Elisefarm Golf Club Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fusker

Fusker, de informere ikke på hotels.com at spa og pool er under renovering . Og de vil ikk refundere vores penge og hotels.com siger de ikk kan gøre noget ved det! Beskidt tricks at gøre mod folk og ødelægge ens ferie.

2. Februar 2026

Livsfarliga golv!

Vi ankom till Elisefarm för dagspa måndagen 17 november och såg mycket fram emot vårt besök, vi hade inte varit här tidigare. Vi möttes av en trevlig kille i receptionen som berättade hur vi skulle gå för att komma in till spa-avdelningen. Ombytta och redo går vi ut till utomhuspoolen, hänger där en knapp timme och ska sedan ta oss in för att beställa något att dricka. Jag gick ytterst försiktigt då jag vet hur halt det lätt kan bli, särskilt som jag la märke till i början av vår vistelse att hela uteplatsen är kaklad i blankt/ostrukturerat kakel! Men jag voltade totalt, smällde i hela höger sida av kroppen varav den mest vikten landade på höger höft. Nu råkar jag vara hyfsat vältränad. En lårkaka, lätt stukad högerhand och förödmjukat ego var vad jag tar med mig. Men om jag hade varit äldre och/eller skörare hade den vurpan inneburit bruten lårbenshals! Detta hade ENKELT kunnat förebyggas genom att lägga en matta runt poolkanten.

Jag påtalade det inträffade för tjejen i baren, hennes svar var "oj, ja, du är inte den första som har ramlat, vi har försökt påtala för ägaren att dom behöver göra nåt". Ganska sympatiskt svar. Men när vi skulle lämna anläggningen påpekade jag även för personalen i receptionen (en man och en kvinna) att det hade kunnat gå riktigt riktigt illa, och att dom borde se över vilka åtgärder de kan vidta fick jag ett stelt halvleende och ett "vi får se över det". Inte ett enda "Hur gick det?" fick jag av någon personal över huvud taget! Det hela känns som ett dåligt skämt!

Utomhuspoolen var superfin, miljön i loungen likaså. Inomhuspoolen var rejält ofräsch i plasten runt poolen, orange mögelpåväxt på hela plastaggregatet runt poolen. Vi kommer inte att åka till Elisefarm igen.

17. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Avloppsdoft inne i omklädningsrummet i…

Avloppsdoft inne i omklädningsrummet i spaet och toaletter som inte fungerade som de skulle. Fin inredning men ett ganska sunkigt SPA. Fanns ingen bemannad personal utan man skulle ringa på en klocka om man önskade något.
På grund av att där inte fanns någon personal stod där glas och muggar lite överallt. Dörren till köket stod på glänt in till SPA och köket lagade fisk så det stank fisk inne på SPA.
Fin utomhusmiljö men inget SPA jag återkommer till.

28. August 2025

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse til en god pris. Der var god plads i SPA-afdelingen, de var hurtige til at svare på e-mail og maden var meget lækker. Vi var meget tilfredse med vores værelse og ophold. Vi kommer helt sikkert igen!

25. November 2024

gå inte hit .. dåligt

blä maten var dålig.. vi fick ett rum som luktade avlopp.. och vi fick dålig gåsamiddag.. personal som lämnade ett glas vin efter 22 minuter ..
litet dåligt spa
..vi fick tillbaka 150kr pga avloppslukten i rummet.. sånt skämt.. gå aldrig hit

12. November 2023

Dåligt Bemötande

Har besökt Elisefarm minst en gång i månaden under ett par år.
Alltid dricksat och haft det trevligt.

Nu på senare tid har det blivit mindre dricks då jag gått ner i tjänst och nu får jag sura miner och dåligt bemötande.

Det är helt sjukt att det ska vara på de här viset.
Detta gäller 90% av personalen.

Ni har tappat mig och mitt företag som kunder framöver!

23. September 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket trevligt upplevelse extremt god efterrätt

Mycket trevligt upplevelse. Spa paket med trevlig personal och väldigt mysigt country känsla som ger avslappning. Vi hade mysigt i den varma härliga poolen under tak när det regnade med en god drink i handen. Sköna pooler och jacuzzis och viloplatser.
Vid middagstid kom god mat med exceptionellt god efterrätt. Med gluten och mjölkprotein överkänslighet var chef/kocken otroligt duktig. Återigen, efterrätten var galet god.
Personalen var mycket trevlig och känns verkligen genuin i sin service.
Både i receptionen, poolutrymmet och restaurangen.
Det är inte 5 stjärnigt i boendet men absolut härlig och fin atmosfär, många charmiga detaljer som ger avslappning och ro.
Frukosten var väldigt trevlig med mycket att välja på och hembakat bröd 👍🏻 underbara platser utomhus att sitta på

27. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spa-tur - "Best value for money" - kan absolut anbefales!

Vi var to søstre på den bedste spa-tur, man kan forestille sig - og til en rigtig god pris i DKK.
Havde købt "Den store spa-pakke" med en overnatning direkte hos Elisefarm.se.
Vi fik et lille hyggeligt, rent værelse med gode senge, badeværelse, tv og kogekande med the/kaffe mv.
Fik mulighed for at vælge mellem ansigtsbehandling og massage; begge dele med kyndige hænder.
Herefter sank vi ned i den varme udendørs spa og nød det (temperaturen ude var 0 grader) imens det blev mørkt.
Der var også sauna, indendørs spa, dampbad, fodbad, relax-område. SÅ lækkert - og rent alle steder.
Maden var sublim, og de havde virkelig styr på div. allergener og tilpassede menuen derefter.
Eneste minus var, at vi godt på forhånd ville have vidst, at vi skulle bo i et anneks. Så ville vi have taget joggingtøj med til brug på turen til spa'en.
Men - vi gentager turen næste år!
"Best value for money" - kan absolut anbefales!

20. Januar 2023

Godt køkken

Godt køkken, men meget smalt menukort. Værelserne er "trætte" og internettet fungerer ikke på værelserne.

3. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

På afstand ser det fint ud

På afstand ser det fint ud, Men bygningerne var fallerede, og under renovation.
Venlig betjening og søde hunde i receptionen, Men de havde overbooket og vores suite blev til et værelse mod en prisreduktion på 600 sv.kroner.
Pænt værelse med gode senge, Men der var et beskidt senge-klæde og støv overalt, selv i vindueskarmene.
Pænt badeværelse, Men der lugtede af noget, ikke rart.
Indbydende spa-område, Men det flød med plasticglas, plasticflasker, våde håndklæder og for små billige klip-klappere overalt.
En noglelunde forret, Men jeg vil mene at torsken havde været frosset ned.
En oksemørbrad til hovedret, men den var nærmest rå, og sej, alt manglede salt, tallerkenen sejlede i blod.
Natten gik med at høre på naboens Sex-eskapader, så nej der var ikke lydvægge.

Alt i alt, helt ufatteligt ringe niveau. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES.

24. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Just a relaxed getaway without kids

Just a relaxed getaway without kids. The people working there were absolutely awesome. Perfect service all the time. The spa-area (mostly outside) was wonderful. Perfect service. Clean and professional. Hottest day of the year so room was a little warm at night but with open window no problem.

1. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løgner eller tyv -Eller begge dele!

Hotels har trukket penge for en overnatning som receptionisten på hotellet sagde hun ville slette.

Hotellet havde hverken restaurant eller pool åben som ellers stod på Hotels.com, så receptionisten kunne sagtens forstå vi måtte finde et andet sted med en sulten og træt to-årig. Booking ville bare blive slettet sagde hun.

Nu har Hotels så alligevel trukket 1.089 kr. for overnatningen, og de nægter at refundere. De påstår at hotellet Elisefarm i Sverige er dem der ikke vil refundere.

Lige meget hvad er det svindel.

12. März 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Visited the golf course on Sunday 13th…

Visited the golf course on Sunday 13th of May. A golf course in nice surroundings with fine but old buildings. Greenfee was set high - at around 50-60% higher than normal golfcourses we played in Sweden during the days, so expections were set for the day. Seen to the price of the green fee the golf course didn't meet expectations. This based on:
- Poor marking of each hole (there where no description/marking at any hole around hazards etc. Only the length was given
- Poor marking to next tees
- Miserable/old/broken equipment in bunkers
- Accesses to greens via bridges etc. - here bridges was broken and temporary (a long time ago) fixed by pallets. On other bridges the wood was rotten
- Scorecards was manual printouts to be done by hand
- Changing rooms looked nice, but showers was not functioning

Seen to the price and the maintainance of the golf course, this was not a positive experience of the visit to this golf course.

14. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr