Jeg havde glædet mig til at prøve restaurantens roastbeef smørrebrød. Jeg var forberedt på, at jeg ikke kunne forvente øko forsvarlig kvallitet men det går også nok, når bare man ellers a... Mehr ansehen
Sidder og spiser brunch nu her. Der er den mest ubehøvlet lyshåret pige tjener fordi man spørger om lidt kaffe. Klart ikke et sted jeg vil anbefale nogen at tage hen. Maden var ikke noget at råbe hurr... Mehr ansehen
Har før købt velsmagende gårdretter hos Fru Møller synes desværre kvaliteten er blevet dårligere.Har lige spist kalvelever med løgsovs det var en skuffelse der var rigtig mange sener i leveren 3 store... Mehr ansehen
Vi har idag besøgt gården og dens butikker, fremragende udvalg af kød, is brød, kager og en masse andet. Vi havde ovenikøbet bestilt bord til aftensmad, hvor vi valgte 2 retter mad som smagte så dej... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Fru Møllers Mølleri går ind for kreativitet og nytænkning omkring råvarer, og hvordan vi får velsmagende mad ud af alt det gode fra landet.
Dänemark
- www.frumollersmolleri.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Hvis 10 stjerner var muligt, fik de det!
Hvad kan vi sige? Tydeligvis kun positive ting!
Første gang benyttede vi os af Fru Møllers Mølleri til nytårsmad ud af huset, og nu til vores datters barnedåb.
Endnu engang - WAUW! 💥
Maden er så fantastisk, og man kan så tydeligt smage friskheden og den kærlighed, der er lagt i maden. Og ej at forglemme, at den er hjemmelavet!
Kæmpe stort tak til Fru Møllers!
Ingen af gæsterne gik fra dåben med tomme maver - i så fald, var det deres egen skyld! Der var så utrolig meget mad, at vi selv 2 personer nyder godt af den fantastiske mad her til aften, 2 dage efter. 😌
Et hit, hver gang!
Vi glæder os til snart kunne komme ud forbi og hilse på dyrene og det skønne personale. 🙌🏼
PAS PÅ - Fru Møllers hopper fra indgåede aftaler
Først vil jeg sige, at jeg har besøgt Fru Møllers Mølleri i Odder ved flere lejligheder til Brunch, og det har været upåklageligt. Af den grund besluttede min kæreste og jeg også i forbindelse med et stort familiearrangement at booke plads og forplejning til 30 personer…
Som indledning en lille fiktiv historie med to fiktive personer:
Birgitte (kunden) møder op til Peter (sælgeren). Birgitte vil gerne købe en familiebil – en stationcar, til mor, far og deres lille. Der indgås aftale om pris og leveringsdato. Senere ringer Peter og fortæller, at han har fået et bedre bud på bilen. Buddet kommer fra en familie med to voksne og to børn, så de har jo ”mere” brug for en stationcar end Birgittes familie, må hun jo kunne forstå. Så derfor tilbyder Peter nu Birgitte en mikrobil – dog med tagboks. Så har de jo stadig plads til det hele og kan jo stadig komme omkring som før. Og selvfølgelig til samme pris :o) Birgitte må jo kunne forstå, at Peter her har gjort alt, hvad Peter kan for at finde en løsning, som Birgitte bliver glad for og som opfylder alle Birgittes ønsker – samtidig med at Peter kan tjene på begge handler. ”Sådan ligger landet”, fortæller Peter. ”Tag mikrobilen eller find en anden forhandler… ”
Vi er vel alle enige om, at det er Birgitte her, som er heeelt galt på den, ikke?!!
Nu tilbage til virkeligheden.
Vi har afholdt personligt møde med Fru Møllers. Efter mødet booker vi plads til 30 personer specifikt i deres lyse dejlige telts bagerste område – det er netop et arrangement her, som gør at vi vælger Fru Møllers. Faktisk får Fru Møllers repræsentant (en af ejerne) os specifikt til at ændre dato for afholdelse, så vi kan være ALENE i teltet den dag. Vi sender indbydelser ud og glæder os…
En måned senere modtager vi en mail, hvori der står, at vores arrangement bliver flyttet ind mere tætte og mørke lokaler, da Fru Møllers vil afholde et større selskab med 50 personer i teltet. Trods det specifikt var et arrangement i teltet, vi udbad os. Det andet selskab vil skulle ankomme midt i vores arrangement, forventelig vil halvdelen af deres selskab skulle benytte toiletterne, som de kun kan komme til gennem vores lokale, og Fru Møllers personale ville skulle gøre klar til det nye store selskab ved at rende frem og tilbage ind gennem vores arrangement. Det kan vi selvfølgelig ikke tolerere.
Vi forsøger her at holde den gode tone og kommer med flere løsningsforslag. Vi kan have den bagerste del af teltet. De andre må gerne komme og være i den forreste del af teltet imens (til trods for at de er senere ude, og det burde være dem, som må bøje sig for at kunne komme til). Vi rækker også hånden frem og tilbyder, at vi kan rykke tidspunktet for vores arrangement med en ½ time mod at det andet selskab også er villige til at rykke deres en ½ time den anden vej, så der ikke bliver overlap mellem selskaberne.
Alt sammen afslår Fru Møllers – det kan ikke lade sig gøre. ”Sådan ligger landet!” er meldingen til os.
Vi bliver heller ikke på noget tidspunkt tilbudt en kompensation for at skulle modtage et dårligere produkt, end det der allerede er indgået aftale om – ikke at vi ville have accepteret en kompensation, da det er et kardinalpunkt i vores arrangement, at vi sidder i lyse lune omgivelser til vores familiefest.
Bottom line: Fru Møllers skrotter vores indgåede skriftlige aftale. Da vi ikke vil acceptere et dårligere produkt, sidder vi nu med aben og skal (igen) bruge en masse tid på at arrangere, foruden at vi skal skrive ud til hele familien, at første arrangement er aflyst og der kommer en ny dato for afholdelse af et andet arrangement…
Moralen er altså: BOOK IKKE ET ARRANGEMENT HOS FRU MØLLERS MED MINDRE I VED, AT I ER DET STØRSTE SELSKAB OG HAR BETALT DEN HØJESTE PRIS. Ellers risikerer I, at de ændrer det, når det kommer et mere spændende tilbud. Trods allerede indgået skriftlig aftale.
Det er altid super fedt at være på Fru…
Det er altid super fedt at være på Fru Møllers Mølleri. Stedet har noget sjæl og noget hygge. Man kan tage derud som en familieouting, da de sælger kager, mad hos slagteren, blomster og træer og der går altid nogle katte omkring (og somme tider killinger) som altid er klar på at hygge. Dejligt sted.
jeg inviterede 11 venner med til brunch…
jeg inviterede 11 venner med til brunch hos Fru Møllers mølleri, det var ikke samme høje standard som tidligere. tjeneren virkede uinteresseret, vi måtte bede om mere/varm kaffe 3 gange, små shotsglas med drikkeyoghurt - ikke spor hjemmelavet, juicen placeret så tuden dryppede på gulvet, tjeneren ville vente med at tørre det op, til vi var gået...man kunne glide i det, tingene placeret rodet, så man ikke kunne finde det rigtige tilbehør, svedne blinis, øllebrød tilsat salt i stedet for sukker....3-4 ret kedelige pølser i skiver....men deres brød var super godt!! en skuffelse og ret dyr brunch til den kvalitet
Fuldstændig verdensklasse god mad
Fuldstændig verdensklasse god mad, sååååå lækkert. Så hyggeligt. En kanon frokost og vildt sødt personale alle steder. Kommer 100% sikkert igen.
Kedelig restaurant. Maden lala. Betjening venlig, men ikke professionel.
Et slags telt uden gnist af hygge. Maden lala.Forret OK, hovedret lidt dårlig tilberedt kalvekød (En kok var taget på ferie). Ost i stedet for dessert bestod af tre små humpler ost af dem, vi plejer at købe i Brugsen. Maden blev serveret af helt unge piger, der var venligheden selv, men jeg manglede lidt professionelt tilsnit.
Fantastik gårdbutik.
Fantastik gårdbutik.
Fru Møller er et farligt sted, for man bruger altid flere penge, end man regner med. Ja, det er måske lidt dyrere end supermarkedet, men til gengæld meget lækrere. Så man køber altid lige lidt impuls med hjem til kaffen, aftensmaden eller bare en hapser til bilen.
Klart et "must see", hvis du er i nærheden af Odder.
PS: Husk at tjekke åbningstiderne ;o)
Restaurant der hører fortiden til
Rigtig dårlig oplevelse.
Det har ikke noget med en restaurant at gøre. Lokalerne er et plastoverdækket telt, hvor man opvarmer med strålevarme.
Middagen kan man vælge mellem to retter, hvis det ikke er noget du kan tænke dig, er der ikke andre muligheder.
Der var ingen mad på tallerken og vi gik sultne hjem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.