Frederikshavn Auto Bewertungen 19

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

No-nonsense kundebetjening og rådgivning

Det er nu den tredje nye bil, vi har købt gennem Mads og Dan hos Frederikshavn Auto.

Udover at de forhandler et kvalitetsprodukt, leverer alle medarbejdere et meget højt serviceniveau og solidt, professionelt arbejde – både i salget og på værkstedet.

Vi er altid blevet taget godt imod, og selvom Mads og Dan er sælgere (og det selvfølgelig er en del af forretningen), oplever vi en ærlig, no-nonsense kundebetjening og rådgivning, hvor vores behov altid er i centrum.

Priserne er fornuftige – både på bilerne og på værkstedet – og man føler sig aldrig presset eller solgt noget, man ikke har brug for.

Hvorfor køre udenbys, når vi har en super god forhandler her i byen?
Vi ser frem til mange flere år med et godt samarbejde.

Dan og Mette

19. Dezember 2025

Simpelthen det bedste værksted

Simpelthen det bedste værksted der findes, har lige fået på monteret sommerhjul, hvor chefen var ude og montere dem, der er altid en super god service og det er en fornøjelse at komme der. De er så flinke ved deres kunder.

2. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en peugeot 2008 de havde til…

Vi købte en peugeot 2008 de havde til at stå. Desværre fik vi en mandags bil som der var ufattelige mange problemer med. Det var ikke firmaets skyld, men de løste alle situationer til ug. Vi var begge meget trætte af bilen og forløbet, men de gjorde virkelig oplevelsen til at leve med. De prøvede ihærdigt hver eneste gang at skifte dele og udbedre problemerne. I forløbet fik vi i alt 4 låne biler og de var alle nye og utrolig lækre. Vi havde nogle gange bilerne 1 uge af gangen uden beregning. Vi stod og skulle på sommerferie hvor bilen ikke virkede. Frederikshavn auto lånte os en fabriks ny bil til vores ferie i Sverige uden beregning. Den kundeservice man får hos Frederikshavn auto er sjælden. Den absolutte købs oplevelse hvis man er på jagt efter ny bil. De fortjener 100 stjerne, men må nøjes med de 5 jeg har. til rådighed.

PS. Jeg har stadig en god flaske vin i får op en dag. Igen.. tusinde tak for en god oplevelse.

3. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig købt en lettere brugt…

Jeg har for nylig købt en lettere brugt bil hos Frederikshavn Auto og de tog min bil i byt til en rigtig fair pris. Jeg blev mødt at to meget imødekommende sælgere(ejerne), som gav sig rigtig god tid, var meget nærværende og nede på jorden. Jeg finanserede via dem de samarbejder med og her gav sælgeren sig god tid til at gøre det gennemsigtig for mig, så jeg har helt sikkert følt mig rigtig tryg ved at købe bil hos dem. De burde lave kursus til andre der sælger biler, da de er en klasse for sig selv! Jeg bor i byen og der er kun gode ord om Frederikshavn Auto, så derfor en stor anbefaling her fra!

21. Juni 2023

Alt spillede bare

Gjorde en virkelig god handel med Frederikshavn Auto og jeg var ovenikøbet så heldig at det lige kunne passe med at de alligevel skulle til Sjælland og derfor blev bilen leveret på vores adresse på Sjælland. Virkelig fin bil vi fik leveret og der var ingen problemer overhovedet i forløbet. Derudover flinke og rare at snakke med.

27. März 2023

Meget finservice

Meget finservice, har en nu 3 år gammel celerio, som vi har haft til eftersyn, og fået 2 nye fordæk på. Vi har haft klaget over at den er svær at mærke om man får den sat i bakgear. Det har vi gjort alle tre år, og nu er det squ blevet lavet. GODT GÅET. OG DE TOG IKKE RET MEGET FOR DET.

11. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse, god service. Kanon value for money

Super oplevelse. Fandt min nye bil på Bilbasen, havde en kort snak med Andreas fra Frederikshavn Auto om udstyr mm. Timer efter sender han et pris tilbud for min bil incl. bytte pris. Alt aftalt over tlf. Hentede min bil igår, den stod flot i udstillingen med rød løber og en fin hilsen, super klargjort og meget flot. Jeg handler gerne min næste bil hos Andreas også selvom jeg bor i København. Andreas er fair, venlig, service minded, alt har været som aftalt i tlf., jeg har haft en super oplevelse.

11. Januar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arrogante.

Arrogant firma som ikke respekterer nej tak til reklamer, men blot smider deres reklame-affald i postkassen til trods for klistermærke.

Ikke et sted jeg ville handle, hvis de har så lidt respekt for folk.

11. März 2017

God og ordentlig behandling

Der er altid et smil på læben når man kommer til Frederikshavn Auto, man får en god og ordentlig behandling som kunde her. Altid god service. Har pt. selv 2 biler herfra og sønnen har også købt sin nye bil hos Frederikshavn Auto.

28. Oktober 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og gode priser

Jeg har altid oplevet god service hos Frederikshavn Auto. Både ved køb af bil og efterfølgende servicering på værkstedet.

Ligeledes er det altid muligt at få en god pris på køb af bil.

19. Oktober 2011

Super bilhandel.

Vi har købt bil og sønnen har købt bil, hos Frederikshavn-auto. Det har være en god oplevelse. Vi fik klart den bedste pris, for vores gamle bil her.

Vi har haft småproblemer, men de er blevet ordnet, til fuld tilfredshed.

Jeg kom til at være påståelig mht. prisen på vinterhjul - "dem kan jeg finde billigere", men jeg måtte ned og bide i græsset :-) heller ikke internet og google kunne finde de hjul billigere. Det er udsædvanligt, at man kan finde så gode priser, hos en autoriseret forhandler.

Det kan anbefales, at handle bil her.

30. Oktober 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr