Fantastisk god oplevelse. Alt foregik roligt og vanvittigt hurtigt. Ingen støj, ingen panik, god info både før og under flytningen. Har flyttet mange gange i mit liv og har aldrig oplevet flyttefolk... Mehr ansehen
Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag. Havde bestilt ny seng til lev 12-7, men transport firmaet kunne ikke få den op a trappen. Ringer til Espergærde flytteforretning s... Mehr ansehen
Flinke, dygtige, professionelle, effektive og til at betale. What’s not to like! Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus... Mehr ansehen
ALT fungerede fra først til sidst. De mødte før tid, gik ihærdigt og påpasseligt igang. Alt var organiseret og vi kunne koncentrere os om alle de sidste gøremål. I løbet af 5 timer var de færdige (d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Espergærde Flytteforretning er et flyttefirma beliggende i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Vi har specialiseret os i flytning og møbelopbevaring af privat bohave, og er således yderst konkurrencedygtige både på pris og kvalitet. Vi tilbyder opbevaring af bohave under prima forhold, med mulighed for at du også selv kan hente og bringe bohavet, hvis det ønskes. Vi bestræber os på at levere en god, effektiv, billig og hurtig men samtidig en behagelig og ikke stressende flytteoplevelse til vores kunder, og altid med god service i højsædet.
Højvangen 14, 3060, Espergærde, Dänemark
- +45 49135584
- www.espergaerdeflyt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Utrolige rare og dygtige flyttemænd.
Utrolige rare og dygtige flyttemænd.
5 stjerner er simpelthen ikke nok.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Espergærde Flytteforretning er helt klart i toppen
Espergærde Flytteforretning er helt klart i toppen, når det gælder kundeservice, professionelt tilgang til opgaverne, udførelse og fakturering. Vi flyttede i dag fra vores hus og hjem gennem næsten 41 år til en lejlighed - også i Espergærde. Lars og drengene mødte op på det aftalte tidspunkt, tømte huset på rekordtid og spænede op og ned ad trapperne hér på 1. sal med kasser, indbo og samlede så fint elevationsdobbeltsengen, som de jo havde adskilt nænsomt lige inden. Færdig kl. 11 efter 3 timers koncentreret indsats - nærmest i hæsblæsende tempo, men samtidig samvittighedsfuldt og nænsomt udført flyttemandsarbejde med en seriøs tilgang til opgaven. God stemning og fair pris. Dyb respekt og alle gode anbefalinger herfra.

Simpelthen den bedste oplevelse
Simpelthen den bedste oplevelse!
Vi har prøvet både at flytte selv og hyre andre flytte firmaer - uden den store succes.
Espergærde Flytteforretning utroligt effektive endda med både humor og venlige på trods af deres høje hastighed.
Vil helt klart bruge dem igen selv og kan kun anbefale dem på det varmeste - det er de bedste penge jeg har brugt! Har sparet både tid, mental overskud og ikke mindst penge (i forhold til andre flyttevirksomheder).
De er de bedste :)

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Fantastisk god og venlig service.
Fantastisk god og venlig service.
Flytning til meget rimelige priser.
Jeg har brugt Espergærde flytteforretning 3 gange, og har hver gang været overordentlig tilfreds.

Perfekt samarbejde med firmaet
Perfekt samarbejde med firmaet. Kan klart anbefale dem.

De er utroligt effektive
De er utroligt effektive, de har humor, og er meget venlige, de pakker ens ting ind i tæpper, passer godt på det, Lars og hans sønner kan jeg klart anbefale til andre. De tomme flyttekasser blev hentet dagen efter vi have flyttet, vi har brugt flyttefirmaet 3 gange. Tak for en god behandling og service.

Dejlig oplevelse med Espergærde Flytteforretning
Dejlig oplevelse med Espergærde Flytteforretning, søde rare mennesker der kom til aftalt tid og var ekstrem effektive..........tak for en dejlig oplevelse..

Effektive og energifyldte flyttemænd
Vi valgte dem, fordi de er lokale og på baggrund af deres gode svar til de negative anmeldelser her på Trustpilot. De kom til aftalt tid om morgenen. De var morgenfriske og deres gode energi smittede klart af på os, der var lidt flyttetrætte. Vi kan kun sætte positive ord på dem og vi vil varmt anbefale dem til andre, der skal flytte. Vi ved i hvert fald, hvem vi skal ringe til, når vi skal flytte næste gang.

Super profesionelle
Super profesionelle.
Det var en god oplevelse, og har aldrig tidligere oplevet, at komme igennem en flytning uden en eneste skramme i mit inventar.
Lars er punktlig, omhyggelig, hurtig og meget rimelig i pris.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Effektiv og gnidningsfri flytning.
Vi valgte for første gang at benytte os af en flyttemand til en flytteopgave.
Spurgt i øst og vest pegede nærmest alle på Lars fra Espergærde Flytteforretning.
OG vi må sige at vi på intet tidspunkt har fortrudt dette. Magen til service skal man længe lede efter samt et par friske gutter som fra første til sidste minut over 6-7 timer var effektive, glade, hjælpsomme og sidst men ikke mindst forsigtige med vores flyttelæs.
Intet er skadet og alt er sat som aftalt.
Vi vil absolut benytte Lars igen til en flytteopgave og vil til enhver tid anbefale ham til andre.
Tak for hjælpen Lars & søn.
Vh Karina & Henrik.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Ku godt brugt et par stjerner mere!
Ku godt brugt et par stjerner mere!! veludført, professionelt, elegant,hurtigt og med plads til et par ord ind imellem. Godt arbejde Lars og Nikolaj!!

Super gode!
Super dialog, nemt samarbejde, overholder alle aftaler til tiden og alt flyttes nænsomt - perfekt flytning og meget professionelt udført, og meget rimelig pris!

Hvorfor anvende Espergærde…
Hvorfor anvende Espergærde Flytteforretning?
I alle de mange år og igennem alle de flytninger jeg efterhånden har foretaget kan jeg kun sige at det beror ikke blot på tid men på hvordan dine ting bliver håndteret og jeg må på baggrund af disse erfaringer sige at jeg endnu ikke har mødt en bedre håndtering af begge dele, men så mødte jeg Lars og hans crew.
Jeg er en samler om en hals og elsker mine ting som det har taget mig år at komme i besiddelse af så det er nærmest som at skulle overgive sin elskede for en kort tid i en andens arme.
Ikke blot arbejder Lars og hans crew effektivt og omsorgsfuldt, men der er også tid til en lille chat undervejs. Det er bestemt ikke uoplyste folk der står bag Espergærde Flytteforretning. Det er pertentlighed der står på programmet.
Afregning og spørgsmålet om penge går som en leg uden problemer.
Som Etta Cameron sagde i sin tid - jeg giver 5 stjerner for hvad kan jeg gøre når effektivitet og omsorg går hånd i hånd?

Fantastisk flyttefirma!
De er virkelig hurtige og effektive, og virkelig servicemindede også. 3,5 time tog det kun, før min gamle 4 værelses lejlighed, stod i den nye lejlighed. Den ene sofa blev sågar hurtigt “klikket sammen/samlet” da de havde båret den op.
Samtidig var humøret i top og humoren lige efter min smag.
Jeg har aldrig før brugt et flyttefirma når jeg er flyttet, men fremover gør jeg det aldrig selv igen, der vil helt sikkert blive ringet til Lars!

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Super god oplevelse med meget…
Super god oplevelse med meget imødekommenhed og virkelig fin service. Desuden var prisen absolut konkurrencedygtig.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Vi vælger dem helt sikkert igen næste gang!
Espergærde Flytteforretning har flyttet for os to gange, og kommer uden tvivl også til at flytte for os næste gang det bliver aktuelt! De knokler på og er lynhurtige - og samtidig meget forsigtige og påpasselige med ens ejendele. Lige fra de ankom følte vi os i gode hænder, og deres glade humør smittede af. Vi kunne selv hjælpe til så vi blev endnu hurtigere færdige, og derved kunne spare lidt penge. Kun ros herfra!!

Super effektive!
Min mand og jeg flyttede med dem fra vores lejlighed på anden sal til villa, og det gik bare super hurtigt, var helt imponeret over hvor hurtigt de kunne løbe op og ned af trapperne!
Det tog cirka 3 timer fra de var ankommet ved lejligheden og til de kørte fra huset.
Kan kun anbefale dem, de er så flinke, skide god humor, og en så fair pris man blive helt overrasket over den, det var en fornøjelse at bruge dem!

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Tusinde tak for superb flytning
Vi vil gerne sige tusinde tak for en meget behagelig og super professionel flytning fra Nakke til Hillerød.
Lars og Nikolai flyttede også for os for 14 år siden, og vi må sige at de bestemt holder det standarden - intet er besværligt, og intet er problematisk og intet af alt vores ejendele har fået en skramme!
De var effektive fra start til slut.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Jeg kom kom idag i dialog med en…
Jeg kom kom idag i dialog med en chauffør der nægtede at rykke sin lastbil, manden talte ned til mig og gjorde en diskussion ud af jeg fortalte han ikke holdte særlig godt i forhold til min p-plads som jeg skulle ud fra, hvor jeg derefter spørger hvornår de færdige så jeg ved hvornår jeg kan komme ud, han afbryder flere gange for at sige han holder helt perfekt i en flabet tone og er bare nedladende, jeg fortæller ham det er fint han har en dårlig dag men ingen grund til at lade det gå ud over andre og specielt skal han lade være med at tale ned til mig når jeg henvender mig på en hensynsfuld måde, jeg siger til ham vi lader den ligge, i stedet kommer jeg for sent på arbejde og manden fjernede ikke noget som helst
Så vil du have spærret dine køretøjer inde og talt ned til er det lige firmaet for dig

Antwort von Espergærde Flytteforretning
En positiv oplevelse hele vejen igennem…
En positiv oplevelse hele vejen igennem :-)
Bedste hilsener
Bettinna Delfs

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.