Min absoluta favorit webbshop när det kommer till exklusiva nishparfymer ! Fantastiskt utbud och utmärkt service och väldigt snabba leveranser. Hos Gents blir man aldrig besviken!!
Unternehmen hat geantwortet
Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har handlat hos Gents i fem års tid. De har alltid levererat i bra tid, med bra produkter och bjuder ofta på något smakprov dessutom. En butik du kan lita på som skäggig herre.
Unternehmen hat geantwortet
Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse
Helsingborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Brett sortiment på rakprylar och dofter. Det är bra. Priser kan man diskutera, det går ju alltid att handla någon annanstans om man hittar bättre priser men brukar bli gents för man ofta kan få allt man vill ha i en leverans då och slippa handla ena sak här och där.
Negativt
Köpte parfymkalendern i år och är väldigt missnöjd faktiskt, visst dom skriver i beskrivningen att de inte rubricerar dofterna varken för män eller kvinnor men när jag köper parfymkalender från "Gents" förväntar jag mig mer parfymer marknadförda för män och inte damer, som fallet var i hälften av luckorna, en fjärdedel unisex och en fjärdedel rena herrdofter. Misstänker att man försöker sälja dofter ingen annars köper via denna kalender men det får motsatt effekt. Dofter köper jag inte hos gents längre. Hälsningar. /Tobbe

Antwort von Gents.se
Köpte presentkort till min pojkvän för 1,200kr där klipp, ögonbryn och rakning ingick.
Resultatet var fruktansvärt. Han hade små sår från rakkniven och var öm i huden. Under ena ögonbrynet hade han också ett sår.
Frisören tog alldeles för mycket på polisongerna så det såg onaturligt och konstigt ut. Klippningen blev inte alls som jag tänkt och extremt onödiga pengar då det var så dyrt. Min pojkvän blev inte heller nöjd och hans mamma som e frisör hade mycket kritik gentemot denna klippning/rakning…

Antwort von Gents.se
Jag håller inte med negativa recensioner.
Har handlat för sammanlagt över 5000 kronor i flera omgångar hos gents. Jag har aldrig haft problem. Kundtjänsten har svarat på frågor om produkter som inte funnits inne och jag har alltid fått varor jag beställt dagen efter.
Jag var i somras för första gången inne i en av deras butiker (den i Malmö). Där letade jag parfym. Beskrev vad jag gillade och han tog fram en makalös parfym helt i min smak. På vägen fick jag generöst med sprayer av flertalet dyra parfymer utan att han tvekade. Det tycker jag är service.
När jag lämnat negativa recensioner av produkter har de kommit igenom men det har tagit flertalet dygn innan de synts på hemsidan.
Eftersom produkterna jag köper ofta är tvål och liknande tar de slut. Så att jag får rabatter på köpen så jag kan handla billigare nästa gång ser jag bara som en fördel.
Tack gents för att ni bidrar med produkter jag inte hittar någonstans förutom hos er. I alla fall inom Sveriges gränser.
Jag köpte Creed aventus 100 ml det kändes att det var som kopia luktade inte som var i butiken när man testar det. Jag är miss nöjd tyvärr men första och sista gången köper där !

Antwort von Gents.se
Alltid nöjd med både deras produkter. Alltid snabb leverans.

Antwort von Gents.se
Jag tycker det är ett jättebra ställe att handla på. Både på nätet och i butikerna som är jättefina och mysiga. Skulle va kul att jobba där.

Antwort von Gents.se
Lurendrejeri på flera plan. Negativa omdömen på produkter släpps inte igenom. Produkter ej enligt beskrivning. Dålig kundservice, lyckas du ha kontakt med dessa avarter utan att bli uppmanad att köpa något mer och dyrare så har du nog pratat med en praktikant som snart kommer få sparken.
Kolla bara hur dem tackar människor som köpt dyra produkter och ger ett positivt omdöme, dem uppmanas ofta att köpa andra dyra produkter i samma respons. Vidrigt.
Mycket fula koncept drivs av detta kapitalistiska företag, att dem skulle bry sig om mer än dina pengar är tyvärr inte sant och dem kan skriva vad som helst för att få din uppmärksamhet, värre än den fulaste kvällstidningen.

Antwort von Gents.se
Gjorde en beställning online och provade att använda budbee för leverans då inte testat dem innan. De slarvade naturligtvis bort paketet och efter en vecka meddelade de att paketet är försvunnet, Gents skickade dagen efter nytt paket med postnord som kom fram fram på ett dygn, inget krångel från deras sida alls trots att budbee strular.
Extremt otrevlig personal i Helsingborg butiken, som inte verkar ha någon som helst utbildning. Har lagt tusentals kronor här i månaden, och kommer inte att handla varken här, eller på nätet. Kommer att se till att sänka detta extremt kapitalistiska företag grunden.

Antwort von Gents.se
Har som Helsinborgare varit extremt lojal mot ett fett koncept. Men fy f*n för dålig behandling i butik

Antwort von Gents.se
Brett utbud. Snabbt skickat. Återkommer gärna.
Gillar inte hur konflikten i Ukraina bakas in i Gents reklam/press & används som argument om ökad konsumtion.
Jag har uppdaterat mitt badrum med Era produkter. Tack Gents för att Ni finns! (Allting som är extremt dyrt kan man bortse ifrån och låta bli att köpa).
Bra och brett sortiment inom ranking med mycket information om produkter och tillvägagångssätt. Vissa produkter dyra dock som tex speglar för rakning, ett skämt.
Minus för att leverans kostar. Lär av Apotea där.
Denna butik lever på sina trogna kunder, som inte kollar vad saker kostar på andra ställen. De har dessutom en hel del extremt dyra parfymer, som sannolikt inbringar rejäla marginaler vid köp. Bra dock att de har detta, eftersom nischparfymer är svåra att få ta på i Sverige annars. Har skrivit en recension på en produkt, som var saklig, som de tog bort för att den kunde ha påverkat försäljningen negativt. Fine, då får ni ett sämre betyg här istället!

Antwort von Gents.se
Snabb leverans! Fantastisk service i butiken i Malmö. Bästa utbud av nishe parfymer i butiken
Får alltid prylarna i tid, inga problem!
Har förmånen att kunna besöka butikerna både i centrala Helsingborg och på Väla.
Älskar hur man kliver in i en annan värld så man besöker butikerna!
Räkna med att bli väl omhändertagen av kunnig personal som hjälper alla från noviser till skäggproffs att hitta rätt produkt.
Mycket trevligt sortiment av rakattiraljer, hudvård och parfymer för män (och kvinnor, då frun ibland använder mina parfymer med gott resultat).
Vissa anmärker att det är dyrt, men då produkterna är dryga måste jag säga att de minst sagt är prisvärda, och de har produkter som passar de flesta plånböcker. Dessutom har jag sparat en hel del på att byta till säkerhetshyvel. Dessutom verkar huden må bättre av den. Den är lätt att lära sig hantera, och min dotter rakar mitt huvud med den utan blodspillan.
Kommer i framtiden att gå över till rakkniv, men behöver semester (och alun) innan jag vågar ge mig på det
För den som inte upptäckt det ännu rekommenderas även talk varmt! Håller svett borta på ställen du inte vill sätta deodorant på (och även ställen du normalt sätter deodorant på, lämnar inga fläckar eller missfärgningar!). Synd att favoriten Clubman försvann, men goda alternativ finns. Talk i skor både förebygger och eliminerar dålig doft, kort sagt oumbärligt.
Personalen har även tålmodigt lett mig till några av mina favotitdofter, trots att jag är otroligt petig när det kommer till dofter. Ibland har de till och med chockat mig med en doft jag aldrig skulle valt själv, men som luktar underbart på mig. Lämnar alltid butiken med ett leende (och en påse).
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.