Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse på ferdinands bøfhus. Kødet var mørt, saftigt og tilberedt præcis som ønsket. Betjeningen var venlig og opmærksom, og maden kom hurtigt uden at føles forhastet. Stemn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.
Nørregade 31-33, 4100, Ringsted, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Har de sidste par gange bestilt take-away burger, og jeg har kun haft positive oplevelser.
Hvis man skal spise på restauranten og kan lide pale ale, så kan man med fordel prøve den de har fået brygget til restauranten. Den er suveræn.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Har kun positive oplevelser haft på ferdinands .. super sødt personale og utrolig lækker mad..

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
God service og dejlig mad, hvad mere kan man ønske sig.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Jeg må sige at bedre sted i ringsted, findes ikke. Serviceringen og det gode humør er i absolut topklasse. Man går derfra med følelsen at de har nusset og pudset om dig, der mangler intet på bordet når du er hos ferdinands.
Vi fik kalve couvette og dagens kartoffel, med dagens garniture samt kunne vælge 5 forskellige sovse.
Lad mig sige EN ting....
Kødet var SÅ veltilberedt at det smeltede på tungen og knivene GLED igennem, dejligt krydret og sprødt, det var super lækkert.
Garnituren var honning marineret OG holda op det var lækkert, følelsen af sommer gik fra tærerne og op igennem skalden, dagens kartoffel var ligeledes fantastisk at sætte tænderne i.
Alt i alt, var det en skøn oplevelse at være på besøg hos ferdinand og prisen, DEN er absolut rimelig og IKKE dyrt.
Vi kommer heeelt sikkert tilbage igen og igen.
Kære ferdinands, tak for et forrygende besøg med den skønneste mad og så søde og rare, helt igennem service minded personale.
5 stjerner til:
Indretningen/hyggen
Tjenerne og absolut kokken
Prisen for 2 personer
👍👍👍👍👍

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Perfekte bøffer og hjælpsomt personale. Tak for hurtig betjening.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Efter adskillige besøg gennem de seneste fem år (senest i dag), formoder Marco at fastholde en god kvalitet og prøve nye koncepter af.
Men Ferdinands Bøfhus er ingenting uden Lars, der har været en fantastisk tjener i al den tid vi har kommet der. Stor ros til Lars for at være behjælpelig, sjov og vældig dygtig. Håber du bliver soufchef, overtjener eller hvad næste step måtte være.
Vi ses snart igen 🤗
Michael & Anja

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Super hyggelig stemning og betjening, og god mad ikke mindst.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Min familie og jeg var hos jer og fik super god mad samt en god og belevende betjening.
Vi kommer helt sikkert igen.😃

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Fantastisk betjening og lækker mad, kan varmt anbefales.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
5 stjerner er ikke nok, I kunne få flere af mig. Alt var perfekt- lige fra atmosfæren til tjeneren og ikke mindst maden, kan ikke mindes jeg har fået så mør en oksemørbrad, kæmpe ros herfra!!

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Var på Ferdinans mandag den 18.03.2019 og har sjældent mødt så venligt personale og ikke mindst god og veltilberedt mad.
Der er virkelig plads til et gensyn.
VH Henrik

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Fantastisk betjening lang tid siden jeg mødte en rigtig tjener virkelig hyggeligt 😁

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi havde en helt fantastisk oplevelse med fantastisk mad og service.

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Vi fik en super god betjening, og noget rigtig lækkert mad😋🍽️🍹

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Lækker brunch, sød betjening og rigtig hyggelig.
Skal helt sikkert prøve andet der også

Antwort von Ferdinands Bøfhus, Ringsted
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.