göra mitt bästa för att ta in dem. Trevlig kväll! //Jenny :)

Inhandlade fem diverse produkter

Inhandlade fem diverse produkter, får sms om att de har kommit till postombud och går dit. Postombud säger att paketet inte finns då den redan är uthämtad? Vid kontakt med gents säger de att varan är skickad och att det inte kan vara behjälpliga. Några veckor senare blir jag fakturerad för retur. Kontakt med gents ännu en gång som säger att de inte har fått tillbaka varorna och kan inte vara behjälpliga. Trots att varorna ska ha skickats tillbaka till dem enligt returfaktura som jag fick stå för, där jag efter många om och men får reda på att den levererats till Gents exakta postadress. Dessutom var de otrevliga och oproffsiga i hanteringen av det hela.

Det slutade med att jag betalade retur för något som aldrig ens hade kommit Mig tillhanda?

ALDRIG IGEN SÄGER JAG BARA.

11. Dezember 2019

Hej Saja,
Vad tråkigt att du har uppfattat saken på detta sätt, men för att vara tydlig så kommer inte fakturan från Gents, vi fakturerar inte returer på detta vis. Enligt Postnord rör det sig mest troligt om ett paket som du själv skickat någonstans men frankerat med för lite porto, då skickar Postnord en räkning på mellanskillnaden hem till dig. Låt mig veta om jag kan stötta dig på annat sätt i dina efterforskningar. Hälsningar //Jenny på Gents. tel 08 52508790

Grymma!

Oerhört snabba och synnerligen serviceminded. Antagligen bäst i Sverige inom sitt segment. De har även märken som är väldigt svår att hitta hos andra butiker, som Roja parfym till exempel. Rekommenderar verkligen.

10. Januar 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr