Vi fik renset, algebehandlet og imprægneret vores fliser af Fliserensning.dk til yderst konkurrenedygtige priser. Opgaven blev udført af Allan. Han var punktligt, professionel og frem for alt meget gr... Mehr ansehen
I starten af maj måned kom Algexperten.dk og synede vores fliser (terrasse, ’gård’ og indkørsel). Hurtigt fik vi et godt tilbud på det ønskede arbejde, som ville blive udført i løbet af kort tid o... Mehr ansehen
Efter at have set firmaets annonce kontaktede vi dem (pinselørdag) og Henrik kom samme dag og målte op og gav skriftligt tilbud, som vi accepterede efter pinse. 14. dage efter var vores fliser ble... Mehr ansehen
Flottere end forventet! Jeg fik renset fliser på gange og terasser rundt om huset! Arbejdet blev udført til aftalt tid samt hurtigt og ordentligt! Resultatet oversteg mine forventninger. Det bl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Algebehandling er en forebyggende måde til at holde sit tag og fliser i god stand. Der kan være flere grunde til at få foretaget en algebehandling af tag, facade og fliser. Rent kosmetisk fremstår taget og fliser pænere i sin oprindelige farve end med en grønligt skær. Meget mos på taget være skyld i frostsprængninger, som langsomt ødelægger tagpladerne lag for lag.
Industrivej 15B, 3000, Helsingør, Dänemark
- info@fliserensning.dk
- www.fliserensning.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fremragende udført
Fremragende udført. Kom til tiden som aftalt. Flot arbejde, fliserne blev næsten som nye.
Alt vand og skidt blev støvsuget op, vandet hældt fra og skidtet, som mest var sand røg på græsplænerne.
Flot arbejde
Flot arbejde. Blevet meget bedre end vi havde håbet. Kan varmt anbefales.
Fik renset fliser på gangarealer og…
Fik renset fliser på gangarealer og terasse, ekstremt professionelt og høj kvalitet, god information omkring hvad der laves og der efterlades ikke noget affald eller lign. Kan anbefales
Flottere end forventet!
Flottere end forventet!
Jeg fik renset fliser på gange og terasser rundt om huset!
Arbejdet blev udført til aftalt tid samt hurtigt og ordentligt!
Resultatet oversteg mine forventninger. Det blev så flot!
Vore venner, der der bor lidt nede ad vejen, bad om at få
telefonnummeret til Fliserensning.dk. De skulle også have
deres fliser rensede!
Vi kan varmt anbefale Fliserensning.dk…
Vi kan varmt anbefale Fliserensning.dk til rensning og algebehandling af fliser. De vendte hurtigt tilbage med afgivning af tilbud og aftale om, hvornår de kunne gå igang. Professionelt og grundigt arbejde med god information om arbejdsprocessen undervejs. Vi er meget tilfredse med vores nyrensede fliser som fylder en stor del af vores grund.
13 år gamle fliser blev som nye at se…
13 år gamle fliser blev som nye at se på efter besøg af Henrik og hans folk. Vi er meget glade for resultatet, som blev udført grundigt. Selv vores hjemmebyggede højbed fik en tur og ser ud som om, det blev bygget i år. Samtidig blev der også ryddet pænt op efter besøget. Vi kan kun anbefale fliserensning.dk
På alle måder en god oplevelse
På alle måder en god oplevelse. Vi fik svar med det samme på vores henvendelse og da vores hus har 3 terrasser som ikke er kvadratiske og en masse flisegange var selv det at beregne antallet af kvadratmeter en udfordring. Det klarede Henrik og vi fik hurtigt et tilbud og ugen efter var fliserne renset og behandlet. Arbejdet var grundigt udført, så selv flisekanter omkring bede og støttemure blev behandlet. Vi har selv forsøgt at rente fliser af flere omgange, men det gør vi ikke mere, for resultatet er så meget bedre, når det bliver gjort professionelt og vi glæder os over det fine resultat.
Alt ødelagt.....
Hvis man ønsker at få sin beplantning totalt ødelagt og sine fliser ødelagt så ring til Henrik.
Trods at han har set med egne øjne hvordan hans medarbejder havde smidt bunker af affald i vores bede og trods han kan se at man ikke længere kan have biler på gårdspladsen uden der kommer tydelige mærker på fliserne så frasiger han sig alt ansvar.
Efter behandling lignede vores fliser nogle der havde fået røde hunde men Henrik sagde det ville forsvinde i løbet af nogle dage - det er nu 1/2 år siden og de er stadig fyldt med noget der ligner udslæt.
Vi har i 6 år parkeret på vores gårdsplads og der har aldrig været så meget som et mærke efter en eneste bil - efter fliserne er renset er det ikke længere muligt at køre ind med biler eller holde på gårdspladsen uden at der kommer tydelige aftryk fra alle 4 hjul.
Hvad end han har givet fliserne så er de nu over modtagelige for alt og ganske almindelig snavs forsvinder ikke igen men sætter sig ligesom fast på overfladen af flisen.
Alt det arbejde der blev lavet blev filmet via vores overvågning og det var tydeligt at se hvordan vedkommende der udførte opgaven direkte hærgede vores bede/beplantning ved at smide affald/kemikalier oveni.
Trods Henrik har set det med egne øjne mener han ikke at det er årsagen til at alt beplantning blev brunt/døde.
Kan se at Henrik skriver til en kunde at det ikke er muligt at udføre algebehandling/imprægnering i blæsevejr da det vil slå beplantning ihjel - hvorfor var det så lige at man valgte at behandle hos os en dag hvor det blæste helt enormt meget ?
Om der er selve behandlingen der er skyld i at vores beplantning døde eller om det er alt det affald der blev smidt i bedet ved jeg ikke - de 2 sammen forstærker vel bare hinanden tænker jeg.
Resultatet er ihvertfald ikke til at være i tvivl om - alt døde.
Når man har bede og beplantning der alle årerne har stået så flot så er det nok med alt sandsynlighed det er er sprøjtet med/smidt i der er grunden til at det pludselig dør indenfor få dage.
Havde ovenikøbet købt kæmpe tykke pap stykker til at skærme beplantning af men det blev ikke brugt - ville være for besværligt sagde vedkommende og ydermere så ville det ikke beskadige blomsterne hvis de blev ramt.
Hvorfor gør Henrik så opmærksom på at man ikke må behandle i blæsevejr.
Henrik ville gerne have nogle billeder af de ødelagte bede selvom at han selv var forbi og vi sammen forsøgte at fjerne hvad der var smidt i bedet (ikke så lidt da det var sand, grus, sten, jord og alt hvad der var “spulet sammen” fra en cirka 250 m2 gårdsplads).
Forklarede Henrik at jeg ikke havde billeder men at han var mere end velkommen til at komme forbi og se overvågnings videoen - der ville han tydeligt kunne se hvordan medarbejderen skovler affaldet op og smider det op i bedet og at beplantningen derefter bliver mere og mere brun for hver dag der går for tilsidst at ligge helt dødt.
Henrik vendte ikke engang tilbage med svar om han ønskede at se det - til trods for at jeg forklarede at optagelser automatisk ville blive slettet efter 30 dage (sådan er loven).
Da Henrik jo selv havde været hos os og set at alt var smidt i bedet havde jeg svært ved at forstå at det var så vigtigt for ham at se billeder af det - han var jo til at begynde med virkelig ked af at hans medarbejder havde tilladt sig at aflevere sådan et resultat men nok om det for alt var jo at finde på vores overvågning.
Fliserne er i den grad ødelagte for de ser forfærdelige ud - de var så meget pænere før.
Kan udemærket være de var en anelse mørkere før de blev renset men de var jævne i farven hvorimod at de nu ligner nogle der har udslæt.
Værst er at vi ikke længere kan køre/holde på dem med en bil uden at der kommer store mærker fra alle 4 hjul - allerede nu ligner vores gårdsplads et skakbræt.
Vi står ikke bare og føler at de 27.000kr vi betalte for rensningen er spildt men skal nu også betale for ny beplantning og temmelig sikkert også nye fliser - en ting er økonomien i det men det bliver bestemt også et kæmpe arbejde at få alt lavet nyt.
De 27.000kr har Henrik ikke engang tilbudt at refundere og at vi nu står overfor en kæmpe udgift til at udbedre er han åbenbart også flintrende ligeglad med.
Er så rasende over at man vil tillade sig at ikke tage nogen form for ansvar når en medarbejder ødelægger noget hos kunden.
Henrik har meddelt at hvis jeg skriver en anmeldelse så vil han skyde med skarpt tilbage - meget uprofessionelt og ekstremt barnlig opførsel.
Den måde han agerede på er så anderledes end den jeg talte med tidligere - at true en kunde på den måde er jo helt uhørt.
Man taler altid om før og efter billeder - hos os var fliserne pænere inden de blev renset (de var selvfølgelig en anelse mørkere men de var ikke fyldt med udslet lignende pletter og man kunne også køre og holde på dem uden det kunne ses).
Folk der ser fliserne er chokerede over hvordan de ser ud for de ligner i den grad nogle der trænger til at blive renset og for hvad angår vores beplantning så er der bare et sørgeligt syn der møder folk.
Vi har den bedste samvittighed og alt korrespondance viser også med alt tydelighed at vi trods problematikken har været yderst venlige.
Fik en utrolig god behandling til at starte med og Henrik var super sød samt overholdte vores aftaler men i det sekund vi gjorde opmærksom på skaderne blev han pludselig til en helt anden person.
PAS PÅ.......
Super kompetent firma
Terrassen er som ny!
Alt fra start til slut har været i særklasse og det er tydeligt, at firmaet lægger stor vægt på et højt service niveau til en meget fair pris.
Jeg kan kun tilslutte mig alle de 5 stjernet anmeldelser her på TP.
Positivt fra start til slut
Efter, at have kontaktet tre virksomheder, der alle annoncerer i trykte aviser og på SoMe, var fliserensning.dk eneste, der konkret vendte tilbage. Det skulle vise sig at være et positivt samarbejde; tilbud, udførsel af selve arbejdet over to dage samt fremsendelse af regining var 100% i ordne og som aftalt.
Super god service og super flot resultat!
Super god service og super flot resultat! Vi har fået renset, desinficeret og imprægneret både indkørsel og fliser rundt om hele huset - i alt 170 m2. Det er som at have fået nye terrasser. Imprægneringen holdte desværre ikke ved første sprøjtning, men da der er rigtig god service og garanti blev det hele gensprøjtet - og vi er så tilfredse. Vil klart anbefale Fliserensning.dk.
Det er faktisk ret cool
Det er faktisk ret cool. Ejeren kom og målte op og gav et tilbud, og så kom teamet nogle dage efter over to dage og rensede alle fliser. Vi var flere steder hårdt ramt af pest, og andre steder knap så hårdt ramt. Der var også store forskelle på, om der havde stået borde m.v. - i det hele taget bare alt dét, man ser på en ti år gammel belægning. Overvejelsen var hele tiden, om vi bare skulle lægge nyt. Kommunikationen omkring tilbud var helt fantatisk. Han havde styr på det. Drengene, der kom, var også ret fantastiske, og resultatet var virkeligt flot. Alt blev lige pænt, og alt blev bare lækkert og nyt. Vær opmærksom på, at vinduerne bliver noget snavsede, så puds ikke vinduer lige inden :) ... Der kom et godt efterskrift fra firmaet, hvor de fortalte, hvordan man fiksede kalkpletter på netop vinduer. I det hele taget et super forløb, som jeg ikke fortryder, at jeg gjorde. Ca. halv pris i forhold til at lægge nyt alt inkl. Og flinke fyre. Men de fik ikke fulgt op de efterfølgende år.
Flot fliserensning
Jeg har fået renset fliser på en terrasse og på adgangssti, i alt 75 kvm samt algebehandling af flere flisearealer. Resultatet er bogstaveligt talt som de før/billeder man ser i reklamer. Langt bedre end jeg havde forventet. Uden ekstra beregning foreslog fliserenseren at han også gav en mur algebehandling. Og han har også renset en parasolfod og et par småting uden ekstra beregning. Hvor tit oplever man lige den slags?
Nyt liv til gamle fliser
Vi havde set vores venners fliser, efter at de var blevet renset og behandlet af Fliserensning.dk - og vi forespurgte om et tilbud - og vi fik hurtigt en aftale i stand. Fliserne blev renset og behandlet og fremstod virkeligt flotte, selvom de er mange år gamle. Vi anbefaler gerne Algeexperten.dk.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig respons på forespørgsel - og fliserens blev foretaget uden problemer. Kan klart anbefales.
Vi kontaktede Fliserensning.dk på deres webside.
Vi kontaktede Fliserensning.dk på nettet og aftalte tid for vurdering af opgaven. De kom til aftalt tid, og tilbuddet lå i postkassen samme dag. Nem ordreafgivelse og svar tilbage med det samme.Fliserne blev renset, og det er som at få nye fliser. Meget fint resultat. Fin skriftlig information efter hver behandling. Vi er meget tilfredse med det flotte resultat og hele forløbet.
Godt arbejde
Godt arbejde - over forventning
Kom før tiden om morgenen, men ventede med at gå igang til kl. 07.00 pgr. hensyn til naboerne.
Utrolig flink og oplysende person.
Han gjorde arbejdet færdigt samme dag og vi fik en instruktion om hvad og hvornår vi kunne sætte ting på plads, gå på fliserne, fuge dem igen samt hvordan vi får 15 års garanti.
Kan kun anbefale firmaet.
RING IKKE TIL DENNE VIRKSOMHED
Har svært ved at forstå at jeg skal ringe til denne virksomhed 6 gange og lægge besked på deres autosvar UDEN at få et tilbagekald.
Kan derfor IKKE anbefale at ringe - men derimod anbefale at bruge et af de mange andre firmaer der findes, og som sætter pris på at man som kunde (tillader sig) at kontakte dem.
0 ud af 10 dræberalger herfra :-(
Jeg har fuldt ud været tilfreds med det…
Jeg har fuldt ud været tilfreds med det arbejde, som jeg har fået udført af Algexperten. Lige fra tilbudsgivning til udførelse af arbejdet har jeg følt mig godt behandlet.
Resultatet er desuden fantastisk. Jeg havde aldrig forestillet mig at mine hårdt angrebede fliser kunne blive så pæne. Jeg føler at jeg har fået to nye terrasser nu.
Algebehandling
Stort og meget positivt resultat med udført rensning. Fliserne blev meget pænere end forventet. Grundig udført og på aftalte tidspunkter.
Bent Jakobsen
Liseleje
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.