Kring & Nielsen Aps Bewertungen 269

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb af bil hos dette showroom var en ren fornøjelse! 🚗✨ Vi vil gerne sige en stor tak til Jens for hans professionalisme, store viden og fantastiske kundeservice. Fra første øjeblik følte vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse – 6 stjerner hvis jeg kunne! ​Hvis det var muligt at give 6 stjerner, ville jeg gøre det uden tøven. Man skal lede utroligt længe efter så højt et serviceniveau i bilbranchen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BMW iX (Elektrisk SUV) - Køremaskine. Ren luksus og teknologisk avanceret SUV, der har styr på køreoplevelsen. Suveræn komfort og støjdæmpning. En fornøjelse til Frankrig i sådan en, vi ville klare... Mehr ansehen

1. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Køb og salg af brugte kvalitets biler.

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres professionalisme, tilgang til hele sagen og deres kundeservice er helt i top. Jeg kan varmt anbefale Jens fra Kring & Nielsen og hele deres team.

Køb af bil hos dette showroom var en ren fornøjelse! 🚗✨

Vi vil gerne sige en stor tak til Jens for hans professionalisme, store viden og fantastiske kundeservice. Fra første øjeblik følte vi os i trygge hænder – Jens rådgav os i alle detaljer og guidede os gennem hele købsprocessen på en rolig, ærlig og meget imødekommende måde. Han er virkelig et fantastisk menneske, som lytter og forstår kundens behov 👌

Vi har købt en BMW 530e, og vi er meget tilfredse – både med bilen og med servicen på absolut topniveau.

Vi kan varmt anbefale Kring & Nielsen til alle, der leder efter ikke kun en god bil, men også professionel og pålidelig service. Vi kommer helt sikkert tilbage i fremtiden! 😊

14. April 2026

Kære Kacper & Sylwia.

Tusind tak for jeres fantastiske og udførlige anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har haft så god en oplevelse hele vejen igennem, og at I følte jer trygge i processen. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.

Stort tillykke med jeres BMW 530e – det er en fantastisk bil, og vi er glade for at høre, at I er så tilfredse.

Tak for jeres klare anbefaling, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen i fremtiden 🚗😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilforhabdler med god service og

Jeg havde en god oplevelse med køb af elbil hvor Marc har hjulpet med alt fra vejledning og valg af den rigtig bil til afhentning af bil hvor alt var på ordentlig måde. De har stor udvalg af biler til fornuftige priser og god service. Kan varmt anbefales :-)

30. März 2026

Kære Yasser.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb af elbil, og at vi kunne hjælpe dig hele vejen fra rådgivning til afhentning.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du bliver rigtig glad for bilen 🚗

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse – 6 stjerner hvis jeg kunne!

​Hvis det var muligt at give 6 stjerner, ville jeg gøre det uden tøven. Man skal lede utroligt længe efter så højt et serviceniveau i bilbranchen, som det jeg har oplevet her.

​Alt har været professionelt, trygt og over al forventning. 1000 tak til Kring & Nielsen for en suveræn handel. Jeg kan på det kraftigste anbefale dem til alle, der leder efter deres næste bil, spørg efter Jens.

14. April 2026

Kære Henrik.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Det er en stor fornøjelse at høre, at du har haft en oplevelse ud over det sædvanlige, og at du har følt dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.

Tak for de flotte ord – det giver jeg videre til hele Teamet.

Tak for anbefalingen, og vi håber, du får mange gode oplevelser i din nye bil.

En god og ærlig dialog

En god og ærlig dialog, og er super glad for min nye bil.

27. März 2026

Kære Lene.

Det er dejligt at høre – tak for en god og ærlig dialog undervejs.

Jeg er glad for at høre, at du er glad for din nye bil 😊

Rigtig god fornøjelse fremover 🚗

BMW iX (Elektrisk SUV)

BMW iX (Elektrisk SUV) - Køremaskine.
Ren luksus og teknologisk avanceret SUV, der har styr på køreoplevelsen.
Suveræn komfort og støjdæmpning.
En fornøjelse til Frankrig i sådan en, vi ville klaret anbefale Kring & Nielsen i Horsens. For både at have vores kommende bil og suveræn sælger som virkelig har gjort sit bedste og fået bilen klar på en uge til ferien.

27. März 2026

Kære Trine.

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at I er så tilfredse med jeres BMW iX, og at både komforten og køreoplevelsen lever op til forventningerne – det er en helt særlig bil.

Vi er også rigtig glade for, at vi kunne få bilen klar til jer inden ferien, så I kunne nyde turen til Frankrig.

Tak for anbefalingen – og rigtig god tur fremover 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse at handle bil hos…

Rigtig god oplevelse at handle bil hos Kring og Nielsen.

20. März 2026

Kære Malene.

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen, og du er altid velkommen igen 🚗

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Venlig og imødekommende service hele vejen igennem. Jeg følte mig i trygge hænder, og bilen lever helt op til forventningerne. Vil helt klart handle her igen.

26. März 2026

Kære Ali.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en tryg og god oplevelse hele vejen igennem, og at bilen lever op til dine forventninger.

Tak for tilliden – vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang

Frank

Super bilhandler

En bilforhandler, som har styr på tingene og en ærlig og reel sælger, som viste noget om det hele.

6. März 2026

Kære Martin.

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede en ærlig og reel rådgivning – det er noget, vi sætter en stor ære i.

Tak for tilliden, og vi håber, du bliver rigtig glad for bilen 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fremragende oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kring og Nielsen og vi vil klart anbefale dem til andre. Hele forløbet har været professionelt, overskueligt og præget af god kommunikation fra start til slut.

Særligt vil vi fremhæve salgsrådgiveren Jimmi, som har været imødekommende og hjælpsom gennem hele processen. Det er tydeligt, at han går op i god kundeservice og i at finde den bedste løsning for kunden.

Alt i alt en meget positiv oplevelse - vi handler gerne med Kring og Nielsen igen!

22. März 2026

Kære Nikolaj.

Mange tak for jeres skønne anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at I har oplevet forløbet som både professionelt og overskueligt, og at kommunikationen har været i top hele vejen igennem.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt hjulpet og trygge i deres valg.

Tusind tak for anbefalingen, og vi håber at se jer igen en anden gang 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kom for at kigge på en BMW og blev…

Vi kom for at kigge på en BMW og blev mødt af en venlig og imødekommende sælger.
Han gav os tid til at kigge på bilen "i fred"
Til trods for at der var meget travlt fik vi en god behandling.
Tak for handlen Jimmi 😃

22. März 2026

Kære Janni.

Tusind tak for jeres fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at I følte jer godt modtaget og havde mulighed for at kigge på bilen i ro og mag. Vi ved, hvor vigtigt det er at have god tid – også når der er travlt.

Dejligt at høre, at i havde en god oplevelse.

Tak for handlen, og vi håber, I bliver rigtig glade for bilen 🚗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har rejser fra Tønder af til Horsens…

Vi har rejser fra Tønder af til Horsens til hus Kring & Nielsen ApS og købt en bil og Thor har hjulpet os med det og det var en god handel

11. Februar 2026

Kære Abdul.

Mange tak for jeres fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at I valgte at tage turen fra Tønder til os i Horsens, og at I havde en god oplevelse med købet. Det betyder meget for os at høre.

Dejligt at vi kunne hjælpe jer godt igennem handlen.

Vi håber, I bliver rigtig glade for bilen 🚗

Thor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk oplevelse fra start til slut

For første gang i mit liv føltes et bilkøb som en rigtig fest – ikke bare en handel.

Jeg har købt mange biler hos forhandlere før, men denne oplevelse var noget særligt. Hele processen var professionel og behagelig fra start til slut.

Allerede før købet var jeg sikker på mit valg, og da jeg hentede bilen, følte jeg mig helt tryg ved, at alt var i perfekt orden. Bilen var tydeligt grundigt gennemgået, hvilket gav mig ekstra ro i maven. Samtidig var kontrakten klart og ordentligt udformet, hvor alle vigtige ting var beskrevet.

Efter nogle mindre gode oplevelser tidligere hos andre bilhuse har denne oplevelse virkelig givet mig tilliden tilbage til bilforhandlere.

Som en meget tilfreds og glad kunde kan jeg varmt anbefale denne bilforhandler til andre – og næste gang jeg skal købe bil, bliver det helt sikkert her igen.

9. März 2026

Kære Artem.

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de meget pæne ord.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse hele vejen igennem dit bilkøb. Vi gør os altid umage for, at processen skal føles tryg, professionel og behagelig fra start til slut – så det er en stor fornøjelse at høre, at det også var sådan, du oplevede det.

Vi håber, du bliver rigtig glad for bilen, og du er selvfølgelig altid velkommen hos os.

Endnu en gang tak for anbefalingen – vi glæder os til at se dig igen næste gang 🚗

Her skal du handle bil

Har netop købt en lækker Skoda Enyaq af Jimmi hos Kring & Nielsen.
Super behagelig og kompetent service fra start til slut både fra ham og han kollegaer.

Selvom jeg kom hele vejen fra Nordsjælland var det bestemt køreturen værd og jeg kigger gerne mod Horsens igen, næste gang jeg skal handle bil

6. März 2026

Kære Kent.

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Jimmi og resten af teamet, og at servicen har været både behagelig og kompetent.

Vi er glade for, at køreturen fra Nordsjælland var det hele værd, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når du skal handle bil næste gang.

Salg af bil

Jeg har solgt min Volvo V 60 til Kring og Nielsen
En dejlig fornemmelse at sælge sin trofaste ven til dem. Først talte jeg med Peter, aftalte en pris som vi begge var tilfredse med. Derefter blev bilen hentet i Lejre af Niels Erik, deres Chauffør som var lige så kundevenlig og serviceminded som Peter. En dejlig oplevelse at handle med et så professionelt firma. Tak for det✔️

4. März 2026

Kære Jens.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både Peter og Niels Erik, og at salget af din Volvo V60 føltes trygt og professionelt hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og er glade for, at vi kunne gøre processen så smidig og behagelig for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder rigtig meget for os.

Køb af bil

Sælgeren var med os hele vejen fra prøvetur
Til levering på god og professionel måde
Meget fin oplevelse

22. Februar 2026

Kære Frank.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra prøvetur til levering, og at vores sælger har kunnet hjælpe på en professionel og tilfredsstillende måde.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du nyder din bil.

Virkelig søde og venlige

Virkelig søde og venlige. To år senere havde jeg et spørgsmål, og de var så venlige at ringe til mig med det samme.

3. März 2026

Kære Sharmin.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – også selv efter to år.

Vi sætter stor pris på at kunne hjælpe vores kunder, når der opstår spørgsmål, uanset hvor lang tid der er gået siden handlen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedelig oplevelse fra start til slut

Kedelig oplevelse fra start til slut. Jeg forsøgte først at kontakte Kring og Nielsens salgsafdeling telefonisk, men det var ikke muligt at komme igennem. Jeg endte med at ringe til bogholderiet, som sørgede for, at en sælger kontaktede mig. Vi talte om de biler, jeg var interesseret i, og han anbefalede, at jeg ringede på dagen, hvor jeg ville komme forbi, så bilerne kunne stå klar.

På dagen var det igen umuligt at komme igennem telefonisk. Da jeg ankom, stod to sælgere og talte sammen, og det var ikke umiddelbart let at få kontakt. Til sidst kom en ældre sælger og hjalp mig. Det første, han spurgte om, var, om jeg havde en bil at bytte med, og samtalen kom hurtigt til at handle om byttepriser, selvom jeg primært ønskede at se og prøve bilerne først. Det virkede unødigt salgsfokuseret på et tidligt tidspunkt.

Derudover oplevede jeg, at det virkede uorganiseret at finde de biler, jeg havde aftalt at se. Samlet set en træls oplevelse, og ikke et sted jeg vil anbefale.

22. Februar 2026

Kære Henriette.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi bestræber os altid på at være tilgængelige og svare hurtigt tilbage.

I forhold til snakken om byttebil er det ofte noget, vores sælgere spørger ind til tidligt i dialogen, fordi det kan have betydning for den samlede handel. Når det er sagt, skal fokus naturligvis først og fremmest være på at se og opleve de biler, du er interesseret i.

Vi tager din anmeldelse til os og arbejder på at forbedre vores processer. Så alle vores kunder, får en god oplevelse – også når markedet er hektisk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Such a good choice of dealership to…

Such a good choice of dealership to deal with. Fast, easy, professional and last but definitely not least, accommodating. I very much enjoyed the entire process.

28. Februar 2026

Hej Ian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om os.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede forløbet som både hurtigt, nemt og professionelt – og ikke mindst imødekommende.

Tak fordi du valgte at handle hos os – og vi håber, du får stor glæde af din bil. Du er altid meget velkommen igen.

De bedste hilsner

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Læs her, hvis du overvejer at købe bil hos Kring & Nielsen

Vi købte i marts 2025 en VW hos Kring & Nielsen.
Servicen var fin – lige indtil slutsedlen var underskrevet. Herefter forsvandt al imødekommenhed og service.

I forbindelse med tre forskellige reklamationer, hvor vi kontaktede “Aftersales” (som i praksis håndteres af ejeren af firmaet), måtte jeg rykke adskillige gange for overhovedet at få svar på en løsning.

Den “fejlfrie” brugtbilsattest viste sig desværre ikke at være helt så fejlfri. Allerede dagen efter levering, da vi kørte den første tur i bilen, hoppede den ved hastigheder over 80 km/t. Det viste sig, at alle fire dæk var defekte og skulle udskiftes. Dette blev først udbedret efter gentagne påmindelser fra min side.

Kort tid efter købet begyndte flere fejl at dukke op:

• Styreenheden til gearkassen er ikke 100 % funktionel og virker periodisk ikke, som den skal. Fejlen blev udlæst af en uvildig specialist efter anbefaling og rådgivning fra FDM – for egen regning.

• Den ene baglygte fyldes med vand efter kraftigt regnvejr.

• Vinduesviskeren rammer stolpen ved forruden.

Jeg gjorde “Aftersales” opmærksom på fejlene. Det eneste, han bad om, var min nummerplade (som nemt kan slås op i systemet), hvorefter jeg intet hørte. Jeg ventede næsten en uge på svar – trods gentagne påmindelser på mail samt opkald, der ikke blev besvaret. Først da jeg fik fat i bogholderiet og oplyste, at FDM overtog sagen, hvis jeg ikke snart hørte noget, vendte “Aftersales” tilbage.

Da bilen ankom til Horsens med henblik på udbedring af fejlene, blev jeg bedt om yderligere dokumentation for gearkassefejlen – på trods af at jeg allerede havde fremlagt konklusionen fra den uvildige test udført efter FDM’s anbefaling.

Ugen efter fik jeg bilen leveret tilbage i København af deres chauffør. Han ringede halvanden time før den aftalte levering og gav mig 10 minutter til at tage imod bilen – ellers ville han parkere den og smide nøglerne ind på sædet.

Han endte med at stille bilen ulovligt parkeret foran en port og smed nøglerne ind på sædet. Jeg havde ikke mulighed for at tage imod bilen før det aftalte tidspunkt, som var halvanden time senere.
En arrogant attitude og dybt uprofessionel service.

Ved tilbagelevering konstateredes følgende:

• Fejlen på gearkassen var ikke udbedret. De mente ikke, at der var noget galt – på trods af at en uvildig specialist anbefalet af FDM havde testet gearkassen og konstateret fejl. Efterfølgende har VW også påpeget, at den rusker i koblingen. Det er altså kun Kring & Nielsen, der ikke mener, at den fejler noget.

• Der var opstået en lakskade på bagskærmen ved baglygten, formentlig fordi montøren har været for hårdhændet under udskiftningen af baglygten (jeg har før- og efterbilleder som dokumentation).

• Vinduesviskeren ramte stadig stolpen, og jeg måtte bruge tid hos VW for at få den justeret.

• Chaufføren har desuden ridset kofangeren, da et spændebånd til fastgørelse af bilen på traileren har gnavet i lakken på forskærmen. Dette har jeg også videodokumentation på.

Sagen er nu overtaget af FDM, som har sendt den videre til Ankenævnet for Biler.

Min klare anbefaling er at finde en bil hos en anden forhandler, der tager hele kunderejsen seriøst – og ikke vender ryggen til kunden, når der opstår problemer.

25. Februar 2026

Kære Dillan.

Vi beklager din oplevelse at køb af bil ved Kring & Nielsen, ikke har levet op til dine forventninger.

Som du skriver i din anmeldelse, er vi ikke enige i din reklamation.

Vi har derfor sendt sagen til uvildig vurdering ved ankeklagenævnet for biler, som tager en beslutning ud fra fremsendte materiale og diagnose.

Vi tager selvfølgeligt deres stillingstagelse til efterretning og ser frem til at få afsluttet sagen.

Mvh Henrik Nielsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi købte en lækker BMW IX3 ved kring og…

Vi købte en lækker BMW IX3 ved kring og Nielsen og fik super service af Thor Lange. Alt forløb perfekt og vi fik en god pris for vores byttebil og alt forløb perfekt. Ved afhentning af bilen flot og perfekt og kring og Nielsen satte mine nye vinterdæk på U/b. Flot service. Varmeste Anbefaling herfra

23. Februar 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord!

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse med købet af jeres BMW iX3, og at både handlen og afhentningen forløb perfekt. Vi er især glade for, at servicen levede op til forventningerne.

Tak for tilliden og for anbefalingen. Vi håber, I bliver rigtig glade for bilen, og I er altid velkomne hos os igen.

De bedste hilsner
Thor
Kring & Nielsen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr