flyprice.dkBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil varmt anfale Flyprice.dk til alle, da vi fik en overordentlig god og tillidsvækkende service, da vi skulle finde billige flybilletter til USA i sommeren 2013. Sødt personale, som sad klar til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I april 2014 var vi i Florida og havde købt flybilletter hos Flyprice. Jeg var i telefonisk kontakt med Flyprice flere gange før vi tog afsted - og mødte altid en venlig, kompetent og tilgængeli... Mehr ansehen

1. Flugsuchmaschine
  2. Reisebüro

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

flyprice.dk har de bedste priser på fly, bolig og lejebil. Book det hele online - let tilgængeligt, nemt og sikkert. Bag flyprice.dk står DANSK FRI FERIE, som er Danmarks største udbyder af ferieboliger i hele Europa.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hjælpsom og tålmodig

Jeg havde problemer med at bestille 2 billetter til NY, fik hele tiden at vide at der opstod en fejl. Men Allan var meget hjælpsom og tålmodig med at finde de rigtig billetter til de rigtig priser. Han fiksede billetterne, pas og betaling for os. Jeg vil helt sikkert anbefale flyprice og handle med dem igen.

24. November 2015

Hej Lisa.

Tak for den fine anmeldelse :-) Vi er glade for, at alt flaskede sig og vi ser frem til, at kunne hjælpe dig med flybilletter i fremtiden.

Louise, flyprice.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De rigtige fly til den rigtige pris

Flyprice.dk hjalp os med at finde de perfekte flyafgange til en god pris. Højt serviceniveau. Tak for hjælpen :-)

Sabine og Niels

18. Februar 2015

Hej Sabine & Niels.

Det er vi rigtig glade for at høre - mange tak for den flotte anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige, dedikeret og service på højt niveau

Vi har haft en længere familietur til Florida, hvor forældre, børn og børnebørn på hver deres måde skulle se USA men også skulle have en uge sammen i Orlando. Vi har fået en super hjælp fra både Sanne og Allan til at planlægge og koordinerer vores tur, så det gik op i en højere enhed. Jeg har til tider har været lidt smånervøs, da det er 15 år siden jeg sidst var ude at flyve, men Flyprice har hjulpet til med at gøre rejsen tryg og god. Der er ingen tvivl om jeres benarbejde har været med til at vores rejse blev fantastisk og jeg kan varmt anbefale andre at give jer et kald, hvis der er behov for hjælp til at planlægge en god ferie.

Tak for hjælpen
Mie Vestergaard Frandsen

26. November 2014

Hej Mie.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, som betyder rigtig meget for os. Vi brænder for at finde flybilletter til vores kunder, og det er en stor glæde for os at kunne bidrage til at gøre starten på en fantastisk rejse så optimal som mulig!
Vi glæder os til at kunne hjælpe jer en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetence, tålmodighed og tilgængelighed helt i særklasse

I april 2014 var vi i Florida og havde købt flybilletter hos Flyprice.
Jeg var i telefonisk kontakt med Flyprice flere gange før vi tog afsted - og mødte altid en venlig, kompetent og tilgængelig medarbejder.
Særligt den sidste uge før afrejse blev yderst hektisk, fordi Lufthansa begyndte at strejke - men Flyprice var fantastiske til at hjælpe, så vi kom afsted som planlagt.

Til alle I medarbejdere hos Flyprice - keep up the good work - og en helt særlig tak for, at I er så tilgængelige, kompetente og venlige !

6. Oktober 2014

Hej Henning.

Tusind tak for de rigtig pæne ord. Vi bestræber os altid på at yde en ekstra indsats og give vores kunder den bedste service. Derfor betyder den fine anmeldelse meget for os og gør os endnu mere glade for vores arbejde:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uendelig hjælpsom, kompetent og tålmodig

Vi er en dansegruppe på 11 unge mennesker der skal til Las Vegas i August 2014. Problemet var at vi skulle billigt afsted og 4 medlemmer kom fra andre steder i verden da vi skulle til at rejse.
Sanne ydede en fantastisk ihærdig og tålmodig hjælp til at finde de rigtige billetter til de rigtige priser så vi alle kunne komme afsted på en fornuftig måde og til gode priser. Samtidig var Sanne i hele forløbet glad, positiv og motiveret at snakke med.
Jeg kan varmt anbefale Flyprice til andre.

26. Juni 2014

Hej Jens.

Mange tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst anbefaling, som vi sætter stor pris. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder med at finde den bedste rejse til den rigtige pris og er glade for at have været med til at give jer en god start på jeres rejse. Vi håber, I får en rigtig god tur til Las Vegas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent og uovertruffen personale.

Vi benytter os altid af flyprice når vi skal bestille flybilleter til USA, hvor vi tager over et par gange om året Sanne yder altid en meget kompetent service og er altid behjælpelig med at finde gode hoteler i såvel NYC, og Los Angeles, samt sørge for billeje. Min hustru var så uheldig at få en blodprop i hjerne ugen før vi skulle af sted sidste år og her var Sanne også en stor hjælp for os til at få aflyst rejse og hvad det ellers indebærer. Vi har kun rosende ord at kunne give og vi vil til en hver tid ringe til Sanne når vi skal ha skræddersyet en rejse, eller bare bestille en fly billet.
Vi vil samtidig gerne sige et stort tak til Allan for hjælpen, da vi havde lidt problemer med biludlejningen i Tampa i April.
Kære Sanne og Allan: Håber Chokoladen smagte :-)
Gitte og Dennis.

23. Juni 2014

Hej Gitte og Dennis.

Mange tak for de flotte ord, som vi sætter stor pris på. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service og elsker at hjælpe med at finde både fly og hotel til drømmedestinationerne. Vi glæder os meget til at hjælpe jer næste gang.
Allan og Sanne siger tak og de nød det hele:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ud over det sædvanlige!

Jeg havde problemer med at få bestilt et par biletter på Flyprice.dk, fordi jeg skal flyve til usa sammen med min kæreste, men vi rejser hjem på forskellige tidspunkter - vi kunne altså ikke bare bestille 2 gange den samme rejse. Udrejserne kunne vi simpelthen ikke få til at blive de samme på hjemmesiden. Jeg ringede til Flyprices kundeservice og blev mødt af en meget imødekommende, hjælpsom og kundeminded medarbejder, Allan. Han fiksede biletterne, pasinfo og betaling for os over telefonen, og vi kan nu rejse ud sammen. Imponerende at han gav sig så god tid og var så tålmodig! Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller biletter gennem Flyprice.

4. Juni 2014

Hej Christine.
Mange tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi er rigtig glade for at kunne løse det tilfredsstillende, så du og din kæreste fik den ønskede rejse til USA. Vi håber, I får en dejlig tur.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde dummet mig og skulle have ændret min flybillet, hvilket godt kan være en udfordring at få gjort, når man i forvejen har købt de billigste af de billigste flybilletter... Men flyprice var, mod forventning, behjælpelige med det. Selvfølgelig er det dyrt at få ændret lavprisbilletter, men det var rart at det kunne lade sig gøre, og at jeg, selvom jeg netop havde godkendt den nye billet, og bare ventede på at modtage den på mail, blev ringet op af flyprice et par minutter efter, da de lige havde fundet et endnu billigere (eller mindre dyrt :-) ) alternativ til samme dag. Jeg vil helt sikkert gerne handle der igen.

20. Mai 2014

Hej Anne.
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt og glade for, at vi fik løst problemerne:)
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Fantastisk service

Har netop bestilt billetter og har fået den mest fantastisk service fra Deres medarbejder Allan. Allan har givet mig en god oplevelse og jeg vil fremover bestille ved flyprice.dk.

8. Mai 2014

Hej Matilde.
Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre.
Vi glæder os til at hjælpe dig næste gang.

Professionel service

Jeg havde problemer med at booke online, og fik derfor hjælp via telefonen af en meget venlig og hjælpsom medarbejder, der sørgede for at vores billetter blev booket korrekt. Mange tak for det.

16. April 2014

Hej Birgitte.
Vi bestræber os altid på at yde den bedste service og er rigtig glade for, at vi kunne være behjælpelige. Vi håber, I får en rigtig god tur.

Meget fin service

Jeg havde problemer med at bestille billetten online. Kort efter blev jeg ringet op af en venlig medarbejder, og jeg fik bestilt en god billig billet. Glæder mig til min rejse :)

15. April 2014

Hej Gustaf.
Vi er glade for, vi kunne hjælpe dig med at finde en god og billig billet til din rejse. Rigtig god tur.

Fantastisk service

Fantastisk service fra flyprice.dk, både før under og efter køb af billet - kan varmt anbefale dem!

12. April 2014

Hej Søren.
Det er vi rigtig galde for - mange tak fordi du anbefaler os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget behagelig og kompetent betjening

Da jeg stod og skulle bruge en billet fra Malaga til København, talte jeg med en yderst serviceminded herre, Allan, der, selvom jeg ringede lige før lukketid, gav sig god tid til at finde lige den billet der, rent tidsmæssigt, passede bedst. Det var en meget positiv oplevelse og en meget fin service. Jeg vil helt klart anbefale Flyprice.dk til andre.

9. April 2014

Hej Lene.
Tak for den fine anmeldelsen, som vi sætter stor pris på. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig hjælp med min flybillet.

Tak for meget kompetent og korrekt hjælp med bestilling af min flybillet til Malaga.
Meget venlig og imødekommende personale. Min bedste anbefaling herfra.
Jeg har allerede givet Jeres hjemmeside adresse videre til at par gode venner.
Jeg kommer igen. Tak for god service.

3. April 2014

Hej Allan.
Tak for den fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi håber på at kunne hjælpe med flybilletterne en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons, super priser, og hjælp til billeje mm. Alt i alt en kanon oplevelse

29. Januar 2014

Fantastisk service!

Min kæreste og jeg sku til Australien. Vi bestilte rejsen og et par timer senere fik vi en mail om det skulle sørge for visum til os. Det kostede 450 kr for to så det dage vi selvfølgelig ja til. Dagen efter fik vi en mail med vores visum. Tiden var inde til vi skulle rejse og da vi ankom til Australien fik vi en tidsændring der gav os 6 timer i Amsterdam. Vi kontaktede flyprice og blev ombooket uden problemer. Tak for en fantastisk service til Sanne og Allan! Vi vil klart benytte flyprice igen og anbefaler det til alle vi kender !

11. Dezember 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service ever.

bestil ikke ved dette selskab. De lyver, giver forkert information, og så løber de fra deres ansvar bagefter.!
Man kan ikke beskrive deres service niveau, for der er ingen.
De er skyld i jeg ikke fik min bagage med hjem, for de sagde de havde booket men da det kom til stykket havde de ikke.
Mine veninde spurgte hvad ekstra bagage kostede hvis man købte den i lufthavnen, der fik hun 1 pris af flyprice og betalte et andet beløb i lufthavnen.
Dette firma skal man kun booke ved, hvis man ikke skal have bagage eller råd med på vejen.

22. November 2013

Verdensklasse service :)

Bestilte fly fra København til Durban via London og Johannesburg. SAS valgte så tage et af vores fly ud, som gjorde vi umiddelbart for at kunne nå vores fly i London, skulle med et der gav os 10 timers ventetid i London. Flyprice gjorde alt for at hjælpe os, og vi ente med - uden beregning, at få lavet alle 3 flyafgange om, for at det bedre hang sammen. Hele vejen igennem rigtig god service fra flyprice. Vil bruge dem igen, og kan klart anbefale at bestille via dem.

8. März 2013

Super god service

Professionel og kompetent vejledning.
Jeg har brugt dem et par gange og begge gange har jeg været yderst tilfreds med flytider, priser og især servicen ved henvendelser og spørgsmål.

11. Januar 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr