Forumadvokater Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruger alt for mange timer på noget jeg selv kunne lavede på 4 timer. Skifteretten henviser til denne butik. Hold jer væk hvis I selv kan vælge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Helene Treschow og Forum advokater, Har i den seneste tid fået en fantastisk hjælp fra Helene i forbindelse med en samværssag, hun har holdt mig roligt og støttene i “hånden” hele vejen, og h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har igennem mange, mange år benyttet Forum Advokater og Allan Ohms. Vi har altid oplevet en tilgang, hvor forhandling med modpart, istedet for en retssag er blevet anbefalet og fulgt. Det e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kan desværre ikke anbefale Helene Treschow som advokat. Min oplevelse har været præget af manglende professionalisme og overholdelse af aftaler. Første telefonmøde blev forsinket med 45 minutter,... Mehr ansehen

1. Anwalt für Familienrecht
  2. Rechtsbeistand
  3. Scheidungsanwalt
  4. Anwalt für Erbrecht
  5. Anwalt für Immobilienrecht

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kom til Forum Advokater - vi finder en løsning. Det er vigtigt for os at være i øjenhøjde med vores kunder. Vi har ingen robotter, men tror på specialisering og menneskelig indsigt. Vi har en varm atmosfære og alle medarbejdere har med specialer. Vi bruger vores værdisæt som hjælp til hele tiden at udvikle os. Vi kalder værdierne for MOFFH! MOFFH! står for Menneskelighed. Ordentlighed. Faglighed. Flid. Humor. Ja, fyldige ord, så vi øver os. Hver dag. Og når det smutter, så lærer vi af det og tager læringen med på rejsen. Fortæl gerne, når du oplever, at vi overbevisende lykkes med – eller hvis vi misser – værdierne. Det hjælper os aktivt videre med at levendegøre dem. Forum Advokater er specialiseret i arveret, familieret, privatret, strafferet, generationsskifte og konstruktiv konfliktløsning. Vores advokater møder i byret, landsretterne og i Højesteret. Vi har advokater, der er antaget som bobestyrer, bobehandler, beneficeret advokat og retsmægler ved retten i Roskilde og ved Østre Landsret. Vi kalder vores klienter for kunder. Og vi giver ofte vores kunder noget andet end de efterspurgte. Steve Jobs har sagt det sådan her: Vores opgave som advokater er at finde ud af, hvad vores kunder vil have, og før de selv veddet. Henry Ford har sagt: “Hvis jeg havde spurgt kunderne, hvad de ønskede, ville de have svaret: “En hurtigere hest” – fordi folk ikke ved, hvad de vil have, før du viser det til dem. Det er derfor, at jeg aldrig stoler på markedsundersøgelser. Vores opgave er at læse ting, der endnu ikke er skrevet”, mente Henry Ford. Forum Advokater ser det på samme måde – vores kunder kommer til os, fordi vi er specialister, så vi skal folde mulighederne ud. Det kræver, at vi giver os tid og at vi er dygtige til at lytte og forstå. Eller med et enkelt ord, at vi har: empati. MOFFH! Har kunden altid ret? Ikke hos Forum Advokater. Vi taler ikke vores kunder efter munden, men vi gør, hvad der skal gøres for at gøre det vi kan: forsøge at finde en løsning. Vores arbejdsområder: https://forumadvokater.dk/arbejdsomraader/

Mangelhaft

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dygtig og kompetent advokat

Dygtig og kompetent advokat, Helene.

Jeg har været utrolig glad for at samarbejde med Helene, som har hjulpet mig hele vejen igennem i min samværssag fra start til slut.
Uden hendes hjælp ville det være meget hårdt og svært.

Hun har altid været tilgængelig både på tlf. og mail, når jeg haft brug for rådgivning og udover det er hun meget nærværende og altid smilende.

Jeg kan klart anbefale hende til samværssager.

1. Juni 2021

Antwort von Forumadvokater

Tak for den fine anbefaling af familieadvokat Helene Treschow. Den er vi allesammen i Forum Advokater glad for. Samværssager er vigtige og vanskelige, så det er væsentligt, at vores kunder følger sig trygge. Og Helene gør det rigtig godt. Tak for stjernerne. Med venlig hilsen fra Forum Advokater med advokat Allan Ohms som pennefører

Kompetent & behagelig

Af hjertet tak til Helene for kompetent og konstruktiv støtte i sag om samvær. Det har været en stor hjælp i en svær situation.

19. Mai 2021

Antwort von Forumadvokater

Mange tak for den fine anmeldelse. Hos Forum Advokater glæder holdet sig over så flotte ord. Og vi glæder os over, at du er blevet hjulpet i en svær situation. Vi er også enige i, at Helene Treschow er en dygtig advokat. Vi ønsker dig fortsat god vind.

Med venlig hilsen fra
Allan Ohms, advokat(H), mediator

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I trygge hænder med Forumadvokater.

Vi har to gange haft brug for advokathjælp.
Det var til udfærdigelse af testamente og fremtidsfuldmagt samt til gennemførelse af ejendomshandel.
Vi har nu afsluttet ejendomshandelen og kan kun sige, at hele forløbet blev gennemført lige så dygtigt og professionelt, som da vi fik hjælp til testamente. Vi kan varmt anbefale firmaet Forumadvokater.

6. Mai 2021

Antwort von Forumadvokater

Mange tak for roserne og tillykke med sommerhuset. Charlotte Svane og jeg er glade for, at I er tilfredse. Så håber vi på at det varme vejr er på vej ;-)

Mange gode hilsener fra os alle i Forum Advokater.

En MEGET tilfreds kunde

Tak for endnu et fint sagsforløb i forbindelse med køb af sommerhus. Som de tidligere gange vi har handlet har det være meget kvalificeret, effektivt og hurtigt forløb til vores fulde tilfredshed.

Vi kun kunne anbefale din rådgivning til andre. En meget tilfreds kunde

Mvh. Claus

26. März 2021

Kære Claus,

Tusind tak for de pæne ord. Jeg kalder Charlotte Svane "Danmarks måske bedste boligrådgiver". Hun kan sit kram og arbejder stålsat for kunderne. Dejligt, at I er tilfredse. Held og lykke med sommerhuset - vi krydser fingre for en fantastisk sommer.

Med venlig hilsen fra
hele holdet hos Forum Advokater

advokat(H)

Samvær og forældremyndighed

Tak til Helene for hjælp igennem en sag der har taget en del tid, angående samvær og forældremyndighed. Hun har været professionel og jeg er hele tiden blevet godt informeret angående sagen, hvis jeg har haft noget at spørge om har hun altid haft et svar. Jeg kan godt anbefale hende til sager som denne.

15. März 2021

Hej Tim,

Tak for din anbefaling af advokat Helene Treschow. Det er dejligt at du tager dig tid til at skrive om din oplevelse. Forum Advokater kalder sig "mødested for løsninger" og det er det, vi forsøger at give til vores kunder. En løsning. Det er ikke altid det letteste i verden, men vi arbejder for det. Vi bruger vores MOFFH-værdier. Det står for Menneskelighed. Ordentlighed. Faglighed. Flid. Humor. Det er store ord, som vi forsøger at leve op til og Helene er verdensmester til det. Alt det bedste til dig, Tim. Med venlig hilsen Forum Advokater, Allan Ohms, advokat(H)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udlevering, samvær og retten til orientering

Tak til Helene for samarbejdet i sager om udlevering, samvær og retten til orientering.
Komplekse sager som krævede at opretholde fokus, trods modpartens konstante forstyrrelser.
Tak for dit bidrag til at medvirke til at skabe bedst mulige grundlag for en bedre fremtid.

13. März 2021

Kære Jeanne

Tak fordi du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse af at få god hjælp af Helene Treschow fra Forum Advokater. Det er vi allesammen her på holdet meget glade for. Mange glade hilsener fra Forum Advokat Allan Ohms, advokat(H)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til Helene Treschow fra forum…

Stor tak til Helene Treschow fra forum advokaterne, for hjælp og støtte, i en sag der blev trukket i langdrag.

Hjælp og støtte, har man brug for, som far der kæmper for sine børn i en samværssag, i et system der absolut ikke er fair, eller lige for alle.

Helene Treschow har handlet meget professionelt, og har haft styr på sine ting hele vejen. Helene er en empatisk og meget behagelig person, som jeg varmt vil anbefale.

28. Februar 2021

Antwort von Forumadvokater

Tak Morten, fordi du giver dig tid til at de.le din oplevelse. Hos Forum Advokater er vi enige i din bedømmelse og vi er taknemmelige for, at du deler den med andre.

advokat()

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god hjælp fra Helene!

Super god hjælp fra Helene!
Kan kun anbefalehende. God og professionel advokat, hjalp mig igen en samvær sag. Føldt mig godt taget i mod. Og blev hele tiden informeret om dagen et stort 5 tal her fra

12. Februar 2021

Antwort von Forumadvokater

Tusind tak for de pæne ord. Dejligt at du giver dig tid til det.Og jeg er enig: Helene er en erfaren og dygtig advokat i disse vigtig sager.

Mvh

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har benyttet Forumadvokater v/Charlotte…

Har benyttet Forumadvokater v/Charlotte Svane og Tine Møller Olsen i.f.m. køb af lejlighed. Har tidligere fået fantastisk konstruktiv og medmenneskelig sparring af Allan Ohms, så det var naturligt for mig at benytte Forumadvokaterne til papirarbejdet i f.m. lejlighedskøbet. Oplevelsen har været fremragende baseret på venlig, punktlig og professionel assistance og guidance. Jeg kan kun anbefale Forumadvokaterne som juridisk bisidder især pga. virksomhedens værdier og evne til at leve op til dem.
Man føler sig tryg i gode hænder.
Stor tak.
Jan Alsgren

30. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige været igennem en…

Jeg har lige været igennem en skillesmisse. I den forbindelse skulle jeg bruge advokathjælp. Forum advokaterne og Helene Treschow var i den forbindelse en fantastisk hjælp. Helene var fleksibel og meget kompetent hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Helene og Forum advokaterne.

7. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I forbindelse med min ekstrem hårde og…

I forbindelse med min ekstrem hårde og opslidende skilsmisse blev jeg tvunget til at få juridisk bistand. Det eneste der kom ud af det, var en kæmpe regning og intet ellers, endte med at sidde alene i skifteretten overfor modparten og dennes advokat, og blive slagtet mere eller mindre. Da min advokat ville have penge først (troede nok heller ikke på, der ville komme noget ud af det), ingen henstand til trods for at dette blev forsøgt x mange fra min side, jeg både ringede og skrev. Tak til advokat Helene Trescow for ingenting, der lovede guld og grønne skove, i en tid hvor man var allermest sårbar. Det eneste det handlede om, var regningen der hele tiden skulle betales, jeg betalte kr 24.000,- for 3 små breve.

4. August 2020

Kære Susanne

Det sidste jeg hørte fra dig var, at du takkede for min indsats i sagen i forbindelse med sagens afslutning. Og mere end et år efter kommer denne anmeldelse. Jeg kan på ingen måde genkende det billede, du tillader dig at tegne af mig på Trustpilot. Jeg kan da også se, at du har givet Home en dårlig anmeldelse samme dag. Det er forståeligt, at man som menneske er i krise i forbindelse med en skilsmisse, men det er ikke forståeligt, at man lader det gå ud over andre på den måde.

Da du ikke vil give mig tilladelse at svare på Trustpilot med en korrekt fremstilling af sagens fakta, er det ikke muligt for mig at svare på dine usandfærdige beskyldninger.

Helene Treschow

Empatisk, engageret og professionel

Helene har hjulpet mig igennem mit Livs krise. Hun har været både empatisk, engageret og dybt professionel gennem hele processen. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp jeg har fået, som har bidraget til at jeg i dag står hvor jeg står - stærkere og med troen på at alting nok skal blive godt igen. Jeg vil til hver en tid anbefale Helene til andre. TAK!!

22. Juni 2020

Antwort von Forumadvokater

Kære Lisi. Tak for din flotte anbefaling. Vi er glade for, at du er så godt tilfreds. Og vi er enige: Helene Treschow er dygtig. Hun lever op til vores MOFFH!-værdier: Menneskelighed. Ordentlighed. Faglighed. Flid. Humor!
Forum Advokater - mødested for løsninger www.forumadvokater.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringeste advokat i mands minde

Aldrig har vi mødt en mere arrogant, pengegrisk og afstumpet advokat end Allan Ohm. Nu har vi talt med andre advokater i Roskilde omegn, og de siger alle sammen, at man skal holde fingrene langt væk fra ham.. Jeg stemmer i koret. Det bliver et stort, fedt, rungende NEJ herfra.

27. Mai 2020

Antwort von Forumadvokater

Hvem er du? Oplys dit navn, så vil jeg anlægge privat straffesag mod dig for ærekrænkelse. Med venlig hilsen Allan Ohms

Professionelt.

Vi har fået en grundig og professionel hjælp af Forumadvokater (Allan Ohms/Charlotte Svane) i forbindelse med køb af sommerhus. Vi har tidligere erfaring med Forumadvokater, og valgte helt naturligt dem igen.
Vi kan på det varmeste anbefale Forumadvokater.

15. Mai 2020

Antwort von Forumadvokater

Tusind tak Inger - Charlotte og jeg er meget taknemmelig for dine venlige ord ;-) Håber det bliver en fantastisk sommer ;-) Mvh Allan Ohms

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft Allan som bobestyrer og er nok…

Har haft Allan som bobestyrer og er nok noget skuffet over at tingene ikke bliver undersøgt, et dødsbo der er tømt for alt af værdi er tilsyneladende ikke et problem nu om dage. Men er heldigvis overstået nu og skulle jeg står i en lignede situation en anden gang vil jeg bede skifteretten om en anden advokat.

Forklar mig hvordan jeg har krænket din ære, kan ikke helt se det.

Af en eller anden grund kom dit første svar først op igår derfor ingen kommentar før igår.
Men ligemeget, undskylder da hvis du føler dig krænket.

4. Mai 2020

JEG HAR TIDLIGERE SVARET:
Hvem er du Gullemulle? Oplys dit navn, så vil jeg anlægge privat straffesag mod dig for ærekrænkelse. Med venlig hilsen Allan Ohms

Nu spørger du - den 4. marts 2021 - hvordan du har krænket min ære? Det har du ved urigtigt at beskylde mig for ikke at udføre mit arbejde ordentligt. Du holder dig fortsat anonym, så jeg kan desværre ikke finde frem til hvem du er. JEg forbeholder mig fortsat min retsstillig voer krænkelsen.

Mvh Allan Ohms, advokat(H)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Allan Ohm er en ussel advokat der…

Allan Ohm er en ussel advokat der tænker mere på sit salær end sine klienter

22. April 2020

Antwort von Forumadvokater

Jeg ved ikke hvem du er, Sofie K. Jeg kender ikke dit grundlag for at udtale, at jeg er "en ussel advokat" og heller ikke din påstand om, at jeg er en advokat "der tænker mere på sit salær end sine klienter".

Jeg kender ikke dit formål med at opslå dette injurierende opslag, men jeg har bedt Trust Pilot meddele m,g dit navn og adresse, hvorefter jeg vil anlægge privat straffesag mod dig med påstand om bødestraf, tortgodtgørelse og erstatning. Jeg ønsker dig en rigtig god dag - vi tales ved. Med venlig hilsen Allan Ohms, advokat(H)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Samtale istedet for retssag!

Vi har igennem mange, mange år benyttet Forum Advokater og Allan Ohms.
Det er lykkedes, at forlige de heldigvis få uoverensstemmelser vi har haft med leverandører eller håndværkere med væsenlig mindre brug af tid og sandsynligvis også billigere end en retssag.
Men vigtigst at alt. Det er faktisk lykkedes om at fortsætte samhandel med flere at "modstanderne".
Tak for den tilgang til "samtale istedet for retssag".

Jan Grye Pedersen
BORESKO A/S

21. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

To ører og en mund...... det bruges hos Forumadvokater (i nævnte rækkefølge).

Jeg giver 5 stjerner til Forumadvokater. Jeg har fået rådgivning af advokat Allan Ohms flere gange igennem årene og har kendt til firmaet længe.
Tak Allan Ohms, fordi du er en meget god lytter. Når man er i en stor krise i sit liv, og ikke selv tænker så klart, så betyder det alverden. Du lytter meget og samtidig får du samlet trådene til den løsning du mener er bedst.
Tak for din og firmaets hjælp flere gange.

21. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forum Advokater har hjulpet mig gennem en svær tid

Jeg har (desværre) haft meget brug for advokathjælp gennem det sidste halve år i forbindelse med dødsfald af min samlever, herunder generel rådgivning, behandling af dødsbo (v. Allan Ohms og Birgitte Grau) og udfordringer omkring vores ufødte søn (v. Familieadvokat Helene Treschow). Jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge hænder og kan på det varmeste anbefale Forum Advokater. De virker på mig som nogle meget kompetente og dedikerede mennesker og det er dejligt at blive mødt som menneske og ikke bare som endnu en sag.

21. März 2020

Antwort von Forumadvokater

Mange tak Michelle. Vi krydser alle sammen fingre for at du går lysere tider i møde.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr