Vi skickade tillbaka samtliga fotografier för mina två söner i ett och samma paket. De har registrerat returen för den ena sonen men inte för den andra. I början påstod de att katalogen saknades, me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Inkassokrav utan att jag ha beställt. Otroligt dåligt. Telefontider 9-12.Vem har tid att ringer er då? Varje år samma visa men de andra åren fick man en påminnelse i alla fall. Då hade ni längre sv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
“Vi är väldigt nöjda med fotona som tagits av fotostudion! Klassfotot och porträttbilderna är av mycket hög kvalitet och levererades snabbt. Teamet arbetade professionellt med utrustningen, ljussät... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vad kan vara bättre än ett album som bevarar minnesvärda dagar när ditt barn gick i första klass eller tog examen från skolan. Ett album som du kan hålla i händerna och ställa i en bokhylla. Och säg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Express-Bild är ett familjeägt rikstäckande skol- och sportfotoföretag med säte i Västerås. Med 40 års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och kunskap då vi i vår koncern varje år fotograferar ca 500.000 elever och sportutövare. Företagets grundtanke är att leverera de med högkvalitativa produkterna till rimliga priser. Vi är verksamma med fotografer från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har egen bildproduktion i vårt huvudkontor i Västerås.
Box 197, 72106, Västerås, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Det var en snabb leverans. Väldigt fin kvalité på bilderna. Kan varmt rekommendera Express Bild.

Antwort von Express-Bild
Enkelt att använda tjänsten och snabb service

Antwort von Express-Bild
Alltid fina bilder och snabb leverans.

Antwort von Express-Bild
Bra bilder, snabb leverans. Enkelt också att kunna forma fotopaketen som man vill ha dom.

Antwort von Express-Bild
Nöjd! Bra att kunna välja olika alternativ på bilder. Snabb leverans!

Antwort von Express-Bild
Dålig webbshop-upplevelse där man uppmanas beställa i förskott och avbeställa senare; på gränsen till lurendrejeri.
Dålig kvalitet på fotografering. Klassbild som tagits i hast: dåligt ljus, ingen fick tid att le, de flesta tittar åt något annat håll.
Enskilda kort där barn uppmanas att inte le, vilket ger konstiga miner.

Antwort von Express-Bild
Första bilderna kom snabbt och var jättefina. Tyvärr så tar det alldeles för lång tid med skolkatalogen. Man hinner bli frustrerad och irriterad. Förra året fick jag maila flera ggr, i år visste jag bättre.

Antwort von Express-Bild
Snabba svar via mail,men tillverkningen av foton tar tid

Antwort von Express-Bild
Bra att bilder och filer samt att skolkatalogen finns kvar att beställa även en lång tid efter.

Antwort von Express-Bild
Relativt snabb service. Kundtjänsten är rimlig. Men kvalitet varierar nog mellan fotografer och framkallare.

Antwort von Express-Bild
Inte nöjd med varken förra årets skolfoto eller detta årets foton. Förra året reklamerade jag då fotona hade en gröngulaktig nyans. Detta år har fotografen missat det där med mått och avstånd. Beställde magnetfoto som var av dålig kvalitet. Magneten, rund 1 cm, låg lös i paketet så den fick jag själv limma fast.

Bilder
Mycket fina bilder snabb frakt och lätt hemsida att beställa ifrån :)

Antwort von Express-Bild
Fina bilder och snabb leverans. Enkelt att beställa från hemsidan.

Antwort von Express-Bild
Bra kvalitet på bilder, lätt att lägga en beställning.Är nöjd med servicen 🥰

Antwort von Express-Bild
Fina bilder, kul att välja på olika bilder och att kunna ändra bakgrunden eller om man vill ha svartvita foton.
Dock höga styckpriser och frakt.

Antwort von Express-Bild
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.