EasyTerra Bewertungen 729

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dreadful company. I booked through EasyTerra only to find that I was not provided a car. I arrived at the designated address to collect a car but was turned away. Imagine planning a family holiday und... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They are fraudsters do not engage! They will hire you a car their agents cannot provide, bully and intimidate you into paying more and then have to get your money back through the credit card.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A comprehensive website that chooses comparable options for you, to rent a car. The website is very clear and intuitive. I use EasyTerra for 5 years now, to book a car in Europe, and they never disapp... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

EasyTerra Car Rental is an independent online car rental comparison agency. We compare the rates of well known international brands and combine them with the results of smaller local players, resulting in the best deals for everyone.

2,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

No option to contact

Only a good option if all goes smoothly and no contact needed.
Telefone number provide in booking not existent. No alternative on website, no response to query in form.

7. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No worry en extra verzekering geboekt/Belazerij!

No worry en extra verzekering geboekt. Borg wordt 1 maand vastgehouden. 2 keer schade formulieren ingevuld incl. foto's en netjes gemaild. Extra betalen, omdat we de auto 10 min later hebben opgehaald. Boete €40 (vliegtuig vertraging). Krasje bovenop de spiegel € 350. Meteen betalen of anders werd de borg van € 1.000 ingehouden. Idd No Woryy,.. alleen maar ellende en ik voel mij behoorlijk belazerd!!!

5. November 2025

Bedrijf niet te bereiken

Bedrijf niet te bereiken. Telefoonnummer is niet in gebruik en ander nummer geen Nederlandssprekend persoon. Geen contact via WhatsApp of chat. Claim indienen is onmogelijk, je wordt constant rondgestuurd op de site.

1. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helpful service at reasonable prices

This is the second time I've used EasyTerra and again found them to be excellent. They provide useful advice before picking up the car and were so helpful when Avis tried to charge me for another week in Florida. They're excellent value for money in comparison to other companies. Would definitely use them again.

22. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alles ging er mis.Geboekt bij Easy…

Alles ging er mis.Geboekt bij Easy Terra.Zij gingen voor mij de boeking doen (Autverhuurder Nizacar Malaga petiode 1 van maand dus een dure boeking .Geboekt bij Easy Terra = Volledig Wory Free.Full omnium en rechtsbijstand en pech onderweg.Dus alles in orde dacht ik.Aangekomen bij Nizacars na 1 uur wachttijd kwam ik aan de beurt.Het eerste wat de onvriendelijke medewerkster vertelde is dat ik geen Worry Free had.Dwz wel een Worry Free in geval van een aanrijding.Maar deze formule zou niet geldig zijn bi bvb een defect of een platte band of een aanrijding met vlucht misdrijf als ik geen getuige zou hebben.Dus in dit geval zou ik zelf alle kosten mieten dragen. Na nog eens 1 uur een uitputtingsslag moest ik 170 euro extra betalen om met alles in orde te zijn.Daar sta je dan met je koffers.De andere optie was alles annuleren en trachten mijn reeds betaalde bedrag terug te vorderen bij Easy Terra.Ik heb dit relaas aan Easy Terra doorgemaild.Mijn vraag was dat zij toch gingen proberen om de extra 170 euro die ik moest betalen trachten terug te vorderen en Nizacar erop aan te spreken dat deze praktijken niet kunnen.Antwoord Easy Terra =Brutte Pech maar wel mooi verwoord.Dis Geen Eassy Terra en geen Nizacar Málaga. Tot nooit meer.

15. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Juli 25 auto met Worry-Free gehuurd via…

Juli 25 auto met Worry-Free gehuurd via EasyTerra. Bij inleveren door plaatselijke verhuurder schade geconstateerd. Dit was zeer twijfelachtig te noemen. Wij hadden foto's gemaakt van bestaande schade maar er werd een deukje geconstateerd welke niet was vastgelegd. De borg van EUR 800 werd dus ingehouden op de creditcard. Bij thuiskomst alle benodigde stukken ingediend via de klachtenprocedure van EasyTerra. Hierop 1 mail gekregen dat afhandeling wel 8 tot 12 weken kon duren!! Dit is op zich al vrij vreemd aangezien wij Worry-Free hadden. Dus moet er gewoon vergoed worden. Onafhankelijk van wat EasyTerra verder moet regelen met plaatselijke verhuurder. Dat kan nooit mijn probleem zijn. Na 12 weken nog steeds mijn geld niet terug en geen enkele reactie. Ik ben op internet gaan speuren en uiteindelijk een email adres (Tjeerd)@wakr.nl)gevonden van de eigenaar, Tjeerd Kramer . Ik heb hier meerdere mails naar toegestuurd en verzocht mijn geld terug te storten. Nu wel reacties gehad maar blijven zich verschuilen achter het feit dat plaatselijke verhuurder niet reageert. Ik heb dus meerdere keren aangegeven dat dat niet mijn probleem mag zijn. Ik heb tenslotte Worry-Free. Telefoonnummer van het bedrijf krijg ik maar niet en na mijn laatste mail is het alweer een week stil. Inmiddels wacht ik dus al ruim 13 weken op mijn geld. Inmiddels mijn bank/creditcard maatschappij een onderzoek in laten stellen. Volgende stap zal zijn aangifte van oplichting door EasyTerra en eigenaar Tjeerd Kramer.

11. Juli 2025

BEWARE of smallprint

BEWARE of smallprint. If you arrive 2 hours or more late the car may not be kept for you. 2 hour delays often happen when flying. Would not use them again due to this clause

24. September 2025

A SCAM

A SCAM! After letting them know in upfront about our flight delay we were told they will not wait after 10pm…….so forced to rent another car at arrival with no refund, excuses or what so ever!! CHEAP = MORE EXPENSIVE

13. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rented a car through EasyTerra ( Avec…

Rented a car through EasyTerra ( Avec car rental Turkey) with all-in insurance online. At arrival I had to pay 59€ extra for all-in insurance. Their explanation "we have a contract with you, not with EasyTerra". Never again!

4. Oktober 2025

Vermijd deze autoverhuurder

Vermijd deze autoverhuurder! Na het indienen van mijn schadeclaim heb ik nooit meer iets gehoord van deze partij. Als je belt, krijg je te horen dat het kantoor gesloten is (te omzeilen door optie 1 in het menu te kiezen voor 'nieuwe reservering' zijn ze ineens wel bereikbaar) en op e-mails reageren ze niet. Ben nu al maanden aan het wachten op een refund van honderden euro's, echt waardeloos. Bespaar jezelf veel stress en boek voor iets meer bij een betrouwbare verhuurder die zijn afspraken wel nakomt.

29. September 2025

Easyterra geeft niet thuis !!!! Bedenk 3x voor u boekt

Geachte,
Na aanleiding van vertraging van mijn vlucht EJU3854 op 6 september heb ik telefonisch contact opgenomen om te melden dat mijn vlucht vertraagd was.
Later bleek dat de gehele vlucht geannuleerd was . Hierop heb ik de vlucht omgeboekt naar 7 september EJU 3852. Welke zou landen op Milan Malpensa op 7 september 10:10 uur. Dit heb ik tevens telefonisch aan Easyterra doorgegeven, dat ik de auto op 7 september tegen 11:00 uur zou halen omdat de vlucht van 6 september gecanceld was. Easyterra zou contact opnemen met Renteasy24 en dit doorgeven. Easyterra vroeg mij nog of Renteasy24 telefonisch contact met mij mocht opnemen als er problemen waren.
Toen ik op 7 september bij Renteasy24 kwam om de auto op te halen, was deze er niet meer en Renteasy24 was ook nergens van op de hoogte. Tevens was er geen auto meer beschikbaar.
Ik heb toen dezelfde middag nog een auto kunnen huren via Europacar, echter wel tegen nieuwe en hogere kosten.
Verschil in kosten geclaimed echter tot op heden geen reactie van Easyterra.

6. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr