Ik heb mijn fiets twee weken geleden ter reparatie gebracht. Helaas ben ik niet tevreden over de service. Er werden meerdere afspraken gemaakt over wanneer de fiets klaar zou zijn, maar deze zijn telk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet
Super behulpzaam, enorm klantvriendelijk personeel, en goede kwaliteit! Kan het iedereen aanraden voor wie op zoek is naar een adres voor een nieuwe elektrische fiets of wie er van plan is 1 te kopen
Mamud is the guy!!!! He support me and my family during all purchase process. He is a amazing person and we really appreciated his attention. I will buy another bike there only because him.
Bakfiets besteld van Urban Arrow. In eerste instantie ging er iets fout met de bestelling en duurde het aardig lang (2 maanden) voordat de fiets werd geleverd. -Bij ophalen gesproken met Mahmut. De m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Laan van Nieuw Oost-Indië 106, 2593 BZ, Den Haag, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Vriendelijke service, doen wat ze beloven en leveren snel.
Fiets kwam snel, en je krijgt echt topservice in de winkel. Heel gastvrij, want ze willen je met alles helpen. Aardige mensen en snelle levering en zaken
Heldere, kantvriendelijke communicatie en dienstverlening. Goed bereikbaar telefonisch.
Prima service, goede adviezen en niet opdringerig om meer spullen aan te schaffen.
Na een langdurig reparatie traject onder garantie is e.e.a. gelukkig uiteindelijk toch nog netjes opgelost. Het ging alleen helaas niet zonder slag of stoot.
Fiets aangeschaft via Fiscfree website en werkgever met belastingvoordeel, geleverd door Fietsvoordeelshop.nl.
De communicatie en coördinatie tussen klantenservice en winkel laat helaas te wensen over. Hierdoor wordt er langs elkaar heen gewerkt en is de communicatie met de klant niet optimaal.
Ik moet zeggen dat het personeel in de winkel wel heel vriendelijk is en welwillend lijkt, maar ze lijken voor sommige zaken afhankelijk van de gebrekkige ondersteuning vanuit de landelijke moeder organisatie.
Al met al ben ik blij dat het met trekken en duwen uiteindelijk gelukt is om de reparatie uitgevoerd te krijgen.

Antwort von Fietsvoordeelshop - Den Haag
De Fiets stond afgemonteerd klaar. De medewerkers hebben goed geholpen hem af te stellen
Behulpzaam, eerlijk en gaf mij goed advies. Naam ook de tijd en gaf goeie adviezen. Gewoon top geholpen.
Wachtlijst om je bijna nieuwe bakfiets van 6.000 euro te laten nakijken is 2 maanden. Niet OK. Er zijn al maandenlang problemen met deze winkel. Wordt niet opgelost. Vermijden dus.

Antwort von Fietsvoordeelshop - Den Haag
Goed geholpen en tijd gekregen voor div proefritten
Goede prijs en uiteindelijk op tijd geleverd. Prima fiets en eind van het jaar 700 euro goedkoper dan elders.
Aardige mensen.
Goed en prettig advies en doorverwijzing voor proefrit naar grotere vestiging. Daar ook vakkundig geholpen. Ondanks personeelstekort!
Ebike besteld in de magazijnverkoop, kon ik ophalen in Amersfoort. Dag van levering gebeld of hij klaar stond. Werd me verteld dat de fiets dubbel verkocht was en mijn fiets nog wel in Den Haag stond. Hij moest alleen nog even rijklaar gemaakt worden en zou m de dag erna op kunnen halen. Dag erna bellen of het gelukt was. Ze waren ergens tegenaan gelopen en ging niet meer lukken. Uiteindelijk nog 3 weken aan de lijn gehouden. Slecht bereikbaar en moest steeds zelf contact opnemen. Ook gebeld met klantservice, enige dat zij wilde doen was een terugbelverzoek indienen…. Nooit meer gebeld. Fiets afbesteld en daar zelfs niets meer op gehoord. Na eerdere goede ervaringen met fietsvoordeelshop bedenk ik me nu wel 10x, ga bij een andere winkel op zoek naar een andere.

Antwort von Fietsvoordeelshop - Den Haag
punctueel alles netjes verzorgd met de accessoires etc, opgestapt en weggefietst!
Goed geholpen in de winkel. Vervolgens zelf online besteld en laten bezorgen in de winkel. Ik werd netjes gebeld toen de fiets aangekomen was. Ze hebben mij geholpen met het zadel verzetten en de fiets verzekeren. Top service en een goede fiets.
Vriendelijke staf en goed advies. Winkel werd die dag opnieuw ingericht dus het was n warboel.
Vier weken geleden heb ik een fiets besteld. Na twee weken heb ik nagevraagd of mijn fiets inmiddels binnen was en wanneer ik hem kon ophalen. Mij werd verteld dat de fiets al in de winkel stond, maar dat er nog veel werk aan was. Ik moest maar wachten.
Ik heb nog een week, uiteindelijk zelfs twee weken gewacht, en nu krijg ik te horen dat de fiets helemaal niet is aangekomen. Er zou een systeemfout zijn geweest en de bestelling moest opnieuw geplaatst worden. Ik heb gezegd dat ik nog één week zou wachten. De oude bestelling werd verwijderd, er werd een nieuwe aangemaakt — maar die is nu in de verkeerde maat besteld.
Nu moet ik alweer achter de klantenservice aan, die mij opnieuw aan het lijntje houdt.
Absoluut slechte service en slechte kwaliteit.

Antwort von Fietsvoordeelshop - Den Haag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.