Vi har fået renset og imprægneret vores fliser, og vi er virkelig imponerede over resultatet. Arbejdet blev udført hurtigt og meget professionelt, og vores fliser ser ud som nye igen. Hele forløb... Mehr ansehen
Jeg kan desværre ikke anbefale Nanostone efter, at de har ødelagt vores træterasse med forkert behandling. Efter de har været og rense terrassen er træet blevet helt misfarvet samt ødelagt. Dette... Mehr ansehen
snakkede med dem på telefonen, fik et tilbud, et par små tilretninger og så kom de af 3 omgange. med god tids varsel før så jeg kunne nå at flytte krukker og have møbler. Mødte 2 af deres medarbejder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Aftale overholdt, meget venlig og kompetent Magnus, der ankom kl 1030 og fortsætte indtil han var færdig kl 18, trods problemer med vandtrykket. Alt i alt flot service - og flot resultat.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Nanostone er vi specialister i rensning og overfladebehandling af fliser, facade, og tag, samt tagrenderens og græspleje. Kort fortalt, de lidt sværere opgaver omkring huset udenfor. Alle vores løsninger tilbyder vi på abonnement uden binding og til en attraktiv pris, så du blot kan nyde din have og lade os gøre det sure arbejde. Læs mere om vores tilbud på www.nanostone.dk
Nanostone ApS - vi fjerner flisepest med garanti
Vom Unternehmen geschrieben
- Vi renser alt pænt og rydder lige så pænt op efter os
- Vi renser og behandler fliser mod alger, mos og de hvide pletter (flisepest). Vi går op i at gøre et godt stykke arbejde og sikrer altid at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde. Dette betyder også at vi gør lige den ekstra indsats til at stille vores kunder glade og tilfredse - fx gør vi os ekstra umage i at gøre rent og rydde pænt op efter os når vi går. Hos os betyder kvalitet alt og det er det, som har gjort at vi har været på markedet som de første med ekspertise i fliserens og du kan regne med at vi er her de næste 5 og 10 år.
Tilfredshedsgaranti
Ingen photoshop - det bliver akkurat så flot som på billederne
Baldersbuen 15C, 2640, Hedehusene, Dänemark
- info@nanostone.dk
- www.nanostone.dk
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hold jer fra Nanostone.
Efter de har været og rense terrassen er træet blevet helt misfarvet samt ødelagt. Dette har medført en større udgift til slibning af terrassen og er blevet nød til at oliere den, for at den ser pæn ud igen.
Kundeservicen efter at have skrevet med den er yderst mangelfuld og kan ikke anbefale, at man bruger Nanostone.
En meget utilfreds kunde.
Profitdrevet firma, som ikke har tid til at løse fejl de har begået
Vi fik renset og imprægneret vores filser med efterfølgende påfyldning af fugesand. En process som tog 2 uger at gennemføre. Det vil sige, de kommer ud og renser og tømmer fugerne, ventede en uge med at komme og imprægner fliserne, og ventede så en uge mere før de hælder fugesand i. Dvs. 2 uger hvor fugerne var helt blottet til at modtage ukrudt, græs og andet man prøver at komme af med. Grunden til dette er at de har et "system" som tildeler opgaver til deres medarbejdere for at "samle" dem i et område og optimer deres tid/profit. Vi har nu allerede ukrudt og græs i fugerne.
Under udførelsen af rensearbejdet, lagde jeg mærke til at der blev drukket en dåse Red Bull, som blev stillet i vores carport. Den blev åbenbart stående efter de var taget hjem og vi lagde ikke mærke til den da vi ikke brugte carporten da vi fik at vide at vi ikke skulle stille tunge ting (så som vores bil) på fliserne. Da stormen i Påsken ramte os, blev dåsen væltet ned på vores fliser og indholdet blev spredt ud over flere fliser i et mønster der passede fint med hvordan dåsen lå da vi fandt den. Vi lagde ikke mærke til det før senere, hvor Red Bull (ikke sukkerfri) var tørret helt ud. Vi forsøgte at vaske det væk med varmt vand, sæbe og en skrubbebørste, men der var nu kommet misfarvning af fliserne. Kontakten fra kundeservice var arrogant og beskyldte os stort set for at lyve, hvorefter de holdt op med at besvare e-mails.
Vi har nu opsagt (håber vi!) vores andre årlige tilbagevendende aftaler da vi ikke vil bruge et firma som ikke vil tage hånd af de fejl og måske skader de er skyld i. De har heller ikke besvaret vores e-mails omkring opsigelse.
Nanostone er et af de dyrere firmaer på markedet og som jeg fik at vide af medarbejderen, så skulle kvaliteten også følge prisen. Det gør den ikke. Mudret fodspor på de nyrenset fliser og skraldespande dækket i mudder, som vi nok skulle ha' klaget over...
Flise rens
Hele forløbet har været nemt og problemfrit, og servicen har været i top fra start til slut.
Vi kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer fliserens og imprægnering!
Vær OBS på Nanostones tilbud
Vær OBS på Nanostones tilbud. Desværre lyder regningen på ca. 20 % højere, da deres påstand er at arealet/opmålingen ( som de selv har foretaget) var større end deres opmåling viste. Så uforstående overfor, at firmaet ikke accepterer deres egen tilbudspris. Så ikke et firma der kan anbefales.

Imponerende
Alt i alt flot service - og flot
resultat.

Alle aftaler blev overholdt
Alle aftaler blev overholdt. Dygtig og professionel håndværker der udførte et flot arbejde - tak

Antwort von Nanostone ApS
For det første en meget behagelig…
For det første en meget behagelig medarbejder, der lynhurtigt reflekterede over min henvendelse og gav mig en bedre pris. Og vigtigst: alle aftaler bliver holdt

Antwort von Nanostone ApS
Det er et super flot arbejde
Det er et super flot arbejde der er blevet lavet. Flinke medarbejder. Er fuldt ud tilfreds.

Virkelig flot resultat
Virkelig flot resultat. Grundige folk og orden på tingene. Kom hele vejen rundt om alle vores fliser og servicen var generelt helt i top.

Antwort von Nanostone ApS
Jeg har netop haft besøg af Nanostone
Jeg har netop haft besøg af Nanostone, og jeg er yderst tilfreds, med det udførte arbejde, og nyder synet hver dag. Tillige meget venlig og hjælpsom personale. Kan anbefales.

Antwort von Nanostone ApS
Pæne fliser og flinke folk
Mødte 2 af deres medarbejdere, super venlige og serviceorienterede - og nu står fliserne super skarpt :)

God kommunikation
God kommunikation, fin logistik og flot arbejde

Antwort von Nanostone ApS
Er nu på 3 aftale om besøg til den…
Er nu på 3 aftale om besøg til den årlige vedligeholdelse og vi flytter møbler, krukker m.v. Frem og tilbage.
Får ikke en forhånds besked om at de ikke kommer før de skulle have været her - super dårlig og forklaringerne er ikke sandfærdige.
Trist at det skal være sådan og har oplevet det samme for et par år siden.
Hans- Henrik
Anne - tal med dine kolleger Dickte, Emil og nogle andre. De kender sagen og der er også sendt mails til jer i Kundeservice hvor vi også har bedt chefen Anne om at kontakte os - hvilket ikke er sket.

Kan ikke anbefales
Jeg havde oprindeligt en aftale med Algestop omkring fliser, som i 2022 fusionerede med Nanostone. Efterfølgende har jeg været kunde hos Nanostone i tre år, hvor jeg desværre har oplevet en række problemer. Forbrugerrådet har vurderet prisaftalen jeg havde som bindende, på trods af dette har jeg valgt at opsige, da jeg ikke ønsker at bruge mere tid på de tilbagevendende udfordringer. Jeg er derfor skiftet til et firma, som jeg oplever som mere professionelt

Antwort von Nanostone ApS
Alt gik som aftalt og forventet
Alt gik som aftalt og forventet, var ikke hjemme imens terrassen blev alge og flisepest renset, den var flot rengjort selvom det “sviner” under processen, glæder os til at nyde vores rene og næsten nye terrasse
De kom efter en uge og efterbehandlede mod alger
Alt var en rigtig god oplevelse, vi er meget tilfredse

Fantastisk resultat
Fantastisk resultat. Overskydende vand blev suget op. Det er blevet så flot 👌

Venlige og imødekommende medarbejdere
Venlige og imødekommende medarbejdere - rigtig god information inden udførelsen af arbejdet. Kan varmt anbefales 🥰

Antwort von Nanostone ApS
Har lige haft besøg af Morten fra…
Har lige haft besøg af Morten fra Frederikssund.
Jeg skulle have afrenset en terrasse på 65 kvm.
Morten mente ikke at han kunne gøre den meget pænere end den var, og gav den derfor en algebehandling U/B
for som han sagde, så var han ikke kørt forgæves.
Fantastisk kundeservice 😃
Vi drøftede behandling af taget og her har Nanostone helt sikkert en fremtidig kunde 👏
Der var også andre services som jeg vil overveje.
Kan helt sikkert anbefale Nanostone. For de er 100 % ærlige og fortæller dig om det kan betale sig at betale for de opgaver de til tilbyder.
Tusind tak til Morten fra Frederikssund 😃 super flink fyr 😃

Antwort von Nanostone ApS
Alt fra start til slut har været en virkelig god oplevelse
Alt fra start til slut har været en virkelig god oplevelse. Meget kompetente og meget venlige medarbejdere. Kommunikationen har været helt i top; advisering i god tid og vi vidste ret præcist, hvornår Nanostone kom. Resultatet ser super godt ud. Nu er vi kun spændte på om det holder som lovet, men det er jeg ret sikker på, da vores nabo allerede har haft meget fine resultater.

Dårlig oplevelse
Nanostone , har efter rengøring af fliser stoppet vores brønd med gl sand mm Og er dog ikke færdigt med af rense fliser i Fredsted da manden skulle køre ? nu skal vi have kloak mand ud , og min mand har hivet mega meget sand mm op , har talt med en medarbejder i nanostone og han fortæller af DE ikke må spulle sand ned i privat brønd . Det er som om det firma har udstyret deres medarbejdere til af sige ens lød når man ringer eller skriver .
Anne eller måske Annesofie fik jeg igår besked på af skulle snakke med , men hun er optaget hele dagen , mon det er rigtigt? Det virker som det er et træls firma,

Antwort von Nanostone ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.