Fantastische unieke producten❤️ goede communicatie vooraf en meer dan tevreden met het resultaat! Zo leuk om te geven! Echt een aanrader ❤️
Ze weet wat ze verkoopt Geeft fijn uitleg De hydrofiele doeken zijn erg tof fijn ook voor volwassenen met niet zichtbare beperkingen Goede snelle service ook na beursdagen TIP TOP bedrijf Moo... Mehr ansehen
World of Mies is een mega leuke webshop met veel persoonlijke aandacht van de eigenaresse zelf. Ik heb tig bordjes met naam besteld, houten stoeltje voor kindjes, serviesjes en stapels kaarten. Alles... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
I am Michelle, the founder of World of Mies, a kids & lifestyle brand from Amsterdam. Since 2017 I have been making unique hand-painted designs with cute animals. Every year, more products are being added to my webshop. Take a look at the baby textiles, kids backpacks and wall decoration at www.worldofmies.com and bol.com. I have a free gift wrapping service with handwritten card, so what will be your next maternity gift? A personalised mug or plate, a growth chart with sweet animals, or super soft sustainable baby swaddles? My goal is to make every mama and papa smile through my happy animals, while making less impact on Mother Earth. Product feedback is always welcome, if you have suggestions you can send me an e-mail: mies@worldofmies.com
Hannie Dankbaar passage 6, 1053 RT, Amsterdam, Niederlande
- mies@worldofmies.com
- worldofmies.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastische unieke producten❤️ goede…
Mooie en zeer schattige producten
Mooie en zeer schattige producten. De hydrofiel doeken zijn heerlijk zacht. Ik heb ze inmiddels in bijna elke print voor mijn kind (en geef ze ook graag als kraamcadeau). Mies reageert snel (en checkt altijd of alles klopt; ik heb ook een heel leuk gepersonaliseerd bordje besteld). Echt een aanrader om hier cadeaus voor jezelf of andere te kopen!
Super leuke boerderij beker bedrukt…
Super leuke boerderij beker bedrukt door World of Mies voor Fenna die 30 januari is geboren.
Ook haar papa en mama vonden het een prachtig kraamcadeau!
Prachtige kwaliteit
Snel, prachtige kwaliteit, enige print en super leuke bonus dat ik er een canvas tas bij kreeg! Helemaal happy!
Ze weet wat ze verkoopt
Ze weet wat ze verkoopt
Geeft fijn uitleg
Goede snelle service ook na beursdagen
TIP TOP bedrijf
Mooie goede fijne gezellige producten
Mooie kwaliteit en heel origineel!
Besteld: de groeimeter met zeedieren.
Met naam en geboortedatum van een nieuw mensenkind. Van mooie kwaliteit tot snelle levering in cadeauverpakking. Vanuit mij moest het cadeautje nog met iemand mee naar Ibiza. Want daar woont de kersverse mama.
Dus het heeft eventjes geduurd eer ik een reactie van de mama had. Nou, ze is er superblij mee. Ze vindt de groeimeter prachtig en origineel. Iedereen blij!
Ga zo door Mies.
Goede kwaliteit en super leuk verpakt…
Goede kwaliteit en super leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

Antwort von World of Mies
Goede kwaliteit van mooie kraamkado’s.
Goede kwaliteit van mooie kraamkado’s.
Mies reageert altijd persoonlijk en checkt de bestelling op juistheden. Snelle levering met persoonlijk kaartje!
Top service!

Superschattige hydrofiel doeken…
Weer superschattige hydrofiel doeken besteld met korting!! Gegarandeerd succes!!

Antwort von World of Mies
Hele goede kwaliteit stof en ook…
Hele goede kwaliteit stof en ook prachtige illustraties

Antwort von World of Mies
Mooie producten supersnel geleverd.
De hydrofiele doeken zijn mooi met lieve afbeeldingen, in mijn geval van vosjes. Zo leuk! Ik heb de doeken kosteloos laten inpakken als cadeautje.
Een dag later had ik mijn bestelling al in huis, goed verpakt met een mooie kaart aan mij geschreven erbij.
Ik raad World of Mies zeker aan.

Antwort von World of Mies
Mooie XL hydrofiele doek besteld bij…
Mooie XL hydrofiele doek besteld bij Mies.
Ziet er prachtig uit met die schattige vosjes en is van een mooie kwaliteit. Met aandacht verpakt en verstuurd, erg blij mee.

Antwort von World of Mies
Absolute aanrader voor originele items
Ik heb al meerdere malen bij World of Mies besteld en het is elke keer weer even mooi en leuk, van bordjes tot stoeltjes, rugtasje etc met schattige printjes. Moeilijk kiezen, allemaal even leuk. Heel mooi en met zorg ingepakt met snelle levering.
Een origineel kado en de ontvangers zijn er iedere keer blij verrast mee. Zeker een aanrader!

Kinder kerstbordjes besteld
Kinder kerstbordjes besteld. Waren super leuk! Precies wat ik ervan had verwacht en zoals op het plaatje. Je krijgt eerst nog een mail of hoe het eruit ziet naar je wens is voordat je definitief bestelt. De bestelling was er snel.

Antwort von World of Mies
Mijn bestelling kwam in no time aan.
Mijn bestelling kwam in no time aan.
De meest origineel en charmante items zijn te vinden bij Mies.
Ik raad iedereen aan,die kados of baby artikelen zoekt, bij Mies te shoppen. Het is gewoon goed!

Super is Mies
Ik ben al jaren fan van deze winkel en van Mies, mijn kleinkinderen worden groter maar er komt weer een kleine aan, dan denk ik gelijk aan world of Mies, en ook nu werd de bestelling zeer snel geleverd. Kortom top!!!

Lieve spulletjes
Wat een mooie, lieve spulletjes.
Hydrofieldoeken en een rompertje met naam besteld.
De hydrofieldoeken zijn heel zacht en mooi van kwaliteit maar de tekeningen van Mies maken het pas echt af. Ze zijn zo prachtig op die doeken en het rompertje met naam.
Alles met zorg ingepakt met kaartjes en een persoonlijk bedankje. Ik hou d’r van!

Antwort von World of Mies
Het is zo een leuk en origineel kado om te geven.
Via de mail houdt 'World of Mies' goed contact en je op de hoogte van de bestelling. Tjeck Tjeck dubbel tjeck zodat i.m.g de gepersonaliseerde kadootjes voorzien zijn van de juiste naam en datum. Je krijgt het goed en mooi verpakt thuisbezorgd of direct naar de ontvanger gestuurd, dit prachtige 'World of Mies; kado.

Antwort von World of Mies
Snelle levering. Schot in de roos dit gepersonaliseerde sinterklaas bord.

Antwort von World of Mies
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.