Min absoluta favorit webbshop när det kommer till exklusiva nishparfymer ! Fantastiskt utbud och utmärkt service och väldigt snabba leveranser. Hos Gents blir man aldrig besviken!!
Unternehmen hat geantwortet
Jag har handlat hos Gents i fem års tid. De har alltid levererat i bra tid, med bra produkter och bjuder ofta på något smakprov dessutom. En butik du kan lita på som skäggig herre.
Unternehmen hat geantwortet
OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse
Helsingborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Gents.se
Fantastisk snabb leverans när jag så väl behöver det!

Antwort von Gents.se
Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong men efter detta första besöket så kommer jag inte gå tillbaka. Klippte alledes för mycket och det blev alledes för kort. Mvh Hugo

Antwort von Gents.se
Superstort tack till Marianne på kundservice och alla andra som hjälpte till med mitt senaste ärende! Jag hade beställt en rakhyvel som gick sönder och är så glad för hjälpen med att få en ny fungerande produkt. Verkligen bra hanterat.

Antwort von Gents.se
Beställde ett parfym test för ett tag sen. redan vid första provet föll jag direkt. underbara dofter. sitter länge. magiska dofter va det. nu beställer jag igen. den parfymen satt klockrent. helt magisk .. Mvh Roger

Antwort von Gents.se
Gick till Gents för första gången i Malmö. Hade en introduktionskod pga mitt första köp. Mannen i kassan sade att koden gäller enbart online köp. Sade då att ingenstans står dyl. i mailen. Fick då till svar att det är mycket vanligt att dyl. inte står i mailen. Jag sade motsatsen. Vi höll på så ett tag och han gav något motvilligt mej 10 procent dock utan koden.
Så min trea ger jag pga att man ska behöva diskutera sitt första köp i en butik.
Andra orsaken är att onlinebutiken funkade mycket dåligt. Flera orsaker. Blev utloggad flera ggr, sidan hängde sej mm. Slutligen gav jag upp
Tredje. Om en kod gäller enbart online ska det framgå så.
I övrigt fick jag ett proffessionellt bemötande i butik

Antwort von Gents.se
Snabb leverans av parfymprover till bra priser.

Antwort von Gents.se
Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra. Leveransen var snabb och gåvan som jag fick med uppskattades starkt!( en deo från Benjamin barber) jag kommer utan tvekan beställa härifrån fler gånger!

Antwort von Gents.se
Sämsta någonsin. Dålig kvalitet och får inget svar på mejl när jag vill returnera varan. Köp aldrig här! Det är drop shipping.

Antwort von Gents.se
Så himla kasst, scam rakt av Köp inte. Fick aldrig min beställning och får inte tillbaka pengarna och inga svar på mina mejl heller.

Antwort von Gents.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.