Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij FinnWald! Bij FinnWald vinden wij het belangrijk dat je tijd voor jezelf, familie of vrienden neemt. Dat je thuis kunt ontspannen op een makkelijke manier. Hoe lekker is het om in je tuin te genieten van jouw eigen sauna of hottub. Even jouw gedachten op nul en een moment van pure ontspanning beleven. Daarnaast hechten wij veel waarde aan uw gezondheid. Een sauna sessie heeft veel gezondheidsvoordelen. Het verhoogd je immuunsysteem, bevorderd de bloedsomloop en verbeterd de huid. Bekijk onze website voor alle informatie! Of maak een afspraak voor in onze showroom.
Industrieweg 1, 3881LB, Putten, Niederlande
- 0341 231008
- info@finnwald.nl
- www.finnwald.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Very good service and good product
Very good service and really looking after the customers concerns and wishes. I got a wood fired hot tub and the quality is really good. It heats up quickly and keeps the water warm very long (30+hours in October, temp still above 30 degrees)
Very happy with the service and the product.
We zijn erg blij met de hottub
We zijn erg blij met de hottub. We zijn goed geholpen en er is veel meegedacht.

Antwort von Finnwald
Wij hebben eerder dit een jaar een…
Wij hebben eerder dit een jaar een hottub besteld bij Finnwald, ondanks dat het bedrijf niet bij ons in de buurt zat. Het gevoel dat wij kregen van het telefonisch contact was al erg positief, hierop hebben wij een afspraak gemaakt voor in de showroom. Hier zijn wij hartelijk ontvangen en hebben wij ervaren hoe belangrijk het is een hottub eerst in het echt te zien en voelen. We gingen er meteen voor de grootste maat die ze hadden! Enkele weken later werd hij bezorgd, nu hebben wij een prachthottub in de tuin staan. Stiekem kijken wij toch wel het meest uit naar de winter.

Antwort von Finnwald
Finnwald is absoluut een aanrader
Via een vriend zijn we bij Finnwald terecht gekomen en hebben we een houtgestookte hottub uitgekozen. Een mooi produkt, waar we veel plezier aan beleven. De gemaakte afspraken worden nagekomen. Vanaf het eerste gesprek tot en met de levering een heel prettige communicatie.

Antwort von Finnwald
Zeer toegankelijk bedrijf voor al de…
Zeer toegankelijk bedrijf voor al de vragen die we hadden kregen we zeer goede uitleg .
Nu 6 maand in ons bezit en nog geen moment spijt alleen genot .
Van aanvraag tot plaatsing werd alles vlot en snel geregeld.top service.

Antwort von Finnwald
Wij hebben een jacuzzi op hout gestookt…
Wij hebben een jacuzzi op hout gestookt bij Finnwald gekocht. Bij veel bedrijven rond gekeken maar we werden nergens zo goed behandeld als bij Finnwald. Bij alle vragen die we hadden en nog hebben bellen wij naar Finnwald en krijgen dan André of Dani aan de lijn en worden ontzettend goed geholpen. Eerst hadden we dat de jacuzzi niet deed maar dat werd zeer netjes opgelost. Kortom een bedrijf wat je aan iedereen kunt aanbevelen.
Hans en Ingrid Groot Zevert

Top bedrijf!
We zijn heel fijn geholpen, goed gesprek waarin naar onze wensen werd gevraagd en hoe we de hottub wilden gaan gebruiken. Daaruit kwam een advies met een mooi aanbod. Snelle levering, zijn hierover goed op de hoogte gehouden. Geholpen bij de plaatsing, helemaal top. Genieten bijna dagelijks van de hottub die echt perfect bij ons past. Onze zoon had al goede ervaringen en we zijn blij dat we zijn advies gevolgt hebben.

Antwort von Finnwald
Top ervaring, top product!
Onlangs een Vanamo XL hottub aangeschaft van Finnwald. Kwaliteit van het product is super. Afwerkings niveau evenals super. Van de bedieningselementen tot aan het laswerk van de kachel, alles is prima in orde. Verkoop traject verliep soepel, bij levering netjes gebeld van te voren en alles volgens gemaakte afspraken verlopen.
Wij hopen lang plezier te hebben van de hottub, mochten we toe zijn aan een nieuwe dan komen we zeker hier weer terug.

Degelijk bedrijf met topproducten
Degelijk bedrijf met topproducten. Ze geven zeer goed advies, er zijn geen irritante bijkomende kosten (zoals bij eigenlijk alle andere aanbieders) voor bijvoorbeeld een hitteschild. Levering was top, installatie volledig uit handen genomen, fijne begeleiding en overall hele goede communicatie. Voor wat betreft het product zelf: het is mijns inziens de hoogst haalbare kwaliteit en prijs/kwaliteit verhouding is hier dus veel beter vergeleken bij concurrenten. Ik heb uitvoerig onderzoek gedaan en elke keer kwam voor mij Finnwald eruit. Heel erg blij met onze hottub!

Antwort von Finnwald
Hottub is een echte TOPtub !
Vorig jaar reeds een hottub gekocht (advertentie gezien op 2dehands.be) maar op onze vraag werd de levering wat uitgesteld tot de onderbouw klaar was. Helemaal geen probleem ! Communicatie top ! Zeer vlotte levering en installatie (bedankt Nico) ! inmiddels kunnen ondervinden dat we de juiste keuze gemaakt hebben.

Vanamo XL hottub met bioheater
Begin van het jaar een hottub besteld en netjes geleverd op de afgesproken datum. Hottub werkt naar tevredenheid. Warmt snel op en functioneert uitstekend. Installatie heeft Finnwald gedaan maar we hebben wel mee moeten helpen met transport naar achteren (via de poort achterom het huis). Dit vonden we erg spannend gezien de grootte van het object, gewicht en kostbare investering. Hadden liever gezien dat Finnwald dit helemaal zelf had georganiseerd aangezien er nog wel wat ervaring en deskundigheid bij nodig is. Gelukkig is alles goed gedaan. Finnwald is was behulpzaam. We zijn erg blij met de hottub.

Antwort von Finnwald
Genieten van de hottub in je eigen tuin
We hebben een voorraadmodel hottub gekocht bij Finnwald. Daardoor hadden we een goede prijs voor een kwalitatief zeer hoogwaardige en complete hottub. De informatie voorafgaand aan de koop en zeker ook daarna was perfect. Snel een antwoord op al onze vragen. Ook de aflevering aan huis verliep perfect volgens afspraak en met duidelijke instructies. We zijn erg blij met de hottub. Binnen 1u is de hottub lekker warm.

Perfecte service
Duidelijke website en ze komen alle afspraken na.
Levering en installatie gebeurd vlot en met de nodige uitleg.

Antwort von Finnwald
Een goed en betrouwbaar bedrijf
Een goed en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering en aardige mensen. Kwaliteit van de hottub is erg goed. Zeer tevreden!

Ofuro 2 persoons hottub
Alweer een tijd geleden, juli '24, hebben we een mooie Ofuro hottub gekocht bij Finnwald. Tot heden maken we er met plezier gebruik van. Houtgestookt is het ook in de winter heerlijk om in te zitten.
Wij waren bij Finnwald terecht gekomen door het zoeken op internet. Een leuk bedrijf, waar prima afspraken qua wensen, betaling en levering mee te maken zijn. De hottub moest bij ons over het dak heen. Ook de kraan om dit mogelijk te maken, werd door Finnwald geregeld.

Goede prijs/kwaliteit
Enorm blij met de aankoop van onze hottub. goed geholpen door Dani in de showroom waar alle modellen staan. Mooi aan huis geleverd zoals afgesproken. Zou Finnwald zeker aanbevelen!

Antwort von Finnwald
Goed geholpen in de zaak
Goed geholpen in de zaak. Goed advies gehad.
Levering heeft in goed overleg plaats gevonden.
Hottub functioneert geweldig.

Goede Service, Eerlijke prijs
Wij zijn bij Finnwald terecht gekomen nadat onze order bij barrelsauna werd geannuleerd. Finnwald heeft ons super snel en goed geholpen. Inmiddels hebben wij een tweede hottub aangeschaft voor onze airbnb. Betrouwbaar, eerlijke prijs, komenn afspraken na.

Antwort von Finnwald
Echt een super mooie hottub gekocht bij…
Echt een super mooie hottub gekocht bij Finnwald. Een eyecatcher in onze tuin. De kachel van de hottub verwarmd zo’n 10 graden per uur en is zo op temperatuur. Super gezellig ook met dat hout. Nu na ruim een half jaar gebruik (zonder problemen) geen moment spijt gehad van onze aankoop.
Ook in het aankoopproces zijn wij uitstekend geholpen. Installatie ook netjes verzorgd in onze tuin en een duidelijke uitleg gekregen van de werking en het noodzakelijke onderhoud. Top bedrijf!

Antwort von Finnwald
Ontspannen in je eigen tuin
Duidelijk verhaal, goed nakomen van afspraken.
We hebben onze hottub nu een half jaar en bevalt zeer goed!

Antwort von Finnwald
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.