Doodlelove Bewertungen 16

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det levede ikke op til forventningerne

Det levede ikke op til forventningerne. Modsat hvad andre skriver var hendes hunde dog ikke et problem.
Jeg havde valgt salonen, da min hund er virkelig bange for at blive klippet. Jeg glædede mig derfor til håndteringen af en fagperson, der ved en masse om adfærd. Jeg er ikke imponeret, men helt ødelagt over, hvor bange min hund var.

7. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lever ikke op til professionel grooming eller koncept

Jeg valgte denne salon ud fra det koncept, der præsenteres om hundeadfærd, tryghed og en rolig oplevelse for hundene – blandt andet at hundene ikke står i sele eller snor. Derfor havde jeg en klar forventning om en tryg og rolig atmosfære.

Desværre var det ikke den oplevelse, vi fik. Under besøget og da vi ankom var der knurren og gøen fra hendes to hunde, og stemningen virkede urolig. Der bliver dog lovet kun én hund ad gangen. Jeg oplevede heller ikke en særlig imødekommende eller tryg modtagelse.

Behandlingen varede ca. 1 time og kostede 1.000 kr, hvilket jeg oplever som meget dyrt set i forhold til omfanget. Sammenlignet med andre groomere, vi har benyttet, er behandlingerne normalt mere omfattende og væsentligt længere. Min hund kom hjem med beskidte øre, en ujævn klipning, bestemt ikke den stil jeg havde bedt om, og poterne ligner jeg ved ikke hvad. Dårligt nok rørt kroppen.

Samlet set levede oplevelsen ikke op til det trygheds- og adfærdsmæssige koncept, som er grundlaget for salonen, og jeg vil derfor ikke benytte den igen.

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spild ikke dine penge i denne salon!

Spild ikke dine penge i denne salon!

Jeg var i mandags nede med min Cockapoo hos Doodlelove, som drives af Karina der slår sig ud på at være en professionel hundefrisør.

Min hund og jeg blev mødt af hendes 2 hunde som gøgede meget højlydt imens vi kom ind, hvilket min hund følte meget utrygt. De rendte rundt i sallonen og skabte i virkeligheden et meget stressende sted at være.
Det var min hunds første gang hos en hundefrisør, da jeg har klippede ham selv mange gange før, for at spare de penge.

Karina begyndte at klippe min hund og jeg troede hun havde fuldstændig styr på det, indtil sidst, hvor hun meget gerne vil have mig ud, da den næste kunde kom, som også oplevede at hendes hund blev bange, da de kom ind af døren.

Da jeg kom hjem, kunne jeg godt se at der var mange totter som Karina  ikke havde fået. Både ved munden, poterne, langs benene og omkring halsen.
På samme tid havde Karina barberet ham alt for langt ned og påstod at det var knuder, selvom jeg reder min hund 15 minutter hver anden dag. Og ikke nok med det, klippede hun min hunds hår på hovedet fuldstændig skævt.
Med det sagt at det var det eneste reelle hår som var tilbage på min hund.

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse hos min første “profesionelle” hundesalon.

Hold jer langt væk fra dette sted
Der i fremover godt bruge 900 kroner på en klogere måde og gøre det selv og få et pænere resultat.

Karina er blevet forlagt at indgå et forlig, hvilket hun ikke har ønsket.
Dette resulterer derfor i min personlige anmeldelse bliver tilkendegjort i forbindelse med mit besøg hos Doodlelove.

24/11-2025

24. November 2025

Kan ikke anbefales

Havde bestilt 2 tider til mine 2 hunde. 11.30 og 13.30.
Jeg kom til tiden med første hund og skulle vente på hun var færdig med den hun var i gang med. Fint nok.
Derefter kiggede hun på min hund og vi aftalte hvordan den skulle klippes, og hun sagde jeg godt kunne komme allerede kl. 13 med næste hund, hvis det var.
Jeg fik besøg af en håndværker hjemme og kom derfor først med nr. 2 hun 13.30 (som bestilt).
Det blev Karina sur over, så nu havde hun alligevel ikke tid til at klippe nr. 2!?
Men det gjorde ikke noget - for den hund hun havde nået at klippe var klippet så grimt, at jeg bare skyndte mig derfra.
Kan IKKE anbefale det her sted til bichoner.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kunne godt skrive en masse

Jeg kunne godt skrive en masse, men orker det ikke rigtigt…bare en ting udover at hun klippede min hvalp skide skævt, er, at jeg kom ind ad døren med en hvalp på 5 mdr, som for første gang skulle til frisør, hvalpepakke!
Der lå 2 mellemstore hunde i vinduet, den ene meget snerrende med fremviste “bisser”, både hvalpen og jeg blev lidt urolige!
Karina var igang med en klipning, og en “meget” intens snak med ejeren af hunden, så hendes velkomst til os var lig 0…. Hun fjernede dog hundene så de stod bag et børnegitter, stadig snerrende…og det gjorde jo kun at min hvalp var totalt bange, og ikke ville stå stille, da indhegningen er lige ved siden af klippebordet…
Når du reklamerer med at du nærmest er “hundehvisker”, er det mærkeligt at du ikke formåede at berolige min hvalp, men bare lod dine egne hunde være så tæt på, og det eneste ord jeg hørte dig bruge var “DEJLIG”…det hjalp sgu ikke meget…

6. Oktober 2024

Katastrofalt klipning

Karina er sikkert en meget sød kvinde,men klippe en hund KAN hun IKKE.
Min hund er raseret,det er så skævt og der er totter alle mulige steder.
Det virker altså som om hun ikke har en uddannelse.
Er rystet over hun har egen butik.

13. Februar 2024

Bedste Hundesalon i København

Bedste Hundesalon i København
Karina er meget tålmodig og god til at håndtere min Doodle, som ikke er glad for vask/klip.
Har været der 3 gange nu, og min hund er altid glad før/efter besøg, hvilket jeg aldrig har oplevet andre steder

30. Januar 2024

No welcome when arriving

No welcome when arriving. To start with.
When it was my turn she started making coffee and the other one was eating next to us.
Her own dogs where growling at my puppy
They talked only between each other and pretty much eignored me as a costumer.
When one went out for a sigaret the one grooming talked a little with me.
The cut was not very good. It is completely crooked on the belly and not finished on the paws.
She used only 25 min out of our 45 min appointment.
When we where done a new costumer came and they got a loving greeting while they barely said goodbye to us.

23. September 2022

Bedste hundesalon

Jeg har netop været der for 2. gang. Min hund er knap 7 år. Han er formentlig blevet klippet 25 gange, og jeg kan ærligt sige, at Doodlelove er den bedste hundesalon, vi har prøvet. Desuden er det så fedt, at man har mulighed for at blive under klipningen. Jeg får ham aldrig klippet andre steder.

1. März 2022

Kan bestemt anbefales

Min Shih tzu er så fin når vi forlader Doodlelove, Karina er dygtig og samtidig utrolig sød og meget tålmodig , det er så dejligt at man gerne må blive i Salonen under klipningen.

7. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr