Jeg havde glædet mig til at prøve restaurantens roastbeef smørrebrød. Jeg var forberedt på, at jeg ikke kunne forvente øko forsvarlig kvallitet men det går også nok, når bare man ellers a... Mehr ansehen
Vi har idag besøgt gården og dens butikker, fremragende udvalg af kød, is brød, kager og en masse andet. Vi havde ovenikøbet bestilt bord til aftensmad, hvor vi valgte 2 retter mad som smagte så dej... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Fru Møllers Mølleri går ind for kreativitet og nytænkning omkring råvarer, og hvordan vi får velsmagende mad ud af alt det gode fra landet.
Dänemark
- www.frumollersmolleri.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Great expectations, men men....
Jeg havde glædet mig til at prøve restaurantens roastbeef smørrebrød.
Jeg var forberedt på, at jeg ikke kunne forvente øko forsvarlig kvallitet men det går også nok, når bare man ellers anstrenger sig, udi madlavningen og indkøbet.
Med de meget høje priser, vil jeg mene, at man kan forvente top kvallitet på alle hyller.
Kødet var ikke roastbeef kød. For det første var det skåret alt for tykt. Tynde skiver smager best, med mindre man er en hest. Jeg ved ikke fra hvilken det af dyret kødet kom fra men det var i hvert fald ikke det stykke, der bør bruges til roastbeef. I stedet for remoulade, havde kokken fundet på en eller anden sur pasta, der kaldes tatar, føj for en syrlig oplevelse. Rigtig dårlig kokke evne.
Det minder mig iøvrigt om en sidegaderestaurant, i Vejle, der på min roastbeef mad, puttede humus ovenpå, suk...
I parentes bemærket, en sodavand fra Frem, indkøbt til 2 - 3 kroner solgt til 30 kroner.... er direkte grådighed og uforskammet.
Man kan godt retfædigøre de meget høje priser ellers, på kød, is, brød osv, men da ikke for helt almindelig gift sprøjtet, kunstgødning, herbecid sprøjtede råvarer.
Hold jer væk
Sidder og spiser brunch nu her. Der er den mest ubehøvlet lyshåret pige tjener fordi man spørger om lidt kaffe. Klart ikke et sted jeg vil anbefale nogen at tage hen. Maden var ikke noget at råbe hurra for heller. Fin men det er små anretninger og der er brug for opfyldning som tjenerne ikke magter.
Har før købt velsmagende gårdretter hos…
Har før købt velsmagende gårdretter hos Fru Møller synes desværre kvaliteten er blevet dårligere.Har lige spist kalvelever med løgsovs det var en skuffelse der var rigtig mange sener i leveren 3 store stykker lever men ikke meget sovs synes generelt der er rigeligt kød men ikke meget sovs
Brunch
Spiste brunch hos Fru Møller søndag i påsken. Vi har været der før og har tidligere været meget tilfredse med deres brunch, som bød på et bredt og lækkert udvalg. Desværre var det langt fra tilfældet denne gang. Udvalget virkede begrænset og uinspirerende, og vi oplevede flere gange selv at skulle bede om opfyldning af både ost, pålæg og drikkevarer. Det var desværre en dårlig oplevelse i forhold til prisen.
Skulle i dag hente forudbestilt julemad…
Skulle i dag hente forudbestilt julemad i slagteriet - sammen med ca 200 andre…
Stod i kø udenfor forretningen i svær kulde i 2 timer!!! Der var kun n 1 - 2 til at ekspedere. Den ene tog ca et kvarter om hver kunde. Den anden havde voldsom fart på.hver ordre kom som en stor overraskelse.. Jeg vil tænke mig gevaldigt om til næste år om det virkelig er umagen - og pengene værd at udsætte sig selv for…
Meget skuffende kvalitet hos gartner
Jeg kommer meget på fru Møllers Mølleri med min familie, da vi synes stedet har en god atmosfære og generelt er præget af god kvalitet hos både ishus, bager og slagter. Sidste sommer købte jeg to store krukker hos Daniels Gartneri som har en bod på gården. Allerede i år er der imidlertid knækket stykker af krukkerne og malingen falder af. Vi har klaget men fået den tilbagemelding (efter 8 uger med mange rykkere) at det er hvad man kan forvente. Det er virkelig skuffende når man har brugt 1500 kr. på et par krukker og desværre ikke i overensstemmelse med den kvalitet man ellers bliver mødt med på stedet.
Gennemsnitligt.
Gennemsnitligt.
Vi har været der 2 gange inden for 6 uger efter anbefaling og ønsker fra et par medgæster.
Der var store forventninger oplevelsen var ok men gennemsnitlig. Fint. Men så har vi været der. 😉
Ps. Hvorfor er det lige man ikke kan vente med at om møblere til gæsterne er gået og ikke 10 minutter i, ud af de 2 timer man har. I det mindste løfte møblementet. Det skete begge gange.
Jeg kommer ofte hos fru Møllers
Jeg kommer ofte hos fru Møllers , mest fordi man må klappe køerne som altid er snaksaglige, men når det er sommer og der er mange fluer , er de simpelthen så plagede at de ikke rigtig vil snakke . I skylder dyrene at gøre noget ( og jo man kan gøre mange ting for at mindske det) ellers er jeg altid glad for at besøge jer!

Antwort von Frumollersmolleri
Lækker mad, god betjening
Fik "Fisk- og skaldyrsmenuen" på restauranten. Det var en virkelig god oplevelse.
Alle retter var godt tilberedt og smagte lækkert!
Det var anrettet pænt og indbydende og størrelsen på portionerne var god!
Betjeningen var både professionel OG meget venlig/hyggelig - vi havde en rigtig god aften.
Torben
Brunch
Vi har været på stedet før corona.
Var noget skuffet , da det ikke levede op til hvad vi læste på hjemmesiden om hvad der var på brunch menuen.
Det var en meget god ide at der er det som der bliver reklameret med.
Februar /marts menu
Der manglede på det kolde rullepølse og yoghurt m/ mysli
Det lune manglede der lun tærte, små pølser og frikadeller
Der var i stedet for leverpostej og skinke
Der søde var vafler erstattet af romkugler
Maden smagte godt , med det var ikke det vi havde læst os til vi skulle spise.
Få opdateret jeres menu så man får det der står.
Dorte Droob
Bedste brunch jeg har fået😊 virkelig…
Bedste brunch jeg har fået😊 virkelig hyggelige omgivelser, dejlig god kaffe og veltillavet mad af gode egne råvarer. Jeg glæder mig allerede til næste gang 🙏
Fru Møllers Mølleri og Blicher-ruten…
Vores familie har rigtig mange gode oplevelser hos Fru Møllers Mølleri.
Vi har købt brød og kager, lækre spegepølser og medisterpølse til Jul.
Bagerbutikken sælger også ost, peanut butter, mel og forskellige andre delikatesser.
På vej fra Aarhus til vores sommerhus i nærheden af Alrø er det altid fristende at kigge ind hos Fru Møller. Når vi kører videre, tager vi af og til Blicher-ruten, som er lidt længere end vores helt almindelige tur. Hvis du er lidt interesseret i Steen Steensen Blicher, kan det anbefales at købe lidt lækkert proviant hos Mølleriet, og tage det med på bilturen, eller cykelturen, forbi de historiske og litteraturhistoriske steder, hvor Blicher havde sin gang.
Jeg tror, at foruden kirken, hvor han prædikede, er der huse i nærheden, der er så gamle, at de husker Blicher!
😀
Fantastisk sted.
Fantastisk sted.
Mega hyggeligt og lækkre fødevare både i slagteren og bageren
Kæmpe plus er gårdens skønne dyr, især de 3 meget kærlige hunde🐶
Super skøn og velsmagende Brunch på Fru…
Super skøn og velsmagende Brunch på Fru Møllers i dag 😃
Advarsel til alle
Da vi i Juli, desværre, valgte at køre ud på Møllers Mølleri og få frokost, havde vi vores hund, en stille og rolig labrador retriever, med.
Vi valgte et bord, mindre end en meter fra bilen, som vores hund sad i.
Vi bestilte æggekage til 155 kr pr. Kuvert, hvor vi fik hvad der svarer til en underkop i størrelse, tre stykker bacon som ikke var stegt nok og arrogant betjening.
Under spisning kom Fru Møllers og tiggede. Pludseligt reagere den sorte af hendes hunde meget voldsomt, springer op af bagdøren af vores bil. Til alt held, for vores hund, var vinduet ikke rullet ret meget ned. Dette resultere i at hendes hund ridser bagdøren hele vejen ned. Det var en meget voldsom oplevelse for os alle. Jeg rejser mig og råber meget højt, hvorefter hunden stikker af i fuld fart.
Parret der sad bag ved os var også meget rystet.
Da jeg går ind for at betale regningen, nævner jeg det over for tjeneren, hvor jeg bare får af vide, at jeg ikke måtte have hund med derud, og jeg var heldig med at hendes hund ikke havde fået fat i vores, for det kunne have endt dødeligt, det havde det gjort før sagde hun.
Hun sagde at jeg kunne henvende mig i bager afdelingen, for der stod Bodil Møller selv, men jeg ville ikke få noget ud af det, da der havde været flere sager.
Der har været en del skriveri på Facebook med Bodil Møller og hun vil på ingen måde påtage sig erstatningspligten for vores ødelagte bil, så derfor dette opslag.
Jeg vil fraråde alle at besøge stedet, og hvis man alligevel gør, så endelig ikke tag hunden med. Selvom den sidder i bilen.
Ikke værd at køre efter…
Spiste brunch på Fru Møllers Mølleri i dag og havde forventet et helt andet niveau! Er der kommet ny forpagter???
Omgivelserne på gårdspladsen er ellers topcharmerende og huset dejlige venlige hunde vækker glæde hver gang. Men…
Brunch’en og den overraskende upersonlige betjening levede ikke op til forventningerne og de gode frokoster, vi har nydt
år tilbage samme sted.
Kan nævne flere caféer i Aarhus, som kan levere et langt mere varieret og appetitvækkende bud på en brunchbuffet. Restauranten eller snarere ‘teltet’ på Fru Møllers Mølleri skuffer med et usædvanligt lille udvalg af retter: leverpostej uden bacon, pølser uden ketchup, som ellers er annonceret som ‘hjemmerørt’ i den trykte menu. Tjeneren kiggede undrende på os, da vi spurgte efter det: ’nej, vi har ikke ketchup hér!’
Små stykker tørre og kedelige ‘firkanter’ af omelet overdrysset med parmesan, ikke værd at spise. Afskårede skiver spege- og rullepølse med speltkerner. Upåklageligt men heller ikke ret spændende.
Kold og stiv øllebrød og knas-tørre uspiselige kanelsnegle. Den gammeldags æblekage lod vi stå, men smagte på vaflerne, der heller ikke var værd at skrive hjem om. Desuden blev fadene tømt i et tempo, hvor betjeningen ikke kunne følge med. Måske for mange gæster proppet ind på for lidt plads? Efterlod en koncept- og samlebåndsagtigt følelse, som ikke er helt i overensstemmelse
med det ‘brand’ stedet har opbygget gennem årene.
Som gæst får du kun en og samme tallerken til alle retter. Det er selvfølgelig nemt og bekvemt for restauranten, men med den kuvertpris, bør der være adgang til en ny kagetallerken uden rester af spegepølse og leverpostej (!)
Vi spejdede længe efter håndspritten og måtte spørge efter den. Det kan undre, at et brunchbuffetkoncept med så mange mennesker ikke lægger op til bedre håndhygiejne allerede ved indgangen?
Vi må desværre konstatere, at brunch på Fru Møllers Mølleri ikke kan anbefales. En kuvertpris på 265 kr. pr. prs. er helt igennem overvurderet i forhold til udbuddet.
Vi kommer ikke igen🌑
En lille kop kaffe til en uhyrlig pris!
Der er kommet ny ejer/forpagter af café/restaurant hos Fru Møllers Mølleri.
Forleden spiste min kone og jeg frokost dér og den var til 5 stjerner.
MEN, fordi der er et ærgerligt MEN.
Uden at have bedt om spisekortet igen bestilte vi to kopper helt almindelig kaffemaskinekaffe. På regningen kunne vi imidlertid konstatere at prisen på en lille kop kaffe var som at sidde på Markuspladsen i Venedig!
Kr. 50,- /stk.
Så føler man sig r**rendt. Ja, undskyld mit ordvalg. Men kr. 50,- for en lille kop maskinkaffe. Ikke ligefrem en oplevelse der gør at man kommer igen.
Et besøg værd.
Vi havde ovenikøbet bestilt bord til aftensmad, hvor vi valgte 2 retter mad som smagte så dejligt, der var masser af smag og dejlige råvarer. Hyggelig stemning og smilende personale.
En skøn oplevelse
Jeg kan varmt anbefale restauranten ved Fru Møllers Mølleri, hvor min mand og jeg indtog aften menuen. Det var en superdejlig oplevelse både for smagsløg og øjnene 😍 Oplevelsen blev fuldendt med betjening af meget venligt og smilende personale i hyggelige omgivelser.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Fik leveret mad til vores sølvbryllup. Super lækker mad. Alle vores gæste var imponerede over buffeten fra Fru Møllers Restaurant. Maden var også lækkert anrettet og lige til at gå til. Og der var rigeligt af det hele. Høflig og venlig levering af maden til tiden. Vores varmeste anbefaling.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.