Fantastisk god oplevelse. Alt foregik roligt og vanvittigt hurtigt. Ingen støj, ingen panik, god info både før og under flytningen. Har flyttet mange gange i mit liv og har aldrig oplevet flyttefolk... Mehr ansehen
Lynhurtig redning fra Espergærde flyttefirretning på en lørdag. Havde bestilt ny seng til lev 12-7, men transport firmaet kunne ikke få den op a trappen. Ringer til Espergærde flytteforretning s... Mehr ansehen
Flinke, dygtige, professionelle, effektive og til at betale. What’s not to like! Jeg skulle fraflytte en lejlighed i november og have alle mine ejendele opmagasineret frem til juli, mens nyt hus... Mehr ansehen
ALT fungerede fra først til sidst. De mødte før tid, gik ihærdigt og påpasseligt igang. Alt var organiseret og vi kunne koncentrere os om alle de sidste gøremål. I løbet af 5 timer var de færdige (d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Espergærde Flytteforretning er et flyttefirma beliggende i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Vi har specialiseret os i flytning og møbelopbevaring af privat bohave, og er således yderst konkurrencedygtige både på pris og kvalitet. Vi tilbyder opbevaring af bohave under prima forhold, med mulighed for at du også selv kan hente og bringe bohavet, hvis det ønskes. Vi bestræber os på at levere en god, effektiv, billig og hurtig men samtidig en behagelig og ikke stressende flytteoplevelse til vores kunder, og altid med god service i højsædet.
Højvangen 14, 3060, Espergærde, Dänemark
- +45 49135584
- www.espergaerdeflyt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super service af lars og hans søn
Super service af lars og hans søn, langt over det forventlige.
De er effektive, påpasselige og samtidige så søde og høflige. Vi har brugt dem flere gange gennem årene og det samme har andre familiemedlemmer.
De kan varmt anbefales.

Kæmpe anbefaling fra mig
Kæmpe anbefaling fra mig. 👍🏼
Omhyggelige, hurtige og mega flinke 🙏🏼😊
Min flyttedag ramte midt i kaos, da jeg 2 dage forinden havde mistet min gamle mor, men Lars og hans søn håndterede det super fint og spredte glæde og godt humør ved at lave lidt sjov ind i mellem. Det var så fin en oplevelse.
Jeg har flyttet nogle gange i mit liv, og denne hører til de absolut bedste og trygge oplevelser. Helt tryg ved at de passede godt på mine ting. 5 kæmpe stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lilye Vestergaard
Smørum

Perfekt flytning.
De allerbedste anbefalinger herfra!
Top-professionelle, effektive, hjælpsomme og super rare flyttefolk - til en yderst rimelig pris.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Hurtig og effektiv flytning til en god…
Hurtig og effektiv flytning til en god pris.
Vil helt klart anbefale Espergærde flytteforretning. Et par gode og venlige flyttemænd, så en opgave der normalt bare skal overståes blev hyggelig.
Tak for hjælpen.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Super effektive og søde flyttemænd
Super effektive og søde flyttemænd, til en meget rimelig pris.

Tak til Espergærde Flytteforretning
Tak til Espergærde Flytteforretning.
En helt igennem professionel flytning, super hurtig , i en god og humoristisk tone.
Når det så også er til en rimelig pris, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Lars og hans team.
Tak for hjælpen.

Top service 🏅
Top service 🏅
De bedste flyttefolk nogen sinde oplevet 🤗
Brugt dem i 26 år, både til flytninger og møbelopbevaring😀
De stadig lige så søde, friske, hjælpsomme og hurtige, med fair pris😊
Bruger kun dem❤️ kan ikke betale sig andet😉

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Det bedste flyttefirma jeg nogensinde…
Det bedste flyttefirma jeg nogensinde har brugt! Effektivt og billigt, og rigtigt søde folk. Klart dem jeg vil bruge igen, og stor anbefaling herfra.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Præcis i sin levering af det de lovede…
Præcis i sin levering af det de lovede og løsningsorienteret, hvis noget drillede. Intet blev beskadiget eller ødelagt og så var hele flytningen til en konkurrencedygtig pris.

Helt efter bogen
Super service. Alt gik som aftalt. Ingen ridser. Intet gik i stykker. Alt blev nænsomt bragt på plads, hvor det skulle stå.
Det oplagte valgt, hvis man flytter i Espergærde og omegn. Kan varmt anbefales.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Tusind tak for en fantastisk flytning!
Tusind tak for en fantastisk flytning i dag🤗. Top professionel håndtering, god energi, godt humør og højt tempo. Helt ærgerligt vi ikke skal flytte noget ofrer. Vi kan varmt anbefale jer til alle der skal flytte, det var præcist og trygt, tak.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Du finder ikke en mere kompetent flytteforretning!
Espergærde Flytteforretning gør din flytning til en oplevelse i særklasse! Du finder ikke et mere professionelt firma med så pertentlige, hurtige og dygtige fagfolk - og så ovenikøbet med et godt humør og smil på læben!
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Espergærde Flytteforretning - både ved booking, levering af de flyttekasser, vi har lejet samt under selve flytningen - alle aftaler overholdt på minuttet, nem og behagelig kommunikation.
Lars og Nikolaj gik til opgaven med et skarpt overblik, tog vores manglende pakkeflair oppefra og ned - og skabte en rigtig god stemning under hele flytningen - og prisen er absolut heller ikke til at klage over!
Så hvis du ønsker en flytning, hvor du vil have ro i maven, så skal du hyre Espergærde Flytteforretning - det gør vi gladeligt igen!

Super service!
Super service! Et firma man med god ro i sindet kan lave en aftale med! :)

Super service og kundepleje
Super service og kundepleje, et virkeligt godt flyttefirma .

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Effektive punktlige påpasselige og…
Effektive punktlige påpasselige og vanvittig hurtige!
Hvis de ikke skulle anbefales skulle det kun være for at beholde dem for sig selv :-) Og det kan de nok ikke være tjent med ! Til alle i finder dem ikke bedre !
Ps : Ugen efter så vi 6 Kbh flyttefolk bruge dobbelt så lang tid med MED lift til stort set samme mængde flytte gods !
FAR OG SØN KAN NOGET !

Effektive og imødekommende
Effektive og imødekommende. Total tilfreds og ingen skader på vores møbler👍🏻

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Flytning fra hus i Hvidovre til hus i…
Flytning fra hus i Hvidovre til hus i Nivå:
Absolut intet at bemærke. Flyttekasser leveret 3-4 uger før flytning (80 stk.).
Flyttebil kom præcis og 55 minutter senere var alt, kasser og møbler, i bilen og på vej nordpå. Båret ind i det nye hus på 1 1/2 time.
Super professionel og hele tiden med et smil og godt humør.

Anbefaling
Jeg har brugt Espergærde flytteforretning og har været særdeles tilfreds. Høj effektivitet, punktlig og styr på alt. Jeg fik firmaet anbefalet af venner og kan selv anbefale videre.

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Vi flyttede fra Lyngby til Humlebæk i…
Vi flyttede fra Lyngby til Humlebæk i november med Espergærde Flytteforretning. Fleksibelt og godt koncept, hvor de tager det som det kommer. Dvs. man behøver ikke at få dem ud for at bese huset ej heller lave mange udregninger på hvor mange m2 man har. Det betyder naturligvis at de ikke kan sige et præcist klokkeslæt på dagen de var der, men det betød ikke så meget for os. De tog den tid det tog at flytte vores flyttelæs og man betalte blot for timerne. Og det skal siges at de var utrolig hårdtarbejdende og hurtige, så god pris for en smidig og professionel flytning med en utrolig behagelig far og søn. Tak for hjælpen Lars og vi bruger jer helt sikkert igen når min mands firma også skal flytte lokation senere på året. Mvh. Susanne

Antwort von Espergærde Flytteforretning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.