Ferdinands Bøfhus, Ringsted Bewertungen 452

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god service og en god virkelig god stemning hele vejen igennem. Personalet var venligt og opmærksom og man følte sig godt taget i mod fra start til slut. Maden var virkelig god smagfuld og velti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte takeaway Beef&ribs til 4 + 1 x ribs menu. Det var super lækkert og bøfferne og ribs var så møre og salaten var også virkelig lækker. Ikke en finger at sætte på noget. Klar anbefaling herfra.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse på ferdinands bøfhus. Kødet var mørt, saftigt og tilberedt præcis som ønsket. Betjeningen var venlig og opmærksom, og maden kom hurtigt uden at føles forhastet. Stemn... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi har flere gange besøgt stedet. Nu “holder vi en pause”… Var ude at spise med et vennepar. Dårlig oplevelse denne gang. Bøfferne er gode - men dyrt, da div. garniture, osv kommer oveni. Rigt... Mehr ansehen

1. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Er du parat til lidt godt fra grillen? Perfekt. Ferdinands disker op med de lækreste grillede retter, hvor fisk, grønne lækkerier, svinekød, fjerkræ og selvfølgelig også saftige, gode bøffer spiller hovedrollen.

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holdt fødselsdag i går

Holdt fødselsdag i går. Blev en ydmygende og helt igennem pinlig oplevelse. Min mand fik lov til at smage på min salat, som for øvrigt var ret kedelig, hvorfor jeg ikke hentede mere. Pludselig kom tjeneren og irettesatte os. Salaten var personlig. Vi plejer altid at smage på hinandens mad, men det turde vi så næsten ikke resten af aftenen. Vi følte os som snydere og bedragere. Når man betaler næsten 1800 kr. for en middag for 5 så er det nok ikke 39 kr. man er ude på at snyde sig til. Dette var den oplevelse vi fik. HELT, HELT unødvendig og pinlig. Tror simpelthen ikke at vi kommer der igen. De sidder åbenbart og studere gæsterne i kameraerne som er hængt op. Heller ikke særlig rart.
Ja, det skulle have været en god oplevelse, som vi havde glædet os meget til og maden er da også helt i top (undtagen den kedelige og fantasiløse salat).

20. November 2018

Kære Anita
Tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor ked af at du følte vi irettesatte dig. Det var absolut IKKE meningen da vi fortalte dig at en fri salatbar ikke kan deles. Hvilket også fremgår af vores menukort. Det er rigtigt at vi holder øje med vores gæster så vi kan sikre at vores gæster ikke mangler noget hvilket er vores fornemmeste opgave. Vores tjener så at din mand spiste salat da hun serverede jeres hovedret selv om han ikke have bestilt salatbar så det med at vi er mistænksome og holder øje med vores gæster via overvågning KAN IKKE VÆRE MERE LANGT VÆK FRA SANDHEDEN.
Vi bestræber os altid for at skabe et godt måltid og en hyggelig aften, men det er vigtigt at huske at du selv er en deltager i måltidet.
Råb derfor altid op nu hvis noget ikke er præcis som du ønsker det, i morgen er det for sent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her kan du få en Burger der smager.

Her kan du få en Burger der smager af rigtigt kød!

12. Oktober 2018

Kære Thomas
Tusind tusind tak for, at du deler din gode oplevelse med os her på Trustpilot. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores burger. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores personale. Vi håber at vi kan byde dig velkommen tilbage en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og ærlig mad tilberedt med…

God og ærlig mad tilberedt med kærlighed. Hyggelig stemning og rar betjening gør oplevelsen fuldendt. Og så det hele til en rimelig penge.

6. Oktober 2018

Kære Anja
Tusind tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte ord med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant. De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og rigtig lækker mad

1. September 2018

Kære Karen-Margrethe .
Tusind tusind tak for, at du deler din gode oplevelse med os her på Trustpilot. Vi er glade for at du havde en god oplevelse samt at servicen og maden var i top. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores personale. Vi håber at vi kan byde dig velkommen tilbage en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig lækker mad og fantastisk god…

Utrolig lækker mad og fantastisk god betjening. En upåklagelig oplevelse ❤️

30. August 2018

Kære M Levesen

Alt i alt fremragende

Et par år siden jeg var på Ferdinands sidst, og der var det også godt.
Dette besøg var simpelthen fremragende, perfekt stor steak virkelig gode håndskårne fritter med en super Bearnaise sauce til.
Alt i alt fremragende og min kæreste var ligeså imponeret som jeg
Hyggelige omgivelser og dygtige tjenere skal da også lige nævnes
Kommer snart igen ;-)

20. August 2018

Kære Lars
Mange tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte ord med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Super lækker mad

Super lækker mad, veltillavet, velanrettet og behagelig betjening😊

8. August 2018

Kære Charlotte Stjernfelt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første besøg her til aften med min…

Første besøg her til aften med min kæreste. Bestilte 350 grams Entrecote og 200 grams plankebøf til fruen:
Afsindig lækre tilberedte bøffer - tjek!
Nøje udvalgt garniture og kartoffel hurlumhej der passede helt perfekt - tjek!
Whisky- og bearnaisesaucen der smagte helt fantastisk - tjek!
God og personlig betjening, gør det bare at man kommer tilbage - tjek! (og det gør jeg)

Alt i alt en lækkert besøg som jeg agter at gøre igen og igen og..

14. Juli 2018

Kære Simon.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et rigtig godt og hyggelig spisested

Et rigtig godt og hyggelig spisested.

God betjening og mad. Absolut intet at klage over.

14. Juli 2018

Kære Marlene
Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte ord med vores personale.
Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God ærlig mad glimrende vin og rigtig…

God ærlig mad glimrende vin og rigtig fin betjening i hyggelige omgivelser

6. Juni 2018

Kære Børge.

Saftige bøffer

Super skøn mad og behagelig betjening.

24. Mai 2018

Kære Jonas
Det glæder mig at se, at du har haft en så positiv oplevelse på vores restaurant. Mange tak for din vidunderlige feedback. Jeg vil sørge for at dele det med mine kollegaer, som vil være taknemmelig for dine venlige ord. Vi håber, du vil besøge os igen i den nærmeste fremtid
De bedste Hilsner
Marco Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Første besøg hos Ferdinands

Første besøg hos Ferdinands. Rigtig lækker mad og god betjening. Det er helt sikkert at vi vender tilbage 🍽️🍷👌

19. Mai 2018

Kære Laila Jedig.
Tusind tak for at du deler din gode oplevelse med os her på Trustpilot og tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse samt at servicen og maden var i top. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores personale. Vi håber at vi kan byde dig velkommen tilbage en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig fået andet end god mad

Har aldrig fået andet end god mad, god betjening og god atmosfære når jeg har besøgt Ferdinands bøfhus. Jeg kan kun anbefale det, specielt hvis man en dag skulle få lyst til knaveben/spareribs de er virkelig gode!

14. Mai 2018

Kære Brian
Mange tak fordi du har taget dig tiden til at dele din oplevelse med os her på Truspilot og tusind tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os at høre vores gæsters mening. På denne måde kan vi hele tiden forbedre os. At yde den bedste service og tilbyde de bedste råvarer for vores gæster, er en nøgleprioritet, og vi er derfor glade for at du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele dine flotte ord med vores personale. Vi glæder os til at give dig endnu en god oplevelse på vores restaurant.

Marco Ferdinands Bøfhus,
Ringsted

super

Super service dejlig mad

15. April 2018

Kære Anne
Tusind tak for at du deler din gode oplevelse med os her på Trustpilot og tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse samt at servicen og maden var i top. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores personale. Vi håber at vi kan byde dig velkommen tilbage en anden god gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mad og søde og flinke tjenere.

26. März 2018

Kære Britta

De bedste hilsne

Kvalitet i top

Jeg har lige fået aftensmad herfra, og det er noget af det lækreste kød og salat jeg har fået længe. Maden var velkrydret og mine spareribs havde ingen brusk.

23. März 2018

Kære Laurits

Tusind tak for at tage dig tiden til at sende os din feedback. Jeg er meget glad for at se at du har haft et 5 stjernet oplevelse. Vores mål er at give vores gæster en mindeværdig oplevelse, og at vide vi har opnået dette, fylder mig med stolthed og glæde. Jeg vil sørge for at videregive din flotte anmeldelse til vores team.

Vi glæder os allerede til at forkæle dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt og lækket bøfhus!

Super hyggeligt og lækket bøfhus! Maden var over al forventning, og betjeningen var helt i top!
De har lidt for en hver smag. Helt klart et besøg værd og så oven i købet til overkommelige priser!
⭐⭐⭐⭐⭐

23. März 2018

Kære Mine,

Marco Ferdinands Bøfhus,
Ringsted

Helt perfekt

Helt perfekt frokost vi var 7 personer og ikke en finger at sætte på hverken mad eller betjening det er en oplevelse værd det kan varmt anbefales

18. März 2018

Kære Bo.
Tusind tak for at du deler din gode oplevelse med os her på Trustpilot og tak for anbefalingen. Vi er glade for at du havde en god oplevelse samt at servicen og maden var i top. Jeg vil sørge for at dele din anmeldelse med vores personale. Vi håber at vi kan byde dig velkommen tilbage en anden god gang.

Vil helt sikkert anbefale Ferdinands

Det var de bedste bøffer man kan forestille sig, og synes det er rigtig godt at de sparer på tilbehøret for at undgå for meget madspild, og vi havde mulighed for at bede om ekstra sovs og tilbehør, det var dog ikke nødvendigt for os. Vi havde en utrolig god tjener som virkede meget passioneret for maden og vidste hvad han snakkede om, og generelt rigtig god service. Prisen var en smule højere end de steder jeg normalt spiser, men det var også på et helt andet niveau, så helt sikkert pengene værd, og slet ikke dyrt i forhold til kvaliteten. Jeg vil helt sikkert anbefale Ferdinands.

9. März 2018

Kære Anna

Tusind tak for at tage dig tiden til at sende os din feedback fra dit besøg hos Ferdinands Bøfhus, Ringsted.
Jeg er meget glad for at se at du har haft et 5 stjernet oplevelse med os og ikke mindst dine roser til vores gode service og mad hele vejen rundt. Vores mål er at give vores kunder en mindeværdig oplevelse, og at vide vi har opnået dette, fylder mig med stolthed og glæde. Jeg vil sørge for at videregive de venlige ord til vores team.

Vi glæder os allerede til vi kan byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker mad og professionel…

Super lækker mad og professionel servering...Følte os godt tilpas...Det er ikke sidste gang vi besøger dette sted
Pia Hansen

19. Februar 2018

Kære Pia Hansen
Tusind tak for din flotte anmeldelse, og tusind tak fordi du deler den med os her på Trustpilot. Jeg er glad for at, du var tilfreds med dit besøg. Jeg vil sørge for at dele din flotte anmeldelse med resten af vores personale, og det vil glæde os at byde dig velkommen snart igen.

Ferdinands Bøfhus, Ringsted

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr