Eksperternes Trafikskole ApS Bewertungen 537

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en god oplevelse hos Eksperternes Køreskole. Især vil jeg fremhæve min kørelærer, Aidin, som jeg var utrolig glad for. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en måde, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog kørekort med min veninde tilbage i vinters, og det var bare en super skøn oplevelse! Alle de ansatte var helt vildt søde og gode til at hjælpe. Jeg havde Aidin som kørelærer og kunne på ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med mit forløb på køreskolen særligt vil jeg nævne Vibeke og mo der begge har hjulpet vildt meget med at gøre forløbet så nemt og hurtigt som muligt og altid har haft svar på mine sp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

God kørelærer

Aidin er en god kørelærer som hjalp mig igennem de 8 kørelektioner. Han er direkte samt motiverende.

2. Juni 2025

Ekspertens Trafikskole

Ekspertens Trafikskole. Det er hurtigt og effektivt. Mo som var min kørelærer er den bedste man kunne tænke sig. Han dygtig på alt og hjælper dig igennem fra start til slut. Jeg bestod min køreprøve første gang.
Kan helt klart anbefale at tage kørekort her.

4. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelsen hos køreskolen

Rigtig god oplevelsen hos køreskolen. Aidin var en fantastisk kørelærer - imødekommende, punktlig og hyggelig at være sammen med. Derover er han også dygtig til at forklare både det teoretiske og praktiske. Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Kan varmt anbefales.

26. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse hos køreskolen – stor ros til Aidin!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne køreskole, og især min kørelærer Aidin skal have stor ros. Han har været utrolig støttende gennem hele forløbet, og han formår at skabe en tryg og rolig stemning, som gør det nemmere at lære.

Aidin er virkelig god til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå, og han har altid været tålmodig og motiverende. Jeg har følt mig godt guidet hele vejen – både i teori og praksis – og det har gjort en stor forskel for min selvtillid bag rattet.

27. Mai 2025

Fantastisk kørelærer, Mo

At tage kørekort med Mo har været en kæmpe fornøjelse. Han er rolig, tålmodig og utrolig god til at lære fra sig. Man føler sig altid set, forstået og tryg gennem hele forløbet. Mo brænder for sit arbejde, og det smitter. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ikke bare vil bestå, men som også vil føle sig trygge og selvsikre bag rattet.
-SJ

7. Mai 2025

En skøn oplevelse

Det har været en lærerig oplevelse at være hos eksperterne - som har vejledt og guidet mig igennem hele processen, der har været en lang vej for mig. Jeg endte med en fejlfri køreprøve i dag og kortet er i hus!
Tak til Vibeke og Tahir for at være tålmodig med mig og gjort oplevelsen til en fornøjelse.

5. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk den billig pris er en stor fælde, de vil presse en efterfølgende at tage ekstra lektioner

Hold jer langt væk den billig pris der står til pakken er ren snyd, det en del af spillet, du kommer ikke til at lære noget, de kommer til at presse dig efter med at tage ekstra lektioner som de kommer til at tjene penge på. Tahir sidder på sin telefon og snakker konstant med alle mulig mennesker, han vil ikke lære dig noget, indtil man ikke har købt ekstra lektioner.

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt forløb hos Eksperternes Trafikskole med Amir!

Det har været en super god oplevelse at tage kørekort på Eksperternes køreskole.
Vibeke og Tahir får alt til at gå hurtigt og effektivt med det praktiske og teoriundervisning.
Jeg havde verden bedste kørelærer Amir! Sød, venlig og rolig - det har været en stor fornøjelse! Jeg vil varmt anbefale ham.

30. April 2025

God oplevelse

Havde den bedste kørelære amir, og alt gik smurt med selve skolen. Vibeke og tahir er super søde og var gode til at hjælpe da der var problemer.

7. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok oplevelse

Det har været en ok oplevelse.Teoriundervisningen har været rigtig god. Køretimerne har været udmærket, men havde en tung start med de første køretimer på meget befærdede og ikke så begyndervenlige veje. Det har dog være fedest at køre på Amager, hvor køreprøven foregår. Det er dog lidt sent i forløbet, at man kommer derud og kører, hvilket jeg synes er lidt underligt, da stedet er mere begyndervenligt end indre Kbh i myldretiden. Jeg bestod dog første gang til teori- og køreprøven, men måtte tage en del ekstra timer.

20. März 2025

Vælg Nabil som kørelærer

Jeg har taget mit kørekort gennem Eksperternes Trafikskole. Det gik super godt, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Jeg havde en rigtig dygtig kørelærer, Nabil – klar anbefaling herfra. Han er super sød, en god lærer og sjov. Han gjorde det trygt at lære at køre bil. Han er super fleksibel, hvilket er virkelig rart for en, som går på gymnasium. Han siger sin mening om, hvorvidt han vil anbefale ekstra køretimer, eller om man er klar til en køreprøve.

Både Vibeke og min teorilærer Mo var super søde og hjælpsomme.

30. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Eksperternes…

Jeg kan varmt anbefale Eksperternes Køreskole! Super dygtige og engagerede undervisere, der gør teori og kørsel både lærerigt og trygt. Takket være deres gode undervisning bestod jeg både teori- og køreprøve i første hug. En fantastisk oplevelse hele vejen igennem

13. März 2025

God oplevelse!

Jeg har taget mit kørekort gennem Eksperternes Trafikskole. Jeg har haft Aidin som kørelærer, og det har jeg været meget tilfreds med hele vejen igennem forløbet. Han er meget professionel og en god lærer, som gør det til en god og tryg oplevelse, at lære at køre bil. Han kommer altid til den aftalte tid, og har en god struktur for sin undervisning. En stor anbefaling herfra!

5. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kørekort forløb/ eksperternes køreskole

Jeg har den 10/2 bestået min køreprøve, jeg havde Nabil som kørerlærer, og kan klart anbefale Nabil, han er sød, imødekommende, og gør køretimerne en god griner.
Med Nabil som kørelærer har jeg følt mig tryg og man kan virkelig mærke han brænder for det. Og ikke bare er der for at “snyde ” dig.
Dog kunne min teorilærer Tahrir, godt bruge et smil på læben og en bedre attitude.

10. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr