Elektronik-Centret

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke engang 1 stjerne. Det har været en yderst uproffessionel service fra jer. Jeg kom ind med en Iphone 12 pro, og skulle have skiftet batteri samt en ny bagskærm. Jeg modtager den, og man kan tydeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg indleverede min bærbare PC til reparation, hvor jeg fik at vide, at det ville tage maks. 14 dage, det er nu snart en måned siden, og der er stadig ingen udsigt til, at denne reparation er fæ... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indleverede laptop med fejl på touchpad, fik skiftet harddisk, hvilket ikke hjalp. Laptop havde efterfølgende svært ved at starte. Indleverede igen, touchpad blev skiftet, dette sidder skævt, og nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har for 5 uger siden anmeldt en skade på min MacBook pro, lidt vand i tastaturet til mit forsikringsselskab. Computeren stoppede i opstart. Forsikringsselskabet sagde computeren skulle sendes til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Elektronik-Centret er landsdækkende servicecenter for reparation og vedligeholdelse af forbrugerelektronik. Elektronik-Centret beskæftiger ca. 100 medarbejdere, der arbejder i moderne faciliteter og med det mest moderne elektroniske udstyr til fejlsøgning og reparation. Hvis du får et problem med enten TV, fladskærm, video/dvd, videokamera, digitalkamera, HIFI og lydanlæg, bærbar computer eller PC, er du derfor meget velkommen til at kontakte Elektronik-Centret for at oprette en reparationssag. Elektronik-Centret vil hjælpe dig med en løsning, hvad enten du har en butik, et serviceværksted eller er privatkunde.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

(1.217)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice, fejlen ikke udbedret

Jeg har fået en meget dårlig service af Elektronik Centret:

Kundeservice er elendig: telefondamerne er sure, man skal vente utrolig lang tid på, at de har tid til at afhente og levere produktet, og når man endelig får en tid, skal man tage en fridag og sidde derhjemme og vente en halv dag på chaufføren. Selvom man giver sit samtykke til det, vil de ikke sætte varen uden for ens dør, sådan som fx Post Danmark godt kan ("Vi er ikke Post Danmark" er svaret fra telefondamerne). Man kan knap få lov at kontrollere varen, når man får den retur. "Jeg håber ikke, at det tager for lang tid" var chaufførens besked til mig. Jeg havde ikke tid til at kontrollere, om fejlen var udbedret, men det ville jeg ønske, at jeg havde insisteret på.

For det værste af det hele er, at fejlen ikke er udbedret, så nu kan jeg begynde forfra. Virkelig et frustrerende forløb.

28. Februar 2015

Reklamation igennem Expert

ALDRIG har vi oplevet så dårlig service før!
Elektronik Centret har for os fremstået meget uprofessionelle,
både fagligt ift. reparation, men i særdeleshed også ift. kundehåndtering!

For anden gang indleverede vi vores tv til reparation, idet første reparation ikke havde udbedret fejlen. Begge gange modtog vi opkald fra en reparatør, der spurgte os som kunde til råds om, hvordan fejlen skulle udbedres, da de ikke selv kunne finde frem til problemet.
Havde vi kendt til en løsning, jamen så havde vi aldrig indsendt tv'et til at starte med. For indsendelse af ens tv til reparation betyder ingen mulighed for at benytte sig af det dyre tv-abonnement, som vi betaler til.

Vi var så uheldige oveni, at vores produkt forsvandt under anden reparationen; UDEN vi blev orienteret om det!!
I kundeservice blev vi mødt af afvisende medarbejdere, der nedladende håndterede vores anmodning om afklaring omkring, hvad pokker der foregik. Her skal det tilføjes at vi havde siddet en hel dag fra kl. 8-18 og ventet på at modtage vores reparerede produkt retur, som vi havde fået besked på at gøre af Elektronik Centret. Da der intet tv dukkede op, og vi intet hørte fra Elektronik Centret, gav det os naturligvis grund til forvirring og bekymring; hvilket vi fandt rimeligt at få en forklaring på.

Da de 21-30 dage, rimelig tid jf. forbrugerlovgivningen, var overskredet, da gjorde vi krav på refundering af beløbet på vores produkt. Altså erstatning for vores produkt, som de ikke ville erkende, at de havde mistet i deres system. Også her blev vi mødt af sure miner og langt fra samarbejdsvilje.
Her er tale om over 3 timers spildt tid på at tale med Elektronik Centrets kundeservice uden udbedring eller afklaring!

Nu har vi fået udbetalt beløbet hos Expert, som derfra får lov til at "slåsse" med opkrævningen af beløbet hos Elektronik centret. Held og lykke siger vi bare!

Herfra kan vi blot konkludere, at vi ikke vil handle med udbydere, der benytter sig af Elektronik Centret som reparatør ifm. reklamation. Og det samme råder vi andre til ikke at gøre!

27. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udemærket service - god opdatering under reparationsprocessen

EC virker som et troværdigt reparationsservice center. Man får god opfølgende information om hele processen fra centeret modtager ens produkt til det reparerede produkt igen kan afhentes. Du har mulighed for at kontakte centeret med spørgsmål eller supplerende oplysninger. Man kan altid ønske, at reparationsprocessen går hurtigere, men det tager jo også tid at fremskaffe udskiftningsdele. Og det tyder på, at reparationen har udbedret fejlen på mit produkt. Alt i alt tilfredsstillende.

24. Februar 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var det muligt at give 0 stjerner, havde I fået det.

Jeg gik i dag ind for at tjekke hvor langt Elektronik-Centret var med reparationen af min MacBook Pro og til min glæde stod der, at værkstedet havde afsluttet serviceopgaven. Klokken 14 ringer jeg ind for at høre om jeg selv må komme ind på værkstedet for at hente min computer, da jeg har en vigtig terminsprøve i morgen (3.g) og har brug for computeren med det samme - så jeg var ret lykkelig da jeg fandt ud af den lige akkurat nåede at blive repareret. Ham jeg snakker med fortæller at det ikke er muligt, da computeren allerede er sendt afsted til Fona. Fantastisk, tænker jeg jo så! Så behøver jeg ikke at tage helt til Skovlunde for at hente den.
En time senere, klokken 15, ringer jeg igen for at være HELT sikker på, at den nu er sendt afsted, og får præcis det samme at vide: at den er sendt afsted, og nok allerede er i Fona. Problemet er bare at Fona fortæller, at de IKKE har modtaget min MacBook. Jeg ringer tilbage til EC igen klokken 15.30, hvor personen jeg snakker med fortæller at den slet ikke er sendt afsted endnu, og at Fona først henter den onsdag.
Så hvis medarbejderen ikke havde sagt, at den var blevet sendt afsted i første omgang, ville jeg sidde med min computer lige nu. Men i stedet sidder jeg og stresser over hvad fanden jeg skal gøre med min terminsprøve i morgen. Så jeg giver en stor tak til medarbejderne hos EC, tak for den mest elendige kundeservice!

23. Februar 2015

ved ikke

jeg har ikke fået min radio retur så hvor skulle jeg vide fra om jeg er tilfreds

23. Februar 2015
Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Kære Anni

Du burde have modtaget en mail om at den kan afhentes i butikken d.12-02-2015, den er i butikken og kan afhentes der, hvis ikke du har modtaget mailen hører jeg gerne om det.

Med venlig hilsen

Erik kobberholm

Hurtig og efektiv reperation

Sendte min acer til reperation om fredagen, allerede dagen efter kunne jeg se at den var modtaget på værkstedet og var tildelt en tekniker.

Rart at man kunne følge slagets gang dag for dag.

Fik mit produkt retur efter halvanden uge :)

21. Februar 2015

Fremragende kvalitet og service

Jeg har brugt EC et par gange over de seneste par år, og har hvergang været mere end tilfreds med deres arbejde og kvaliteten af reservedele.
Det er helt sikkert et firma jeg vil bruge i fremtiden.

19. Februar 2015

Fast and Informative

I had 2 laptops repaired by Elektronik-Centret.dk last week and they were so fast I barely had time to miss them. Both machines were picked up, repaired and then delivered within 3 business days, and somehow they managed to email me multiple status notifications informing me of each step the took and listing the work and parts ordered.
I can't say anything about cost because both laptops were covered under warranty or insurance, so I paid nothing for their excellent service.

19. Februar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig rep. Fin service

Dejlig med nogle folk som arbejder hurtigt, på trods af at det var en forsikrings sag, og dejligt med de statusser der kommer i løbet af perioden.

DOG... Pas lige på de overflader på computerne som i ikke skifter.. Skulle have skiftet min skærm og min topcase. Det gik fint men jeg står nu tilbage med en bagside som er en del ridset.

Husk lige på at det er dyre ting i har med at gøre!

15. Februar 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ultilfredsstillende

Afleverede en HP computer til reparation for periodiske fejl på touchpad og fejl på wifi som indebar for lav hastighed og tendens til at smide forbindelsen.
Jeg har fået at vide at netværkskortet er skiftet, der er dog ingen forskel i dets funktion, og så vidt jeg kan se er der ikke gjort noget ved driveren.
For touchpadden fik jeg blot en besked om at den fungerede, hvilket jeg læser som at det enten ikke er forstået at fejlen er periodisk, eller at der ikke er gjort nogen indsats for at finde ud af hvad der forårsager det.
Eneste positive var at jeg havde computeren tilbage på 10 dage, hvilket vel kan regnes for hurtigt hvad den slags angår, men det tager jo heller ikke alverden tid ikke at gøre noget.

14. Februar 2015

dårligt arbejde

min ærlige mening, er at jeg er vildt irririteret over at min helt nye HP computer skulle ind til jer 4 gange med den samme fejl og intet hjalp - den sprang forsat fra nettet hjemme (trådløst). og jeg fik at vide at det måtte være noget hos os. Det har stået på fra august 14 til nu. Nu har jeg fået en ny computer - og DER ER INTET I VEJEN NÅR DEN ER PÅ DET TRÅDLØSE NET!!!!!!!! så er jeg irririteret - ja...

6. Februar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Intet mindre end FANTASTISK service!

Professionelt firma, som er serviceorienteret og med kunden i fokus - super feature, at kunne følge sin reperation hele vejen og få en mail med opdatering hver gang der sker noget i forhold til sagen, så ved man hvad der sker. Super hurtig service og et godt stykke arbejde.

Kan klart anbefales :)

29. Januar 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Øv problemet var ikke løst

Desværre er problemet ikke løst. Fik at vide at det var softwaren den var gal med! Da jeg fik computeren er 14 dage var problemet nøjagtig det samme, så øv på den igen. Ellers fint med sms hvor langt de er nået.

26. Januar 2015
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

ikke helt tilfreds

Jeg kan ikke forstå at D drevet er fuldstændigt tomt
her skulle ligge programmerne, mener jeg

20. Januar 2015
Elektronik-Centret-Logo

Antwort von Elektronik-Centret

Kære Edel

Fejlen på din pc skyldes der har været software fejl på din harddisk, eneste måde for os at rette det på er at geninstallere din maskine med den originale software dvs. den software din pc blev leveret med, det betyder at de data du måtte have gemt på harddisken bliver overskrevet dvs. slettet i processen når der bliver indlæst nyt Windows styre system på din harddisk, så din maskine burde fungere med Windows men naturligvis uden dine gemte data, håber dette er tilfældet ellers er du velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Erik Kobberholm

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtigt arbejder!

Synes det var rigtigt dejligt at man kunne følge det hele og deres kunde service kunne man bruge til noget, kunne være i skulle lærer Fona hvad kunden service er.

15. Januar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr