Na verstrijken rentevaste periode doen ze een bindend voorstel dat veel hoger ligt dan de rest van de markt. Marktrente aflossingsvrij is nu ongeveer 4,24%, Florius komt met niet onderhandelbare nieuw... Mehr ansehen
Bouwdepot declaratie ingediend foto faktuur afgewezen staat geen faktuur op !!! Deuk 2 deuk 1 zelfde bouwdepot cv en afzuigunit moest aparte nota worden !!! Florius derde deuk komt niet !!! Rente he... Mehr ansehen
Florius reageert op geen enkel verzoek. 5 pogingen gedaan. Verzekeraar heeft contact gezocht en ook een financieel adviseur. Maar niemand krijgt een reactie. Dit kan toch niet mogelijk zijn. Je beheer... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wilt u iets veranderen aan uw Florius hypotheek? Of bent u op zoek naar de huidige rentetarieven? Kijk voor informatie rond onze hypotheken op onze website.
Ruimtevaart 24, 3824 MX, Amersfoort, Niederlande
- www.florius.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Florius is een dochteronderneming van…
Florius is een dochteronderneming van ABN AMRO. Het is echt werkelijk de slechtste onderneming zonder enige maatschappelijk sympathie of hulp geweten. Er zitten allemaal gewetenloze mensen daar op kantoor die alleen maar gefocust zijn op hoeveel hypotheken ze kunnen verkopen. Het interesseert ze totaal niet of ze je aan de afgrond helpen of niet. Ze helpen ook totaal nergens mee, zijn geslepen in spelen van rolmodellen en de bal iedere keer naar een andere afdeling kaatsen. Duiken weg of hangen op als je echt goede vragen stelt. Niets voor niets bestaat er de de hashtag #floriusdeugtniet .
Hun social media team probeert je te bannen en te blokkeren, zodat je negatieve opmerkingen niet te zien zijn op twitter of andere social media.
Tja de waarheid is hard!
Incompetentie of leeftijdsdiscriminatie?
Wij proberen al een half jaar een hypotheek van minder dan 57 % van de marktwaarde te krijgen . Ivm het uitkopen van de andere erfgenaam . Continu worden we aan het lijntje gehouden doordat elke keer Florius vraagt om een nieuw aan te leveren document . Is dit incompetentie of leeftijdsdiscriminatie ? Misschien wordt het tijd om het Kifid in te schakelen ? Zodat zij eens kunnen kijken wat er met dit bedrijf mis is ?
Helaas vanwege een erfenis met Florius…
Helaas vanwege een erfenis met Florius te maken gekregen. Wat een waardeloos onvriendelijk bedrijf. Geen enkele aandacht voor de klant, denken alleen aan geld!!!
Florius heeft geen een ster verdien
Florius heeft geen een ster verdien, dat zou te veel zijn. Zojuist een jongeman gesproken over mijn klacht dat zij een aanbod geven van 1.2% naar 4% variabel hypotheekrente. Het leek alsof ik met een schooljongen te doen had die de regels van een blad aflas. Hij kon geen lagere rente voorstellen, want dat was hun beleid. Wel had hij een oplossing om van profijt 12 naar drie plus drie te gaan, maar dan dien ik opnieuw een hypotheek aanvraag te doen, terwijl zij notabene, zonder overleg met mij, profijt12 hebben gerealiseerd. Hij stelt voor, als er eventueel problemen aan zit te komen, om met een budgetcoach van Florius te bespreken die dan je hele mikmak gaat controleren. En als er genoeg overwaarde van je huis zou hebben, dan kan je vooralsnog je huis verkopen, kan een oplossing zijn. Dat er op hun website staat dat ze met de klanten meedenken en daar zijn voor de klanten, nou vergeet dat maar. Ze kijken enkel naar hun eigen bedrijf portemonnee om zoveel mogelijk geld binnen te halen, maar voor de klanten zeggen ze keihard, we kunnen niets doen. Ik raad Florius absoluut niet aan! Als er mensen zijn die klagen over Florius, geef het aan de media door, dat ga ik ook doen, zij kunnen meer voor je gaan betekenen .
Florius is een bijzonder…
Florius is een bijzonder klantonvriendelijke instelling. De medewerkers zijn ook niet genoeg onderlegd. Weten vaak niet antwoord te geven op de eenvoudige financiële vragen. Daarnaast zijn ze niet bereid mee te denken voor het zoeken naar oplossingen. Ook leggen ze informatie van hun eigen website naast zich neer. Of geven er een andere , weerlegbare, uitleg aan, welke hen beter uit komt. Kortom de klant wordt totaal niet serieus genomen.
Super en onwijs snel!
Wij hebben via Frits Hypotheekadvies onze hypotheek afgesloten bij Florius. Vorige week konden we eindelijk passeren bij de notaris en een dag later was alles al verwerkt bij Florius. We waren helemaal verbaasd hoe snel dat ging! Daarna moesten we alleen nog een machtigingsformulier invullen, zodat we declaraties via mijnFlorius konden indienen. Ook dat ging makkelijk en is binnen een dag afgehandeld. We waren bang dat het lang ging duren om bij ons bouwdepot te kunnen en dan ook nog lang moesten wachten totdat onze declaraties werden uitbetaald, nou alles behalve dat! Florius is enorm snel, zij snappen tenminste hoe ze hun klanten blij moeten maken (ook als je ze telefonisch wil spreken). Je hoeft bijv. niet eerst 2 minuten zo’n stom bandje af te luisteren. Wij raden het echt iedereen aan om een hypotheek via Frits Hypotheken bij Florius af te sluiten.
Jaren klant bij Florius maar nu het…
Jaren klant bij Florius maar nu het laatste half jaar een en al ellende.
Aanvraag hypotheek verhoging ivm verduurzaming huis heeft een half jaar op zich laten wachten. Steeds weer nieuwe documenten moeten aanleveren en weer een hele lange tijd op antwoord moeten wachten. Nadat dit alles goedgekeurd was en we een bouwdepot hadden nu ellende met uitbetalen.
Declaraties laten op zich wachten, gestelde termijnen worden niet nagekomen en ook klachten worden niet dan wel conform afspraken afgehandeld.
En wederom weer wachten op geld.
Alles word afgedaan met handjes tekort???
Ik vraag me ten zeerste af waardoor? Zijn er zoveel ontslagen gevallen? Of zoveel langdurig zieken? Al met al een grote teleurstelling.
Vooral niet aan beginnen
Een en al slecht heb al jaren spijt dat ik bij Florius zit!
Wat een slechte bank-/hypotheekverstrekker!
Sinds maart waren wij bezig met een bouwdepot voor de verbouwing van onze woning om het zo leefbaarder te maken voor de komst van ons vierde kind gezien kopen niet echt een optie is.
Na maanden lang aan het lijntje te zijn gehouden kregen we een nee te horen terwijl we een overwaarde van meer dan 176000 euro hebben etc...
Natuurlijk zit er meer in dit verhaal, maar vindt het jammer dat je als klant je moet conformeren aan al hun eisen, wat we hebben gedaan en dan toch een NEE hoorde en dat men name omdat ik een zelfstandig ondernemer ben. Ik ben al jaren een trouwe klant! Je zou denken dat, dat ook wat moet betekenen!
ZEER zeer slecht
ZEER zeer slecht, ik draai al even mee maar nog nooit heb ik zon enorm slechte bank als Florius meegemaakt. We hadden een hypotheek bij die prutsers, en we hebben ons huis verkocht. Dus werd de hypotheek afgelost en de nieuwe hypotheek loopt bij een andere bank gelukkig. Maar Florius kennende, heb ik ze gebeld met de vraag of er nog een bedrag open staat na de overdracht wat nog betaald moet worden, een laatste termijn oid. IIk kreeg te horen dat alles verrekend zou worden bij de overdracht en dat ik niets meer hoefde te betalen. Een week later wordt ik gebeld dat we een betalingsachterstand hebben! Dat kan dus niet he. Het allermooiste aan dit verhaal was dat meneer mij niet kon vertellen hoe hoog het bedrag was wat we dan blijkbaar nog verschuldigd waren! WTF???? Maar goed, ik kijk na 10 jaar Florius nergens meer van op dus we spreken af zodra ik de brief met dat bedrag binnen krijg, ik hem zal betalen. Weer een week later krijg ik de definitieve terugbetalingsnota, en daaruit bleek dat we nog 300 euro moesten betalen. Nou ok, het zal wel. Ik wacht op de brief, zoals afgesproken, voordat ik iets ga betalen. Vervolgens komt op de 25ste mijn salaris binnen en voordat het goed en wel op de bank staat, heeft Florius het volledige hypotheekbedrag afgeschreven!! Volkomen ongevoelig voor het feit dat ik inmiddels een nieuwe hypotheek heb die betaald moet worden! Voor de duidelijkheid: het gaat om een bedrag van €2304.-, dus geen dubbeltjes. Ik dus maar weer in de telefoon geklommen, heren, stort dat aub per direct terug! Na 3 keer bellen en een 6 dagen verder omdat ze van hun kant hun afspraken over terugbellen niet nakomen blijkt...ja daar komt het....dat de berekening van de terugbetaling nog loopt! Gut ik had toch een definitieve terugbetalingsnota gekregen???? Waarom duurt het zo lang voordat die berekeningen klaar zijn??? Hebben ze geen computers ofzo? En waarom schrijf je gewoon een hele hypotheektermijn af, terwijl je helemaal het eindbedrag dus nog niet weet??? Vind je het nou gewoon leuk om mensen in de problemen te brengen? Want daar lijkt het op. Na onderzoek door de debiteurenafdeling bleek dat het onterecht afgeschreven bedrag niet terugbetaald kon worden zolang al die blijkbaar te moeilijke berekeningen nog lopen. Op mijn vraag wanneer ze dachten dat die berekeningen dan wel klaar zullen zijn kreeg ik te horen: "begin mei" Op mijn vraag of zij ook vonden dat "begin mei" dus 1 mei is, zeggen ze gewoon ja..tussen 1 en 8 mei, wat, gezien de eerdere ervaringen met dit uiterst slechte bedrijf ook wel niet gehaald zal worden. Wat me opvalt, eigenlijk gedurende het gehele verkooptraject, is dat de frontoffice in elk geval geen enkel benul heeft van waar ze mee bezig zijn, en men uitermate veel moeite heeft om collega`s van een andere afdeling te spreken te krijgen. Zaken worden niet afgestemd, ik als klant wordt niet op de hoogte gebracht van wat er speelt, alleen maar valse informatie gevoerd, er is gewoon geen fatsoenlijke communicatie onderling, of naar de klant toe. Dit bedrijf speelt met een ander zijn geld en hoe fout het ook is wat ze doen, ze draaien het echt niet terug en hebben speciaal daarvoor een heel assortiment smoesjes klaarstaan. Toen florius onze hypotheek in handen kreeg na overname van de vorige bank, kreeg ik een dekentje toegestuurd. De bedoeling was dat we florius als een warme deken gingen zien ofzo iets vaags. Nou, ik heb er destijds niets van gemerkt, en nu wordt het ook steeds kouder.
Florius is ronduit een slecht bedrijf
Florius is ronduit een slecht bedrijf. Ze zijn ongelofelijk klant onvriendelijk. Het spreekwoord "geld blust geen gierigheid" is 100% van toepassing op dit bedrijf. Ze denken totaal niet met je mee. Ze misbruiken elke gelegenheid. Ik had een offerte van ze. Op het moment dat ik voor de offerte akkoord wilde geven, verhoogden ze plotseling de rente.
Helaas zeer slecht
Helaas zeer slecht. Florius begreep de notariele akte niet. Kan gebeuren. Notaris legt het schriftelijke nog eens uit. Kosten euro 1250.--. Alles duidelijk. Dan komt het bericht dat ze het kennelijk nog steeds niet begrijpen en het een week moeten bestuderen. Na bijna vier weken dus nog geen mening. 1250 euro weggegooid geld. Klachtwaardig en dus niet competent. RABO was redder in de nood: van aanvraag tot geld op de bank bij de notaris in zeven werkdagen. Klantgericht, snel, adequaat en competent.
Zeer slecht
Zeer slecht
Sturen offerte en veranderen later het toegezegde bedrag
Uitleg andere medewerker
Gevraagd Half nov 2021 rond te hebben wordt gewoon verschoven naar half jan
Hele Slechte communcatie komen afspraken niet na
Financiële meesters was onze tussenpartij net zo’n drama
Veranderen gewoon de voorwaarden vd offerte
Behandelen vd stukken duurt zo lang
Als Florius dan aan vraag hebben staat in de voorwaarden mogen ze tot 5 werkdagen over doen en dat doen ze ook! Waardoor je alleen maar verse vertraagd
Als je simpele lagere hypo hebt misschien wel ok maar verder niet aangenomen !!!
Wij hebben extra koste gehad doordat we 2 keer onze startdatum moeten verschuiven
I tegemoetkoming can Florius of financiële meesters
We zijn al heel wat jaren klant bij…
We zijn al heel wat jaren klant bij Florius en heel tevreden!
Florius hypotheken handelt onrechtmatig
Florius stelt zich vanaf het begin van de covid crisis op als een autoritaire bank. We hebben te maken met verschillende medewerkers en diverse vragen. We kunnen alleen maar concluderen dat er geen enkele flexibiliteit, redelijkheid is nog inlevingsvermogen in de klant. Terwijl al hun marketing uitingen het tegenovergestelde laten zien. We hebben echt veel met deze aanbieder meegemaakt. Momenteel zijn we bezig met een juridische procedure tegen de bank, samen met consumentenorganisaties. Wij hebben namelijk een overwaarde van 450.000 euro op ons pand in Utrecht en een beleggingshypotheek van 505.000 euro. Wij hebben een beleggingspot opgebouwd uit de beleggingsverzekering van 50.000 euro. Deze willen we gebruiken om het huis te verduurzamen. Florius geeft hiervoor geen toestemming, want dat geld is bedoeld om later de hypotheek af te lossen. De verzekeraar wil de toestemming wel verlenen.. Zelfs als de markt instort zal er nog een bedrag van minimaal 2-3 ton aan overwaarde blijven..
Dit zijn pure oplichters
Dit zijn pure oplichters! Ga nooit met hun in zee, beloven je van alles, de een zegt alles toe krijg je weer een ander die zegt nee gaat niet lukken werken langs elkaar heen zeer onbekwaam personeel.
verzekeringsnemer zonder polisblad
Beste vrienden,
In mijn geval ging het om iets heel simpels. Ik heb meerdere keren gebeld en gevraag om een kopietje van mijn polis blad. Dit heb ik dringend nodig om mijn hypotheek te laten aanpassen.
Wat heb jij nu aan een verzekeringsmaatschappij die maar een kopie van een A4 hetzij digitaal hetzij per brief niet naar zijn klant kan sturen?
Ik wach nog af.
1 juli 2021: ik heb inmiddels mijn polisblad digitaal ontvangen. Hierbij dank aan Florius.
Grote afrader, verschikkelijke service
Ik ben al vanaf okt 2020 bezig met een bouwdepot te regelen van 7k, bij Florius.
Alle benodigde papieren en vragen per mail ingevuld en opgestuurd verzonden.
Ik dacht ik ga hier optijd mee beginnen.
Nu eind Juni 2021 nog steeds niets op mijn bank rekening gestord.
En je raad het al, heb ondertussen al 2 maandelijke premie betaald aan Florius.
Ik zou aanrader naar een andere over te stappen....
Ben een rustig mens, maar hier gaat de bloeddruk van een mens echt van omhoog.
Ook met als gevolg, dat ik de aannemer niet kan laten beginnen. Ook binnenkort bouwvak.......
Chaos en achterstanden
Wij wachten inmiddels ruim een maand op de laatste termijn van het bouwdepot. Alle voorgaande binnen 2 a 3 dagen. Al vier keer gebeld waar ons geld blijft en ze geven toe dat het vreemd is en niet klopt en ze gaan er achteraan, alweer.......
Kortom, zeerontevreden!
Wat lees je toch vaak een jankberichten…
Wat lees je toch vaak een jankberichten bij reviews ( ongeacht welk bedrijf) , ik ben al 15 jaar klant bij Florius ( hypotheek) en nog nooit problemen gehad en altijd netjes te woord gestaan . Toen mijn rentevast periode verliep kreeg ik een nieuw aanbod en die heb ik geaccepteerd, tussen mijn oude en nieuwe contract was de rente inmiddels weer gedaald en Florius was zo netjes om de nieuwe rente toen te hanteren .
Ik ben dik tevreden over Florius.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.