Jeg har haft en god oplevelse hos Eksperternes Køreskole. Især vil jeg fremhæve min kørelærer, Aidin, som jeg var utrolig glad for. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, s... Mehr ansehen
Jeg tog kørekort med min veninde tilbage i vinters, og det var bare en super skøn oplevelse! Alle de ansatte var helt vildt søde og gode til at hjælpe. Jeg havde Aidin som kørelærer og kunne på ingen... Mehr ansehen
Er meget tilfreds med mit forløb på køreskolen særligt vil jeg nævne Vibeke og mo der begge har hjulpet vildt meget med at gøre forløbet så nemt og hurtigt som muligt og altid har haft svar på mine sp... Mehr ansehen
Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk
Julius Thomsens Gade 7, 1974, Frederiksberg C, Dänemark
- 70207920
- info@eksperternes.dk
- www.eksperternes.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Kæmpe success
Jeg havde Tahir som Kørelære. Kom for at generhverve mit kørekort og blev taget rigtig godt imod. Fik en køreprøve på en uge og nogle forberedelsestimer inden. Kan varmt anbefale Tahir og køreskolen generelt
Jeg havde Tahir som kørelærer og er…
Jeg havde Tahir som kørelærer og er godt tilfreds med mit nye kørekort, er meget tilfreds med mit nye kørekort
Jeg havde Aidin som kørelærer og er…
Jeg havde Aidin som kørelærer og er meget tilfreds med hvordan det hele gik. Han er professionel og kommer altid til tiden hvis ikke før i sin altid rene og pæne Audi. Hans måde at undervise på er også god og man kan vrikelig mærke at han brænder for det ham gør. Alt i alt en god oplevelse med eksperterne og Aidin som kørelærer. ☺️
Fantastisk kørelærer Mo
Jeg har haft den bedste oplevelse. Jeg var mega heldig at få Mo som både teori- og kørelærer. Han er super god til at lære fra sig, mega tålmodig og ærlig. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse, så meget at jeg næsten kommer til at savne køretimerne. Hvis du skulle stå og overveje denne køreskole er den en varm anbefaling fra mig, specielt hvis i får Mo som kørelærer.
God Køreskole
God Køreskole, hjælper meget. 5 stjerner herfra
Hele forløbet gik hurtigt
Hele forløbet gik hurtigt, og jeg havde god mulighed for hurtigt at få endnu en køreprøve, efter jeg desværre dumpede første gang!!
Bedste kørelærer og skole :)))
Jeg var virkelig heldig at få Nabil som kørelærer og kommer nærmest til at savne at skulle ud og køre med ham. Jeg bestod alt i første hug og det har været takket være ham. Han letter virkelig stemningen når man kører med ham og formår både at være støttende og sjov som en ven og seriøs og professionel når det er nødvendigt og på en måde hvor du kan mærke at det er fordi han har den bedste intention om at du skal bestå. Jeg har snakket med mange af mine venner og bekendte om deres kørelærere og føler virkelig jeg har været heldig med Nabil. Så hvis du har mulighed for selv at vælge kan jeg kun anbefale ham. Ville vælge ham til hver en tid igen!
Udover det har køreskolen har været virkelig profesionelle, hurtige og hjælpsomme med alt og formår virkelig at tage dig i hånden undervejs!
10/10 <3333
Havde Aidin som kørelære
Havde Aidin som kørelære, og kunne ikke had været mere tilfreds. Syndes hans måde og lære på er sygt god, og han er også sjov, så har bare virkelig haft nogle mega gode kørertimer. Faciliteterne på køreskolen er lidt slidt, og kunne godt bruge en kærlig hånd, men ud over det har jeg været meget glad for køreskole
Jeg fik Adin som kørelærer og han var…
Jeg fik Aidin som kørelærer og han var fantastisk. Han tilpasset sig efter min behov og var god til at forklare ting og hjælpe. Kan stærk anbefale ham.
Hurtigt og nemt
Måtte et tur forbi køreskolen 😇 og her hjalp Tahir med alt det praktiske, selv med at finde hurtigere køreprøver. Stor anbefaling herfra
Anbefaling af Eksperternes trafikskole
Anbefaling af Eksperternes trafikskole
Jeg bestod min køreprøve første gang takket være min fantastiske kørelærer, Nabil, hos Eksperternes trafikskole. Han var tålmodig, professionel og gjorde en stor indsats for, at jeg forstod alt og følte mig sikker bag rattet. Timerne var velstrukturerede, og vi kørte omkring prøvestedet samt gav han mig præcis den feedback, jeg havde brug for. Jeg kan varmt anbefale eksperternes trafik skole og Nabil
Fantastisk oplevelse med eksperternes
Fantastisk oplevelse med eksperternes, teori var rimelig let og overskueligt. Min kørelærer Aidin gjorde det til en hyggelig og ekstrem lærerig oplevelse faktisk at komme ud på vejen, og til sidst få mit kørekort.
Bestod første gang
Bestod første gang, og det var en super god oplevelse. Min kørelærer var Amir og han var virkelig god til at hjælpe og få mig til at tro på mig selv. Også tahir og Vibeke var en stor hjælp
All thanks to Aidin
Because of Aidin, I feel ready and content about now getting my drivers license and car. His way of teaching and making sure you drive properly is a constant reminder to yourself to make sure you do your best and concentrate where it is needed. He has made sure I understand different situations in traffic and can adapt to them with calmness, even in spite of stress, and that I drive with a controlled awareness
Jeg vil klart anbefale Mohamed Zaquot
Jeg vil klart anbefale Mohamed Zaquot! En kørelærer som kun vil dig det bedste! Han hjælper dig gennem alt og alle spørgsmål uden at du føler dig til besvær! Heller spørge en gang for meget end for lidt! Derudover er han super god til at guide dig og taler med dig de ting som kan forbedres på en mega god måde som både giver tryghed og ikke mindst læring. Jeg bestod begge mine prøver første gang takket være Mohamed Zaquot! Ville give 10 stjerne hvis jeg kunne! Skal du have kørekort og vil gerne komme igennem forløbet ordentligt så kontakt ham!
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole. Godt valg for alle
Og kørelærer Thair, brugt mere tid på eleven og forklare så man forstår. Tak for din tålmodighed 🙏🏼
Fantastisk køreskole og Aidin en endnu…
Fantastisk køreskole og Aidin en endnu mere fantastisk kørelærer!
Fik mit kørekort super hurtigt
Fik mit kørekort super hurtigt, grundet den bedste kørelærer Nabil. Nabil er tålmodig og forståelig derudover finder en hurtig køreprøver og eleven bliver prioriteret
Tak for denne gang. KAN VARMT ANBEFALES
Køreskolens lokaler kan klart…
Køreskolens lokaler kan klart forbedres, dog er de medarbejdere jeg har mødt der ekstremt søde. Min første kørelærer Bent var ikke er match og førte også til en dumpet køreprøve. Herefter skiftede jeg til Aidin, som jeg på det varmeste kan anbefale. Behagelig og sjov, samtidig med at han underviser på en forstående og pædagogisk måde, så man kan mærke udviklingen. Aidin hjalp mig med at aflære de fejl tidligere kørelærer havde lært mig, og efter at have kørt med Aidin bestod jeg køreprøven, og ville ønske at jeg havde haft ham fra start. Kæmpe anbefaling! 🌟🌟🌟🌟🌟
Aidin kørerlærer
Jeg havde Aidin som kørelærer
Tror ikke man kan få bedre, ren bil, han er der altid før eller til tiden, sørger for at du er vel forberedt til prøverne og en hyggelig kørelærer
Bestod alt i første hug.
Kan kæmpe meget anbefale:)))
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.