Ik heb mijn fiets twee weken geleden ter reparatie gebracht. Helaas ben ik niet tevreden over de service. Er werden meerdere afspraken gemaakt over wanneer de fiets klaar zou zijn, maar deze zijn telk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet
Super behulpzaam, enorm klantvriendelijk personeel, en goede kwaliteit! Kan het iedereen aanraden voor wie op zoek is naar een adres voor een nieuwe elektrische fiets of wie er van plan is 1 te kopen
Mamud is the guy!!!! He support me and my family during all purchase process. He is a amazing person and we really appreciated his attention. I will buy another bike there only because him.
Bakfiets besteld van Urban Arrow. In eerste instantie ging er iets fout met de bestelling en duurde het aardig lang (2 maanden) voordat de fiets werd geleverd. -Bij ophalen gesproken met Mahmut. De m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Laan van Nieuw Oost-Indië 106, 2593 BZ, Den Haag, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
De fiets was eerder binnen dan verwacht / voorspeld
Bij ophalen: vriendelijke begroeting en een goede service / uitleg
Goede service ,zeer vriendelijk en meedenkend.
Snel geholpen en geleverd.
Mahmut is een topgozer. Waanzinnig snel en goed geholpen.
Zeer vriendelijke meneer, ondanks dat hij alleen was en het nogal druk was, heeft hij mij heel vriendelijk en geduldig geholpen.
Very good experience. Mahmoud was really helpful from beginning to end. He suggested the right model and size for me (I’m small), explained how the E-bike works and gave me a lot of insightful safety recommendations. I’m happy with my new bike!
Super afgehandeld. Fiets opgehaald in de winkel waar iedereen heel erg vriendelijk en behulpzaam was.
Gisteren mijn e-bike opgehaald. Twee weken geleden geweldig geholpen door Mahmut, nam echt de tijd om me van alles uit te leggen en ook gisteren weer een hele prettige ervaring met zijn collega, een aanrader deze winkel!
Hele fijne ervaring met fietsvoordeelshop Den Haag!
Fiets was snel binnen en rijklaar.
Mooie fietstas gekregen nadat de fiets binnen een dag 100euro goedkoper was.
Netjes opgelost! Top bedankt
Vriendelijke groet Patty
We werden vriendelijk en professioneel geholpen. We kregen goede tips en zorgvuldige uitleg. Ook werd er aandacht besteed om de fiets helemaal passend te maken.
Ik hoefde niet bij te betalen voor de accessoires, ondanks dat ik iets boven het verzekerde bedrag uitkwam (fiets gestolen)
Goed te woord gestaan.
Duidelijke afspraken.
Fiets snel geleverd!
Zeer tevreden.
Bedankt voor de snelle reactie en de geweldige service. Ik ben erg tevreden over jullie hulp. Ik kom binnenkort langs om de fiets op te halen. Nogmaals bedankt voor de uitstekende inzet

Antwort von Fietsvoordeelshop - Den Haag
We hebben een hele mooie Riese Muller gekocht bij fietsvoordeelshop in Den haag.
We zijn echt heel blij met deze fiets.
Hele goeie service, en vooral vriendelijk personeel.
Fijne mensen in de winkel die allemaal klaar staan om je te helpen. De fiets rijdt heerlijk! Korte levertijd was verrassing.
Goede service! Alle zorg uit handen genomen toen mijn fiets gestolen was, ze hebben alles voor mij geregeld!
Nu rijd ik weer rond op n mooie nieuwe fiets.
Helemaal blij!
Aardige meneer die goed uitleg gaf over de werking van de elektrische fiets
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.