Vi skickade tillbaka samtliga fotografier för mina två söner i ett och samma paket. De har registrerat returen för den ena sonen men inte för den andra. I början påstod de att katalogen saknades, me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Inkassokrav utan att jag ha beställt. Otroligt dåligt. Telefontider 9-12.Vem har tid att ringer er då? Varje år samma visa men de andra åren fick man en påminnelse i alla fall. Då hade ni längre sv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
“Vi är väldigt nöjda med fotona som tagits av fotostudion! Klassfotot och porträttbilderna är av mycket hög kvalitet och levererades snabbt. Teamet arbetade professionellt med utrustningen, ljussät... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vad kan vara bättre än ett album som bevarar minnesvärda dagar när ditt barn gick i första klass eller tog examen från skolan. Ett album som du kan hålla i händerna och ställa i en bokhylla. Och säg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Express-Bild är ett familjeägt rikstäckande skol- och sportfotoföretag med säte i Västerås. Med 40 års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och kunskap då vi i vår koncern varje år fotograferar ca 500.000 elever och sportutövare. Företagets grundtanke är att leverera de med högkvalitativa produkterna till rimliga priser. Vi är verksamma med fotografer från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har egen bildproduktion i vårt huvudkontor i Västerås.
Box 197, 72106, Västerås, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Express-Bild
Jätte fina bilder. Kommer bli fina julklappar till familjen

Antwort von Express-Bild
Fick plötsligt hem en "katalog" som vi inte hade beställt i samband med lagfotografering.
Man uppmandaes att skicka tillbaka "Katalogen" om man inte vill betala 259 kr för "katalogen". Portot som skulle kosta 60 kr fick man stå för själv.
Kontaktade Expressbild för att bestrida fakturan som omedelbart makulerade fakturan och sa att "Katalogen" kunde vi plötsligt behålla.
Vad är detta för bedrövligt sätt att göra mot föräldrar som låter sina barn ta lagfoto och sedan skicka fakturor på saker som man inte beställt. Detta anser jag vara fullkommligt oserös affärs etik och Expressbild måste omedelbart upphöra med detta oseriösa förfarande.
Svar på Expressbilds svar.
Vad jag kan se i dett så kallade tjänsten "Fototjänst utan köpkrav" så stämmer det antalgligen. Men eftersom ni inte skickar med ett frankerat retur kuvert där man kan skicka tillbaka "Fototjänsten utan köpkrav" som man inte har beställt så rimmar det illa att jag som ofrivillig kund till er ska tvingas betala porto som i detta fall skulle uppgått till 60kr.
Skriv gärna ut tydligt att om man vill skicka tillbaka och inte betala porto så kan du ringa till oss så makulerar din faktura. Alternativt att ni skickar med ett retur kuvert med porto betalt.
Hade detta varit tydligt så hade ni fått ett högre poäng, men tyvärr så är nuvarade upplägg inte seriöst och grundar sig inte på god affärs sed.

Antwort von Express-Bild
Usel ockertjänst som försöker tvinga stackars föräldrar att köpa bildpaket man inte behöver. Man vill ju ha fotokatalogen, men få använder porträttbilder i fysiskt format längre. I år var det dessutom dålig gruppbild inomhus när det var fint väder utomhus.
Edit efter återkoppling:
Ni borde inte återkopplat utan att beröra era prisläge, har fyra barn och har köpt otaliga paket så jag vet exakt var alla bilder hamnar, i någon låda på vinden, för vem skulle ha det dåliga omdömet att slänga bilder på ens egna barn?
Låt oss tala klarspråk om er affärsmodell, denna analoga lämning från en era då folk fortfarande hade fotoalbum i hyllan och plånböcker med små plastfickor för barnens porträtt. Ett mejl dimper ner i inkorgen, med en ton som balanserar mellan hurtig uppmaning och subtil utpressning: "Köp vårt bildpaket före datum X, annars blir det *ännu dyrare*!" Prislappen? Mellan 600 och 700 kronor för ett paket med ett klassfoto och en handfull porträtt i olika storlekar. Vem, i denna digitala tidsålder, har ens användning för dessa fysiska bilder? Vem sitter och klistrar in dem i album? Vem har ens en plånbok med plats för sådant längre?
Det är en affärsmodell som inte bara är föråldrad – den är rent parasitär. Först lockas vi föräldrar att logga in på deras plattform, där vi får en glimt av våra barns leenden i digital form. Vem kan motstå den känslan? Det är som att Express-bild medvetet spelar på våra känslor, vet att vi inte kan låta bli att smälta när vi ser våra barn. Men sen kommer knytnäven: vill du ha dessa bilder, får du betala hutlöst för papperskopior som ingen efterfrågar. Det är inte en tjänst – det är emotionell utpressning förklädd som nostalgi.
Hade ni erbjudit digitala bilder för, säg, 50 kronor per porträtt eller klassfoto, hade vi kanske haft en diskussion. Det hade varit modernt, rimligt, anpassat till 2025 års verklighet där bilder lever i molnet, inte i dammiga album. Men nej, Express-bild klamrar sig fast vid en affärsmodell som luktar 90-tal och ocker. Att ta 600–700 kronor för något så obsolet är inte bara girigt – det är en förolämpning mot föräldrars intelligens. Skärp er, Express-bild. Er tid är förbi, och era priser är inget annat än ett skamlöst försök att mjölka föräldrar på pengar för något vi varken vill ha eller behöver.
Edit 2.
Förlåt men argumentet att ni erbjuder skolor gratisbilder är väl inget vi föräldrar bör belastas för? Det är väl en deal mellan skolan och er som företag, som jag misstänker ni friskt utnyttjar när ni försöker närma er skolor. Hade ni haft mer differentierade priser som passar alla plånböcker hade det möjligt varit en annan femma, men som det är nu är föräldrar tvingade att ta ställning. Ska jag betala för mycket för ett bildpaket som inte används eller helt strunta i att beställa bilder som jag har sett på mina barn? Personligen tycker jag det borde finnas ett paket med fotokatalogen, en digital porträttbild samt digtialt klassfoto. Men det finns ej idag.

Antwort von Express-Bild
Ett riktigt bra erbjudande på det digitala fotopaketet!

Antwort von Express-Bild
Riktigt blåsnings företag, funderar på att stämma dom, gratis foto sen betalningskrav efter vi sagt att vi ej vill ha bilderna som var dåliga på plats ändå skickar man faktura jag överklaga sen skickar dom till inkasso, jag betar det och ser hur jag går tillväga med min jurist. Håll er borta från dom !!

Antwort von Express-Bild
Nu ska vi betala 130kr i porto för bilder vi inte visste att vi beställt. Buffel och båg. Vore väl bättre för "kund" och miljö om man har en tydligare beställning via webben innan produkt skickas ut som inte kunden vill ha. Pinsamt dåligt och man blir bara förbannad.
Edit: det är inget "missförstånd" och uppenbarligen inte gratis. Både porto och tid läggs på saker vi inte vill ha. Man ska aktivt välja om man vill köpa och inte tvärtom aktivt välja att avstå.

Antwort von Express-Bild
Vår nyblivna student blev påtvingad ett avtal i en mycket stressigt fotosession i samband med studenten. Detta resulterade i att vi nu håller på och skickar tillbaka bilder som vi inte anser ha beställt, inte med vår fri vilja iaf. Portot för tillbakaskicket måste vi betala själv. Förvånad att Uppsalas skolor släpper in den hä typen av utpressare i sina skolor. En lärdom i och för sig för ungdommar om att värden är full av skojare som försöker lura en.

Antwort von Express-Bild
Dåliga bilder, säger inte till om enkla uppenbara saker som ser konstigt ut på bild, otrevliga fotografer, dyra priser speciellt för så dåliga bilder. De är dessutom väldigt oprofessionella när man hör av sig, dålig kundtjänst. Förstår inte hur de fortfarande är så populära.

Antwort von Express-Bild
Snabb service och mycket god kvalite på bilderna. Rekommenderas varmt.

Antwort von Express-Bild
Tyvärr både dålig kvalité på fotona, anser jag, för att vara utfört av en proffsfotograf. Dessutom har de valt att skicka en bild där sonen er arg ut. Ser mer ut att gälla en boxningsmatch eller begravning än student. Tar för givet att en fotograf gör allt för att få se glädje på bilderna, men att alla inte kan bli bra, men att välja att skicka den vi fick.....trist.

Antwort von Express-Bild
Företaget har en förkastlig affärsmodell som inte bara ekonomiskt utan även resursmässigt är ett slöseri.
Alla som inte vill ha detta borde med starka ordalag ta kontakt med den som har valt att anlita dem, i mitt fall en fotbollsklubb.

Antwort von Express-Bild
Missar man att betala skickar de direkt till Inkasso utan att ge påminnelse. Mindre kundvänlig inställning.
De vill helt enkelt inte behålla kunder.
Kommer aldrig att beställa något från dem igen.
Rutan skicka inte skall alltid fyllas i.

Antwort von Express-Bild
Riktigt oseriöst företag!!, gång på gång. Affärsmodellen bygger på att driva in pengar från folk som missat att skicka tillbaka saker, eller som i mitt fall, att skicka inkasso trots att man skickat tillbaka bilderna. Och nej det är inte bara någon enstaka gång..
Varje år är lika dant. Uppmanar alla föreningar att sluta boka detta oseriösa företag.

Antwort von Express-Bild
Riktigt dålig upplevelse, även denna gång.
Fick bilder, på barnen i höstas som är betalda samt en skolkatalog som även den är betald enl min banksida. Men helt plötsligt efter 6månader kom en inkasso ang skolkatalog, ingen påminnelse, men en saltad faktura så katalogen (som redan var betald i november) blev 4ggr så dyr. Småpengar, men inte för alla. Ser man tillbaka i express-bilds omdömen verkar detta med att strunta i påminnelse/r, låta tiden gå å använda sig av inkasso tyvärr vara något de satt i system. Samtidigt är de jäkla svåra att få tag på via kundtjänst.

Antwort von Express-Bild
Rena rama BLUFF företaget!!! Vad ni än gör anlita inte dom här klåparna! Går inte att få tag på varken på telefon eller mejl. Skickar hem bilder trots att man inte beställt! Skickat tillbaka men det har tydligen inte registrerats så nu har ärendet hamnat hos kronofogden! Det är över 1000 personer som hamnat just där pga deras oseriösa och garanterat olagliga sätt att bedriva handel! Dom ska inte få existera!
NU svarar ni! För att det är så att alla kan se?
Jag HAR skickat tillbaka bilderna för kvaliteten var under all kritik!
Har ringt er på era sk öppettider…ingen som svarar någonsin!
Har mejlat..inget svar!!!
Så det blir överklagan hos kronofogden så får det väl tas vidare på det sättet!
Jag verkar uppenbarligen inte vara ensam om det här problemet!
Ni är anmälda till konsumentverket X antal ggr.

Antwort von Express-Bild
Riktigt dålig upplevelse, gång på gång. Affärsmodellen bygger på att driva in pengar från folk som missat att skicka tillbaka saker, eller som i mitt fall, att skicka inkasso trots att man skickat tillbaka bilderna. När jag påpekat att jag skickat tillbaka bilderna svarar de glatt "Hoppsan, då har det blivit fel. Jag tar bort inkassot" som om det vore ovanligt att det händer.

Antwort von Express-Bild
Fick ett inkassokrav idag utan att ha fått varken faktura eller påminnelse😡

Antwort von Express-Bild
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.