Feestgemak Traktaties Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Stickers zijn top. En snel verzonden. Alleen jammer dat ze als brievenbus pakket verzonden zijn in een gewone A4 enveloppe, hierdoor zijn ze gekreukt. Ik heb gelukkig pas volgende week nodig dus ze l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf! Snelle reactie en verzending. Ik wilde een aanpassing op een sticker (anders als het voorbeeld), via whatsapp stelde ik de vraag of dat kon en had vrijwel direct reactie dat dit mogeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topservice en kwaliteit! Ik had last-minute een traktatie nodig voor mijn kind en heb pas vlak voor het weekend besteld, terwijl ik het al op woensdag nodig had. Toch heeft deze mevrouw het supergoed... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superblij met de goede service en het mooie materiaal! Nadat DHL het pakket was kwijtgeraakt kwam ik snel in contact en hebben ze alles snel opnieuw gestuurd zodat het op tijd was voor mijn zoontjes v... Mehr ansehen

1. Kinderpartyservice
  2. Geschäft für Partyzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Wij maken traktaties voor iedere gelegenheid in ieder thema. Wij staan voor kwaliteit, snelle service en betaalbare traktaties.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

39 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Topservice!

Ik had een spoedbestelling aangevraagd omdat we door privé omstandigheden de traktaties vergeten waren te regelen. Het werd meteen geregeld en het werd dezelfde dag opgestuurd. Wat een topservice en een meelevende en vriendelijke medewerkster. Ik zal hier de volgende keer weer bestellen.

12. Mai 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Natuurlijk, in overleg kan er heel veel! Dat hebben we met liefde gedaan. Heel graag tot de volgende keer!

Super!

Bekers besteld om zelf te vullen. Goede kwaliteit en mooie stickers erop. Mijn dochter is helemaal blij met haar mooie traktatie! Bedankt!

7. Mai 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Leuk om te horen. Hopelijk is het een leuk feestje geweest :) Graag tot ziens!

Super snelle service

Super snelle service, extra stickers meekregen en een potje klei voor de kleine. Super attent!

23. April 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Fijn om te horen! Heel veel plezier met de snoepbekers en hartelijk dank voor de lieve woorden!

Helemaal super

Helemaal super! Snelle levering lekker optijd en de stickers die over zijn krijg je er zelfs bij! Echt heel lief en een presentje voor de jarige jobjes hoe lief is dit?!!! Super bedankt❤️

8. April 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Bedankt voor je review Lindy! Daar zijn we ontzettend blij mee :) Heel veel plezier met de traktaties en graag tot de volgende keer!

Superleuke traktaties

Prachtige, persoonlijke traktaties, veel keuze, zeer snelle verzending en heel vriendelijke communicatie. Ik had twee zeer blije, trotse jarige dochters hier! Echt een aanrader!

2. April 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Dank je wel Rianne, Dat horen we heel graag! Bedankt voor je input en hopelijk tot de volgende keer :)

Mooi & nauwkeurig!

Ik zocht last minute een traktatie voor mijn zoontje zijn verjaardag. Ik kreeg direct antwoord en ze ging gelijk aan de slag. Een fijne manier van communiceren en een erg vriendelijke vrouw die ideeën met je deelt en oplossingen bedenkt. De traktaties kwamen ruim op tijd binnen. Iedereen was er ontzettend blij mee!

24. März 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Leuk om te horen :) We doen het ontzettend graag! Bedankt voor je positieve bericht!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele nette mooie traktatie gehad…

Een hele nette mooie traktatie gehad voor myn 3 jarige zoontje zijn verjaardag! Snel geleverd en netjes verpakt!

24. März 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Bedankt voor je enthousiasme! Alvast veel plezier gewenst met het feestje en graag tot een volgende keer!

Super service

Super service!
Zelf kwam ik er niet helemaal uit, hulp gevraagd via messenger en binnen no-time een reactie gehad. Bestelling kwam binnen 2 dagen🫶🏼

10. März 2025

Antwort von Feestgemak Traktaties

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! We zien je graag weer op www.feestgemak-traktaties.nl !

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr