Espergærde Flytteforretning Bewertungen

1.058
TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god oplevelse. Alt foregik roligt og vanvittigt hurtigt. Ingen støj, ingen panik, god info både før og under flytningen. Har flyttet mange gange i mit liv og har aldrig oplevet flyttefolk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag. Havde bestilt ny seng til lev 12-7, men transport firmaet kunne ikke få den op a trappen. Ringer til Espergærde flytteforretning s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flinke, dygtige, professionelle, effektive og til at betale. What’s not to like! Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Umzugsunternehmen
  2. Umzugs- und Lagerservice
  3. Mietlagerräume

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Espergærde Flytteforretning er et flyttefirma beliggende i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Vi har specialiseret os i flytning og møbelopbevaring af privat bohave, og er således yderst konkurrencedygtige både på pris og kvalitet. Vi tilbyder opbevaring af bohave under prima forhold, med mulighed for at du også selv kan hente og bringe bohavet, hvis det ønskes. Vi bestræber os på at levere en god, effektiv, billig og hurtig men samtidig en behagelig og ikke stressende flytteoplevelse til vores kunder, og altid med god service i højsædet.

Kontaktinformationen

(1.058)

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Suverænt flyttefirma

Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus blev sat i stand. En længere, nervepirrende proces som Lars og hans søn altsammen løste til UG med kryds og slange.
Varmeste anbefaling herfra

14. Juli 2024

BEDSTE ANBEFALING!!!

Vi kan ikke gøre andet end at give vor allerbedste anbefaling. Alt klappede - også vi. Prisen er mere end rimelig - og bedre end dette kan en flytning næppe gøres.

17. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er så fantastiske ordentlige med alt…

De er så fantastiske ordentlige med alt hvad de gør. De er positive, ærlige proffesionelle og en flytning bliver til en god, hyggelig og effektiv oplevelse.ville give 10 stjerner hvis det var muligt. Her bliver man ikke skuffet.

2. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse ganske enkelt.

Det har på alle måder været en fornøjelse at møde Espergærde Flytteforretning.
Til tiden, opløftende og glad stemning, omsorg for møbler og gods og meget rimelig pris.
Efterlod os glade trods flytte-strabadserne.
Lars og Jørgen

26. Juni 2024

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Lars og Jørgen, mange tak for disse meget flotte ord, og vi kan kun sige i lige måde, det var en fornøjelse at flytte for jer, i er søde og rare behagelige mennesker, så det var rigtigt rart. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

Professionalisme hele vejen igennem

ALT fungerede fra først til sidst. De mødte før tid, gik ihærdigt og påpasseligt igang. Alt var organiseret og vi kunne koncentrere os om alle de sidste gøremål. I løbet af 5 timer var de færdige (distancen var 11 KM) og alle møbler var på plads, kasserne stod udenfor de rum de hørte til.
En fantastisk positiv oplevelse. Vi anbefaler på det varmeste Espergærde Flyttefirma. Meget rimelig pris, man betaler efter tid.
Meget tilfredse kunder, Arne og Anette

30. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som nabo til en fraflytter

Som nabo til en fraflytter, henvender jeg mig til flyttefolkene, da jeg er bekymret for om min bil står i vejen, da den står meget tæt på flyttebilen. Jeg henvender mig med gode intentioner og spørger om jeg skal flytte min bil, men bliver verbalt overfuset, da han synes jeg indikerer, at de ikke gør deres arbejde godt nok og ikke er professionelle. Det var bare en høflig henvendelse, om det ville lette deres arbejde, at jeg flyttede min bil. Det firma, vil jeg ikke anbefale!

Og som svar på din besked, hvis jeg har givet en undskyldning, har den været sarkastisk, med den agressive tilgang du havde til mig!

31. Mai 2024

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Du kommer hen til os med et intenst blik og siger at du er urolig for din bil, bange for at vi kommer til at ridse den, hvortil jeg siger, at nu har vi holdt her i 3 timer, og der næsten ikke er mere tilbage vi skal flytte, samt at der var masser af plads, der var over 2 meter plads, vi kunne jo snildt komme igennem med en sofa, på tværs ovenikøbet, det kunne du jo også sagtens selv se, du undskyldte ovenikøbet til os at du var kommet med en dum kommentar til os, men det har du så allerede glemt.
Det er så nemt at svine andre mennesker til på nettet, det er desværre blevet en kedelig glidebane i vores samfund.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun ros ros ros og mere ros til…

Jeg har kun ros ros ros og mere ros til denne virksomhed.
Lars og sønner har flyttet for mig privat 2 gange og 2 gange ifb flytning og nedbæring af meget tungt og klodset professionelt køkkengear. De gik til den med den største professionalisme. De er enormt rare og meget tydelige i kommunikationen, det sætter jeg pris på.
Bedste flyttefolk jeg kender!
Hilsen Casper

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt og BILLIG flytning.

23.3.24 - super koncept til fin/billig pris. De knokler fra start til slut. Billig timepris og moderne biler. Dem kan du roligt lade flytte for dig til timeforbrug/timepris det er klart billigere en tilbud. Høflige og venlige, men gå ikke vejen😊.
Morten og Ulla

23. März 2024

Perfekt flytning!

Perfekt flytning!
Tak til Lars og Rasmus for at flytte hele vores indbo hurtigt, kompetent og til en rimelig pris.
Læs endelig de gode råd på deres hjemmeside, og stå ikke i vejen, for der er tryk på.
Stor respekt for deres faglighed. Kan varmt anbefales.
vh Monica Krog-Meyer

27. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPER god oplevelse & service!

Lars & søn hjalp os i torsdag d. 29/2-24 med at flytte og det gik bare over al forventning! Hold kæft hvor er de gode og effektive.
Ca. 1 mdr før flyttedatoen modtog jeg 80 flyttekasser, til leje, og brugte dem alle. Kl. 08 på aftalte dag stod de på vores adresse & kl. 11.00 var vi færdige og fik afregnet.
Genial forretning de kører og de er så søde, hjælpsomme & effektive! :)
Det er IKKE sidste gang vi bruger dem - og vil klart anbefale dem til alle :)

29. Februar 2024

Flytning

Tak for en rigtig god flytning. Alt fungerede efter planen. Mvh Michael

22. Februar 2024

Simpelthen alt fungerede fra A til Z

Simpelthen alt fungerede fra A til Z. Havde aldrig troet at mit hus, hvor jeg har boet i 24 år kunne blive tømt på en time. Lars og hans sønner kom med højt humør og masser af energi. Trods hastighed blevet alt behandlet med yderste forsigtighed. Det var en fornøjelse at se. Kan på det varmeste anbefale Espergærde Flytteforretning og skal jeg flytte igen en dag, bliver det helt sikkert med Lars og sønner. Ingen kunne have gjort det bedre.
Pernille Raun

17. Februar 2024

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej Pernille, utrolig flot anbefaling, mange tak for det, den er vi meget glade for. De bedste hilsner fra Lars, Nikolaj og Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tænk at min flytning skulle blive en…

Tænk at min flytning skulle blive en god oplevelse. Jeg var top stresset op til dagen.
Lars og søn knoklede fra start til slut, og de kom med opmuntrende, sjove og rolige kommentarer undervejs.
Alle mine møbler blev flyttet og behandlet skånsomt og med respekt, og der blev ikke lavet så meget som en lille ridse i noget som helst.

8. Februar 2024

Antwort von Espergærde Flytteforretning

Hej kunde, mange tak for dine 5 stjerner og din flotte anbefaling, den sætter vi meget stor pris på. De bedste hilsner fra Lars og Nikolaj

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr