Kroer & Fink advokater Bewertungen 10

TrustScore 3 von 5

3,1

1. Rechtsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er erstatningsadvokater, der forstår hvor vigtig din sag er. Vi er specialiserede i at hjælpe trafikulykke, piskesmæld, personskade og erhvervsevnetab. Vi giver os god tid til at tale med dig, så du opnår det bedst mulige resultat i din erstatningssag.

3,1

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner, så gjorde jeg det!

I februar 2025 kontaktede jeg Kroer Fink efter jeg have fået dem anbefalet.

De fik afgørelsen fra mit forsikringsselskab og sagde, at de gerne ville tage min sag. De sagde det var en ekstrem hård afgørelse og var overbeviste om, at den ville de vinde.

Samarbejdet startede hos en kvindelig advokat. To måneder henne i forløbet var klagen til forsikringsselskabet klar. Jeg havde stort set ikke talt med advokaten i den mellemliggende periode og følte mig allerede her som en fremmed brik i et puslespil. Jeg betalte nu 30.000 kr., da hun havde brugt mere end 10 timer a 3.000 kr. på min sag.

En måned efter, altså maj, kontakter jeg den kvindelig advokat via e-mail da jeg har nu supplerende dokumentation fra et relevant faglig læge. Ingen respons. Et par dage senere ringer jeg dem op og får at vide, at min advokat er stoppet, og om jeg ikke havde fået besked om det? Nej, det har jeg så ikke! Jeg får besked, at jeg får en nyansat advokat pr. 1. juni, at de ikke kan afsløre et navn endnu, men jeg får besked i starten af juni.

Det bliver den 8-9 juni, og jeg hører intet. Jeg kontakter dem igen og får at vide at min nye advokat Nicklas Poulsen vil kontakte mig.

Herfra og til midt i oktober vil jeg ikke kalde det noget i nærheden af et samarbejde. Nicklas Poulsen sylter mig, skriver sort på hvidt at han desværre ikke har haft tid, da han har haft andre og vigtigere ting, at han har mellem 80-120 klienter at tage sig af. Han trækker tingene i langdrag, siger han vil kontakte forsikringen, men gør det ikke, bilder mig ind at han har forsøgt at kontakte forsikringen men ikke har kunnet komme igennem. Han har på intet tidspunkt forholdt sig kritisk til min sag. Jeg har faktisk her efterfølgende min tvivl om han overhovedet havde sat sig ind i min sag. Jeg følte nærmest, at han var på forsikringsselskabet side. Han siger også til mig, at han jo er upartisk (!) og det er bedst at please forsikringsselskabet og snakke dem efter munden.

Undervejs siger Nicklas Poulsen, at de naturligvis kun fakturerer hvad der er rimeligt og ikke nødvendigvis det reelle timeforbrug som er brugt på sagen. Jeg spørger indtil det, da jeg får en opgørelse på timeforbruget. De bruger masser af tid, men intet sker der!

Midt oktober tager jeg kontakt til et par andre advokater for at få deres syn på sagen. Begge siger “de er ellers dygtige derover” (altså hos Kroer Fink). Jeg kan allerede her mærke, at den ene advokat jeg taler med bliver jeg mødt af en tillid og loyalitet jeg ikke blev mødt af hos Kroer Fink. Det føles trygt helt ned i maven.

Jeg beslutter mig nu for at skifte og orienterer Kroer Fink. Nu får jeg hurtigt en mail fra Nicklas Poulsen hvor han beklager, at jeg har haft en så dårlig oplevelse af samarbejde. Han skriver også, at der er 14.000 kr udestående, da der i hans tid hos Kroer Fink er brugt tid på at indhente lægelige oplysninger (hvilket er usandt), korrespondance på at rykke forsikringsselskabet og ja så endelig korrespondancen med mig. Men pga. at sagens udgang, så vælger han at nulstille det. Sikken en gestus! Det arbejde der er lagt af Niclas Poulsen fra 1. juni kunne være udført af et barn i 5. klasse.

Jeg kan på ingen måde anbefale Kroer Fink. Hvis jeg ikke allerede var syg og utryg i hele min situation, så blev jeg det i hvertilfælde med Nicklas Poulsen som advokat. Jeg havde nærmest en følelse af, at jeg som klient skulle udvise forståelse for hans situation.

Jeg har i dag fået en helt fantastisk advokat som håndterer min sag helt anderledes. Han har lynhurtigt sat sig ind i min sag som “Djævlens advokat” og fundet de “huller i osten” som der skal arbejdes videre med. Jeg er glad for mit skift, men ærgerlig over at jeg skulle forbi Kroer Fink…

1. Oktober 2025

Mikael Skou Skjoldager

Mikael var min advokat i forbindelse med min trafikulykke.
Jeg har altid følt mig prioriteret og hørt i alle situationer.
Mikael har en evne til at få én til at føle sig set i alt hvad der måtte være af udfordringer.
Jeg har fået langt mere, end hvad nogen havde regnet med var økonomisk muligt.
Mikael har under hele min sag holdt den “gode tone” overfor modparten, hvilket er kommet retur den anden vej og er en adfærd, som også er i min ånd.
Med Mikael fik jeg følelsen af, at han ikke kun var min advokat, men også min makker i en mission.
Jeg kan og vil til enhver tid anbefale Mikael Skou Skjoldager.

18. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i 7 år haft en sag mod PFA som…

Jeg har i 7 år haft en sag mod PFA som Mikael Skou Skjoldager har været advokat på.
Altid med fokus på jeg havde forstået hvorfor, hvordan og ikke mindst at der er forskel på advokat sprog, og sproget fra sagsbehandlere i kommunen. Jeg har været tryg i det utrygge, og glæder mig over vi vandt i Byretten i 2024. Da PFA ankede til landsretten og jeg ikke havde mere overskud til overvågning mv til de sidste to år kamp, blev jeg set hørt og forstået til at det forlig jeg ønskede fremsat, blev sat i værk.
Jeg kender ikke til advokater men Jeg ved hvor vigtigt det var for mig når jeg ringede i frustration at Mikael i den anden ende først slap mig når jeg havde forstået✨
Det er et samarbejde jeg til en hver tid vil anbefale

13. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hermed vil jeg anbefale Kroer Fink…

Hermed vil jeg anbefale Kroer Fink Advokater til de, som fx er på udkig efter en meget dygtig advokat udi skadeserstatning. Jeg har haft den fornøjelse at have Mikael Skou Skjoldager hos Kroer Fink, og nu er jeg bestemt ikke ubekendt med erstatningsadvokater, eftersom jeg både er blevet påkørt oppe på fortovet for nogle år siden af en bus, og nogle år efter skred jeg på en rampe på et hotel og brækkede anklen! Ja, sådan kan man få nogle knubs henad vejen, og så kan det være overordentligt vanskeligt at vide, hvilken advokat man skal vælge. Til den sidste sag, den med min brækkede ankel, fandt jeg Kroer Fink, og det er jeg virkeligt glad for, at jeg gjorde!
Jeg må sige, at Mikael Skou Skjoldager er min favoritadvokat, og han har kørt min erstatningssag totalt prof, og så er han til at tale med, og det er alle advokater altså ikke.
Jeg har sagt til ham, at jeg anbefaler ham til andre og har allerede gjort det til en veninde, som kørte galt på motorvejen og skal have mengrads-vurdering om et halvt år.
Mikael vil helt klart være mit førstevalg, hvis jeg skulle få brug for en advokat igen, og jeg er overordentligt tilfreds med hans omhyggelige, hurtige og gennemtænkte arbejde med min svie og smerte samt mengrads-erstatning.

16. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den manglende kampgejst skriger til…

Den manglende kampgejst skriger til himlen.

Det nemmeste i verden var at overbevise kunden om at retfærdigheden ville ske fyldest, og så skete der sådan set ikke ret meget mere i denne sag.

Hvis sagen var for besværlig for Kroerfink, burde man have haft den samvittighed, og sige fra overfor kunden. Ikke pådutte kunden yderligere udgifter, men rent faktisk erkende, at man ikke kunne se nogen mening med sagen.

Det var nemt at bede kundens modpart om den delvise dækning af sagen, men sørge for retfærdighed for kunden, magtede man ikke.

Et samtidigt skift af advokat undervejs i sagen, markerede også sandheden i den manglende gejst.

En skuffet kunde, et advokatfirma med manglende gejst samt et forsikringsselskab, der griner fordi de kendte "smutvejene" bedre end advokaten. Det er ikke retfærdighed.

14. Juni 2020

Stor hjælp TAK

Fik stor, god professionel og positiv hjælp af Michael Skjoldager, i forbindelse med erstatningen efter mine skader efter trafikulykke, så mine varmeste anbefalinger herfra.

30. November 2019

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp
Tak til Michael Skjoldager for en fantastisk hjælp da min far blev kørt ned og desværre endte på plejehjem. Du var en uvurderlig støtte overfor modpartens forsikringsselskab
Jeg kan på det varmeste anbefale kroerfink for deres ekspertise og deres imødekommenhed.

23. September 2019

God hjælp og service

Vi vil gerne anbefale Kroer/Fink.
Advokat Michael Skjoldager som varetog vores datters personskade sag med stor ekspertise, har været i stand til at kunne forklare fordele og ulemper ved de valg skulle træffe, på en god og let forståelig måde.
Hilsen
Rikke Jonna og Peter

16. Dezember 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr